Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Spaans in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Spaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 9 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 96% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20 euro per uur.

7 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Spaans reageren gemiddeld binnen de 7 uur.

Spaans in Gent leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Spaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Gent!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden bijles leraren Spaans uit Gent beoordeeld?

De studenten geven een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf op een sample van 9 cijfers.

 

In het geval van problemen omtrent een cursus, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, vijf dagen per week.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om cursussen Spaans te geven in Gent en omgeving?

In Gent en in aangrenzende gebieden, bieden 25 bijles leraren Spaanse les aan.

 

Je kan hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan bepalen welke privéleraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles in de Spaanse taal in Gent uit 25 docenten.

💻 Kun je vanuit huis via Skype of Zoom bijlessen Spaans volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Spaans meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Spaans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welk doel zou je privélessen Spaans gaan beginnen?

Thuislessen Spaans met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Of je nou je zakelijke Spaans wilt bijschaven, je verstaanbaar wilt kunnen maken op je backpackreis door Latijns Amerika of zonder ondertitels van Spaanse films en muziek wilt kunnen genieten: de redenen zijn legio. Vergeet niet dat Spaans een van de meest gesproken talen van de wereld is!

 

Je richt je rechtstreeks op je docent en je organiseert in real life of online je privélessen Spaans, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de begeleider van jouw keuze om bijlessen in de Spaanse taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 25 tutors in de Spaanse taal in Gent.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van een cursus in de Spaanse taal in Gent?

In Gent is het gemiddelde bedrag van een cursus in de Spaanse taal €20.

 

De ervaring van de docent Spaans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van de bijles leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt. 

Wil je Spaans in Gent volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Een cursus Spaans via Superprof volgen? Ontdek hoe het kan!

De beste Spaans bijles in Gent

De voordelen van het leren van Gent en talen over het algemeen zijn moeilijk te ontkennen. Het leren van Spaans is veel meer dan alleen het leren vervoegen van werkwoorden, het onthouden van Spaanse woorden en het kennen van voltooide deelwoorden aan de hand van voorzetsels, het gaat erom dat je tijdens het leren van Spaans een begrip van de Spaanse en/of Latijns-Amerikaanse cultuur ontwikkelt. Dit leert je om je horizon te verbreden, nieuwe perspectieven te begrijpen en meer te weten komen over de wereld om ons heen.

Als je eenmaal over de taalbarrière bent, zal je merken dat dingen veranderen. Je kan communiceren met mensen in de Spaanse taal en je zal mensen die Spaans spreken leren begrijpen, reizen naar landen waar Spaans wordt gesproken zal veel gemakkelijker en leuker worden, en veel meer.

Het leren van Spaans geeft je niet alleen het voordeel dat je in staat zal zijn om Spaans te spreken, het leren van een vreemde taal zoals Spaans geeft je hersenen een geweldige training, het verbetert je geheugen, je luister, spreek, schrijf en leesvaardigheden. Aan het begin zal het proberen te vertalen van je gedachten naar de Spaanse taal een flinke puzzel zijn, het vereist veel creativiteit als je ideeën probeert over te brengen naar het Spaans. Vooral als het gaat om dingen die zich niet letterlijk laten vertalen naar het Spaans. Je zal je algemene communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Vloeiend een vreemde taal kunnen spreken zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de rest. Meerdere talen kunnen spreken is een essentiële vaardigheid die in alle sectoren zeer worden gewaardeerd. Vlaanderen is zeer klein en is voortdurend in contact met de buitenwereld. Het is belangrijk dat bedrijven over personeel beschikken die een goed woordje kunnen voeren in een taal als Spaans naast Nederlands en Engels wat bijna iedereen om ons heen wel spreekt.

Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld

Spaans is een taal met een zeer interessante achtergrond, het is geboren in Spanje en stamt oorspronkelijk af van het Latijn. Spanje heeft Spaans over de hele wereld gebracht tijdens de Spaanse kolonisatie. Spaans wordt op de dag van vandaag gesproken in 20 landen, grotendeels in Latijns-Amerika wat ooit een grote kolonie was van Spanje. Het Spaans heeft in totaal rond de 483 miljoen ‘native’ sprekers, daarnaast spreken zo’n 75 miljoen mensen Spaans als een tweede taal.

Spaanse les in Gent

Ben je op zoek naar Spaans bijles of een cursus Spaans in Gent? Een Spaanse cursus of bijles Spaans volgen in Gent is gemakkelijker dan ooit tevoren. Superprof heeft het mogelijk gemaakt om een cursus of bijles Spaans te volgen met docenten die Spaans beheersen op een native niveau. Onze docenten geven Spaanse lessen aan studenten en cursisten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, personen die Spaans leren om allerlei verschillende redenen. Om een Spaans docent te vinden in Gent hoef je alleen te kijken naar de profielen van Spaans docenten die beschikbaar zijn op ons platform. Klik op het profiel dat jou interesseert, als je een keuze hebt genomen klik dan direct op contact opnemen.

Na het contact opnemen zul je direct kunnen overleggen wat voor Spaanse cursussen de docent biedt. Als je geïnteresseerd bent in de Spaanse taalcursus kun je al snel aan de slag gaan. Taalcursus Spaans volgen kan op de dagen, uur van de dag en locatie naar keuze. Veel studenten en cursisten stellen ons op prijs om het feit dat cursisten een vrije keuze hebben als het gaat om de locatie om een cursus of bijles Spaans te volgen. Iedereen heeft een druk rooster, er is niets beter dan je eigen locatie en tijden te kunnen kiezen. Cursisten kunnen Spaans leren met de docenten bij hen thuis, meerdere docenten staan er ook voor open om Spaanse lessen te geven thuis bij de cursisten zelf.

Cursus Spaans online

Als je geen Spaanse taalcursus wilt volgen op een fysieke locatie in Gent dan is dat geen enkel probleem. Onze Spaans docenten in en buiten Gent kunnen je Spaans leren online via de computer. Je hoeft niet noodzakelijk aan de slag te gaan met een Spaans docent uit Gent, je kan online lessen volgen met Spaanse docenten uit heel Vlaanderen aangezien alle lessen online zijn en geen fysieke ontmoeting met je Spaans docent wordt vereist.

Hoeveel kosten bijlessen Spaans?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de privéleraar zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Cursus Spaans in Gent op de meest praktische tijden

Spaans leren met Spaanse lessen en cursussen kan zoals we al zeiden op de dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Al heb je een druk rooster en alleen tijd vrij op bijvoorbeeld maandag of dinsdag, dan is dat geen probleem. Doelen kunnen verschillen, sommige studenten en cursisten hebben alleen hulp met Spaans nodig voor een paar uur, anderen voor een maand, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek je rooster met je docent en kom tot een besluit.

Onze Spaans docenten geven Spaanse cursussen van alle soorten en op alle niveaus. Een cursus Spaans in Gent voor beginners, voor gevorderden, voor studenten met een flinke basis in het Spaans etc.

De meeste van onze Spaans docenten spreken de taal op een native niveau en leren je perfect Spaans. De Spaanse taal kan erg verschillen, we hebben Spaans docenten die lessen geven gericht op de taal gesproken in Spanje en de Spaanse varianten uit Latijns-Amerika. Tijdens de lessen leer je niet alleen de Spaanse taal maar ook de cultuur uit landen waar Spaans gesproken wordt. De docenten zullen je kennis verrijken met veel interessante informatie over de taal en de cultuur.

Klik direct om te kijken welke Spaans docenten er allemaal beschikbaar zijn in Gent, lees de informatie die staat op hun profielen. Het inschrijven voor een cursus Spaans is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen contact op te nemen, de docent zal je helpen met de rest. Sommige docenten geven hun eerste Spaans les van de bijles gratis. na het contact opnemen kun je van alles met de docent bespreken en je mogelijke vragen stellen. Neem dus snel contact op met een van onze enthousiaste Spaans docenten en begin vandaag nog!

Wat wil je leren?