Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Spaans in Genk

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

Spaans in Genk leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen Spaans

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Genk!

Veelgestelde vragen

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Spaans in Genk ?

De gemiddelde prijs van lessen Spaans in Genk is €17

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een les nemen in Genk ?

Lessen Spaans met behulp van ervaren zijn een kans om sneller vooruitgang te boeken.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen in Genk .

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren spaans ook online lessen aan?

80% van de leraren biedt ook lessen Spaans aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Spaans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Spaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn beschikbaar om Spaans in Genk te geven?

Er zijn momenteel 2 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Spaans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor je te vinden in Genk 

Vind je ideale leraar uit 2 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Spaans beoordeeld in Genk ?

Gemeten over een aantal van  leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van  uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Spaans in Genk volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Spaans les volgen in Genk met Superprof. Waarom nog langer wachten?

Op deze manier kun je de Spaanse taal leren spreken in Genk!

Woon je in de buurt van Genk en wil je graag de taal Spaans leren spreken of wil je graag aan een Spaanse cursus deelnemen? Lees dan verder, we hebben het over de manieren waarop jij Spaans kunt leren in Genk.

Genk is een stad in de Vlaamse provincie Limburg. Het staat bekend als een stad met veel verschillende culturen door de mensen die er Italiaans en Spaans spreken.

Door de zachte klanken van het Spaans en het Italiaans zijn er veel mensen die er in de buurt van Genk wonen die graag de taal Spaans of Italiaans zouden willen spreken. Ook zijn er veel Vlamingen die in Limburg wonen die graag op vakantie willen gaan naar een plaats in Spanje waar ze enkel Spaans spreken.

Heb jij interesse in het leren spreken van het Spaans en wil je graag een cursus Spaans volgen voordat je op vakantie gaat? Dan kun je best even verder lezen.

Waar in Genk kun je les Spaans volgen?

Woon je in Limburg en meer bepaald in de buurt van Genk en wil je graag Spaans leren spreken? Dan zijn er verschillende manieren waarop je dit zou kunnen doen.

Spaans leren op school

Er zijn verschillende hoge scholen in de buurt van Genk waarbij je terecht kunt voor een extra cursus Spaans. Tijdens deze cursus zul je te Spaanse taal leren spreken terwijl je ook over de Spaanse cultuur zult leren.

Deze lessen Spaans worden vooraal aan studenten gegeven die op uitwisseling willen gaan naar een regio waar ze vooral Spaans spreken. De school bereidt op deze manier de kinderen voor op hun Spaanse uitwisseling zodat ze zich in de lokale taal kunnen redden.

De studenten die goed Frans kunnen spreken hebben over het algemeen meer kans op het behalen van goede punten voor hun Spaans cursus. Dit komt doordat de Spaanse taal en het Frans zeer fel op elkaar lijken. Dit geldt voor de Spaanse woordenschat, maar ook voor de grammatica van het Spaans.

Spaanse lessen voor volwassenen

Er zijn veel verschillende organisaties die cursussen voor talen zoals het Spaans, Het Frans en het Engels organiseren voor volwassenen die graag een nieuwe taal willen leren spreken. Ook in Genk zijn er een aantal van deze organisaties actief. Zo zul je hier vanaf 16 in de avond terecht kunnen om een cursus Spaans te volgen zodat jij de Spaanse taal kunt leren spreken. Deze les gaat vrijwel altijd in groep door, het is dus meteen ook een handige manier om nieuwe mensen te leren kennen.

De cursussen hebben vaak verschillende niveaus. Zo heb je vaak een beginners taalcursus Spaans voor mensen die de taal nog nooit hebben leren spreken, maar er zijn ook cursussen voor mensen die al een aantal jaar aan Spaanse lessen achter de rug hebben en die hun Spaans vaardigheden nog wat willen verbeteren.

Spaans leren spreken via Superprof

Ben je niet zo een fan van groep lessen Spaans of wil je de taal graag in een zeer korte tijd leren spreken? Dan kun je best privé les Spaans volgen. De mensen die in de buurt van Gent of ergens anders in Limburg wonen, kunnen terecht op het online platform van Superprof.

Hier vind je namelijk een Spaans leraar die jou Spaanse les kan komen geven. Om de lessen te volgen is het mogelijk dat de leraar tot bij jou komt om aan de lessen Spaans te beginnen, ook kun je vaak zelf naar de Spaanse leraar gaan om de taal te leren spreken.

Voor de mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen bestaat er ook nog de optie om online Spaans te leren. De Spaanse lessen zullen op deze manier online doorgaan via de online diensten Skype en Zoom.

Wanneer je privéles Spaans via Superprof volgt, zul je de eerste les gratis krijgen. Deze gratis les wordt namelijk gebruikt om erachter te komen op welk niveau jouw Spaans vaardigheden liggen. Zodra je leraar dit weet kunnen de Spaanse lessen beginnen.

Spreek je nog niet zo goed Nederlands, maar wel Engels? Dan kun je vaak ook de lessen Spaans volgen in het Engels. Er zijn namelijk verschillende leraren die de Engelse taal ook goed onder de knie hebben en die jou dus Spaans kunnen leren doormiddel van Spaanse lessen die in het Engels gegeven worden. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog aan het plannen van je eerste gratis les Spaans via Superprof!

Wat wil je leren?