Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan wiskunde leraren

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 795 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18/uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je berichtendienst.

3. Beleef nieuwe ervaringen in de Natuurwetenschappen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰 Wat is de gemiddelde prijs van een les (Secundair onderwijs niveau)?

De gemiddelde prijs van lessen Wiskunde in  is €18

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles wiskunde volgen op middelbaar niveau. Lees hier alles over

De Wondere Wereld van Wiskunde

Wiskunde is een vak waar niet iedereen op school lovend over is. Sommige mensen gaat het ongelofelijk gemakkelijk af, terwijl bij anderen het zweet op het voorhoofd komt te staan als ze hun wiskundeboek alleen maar openslaan.

Maar zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je continu met wiskunde bezig. Wellicht niet met de allermoeilijkste vergelijkingen en algebra, maar ook uitrekenen hoeveel geld je overhoudt aan boodschappen, schatten hoelang je kunt doorrijden op een halfvolle benzinetank of klokken hoelang het duurt totdat de rijst kookt is wiskunde. Met andere woorden: de hele wereld om ons heen is opgebouwd uit wiskunde.

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

Het is daarom niet alleen interessant maar ook ontzettend leuk om meer over wiskunde te leren, zelfs op het middelbaar. Er zijn heel veel soorten wiskunde, op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die wiskunde leren of een bijles wiskunde nemen doen dat met een doel, hoewel er ook mensen zijn die het puur willen leren omdat ze het leuk vinden. Hoe dan ook: je hebt heel veel aan wiskunde.

Wat Heb Je Aan Wiskunde?

Je zit waarschijnlijk op de middelbare school en heb je moeite om bij te blijven met wiskunde. Je vraagt je af waarom je wiskunde leert en bent op zoek naar een wiskundeleraar die je kan helpen je cijfers omhoog te krikken (terwijl jij berekent welk cijfer je nodig hebt om over te gaan, ben je bezig met wiskunde). Maar je hebt heel veel aan wiskunde, in het dagelijks leven of in het professionele leven.

Als je bijvoorbeeld gek bent op de natuur en je wilt iets in de richting van biologie gaan doen, dan zul je wiskunde nodig hebben om je onderzoek goed uit te kunnen voeren. Hetzelfde geldt voor vakken als psychologie, sociologie en politicologie. Om een goed onderzoek te kunnen uitvoeren leer je het vak Statistiek op de universiteit, en met een goede wiskundebasis kan je zo’n vak een stuk beter aan.

Dat vakken als fysica, natuurkunde en scheikunde onlosmakelijk verbonden zijn met wiskunde mag geen verrassing heten. Maar ook als je beroepen wilt uitvoeren als luchtverkeersleider, verkeersplanner, administratief medewerker of accountant zal je wiskunde moeten kunnen begrijpen.

Kortom: haast alles, van economie tot de wetenschap, heeft elementen uit de wiskunde. Dus zelfs als je het niet voor een beroep nodig hebt, is wiskunde leren leuk, omdat je op die manier een beter begrip van de maatschappij om je heen krijgt. En als je ergens goed wiskunde kan leren, dan is het wel in Vlaanderen.

Dankzij Superprof Wiskunde Bijles Volgen

De beste wiskundeleraren van Vlaanderen op middelbaar niveau hebben zich verenigd op Superprof en jij kan daarvan profiteren! Je hoeft er niet eens de deur voor uit: er zijn zelfs wiskundeleraren die wiskunde lesgeven.

Ook is het handig om een doel te hebben. Bijvoorbeeld je examen wiskunde halen. Of slagen voor het vak Statistiek in je laatste jaar. Of een beter begrip krijgen van kansberekening. Omdat wiskunde zo’n verzameling aan verschillende onderdelen kent, heb je wiskundeleraren die beter gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel en je zo een nóg specifieker en persoonlijker lesplan kunnen geven.

Wil je eerst kennismaken met een wiskundedocent op middelbaar niveau en kijken of hij of zij welk bij je past, qua stijl van lesgeven bijvoorbeeld? Er zijn veel wiskundedocenten op Superprof die gratis een proefles aanbieden.

Eén ding is in ieder geval duidelijk. Ondanks de enorme hoeveelheid aan materiaal die men kan vinden op het internet is de beste manier om wiskunde te snappen aan de hand van een wiskunde docent. Soms kan je keer op keer dezelfde fout maken, en als een kundige wiskundeleraar je dan laat zien hoe je het oplost gaat er een licht schijnen en begrijp je precies wat je moet doen. Een wiskundeleraar vinden doe je op Superprof!

Wat wil je leren?