Tegenwoordig zijn er tal van online oplossingen om fit te worden wanneer je daar normaal gesproken niet de middelen of tijd voor hebt. Maar nu zijn er verschillende manieren om weer in vorm te komen met alleen je internetverbinding!

De markt betreffende personal training blijft maar groeien en we zien steeds meer websites met hun eigen fitnessprogramma's en cursussen. Laat staan de wildgroei aan apps om je fit te krijgen.

Met zo'n indrukwekkend aanbod aan keuzes, vraag je je misschien een aantal dingen af. Welke soort online personal training moet ik proberen om af te vallen en fit te worden? Welke sites zijn het meest effectief om aan cardiotraining en spieropbouw te doen? Wat is het verschil tussen een echte personal trainer en een online trainingscursus?

De beste leraren Personal trainer beschikbaar
Randall
5
5 (6 reviews)
Randall
48€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jan
5
5 (1 reviews)
Jan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
5
5 (1 reviews)
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sebastian
Sebastian
65€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Imran
Imran
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jitske
Jitske
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nora
Nora
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alessio
5
5 (4 reviews)
Alessio
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Randall
5
5 (6 reviews)
Randall
48€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jan
5
5 (1 reviews)
Jan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
5
5 (1 reviews)
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sebastian
Sebastian
65€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Imran
Imran
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jitske
Jitske
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nora
Nora
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alessio
5
5 (4 reviews)
Alessio
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Wat Zijn de Voordelen van het Gebruik van een Online Personal Trainer?

Het is waarschijnlijk nog nooit zo eenvoudig geweest om te oefenen als nu! De oplossingen die online beschikbaar zijn, zijn heel divers! Iedereen kan iets vinden dat geschikt is hem of haar , of het nu gaat om cardio, krachttraining, dans, yoga, pilates, enzovoort.

Een online coach staat 24/7 voor je klaar!
Voor alles wat je wilt doen is wel een online coach of programma te vinden ǀ Pixabay - StockSnap

Online fitnesstraining is een geweldige manier om te besparen op een klein budget. De reden is dat je de kosten van een sportschool lidmaatschap of een echte persoonlijke trainer kunt vermijden. Je behoudt echter wel alle keuze en kwaliteit van de activiteit. Een online coach staat 24/7 voor je klaar!

Wat je favoriete cursus of doel ook is (bijvoorbeeld buikspieren, borst- en armversterking, afvallen, algemene fitheid, krachttraining), je online fitnesscoach is er altijd.

Dit is een enorm voordeel! Een vaste personal trainer is alleen op afspraak beschikbaar. Dit past misschien niet in je schema of je budget!

Met online fitness is het helemaal aan jou om een ​​trainingsschema samen te stellen en een aantal sessies in jouw week in te passen. Je kunt kiezen welke video's je leuk vindt. Het is gemakkelijk om video's op te slaan en een afspeellijst op YouTube te maken. Op die manier staat je personal training altijd klaar wanneer jij dat wilt.

Maar kan een goede online fitnesstraining echt helemaal gratis zijn?

Het kan echt! Onderschat de kwaliteit niet van de trainingsvideo's die beschikbaar zijn op sites zoals YouTube, die volledig gratis te bekijken zijn.

Maar wees voorzichtig! Als je oefeningen doet die intens zijn of als een hoog risico kunnen worden beschouwd, zoals gewichtheffen, is het een goed idee om een ​​echte, gekwalificeerde fitnesstrainer te raadplegen om advies en begeleiding te krijgen.

Als jouw personal trainer competent en officieel gekwalificeerd is, kan hij de volgende aspecten van jouw fitnesstraining veilig beheren:

 • Je fysieke voorbereiding en warming-up;
 • Jouw korte- en langetermijndoelen;
 • Je dieet en passende maaltijdplannen;
 • Je gewichtsverlies en caloriecontrole;
 • Jouw fysieke fitheid en je helpen in vorm te komen;
 • Het aanbieden van een persoonlijk coaching programma;
 • Advies over externe programma's en apps om je voortgang buiten de trainingen op peil te houden.

Maar niet iedereen kan het zich veroorloven om geld uit te geven aan een personal trainer. Veel sportscholen kunnen echter soortgelijke begeleiding bieden en hebben trainers beschikbaar om advies en begeleiding voor lichaamsbeweging en voeding te geven.

In de sportschool vind je ook tal van geweldige lessen (zoals BBB, Spinning, Zumba, Boxercise, Aquafit, Yoga, Pilates), maar deze kunnen behoorlijk duur worden. Als je echter een lidmaatschap hebt, zou dit normaal gesproken toegang tot lessen moeten omvatten. Je kunt dit controleren bij je sportschool voordat je lid wordt om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je geld haalt.

Het lijkt er dus op dat om echt vooruit te komen en minder te betalen, het internet de juiste oplossing is! Sommige sites brengen kosten in rekening voor hun trainingsprogramma's en online lessen. Je kunt echter ook tal van geweldige sites opsporen die volledig zonder betalen te gebruiken zijn.

Ga vandaag nog aan de slag aan de hand van een geschikte prive fitness trainer.

Geniet van een Keuze aan Fitness Trends van Over de Hele Wereld

Het internet is toegankelijk voor de hele wereld. Het heeft het voordeel dat je internationale grenzen kunt overschrijden en allerlei soorten oefenmethoden kunt uitproberen, zonder dat je je huis hoeft te verlaten!

Door online rond te kijken en verschillende dingen uit te proberen, kun je verschillende methoden en trends uitproberen. Je kunt ontdekken wat echt voor jou werkt. Het duurt niet lang of je zult iets vinden dat perfect is aangepast aan je vaardigheden, interesses en doelen.

Online video's stellen je ook in staat om dingen stap voor stap te doen. Je kunt video's pauzeren, terugspoelen, opnieuw afspelen en overslaan als je wilt. De kracht is helemaal van jou!

Volg de Nieuwste Fitnesstrends

De markt betreft gezondheids- en fitnessprogramma's is enorm en wordt elk jaar groter. Er komen steeds meer nieuwe fitnesscursussen bij. Door sociale media te volgen, met name Instagram, Pinterest en Tumblr, kun je de nieuwste trends in de wereld van voeding en lichaamsbeweging te weten komen. Je  kunt zien hoe het allemaal evolueert.

Sommige van jullie zijn al bedreven in de wereld van online fitnesstraining. Je hebt al gemerkt hoe trends komen en gaan. Je zult leren welke trends blijven bestaan. Elke maand kun je voor niets alle nieuwe trends uitproberen en kijken wat jij geschikt vindt.

Wat zijn de Pluspunten van Gratis Online Fitnesstraining

Dus hebben we gekeken naar de voordelen. Stel dat je echter al een geweldig online trainingsprogramma hebt gevonden dat past bij je behoeften en interesses. Wat zijn dan precies de voordelen van trainen op deze manier in tegenstelling tot met een echt persoon?

Een trainingsmethode om in vorm te komen en overgewicht tegen te gaan

Op bepaalde momenten in het jaar hebben we de neiging om niet in optimale vorm te zijn. Dit komt meestal doordat we niet goed voor onszelf zorgen. We zijn niet actief genoeg, geven onszelf niet de juiste voeding en roken en drinken te veel.

Er is geen geheim om weer in vorm te komen. Je moet gewoon een effectief trainings- en voedingsplan volgen. Er is zoveel advies online beschikbaar van gekwalificeerde en ervaren fitnesstrainers.

Noteer elke dag wat je eet!
Je kunt alles wat je eet registreren in een app ǀ Flickr.com - Aglowid It Solutions

Maar om geweldige resultaten te behalen, moet je de juiste motivatie hebben!

Als je denkt dat je niet bepaald de meest gedreven persoon bent, kies dan een online fitnessprogramma. Je online coaches zullen je de aanmoediging en doelstellingen geven die je nodig hebt om jezelf te motiveren en je doelen te bereiken.

Een veilige en gemakkelijke manier om te sporten

Het volgen van online video's is eenvoudig en vereist niet alle zware apparatuur die je in de sportschool gebruikt, dus de risico's zijn al lager. Je kunt kiezen welke methoden je leuk vindt. Als je het correct en zorgvuldig beoefent, heb je minder kans om jezelf pijn te doen dan in de sportschool.

Als je professionele fitnessprogramma's gebruikt die zijn samengesteld door gekwalificeerde en legitieme trainers, dan wordt je goed verzorgd met superieur onderwijs en begeleiding. Hierdoor kun je je veilig en op je gemak voelen als je thuis aan het sporten bent.

Zorg er echter voor dat je onderzoek doet. Kijk als je kunt naar de markt en de beoordelingen van bepaalde trainers of cursussen. Dit geeft je een idee van de kwaliteit van een trainer en of de oefening bij je past. Zodra je een beter perspectief hebt, ga je aan de slag!

Afvallen met je personal trainer

Het aanpassen van je voeding is ook cruciaal, dus kiezen voor een vetarm, eiwitrijk dieet is de sleutel tot geweldige resultaten. Maar om af te vallen, moet je zweten! Het starten van een nieuw trainingsregime is de correcte manier om calorieën te verbranden en te versterken.

Dus we zeggen het nog een keer. Online fitnesstraining is absoluut essentieel om veilig en comfortabel te sporten. Maar stort je niet zomaar in een oud fitnessprogramma. Leer de voordelen van de beschikbare opties kennen en vind iets dat je helpt bij het organiseren van geweldige trainingssessies.

Verbeter je algemene gezondheid met fitnesstraining

Iedereen weet dat regelmatige lichaamsbeweging je zal helpen om in vorm te komen en een gezondere levensstijl te leiden. Er zijn tal van manieren waarop lichaamsbeweging je levensstijl kan beïnvloeden:

 • Activiteiten zoals hardlopen zullen de longcapaciteit verbeteren, wat je kan aanmoedigen om te stoppen met roken;
 • Je bouwt uithoudingsvermogen op;
 • Meer lichaamsbeweging zal vet verbranden en je helpen gewicht te verliezen;
 • Je wordt sterker en verliest cellulitis;
 • Je slaapt beter en voelt je overdag energieker.

Het is dus duidelijk dat fitnesstraining een grote rol speelt in alle aspecten van ons leven. Het is de correcte manier om naast een voedzaam dieet een gezondere levensstijl te gaan leiden. En zodra je de eerste resultaten begint te zien, wordt je nieuwe gezonde levensstijl bijna verslavend!

De beste leraren Personal trainer beschikbaar
Randall
5
5 (6 reviews)
Randall
48€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jan
5
5 (1 reviews)
Jan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
5
5 (1 reviews)
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sebastian
Sebastian
65€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Imran
Imran
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jitske
Jitske
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nora
Nora
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alessio
5
5 (4 reviews)
Alessio
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Randall
5
5 (6 reviews)
Randall
48€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jan
5
5 (1 reviews)
Jan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
5
5 (1 reviews)
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sebastian
Sebastian
65€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Imran
Imran
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jitske
Jitske
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nora
Nora
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alessio
5
5 (4 reviews)
Alessio
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

De Beste Sites voor Gratis Fitnesstraining

Er zijn tal van mogelijkheden om online fit te worden
Kies een website met een persoonlijke coach ǀ Flickr.com - tyroneusana

Om het beste advies en de juiste methoden te volgen die online fitnesscoaches te bieden hebben, moet je naar hun YouTube-kanaal gaan en hun video's bekijken. Of je nu van plan bent aan je armen, buikspieren, rekoefeningen, uithoudingsvermogen, vechtsporttechniek te werken - vrijwel alles! – precies daarvoor vind je een video op YouTube.

Je kunt ook zoeken naar fitnessvideo's die gespecialiseerd zijn in oefeningen die je thuis kunt doen. Soms met behulp van je eigen meubels! We zijn dol op het YouTube-kanaal van Popsugar Fitness om geweldige thuis workouts te doen. Er worden objecten zoals stoelen worden gebruikt om te besparen op dure fitnessapparatuur.

Je kunt kiezen uit zowel onbetaalde als betaalde online cursussen. Als je bereid bent wat geld uit te geven, is That Girl London een geweldig trainingsprogramma. Dit programma kost € 34,71 voor drie maanden. Fitnesstrainer Christina Howells biedt trainingen die je kunt downloaden en doen wanneer je er maar zin in hebt. Er is ook een beginnersprogramma van acht weken om je te helpen.

Maar als je het geld niet van plan bent uit te geven, zijn er zoveel geweldige programma's waar je niet voor hoeft te betalen om je te helpen vorm te geven. Met Fizzup.com kun je gratis een account maken en dan krijg je toegang tot al hun video's en begeleiding.

Met Fizzup kun je allerlei oefeningen doen. Je kunt kiezen tussen video's waarvoor gymmaterialen zoals gewichten nodig zijn, of video's waar helemaal niets nodig is!

Domyos.co.uk is een andere geweldige online fitnessclub. Met Domyos Live heb je de keuze uit vijftig verschillende fitnesslessen, die helemaal voor niets zijn. Er zijn ook meer dan 400 warming-up- en rekoefeningen beschikbaar om je voor te bereiden op je training.

En tot slot willen we je voorstellen aan Lucile Woodward. Op lucilewoodward.com vind je de oefeningen, afslank- en fitnesscoaching van de blogger en haar programma '365 Body by Lucile' om je lichaam in een jaar tijd te transformeren! Ze heeft ook heel veel nuttig advies over voeding en levensstijl voor een totale transformatie.

Personal training Gent. Met dit weet Superprof genoeg waar je naar op zoek bent. Vind je geschikte leraar vandaag nog.

Uitstekende Telefoon-Apps om Fitnesstraining Te Volgen

Met smartphones en tablets is het tegenwoordig zo gemakkelijk om snel en gemakkelijk fit te worden. Van hardlopen, yoga, fietsen, cardio- of krachttraining, de wereld van online fitness ligt aan je voeten!

Om te beginnen is je iPhone al voorzien van de gezondheid-app, zodat je de hele dag door je activiteit in de gaten kunt houden. Je kunt ook apps zoals FitBit gebruiken die worden geleverd met een aangesloten tracker-armband, zodat je nooit met je voortgang uit het oog bent.

Gezondheids- en fitness-apps bieden zoveel voordelen, en de meeste opties die tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn behoorlijk hightech, met allerlei functies:

 • Calorieënteller;
 • Afstandsmeter;
 • Voedingsgids;
 • Slaapkwaliteitsmonitor;
 • Gepersonaliseerde programma's.

Dit betekent dat je je voortgang kunt volgen en kunt zien hoever je bent gekomen met de functie voor het verzamelen van gegevens van de app. De app kan ook naast een medisch advies worden gebruikt als je bijvoorbeeld een aandoening hebt zoals diabetes of obesitas.

 1. Endomondo: Fitness- en Afstandstraining, Calorieverbranding

Hier is een app voor gezondheids- en cardiotraining die slim gebruik maakt van realtime gegevensverzameling, zodat deze perfect op je is afgestemd. Endomondo, dat perfect compatibel is met Apple Health, telt de calorieën die je verbrandt en de afstand die je dagelijks aflegt, en fungeert als je eigen personal trainer om gepersonaliseerde coaching te bieden.

De Endomondo-sportcoach-app, die ook een stappenteller is, laat je je hartslag en bloeddruk weten en houdt zelfs je slaap in de gaten.

 1. FitBit: Verbeterde Fysieke Gegevensverzameling

Misschien ken je FitBit al, want het is een van de geweldigste iPhone- en iPad-apps voor gezondheid, cardiotraining en algemene fitness. De app is gekoppeld aan een verbonden tracker-armband voor meer precisie bij het verzamelen van je fysieke gegevens.

Net als Endomondo biedt FitBit zijn gebruikers veel van dezelfde opties:

 • Verzameling van persoonlijke gegevens in realtime;
 • Calorieënteller;
 • Afstandsmeter;
 • Pedometer;
 • Gewichtsverlies-tracker;
 • Hartritmemonitor;
 • Slaapmonitor.
FitBit is een van de beste iPhone- en iPad-apps voor je gezondheid
FitBit is een geweldige manier om je voortgang bij te houden ǀ Flickr.com - Timo Newton Syms

Het grote verschil in de fitness coaching van FitBit is de verscheidenheid aan oefeningen die het biedt. Het gaat om veel meer dan alleen wandelen of hardlopen! Je kunt deze app gebruiken om te fietsen, bodybuilden, dansen - en zelfs om het gras te maaien! Je hoeft je activiteiten alleen handmatig toe te voegen.

 1. Runtastic Pedometer: Gratis Fitness Coaching in Zakformaat!

Runtastic is een geweldige manier om echt contact te maken met je training. Het is een favoriete app onder beginnende hardlopers en atleten. Met deze Android-app kun je elke dag je activiteit en voortgang volgen, van kleine tot grote inspanningen.

Met de juiste motivatie zal Runtastic je weer in vorm brengen, je helpen stoppen met roken, je aanmoedigen om jezelf echt te pushen, je individuele training geven, je slaap volgen en je helpen gewicht te verliezen.

De Wereldgezondheidsorganisatie beveelt aan dat u 10.000 stappen per dag doet. De ongelooflijke nauwkeurigheid van Runtastic Pedometer stelt je in staat om die van jou te tellen en je te helpen dit doel te bereiken.

Wat nog indrukwekkender is, is dat deze app ook analyses en andere statistieken biedt om je in detail te laten zien hoe je vordert en hoe je kunt verbeteren.

 1. Bing Health & Fitness: De Perfecte App voor Hardlopen

Bing Health & Fitness is een van de beste iPhone-apps voor fitness, cardiotraining en welzijn. Deze app biedt je functies die ook behoorlijk lijken op de twee vorige apps die we hebben gezien: calorieën tellen, slaap- en hartslagmeting, bloeddrukmeter, snelheidsberekening, GPS, afstandsmeter en een stappenteller.

Maar waar deze app uniek is, is de voedingstracker - je kunt alles wat je eet registreren en controleren hoeveel calorieën en grammen vet aanwezig zijn in wat je eet, zodat je gezond en gedisciplineerd blijft.

 1. Seven: Je Dagelijkse Lichamelijke Activiteit in Zeven Minuten!

Je kent dit gevoel waarschijnlijk net zo als de volgende persoon: wakker worden bij het krieken van de dag, de chaotische reis naar je werk, een vermoeiende dag op kantoor en het dan allemaal weer opnieuw doen.

Soms lijkt het bijna onmogelijk om een ​​moment te kiezen een training in te passen - en dit is waar Seven om de hoek komt kijken. Seven bied je:

 • Video's die laten zien hoe je elke fitnessoefening uitvoert om fouten te voorkomen;
 • Gevarieerde fitness-, kracht- en rekoefeningen om uit te kiezen;
 • Uitdagingen om je elke dag te motiveren. Je wint of verliest harten en ontgrendelt nieuwe oefeningen op basis van je aanwezigheid. Je kunt zelfs trofeeën winnen voor je inspanning!
 • Calorieënteller en statistische grafieken die jouw resultaten en voortgang tonen.

Daarom is Seven misschien wel de oplossing voor jou! Een app die speciaal is ontworpen voor drukbezette mensen die altijd onderweg zijn en die maar een paar minuten hebben om een ​​effectieve training uit te voeren.

Een personal trainer uit Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen? Superprof biedt je de weg.

Gebruik YouTube om de Juiste Fitnesstraining te Vinden

Naast officiële coaching websites en fitness-apps voor je smartphone of tablet, wacht er ook een wereld aan opties op je op YouTube!

Je gebruikt YouTube misschien alleen om muziekvideo's te bekijken of bij te praten met je favoriete YouTubers, maar er is ook een enorm scala aan gezondheids- en fitnessinhoud te ontdekken.

In vorm komen, body sculpting en gezond eten zijn tegenwoordig allemaal erg populaire trends. Personal trainers zijn begonnen met het maken van openbare inhoud om hun expertise online te delen! Nu heb je met één druk op de knop toegang tot trainingsvideo's, van cardio tot yoga.

En deze video's zijn niet saai en repetitief zoals lichaamsbeweging soms kan voelen. Je zult heel veel grappige, bemoedigende en goed gemaakte video's vinden door professionele teams van fitnessenthousiastelingen, zodat je plezier kunt hebben terwijl je afslankt of sterker wordt.

Hier zijn enkele geweldige video's die je kunt volgen voor zowel fitness als gewichtsverlies:

 • Buikspieren: ben je gemotiveerd? Fitness Blender biedt een overvloed aan trainingsvideo's die speciaal zijn ontworpen voor een veilige en efficiënte training. Deze buikspier workout van tien minuten is kort maar zeer effectief!
 • Om je spieren te ontwikkelen: volg Six Pack Abs, een kanaal dat een aantal krachttrainingsprogramma's biedt voor biceps, triceps, rug en borstspieren;
 • Cardiotraining en fitness: Als je wilt afvallen, calorieën verbranden en fit worden, ga dan naar Popsugar Fitness voor een intensieve training van een half uur om je hele lichaam te trainen!
Gebruik de filmpjes op YouTube om fit te worden
Op YouTube kun je gratis allerlei oefeningen vinden om gezond te blijven ǀ Pixabay - TymonOziemblewski

Zorg ervoor dat je een kijkje neemt naar wat YouTube te bieden heeft, want er is echt voor elk wat wils. Of je nu een zachte, ontspannende rekoefening voor ogen hebt of een intensievere cardio- of danstraining, je zult vast iets ontdekken dat je leuk vindt.

De Verschillen Tussen een Personal Trainer Online en in het Echte Leven

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, is personal training met een real life trainer heel wat anders dan het gebruik van een online programma of een app.

Een personal trainer uit Brugge of eender welk ander stad uit Vlaanderen? Superprof biedt je de weg

Natuurlijk lijken de gebruikte methoden en oefeningen vaak erg op elkaar en is er veel overlap in de inhoud van de activiteit. Fitnesstraining die voor een computerscherm wordt gedaan, kan echter behoorlijk passief werk zijn. Je zou jezelf misschien niet zo hard pushen als met een personal trainer.

Met een personal trainer werk je face-to-face en profiteer je van menselijke interactie en communicatie. Je kunt vragen stellen en echte begeleiding krijgen om ervoor te zorgen dat je de dingen correct doet.

Er zijn daarom veel voordelen aan het werken met een personal trainer. Het kan de meest bemoedigende en effectieve manier zijn om eigen doelen zoals gewichtsverlies of bodybuilding te bereiken. Je wordt gedwongen om actief te zijn, en dit zorgt voor snelle en merkbare resultaten.

Het is echter ook waar dat personal trainers hoge kosten met zich meebrengen. Als je een lidmaatschap van een sportschool hebt, kan dat inclusief wat individuele training als onderdeel van de prijs zijn. Over het algemeen is personal training echter een luxe die niet veel mensen zich kunnen veroorloven.

En precies daarom is een online personal trainer zo fijn! Met een app op je telefoon is het gemakkelijk om gratis, motiverende en intensieve trainingen te vinden die je thuis of onderweg kunt doen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Joep

Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met oog voor detail waarbij ik dit zo goed mogelijk in mijn teksten implementeert. Ik probeer steeds een uniek invalshoek te vinden om ieder woord optimaal naar de lezer over te brengen. Passie voor talloze onderwerpen en stellig een grote liefhebber voor het fietsen!