Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Spaans in Leuven

5.0 /5

Onze lesgevers Spaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

8 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Spaans reageren gemiddeld binnen de 8 uur.

Spaans in Leuven leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leuven!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden tutors Spaans uit Leuven beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde review van 5.0 uit 5 op een meting van 2 cijfers.

 

In het geval van vragen omtrent een les, staat het Superprof-team tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, op werkdagen.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutors staan ​​tot uw beschikking om bijlessen in de Spaanse taal te geven in Leuven en omgeving?

In Leuven en in aangrenzende gebieden, geven 5 tutors een cursus Spaans aan.

 

Je kan hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan bepalen welke leraar in Leuven, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles in de Spaanse taal uit meer dan 5 leraren.

💻 Kunnen we vanuit huis via de webcam privélessen Spaans volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Spaans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Spaans bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Om welke redenen zou je een opleiding Spaans gaan starten?

Thuislessen Spaans met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Of je nou je business Spaans wilt verbeteren, je verstaanbaar wilt kunnen maken tijdens je backpackreis door Centraal Amerika of zonder ondertitels van Spaanse cinema en muziek wilt kunnen genieten: de redenen zijn legio. Vergeet niet dat Spaans een van de meest gesproken talen van de wereld is!

 

Je selecteert je privé leraar en je boekt in real life of online je privélessen in de Spaanse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om thuislessen Spaans te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 5 tutors in de Spaanse taal in Leuven.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een cursus in de Spaanse taal gemiddeld in Leuven en omgeving?

In Leuven is de prijs van een privéles Spaans €19.

 

De ervaring van de leraar Spaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

De meeste tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Wil je Spaans in Leuven volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Interesse om Spaansles te volgen? Volg een privéles in Leuven via Superprof

De beste Spaans bijles in Leuven

De voordelen van het leren van Leuven en talen over het algemeen zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van Spaans is veel meer dan alleen het leren vervoegen van werkwoorden, het onthouden van Spaanse woorden en het kennen van voltooide deelwoorden aan de hand van voorzetsels, het gaat erom dat je tijdens het leren van Spaans een begrip van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur ontwikkelt. Dit leert je om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te weten komen over de wereld om ons heen.

Als je eenmaal over de taalbarrière bent, zal je merken dat dingen veranderen. Je kan communiceren met mensen in de Spaanse taal en je zal mensen die Spaans spreken leren begrijpen, reizen naar landen waar Spaans wordt gesproken zal veel gemakkelijker en leuker worden, en veel meer.

Het leren van Spaans geeft je niet alleen het voordeel dat je in staat zal zijn om Spaans te spreken, het leren van een vreemde taal zoals Spaans geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen, je luister, spreek, schrijf en leesvaardigheden. Aan het begin zal het proberen te vertalen van je gedachten naar de Spaanse taal een flinke puzzel zijn, het vereist veel creativiteit als je ideeën probeert over te brengen naar het Spaans. Vooral als het gaat om dingen die zich niet letterlijk laten vertalen naar het Spaans. Je zal je algemene communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Vloeiend een vreemde taal kunnen spreken zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest. Meerdere talen kunnen spreken is een essentiële vaardigheid die in alle sectoren zeer worden gewaardeerd. Vlaanderen is zeer klein en is voortdurend in contact met de buitenwereld. Het is belangrijk dat bedrijven over personeel beschikken die een goed woordje kunnen voeren in een taal als Spaans naast Nederlands en Engels wat bijna iedereen om ons heen wel spreekt.

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld

Spaans is een taal met een zeer interessante achtergrond, het is geboren in Spanje en stamt oorspronkelijk af van het Latijn. Spanje heeft Spaans over de hele wereld gebracht tijdens de Spaanse kolonisatie. Spaans wordt op de dag van vandaag gesproken in 20 landen, grotendeels in Latijns-Amerika wat ooit een grote kolonie was van Spanje. Het Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers, daarnaast spreken zo’n 75 miljoen mensen Spaans als een tweede taal.

Spaanse les in Leuven

Ben je op zoek naar Spaans bijles of een cursus Spaans in Leuven? Een Spaanse cursus of bijles Spaans volgen in Leuven is gemakkelijker dan ooit tevoren. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om een cursus of bijles Spaans te volgen met docenten die Spaans beheersen op een native niveau. Onze docenten geven Spaanse lessen aan studenten en cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, personen die Spaans leren om allerlei verschillende redenen. Om een Spaans docent te vinden in Leuven hoef je alleen te kijken naar de profielen van Spaans docenten die beschikbaar zijn op ons platform. Klik op het profiel dat jou interesseert, als je een keuze hebt genomen klik dan direct op contact opnemen.

Na het contact opnemen zul je direct kunnen overleggen wat voor Spaanse cursussen de docent biedt. Als je geïnteresseerd bent in de Spaanse taalcursus kun je al snel aan de slag gaan. Taalcursus Spaans volgen kan op de dagen, uur van de dag en locatie naar keuze. Veel studenten en cursisten stellen ons op prijs om het feit dat cursisten een vrije keuze hebben als het gaat om de locatie om een cursus of bijles Spaans te volgen. Iedereen heeft een druk rooster, er is niets beter dan je eigen locatie en tijden te kunnen kiezen. Cursisten kunnen Spaans leren met de docenten bij hen thuis, meerdere docenten staan er ook voor open om Spaanse lessen te geven thuis bij de cursisten zelf.

Cursus Spaans online

Als je geen Spaanse taalcursus wilt volgen op een fysieke locatie in Leuven dan is dat geen enkel probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Leuven kunnen je Spaans leren online via de computer. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een Spaans docent uit Leuven, je kan online lessen volgen met Spaanse docenten uit heel Vlaanderen aangezien alle lessen online zijn en geen fysieke ontmoeting met je Spaans docent wordt vereist.

Cursus Spaans in Leuven op de meest praktische tijden

Spaans leren met Spaanse lessen en cursussen kan zoals we al zeiden op de dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Al heb je een druk rooster en alleen tijd vrij op bijvoorbeeld maandag of dinsdag, dan is dat geen probleem. Doelen kunnen verschillen, sommige studenten en cursisten hebben alleen hulp met Spaans nodig voor een paar uur, anderen voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek je rooster met je docent en kom tot een besluit.

Onze Spaans docenten geven Spaanse cursussen van alle soorten en op alle niveaus. Een cursus Spaans in Leuven voor beginners, voor gevorderden, voor studenten met een flinke basis in het Spaans etc.

De meeste van onze Spaans docenten spreken de taal op een native niveau en leren je perfect Spaans. De Spaanse taal kan erg verschillen, we hebben Spaans docenten die lessen geven gericht op de taal gesproken in Spanje en de Spaanse varianten uit Latijns-Amerika. Tijdens de lessen leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook de cultuur uit landen waar Spaans gesproken wordt. De docenten zullen je kennis verrijken met veel interessante informatie over de taal en de cultuur.

Klik direct om te kijken welke Spaans docenten er allemaal beschikbaar zijn in Leuven, lees de informatie die staat op hun profielen. Het inschrijven voor een cursus Spaans is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen contact op te nemen, de docent zal je helpen met de rest. Sommige docenten geven hun eerste Spaans les van de bijles gratis. na het contact opnemen kun je van alles met de docent bespreken en je mogelijke vragen stellen. Neem dus snel contact op met een van onze enthousiaste Spaans docenten en begin vandaag nog!

Via Superprof vind je gemakkelijk een goede docent Spaans in Vlaanderen die jou de juiste cursus of bijlessen op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Spaans op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Spaans of je volgende vakantie op Ibiza.

Wat wil je leren?