Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Spaans in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Spaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20 euro per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Spaans reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Spaans in Antwerpen leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Onze oud-leerlingen uit Antwerpen beoordelen hun leraren Spaans

Alyssa

Leraar spaans

Ze is heel vriendelijk, goede articulatie, geduldig, begripvol en heel duidelijk naar Niza toe!

Alyssa

Leraar spaans

Alyssa is zeer aangenaam en vriendelijk. Ze is perfect tweetalig en het Spaans is eerder Latino Spaans. We hebben er dan ook voor gekozen de "vosotros" vorm naast ons te laten, veel makkelijker. Een aanrader!

Patrick, 2 jaren geleden

Carolina

Leraar spaans

Carito is an excellent teacher. She is professional and she always gives more than expected. She makes the lessons productive and friendly. She is always willing to clear the doubts of her students demonstrating interest to achieve the objectives...

Richard, 2 jaren geleden

Carolina

Leraar spaans

Carito is an excellent Spanish teacher. She is very professional. She is super charismatic, patient and enthusiastic and her classes are very enjoyable and full of fun. Highly recommended!

Vivian , 2 jaren geleden

Carolina

Leraar spaans

Carito is one of the best Spanish teachers I have ever had. She's very dedicated to her work, she loves what she does and her pedagogy leads you to learn fast, in a chill and lighthearted manner. Look no more, you have found your Spanish teacher!

Débora, 2 jaren geleden

Carolina

Leraar spaans

Carito is a very passionate Spanish teacher! She's fun and kind and it is her top priority to make sure her students learn the language. She likes doing research to make sure her students get the most out of the classes. And also, she has a...

Miriam , 2 jaren geleden

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden docenten Spaanse les uit Antwerpen beoordeeld?

Uit 2 reviews geven de studenten een gemiddeld cijfer van 5.0 uit 5.

 

Onze klantenservice staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, de hele week in het geval van vragen omtrent een cursus of privéles.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel teachers zijn beschikbaar om bijlessen in de Spaanse taal te geven in Antwerpen?

In Antwerpen en eromheen, geven 22 bijlesleraren een Spaanse cursus aan.

 

Je kan hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan kiezen welke tutor in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je lessen Spaans uit meer dan 22 geverifieerde profielen.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online privéles Spaans volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de docenten biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Spaans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Spaans bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Vanuit welk perspectief neem je bijlessen Spaans in Antwerpen?

Privé lessen Spaans met een tutor geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Of je nou je zakelijke Spaans wilt perfectioneren, je verstaanbaar wilt kunnen maken op je vakantie door Centraal Amerika of zonder ondertitels van Spaanse films en muziek wilt kunnen genieten: de redenen zijn legio. Vergeet niet dat Spaans een van de meest gesproken talen van de wereld is!

 

Je richt je blik op je bijlesleraar en je plant in real life of online je lessen Spaans, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de leraar van jouw keuze om thuislessen Spaans te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 22 docenten Spaans in Antwerpen.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een bijles in de Spaanse taal gemiddeld in Antwerpen en omgeving?

De gemiddelde kosten van een les in de Spaanse taal in Antwerpen is €20.

 

De ervaring van de tutor Spaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

De meeste docenten bieden het eerste lesuur aan (97% van hen).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Wil je Spaans in Antwerpen volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Spaanse les volgen rondom Antwerpen via Superprof? Ontdek hoe het kan!

De beste Spaans bijles in Antwerpen

De voordelen van het leren van Antwerpen en talen over het algemeen zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van Spaans is veel meer dan alleen het leren vervoegen van werkwoorden, het onthouden van Spaanse woorden en het kennen van voltooide deelwoorden aan de hand van voorzetsels, het gaat erom dat je tijdens het leren van Spaans een begrip van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur ontwikkelt. Dit leert je om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te weten komen over de wereld om ons heen.

Als je eenmaal over de taalbarrière bent, zal je merken dat dingen veranderen. Je kan communiceren met mensen in de Spaanse taal en je zal mensen die Spaans spreken leren begrijpen, reizen naar landen waar Spaans wordt gesproken zal veel gemakkelijker en leuker worden, en veel meer.

Het leren van Spaans geeft je niet alleen het voordeel dat je in staat zal zijn om Spaans te spreken, het leren van een vreemde taal zoals Spaans geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen, je luister, spreek, schrijf en leesvaardigheden. Aan het begin zal het proberen te vertalen van je gedachten naar de Spaanse taal een flinke puzzel zijn, het vereist veel creativiteit als je ideeën probeert over te brengen naar het Spaans. Vooral als het gaat om dingen die zich niet letterlijk laten vertalen naar het Spaans. Je zal je algemene communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Vloeiend een vreemde taal kunnen spreken zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest. Meerdere talen kunnen spreken is een essentiële vaardigheid die in alle sectoren zeer worden gewaardeerd. Vlaanderen is zeer klein en is voortdurend in contact met de buitenwereld. Het is belangrijk dat bedrijven over personeel beschikken die een goed woordje kunnen voeren in een taal als Spaans naast Nederlands en Engels wat bijna iedereen om ons heen wel spreekt.

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld

Spaans is een taal met een zeer interessante achtergrond, het is geboren in Spanje en stamt oorspronkelijk af van het Latijn. Spanje heeft Spaans over de hele wereld gebracht tijdens de Spaanse kolonisatie. Spaans wordt op de dag van vandaag gesproken in 20 landen, grotendeels in Latijns-Amerika wat ooit een grote kolonie was van Spanje. Het Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers, daarnaast spreken zo’n 75 miljoen mensen Spaans als een tweede taal.

Spaanse les in Antwerpen

Ben je op zoek naar Spaans bijles of een cursus Spaans in Antwerpen? Een Spaanse cursus of bijles Spaans volgen in Antwerpen is gemakkelijker dan ooit tevoren. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om een cursus of bijles Spaans te volgen met docenten die Spaans beheersen op een native niveau. Onze docenten geven Spaanse lessen aan studenten en cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, personen die Spaans leren om allerlei verschillende redenen. Om een Spaans docent te vinden in Antwerpen hoef je alleen te kijken naar de profielen van Spaans docenten die beschikbaar zijn op ons platform. Klik op het profiel dat jou interesseert, als je een keuze hebt genomen klik dan direct op contact opnemen.

Na het contact opnemen zul je direct kunnen overleggen wat voor Spaanse cursussen de docent biedt. Als je geïnteresseerd bent in de Spaanse taalcursus kun je al snel aan de slag gaan. Taalcursus Spaans volgen kan op de dagen, uur van de dag en locatie naar keuze. Veel studenten en cursisten stellen ons op prijs om het feit dat cursisten een vrije keuze hebben als het gaat om de locatie om een cursus of bijles Spaans te volgen. Iedereen heeft een druk rooster, er is niets beter dan je eigen locatie en tijden te kunnen kiezen. Cursisten kunnen Spaans leren met de docenten bij hen thuis, meerdere docenten staan er ook voor open om Spaanse lessen te geven thuis bij de cursisten zelf.

Cursus Spaans online

Als je geen Spaanse taalcursus wilt volgen op een fysieke locatie in Antwerpen dan is dat geen enkel probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Antwerpen kunnen je Spaans leren online via de computer. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een Spaans docent uit Antwerpen, je kan online lessen volgen met Spaanse docenten uit heel Vlaanderen aangezien alle lessen online zijn en geen fysieke ontmoeting met je Spaans docent wordt vereist.

Cursus Spaans in Antwerpen op de meest praktische tijden

Spaans leren met Spaanse lessen en cursussen kan zoals we al zeiden op de dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Al heb je een druk rooster en alleen tijd vrij op bijvoorbeeld maandag of dinsdag, dan is dat geen probleem. Doelen kunnen verschillen, sommige studenten en cursisten hebben alleen hulp met Spaans nodig voor een paar uur, anderen voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek je rooster met je docent en kom tot een besluit.

Onze Spaans docenten geven Spaanse cursussen van alle soorten en op alle niveaus. Een cursus Spaans in Antwerpen voor beginners, voor gevorderden, voor studenten met een flinke basis in het Spaans etc.

De meeste van onze Spaans docenten spreken de taal op een native niveau en leren je perfect Spaans. De Spaanse taal kan erg verschillen, we hebben Spaans docenten die lessen geven gericht op de taal gesproken in Spanje en de Spaanse varianten uit Latijns-Amerika. Tijdens de lessen leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook de cultuur uit landen waar Spaans gesproken wordt. De docenten zullen je kennis verrijken met veel interessante informatie over de taal en de cultuur.

Klik direct om te kijken welke Spaans docenten er allemaal beschikbaar zijn in Antwerpen, lees de informatie die staat op hun profielen. Het inschrijven voor een cursus Spaans is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen contact op te nemen, de docent zal je helpen met de rest. Sommige docenten geven hun eerste Spaans les van de bijles gratis. na het contact opnemen kun je van alles met de docent bespreken en je mogelijke vragen stellen. Neem dus snel contact op met een van onze enthousiaste Spaans docenten en begin vandaag nog!

Vind bijles Spaans via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Wat wil je leren?