Studeer je aan de hogeschool of universiteit en wil je je onderzoeksgegevens verwerken met het programma SPSS, maar weet je niet meer precies hoe het programma werkt? Dan kan je een hele hoop tijd verliezen met het uitzoeken hiervan!

Lees in deze blog waar je bijlessen SPSS in Gent kan volgen.

SPSS is een zeer bekend programma voor mensen die het vak statistiek volgen! Het is namelijk een statistisch programma dat gebruikt kan worden voor het verzamelen, ordenen en analyseren van gegevens voor bepaalde onderzoeken. Het kan een heel handig programma zijn, als je er mee kan werken tenminste.

Statistiek is voor veel mensen al een zeer moeilijk vak waar ze enorm veel moeite voor moeten doen om te slagen. Voor deze mensen is het werken met SPSS een echte nachtmerrie! Daarom zijn wij met het team van Superprof op zoek gegaan naar een oplossing om dit probleem te verhelpen en deze oplossing hebben we gevonden: SPSS bijlessen volgen!

SPSS wordt in de meeste gevallen gebruikt om de betrouwbaarheid van je steekproeven te controleren.

Het volgen van Bijlessen klinkt enorm intensief en tijdrovend, maar wanneer je niet goed weet hoe je met SPSS moet werken, kan het zijn dat je er uren over doet voordat je tot de gewenste resultaten komt. Daarom kan je de tijd best investeren in het efficiënt leren werken met het programma!

Er zijn ook bijlessen SPSS voor mensen die niet meer op school zitten, maar toch nog gegevens willen verwerken met het programma! Ben jij geïnteresseerd in het volgen van bijlessen SPSS? Dan kan je best even verder lezen!

Meisje is gefrustreerd door SPSS
Wanneer je niet goed weet hoe je met SPSS omgaat, kan dit zeer frustrerend zijn!
Bron: Unsplash, Credit: Elisa Ventur
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Antwerpen kan je bijlessen SPSS volgen?

Woon je in de buurt van Antwerpen en heb je bijlessen SPSS nodig? Dan kan je best even verder lezen, we gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van SPSS bijlessen in Antwerpen.

SPSS bijlessen in Mechelen? Kom er in deze blog alles over te weten.

Secundair onderwijs

De meeste mensen die ooit in contact komen met SPSS, krijgen al te maken met dit programma in de laatste jaren van hun opleiding aan het secundair onderwijs. Statistiek is namelijk een groot onderdeel van de meeste wiskundige richtingen. Bij dit onderdeel wordt er vaker gebruik gemaakt van dit programma. Indien jij op de Middelbare school zit en je bijles voor SPSS nodig hebt, kan je dit vast en zeker eens aan je leerkracht vragen. De meeste leerkrachten hebben er namelijk geen probleem mee om je een uur of twee tijdens verschillende middag pauzes extra uitleg over het programma te geven.

Hoger onderwijs

Studeer je aan de hogeschool of universiteit en moet je voor je thesis data verwerken met SPSS? Niet iedere student heeft hier ooit al eens mee gewerkt, daarom zijn er vaak verschillende oefensessies die door de hogeschool of universiteit zelf georganiseerd worden. Hieraan kan iedere student vaak vrijblijvend deel nemen om de theorie en de praktijk van SPSS nog eens door te nemen.

Indien je eigen school geen optie is, of wanneer je meer dan enkele uren bijles van je leerkracht nodig hebt, zijn er in Antwerpen verschillende andere organisaties waarbij je terecht zou kunnen om bijlessen SPSS te volgen!

Vrouw wacht op SPSS resultaten
Indien je moeite hebt met SPSS kan je hier een hele hoop tijd mee verliezen! Daarom raden wij bijlessen aan!
Bron: Unsplash, Credit: Magnet-me

Bijles op Kot

Voor de meeste jongeren die te maken hebben met statistiek of SPSS, is dit onderdeel vaak echt een gegarandeerde buis! Maar gelukkig kan iedereen die in de buurt van Antwerpen bijlessen SPSS nodig heeft terecht bij de organisatie "BijlesOpKot". Deze organisatie heeft namelijk verschillende leerkrachten die gespecialiseerd zijn in het werken met SPSS en die graag studenten willen helpen om hun moeilijkheden hierbij te overkomen!

Ontdek in deze blog waar je in Aalst SPSS bijles kan volgen.

Wanneer je graag SPSS bijlessen wilt volgen bij deze organisatie zul je eerst een contact formulier moeten invullen waarin je precies laat weten waar je moeite mee hebt en waar de leerkracht je mee moet helpen. Wanneer je dit gedaan hebt zal de organisatie op zoek gaan naar een bijles leerkracht die perfect bij je past. Indien je na de eerste les niet tevreden bent over je leerkracht, zal de organisatie zonder vragen een nieuwe leerkracht sturen!

De prijs die je per uur betaald voor een uur bijles in SPSS bij de organisatie Bijles Op Kot hangt af van het niveau waarop de lessen gegeven moeten worden. Zo zullen jongeren die SPSS bijlessen in het middelbaar nodig hebben vanaf €29 per uur moeten betalen en jongeren die deze bijlessen in het hoger onderwijs nodig hebben betalen vanaf €36 per uur bijles. Indien je de SPSS bijlessen bij je thuis wilt volgen, kan er ook nog een extra kost aan deze prijs toegevoegd worden!

Hebben jij en je vrienden dezelfde problemen met het vak? Dan kunnen jullie samen bijlessen in groep volgen. Dit is handig aangezien het op deze manier voor iedereen goedkoper zal worden. Je kan deze bijlessen volgen met 2, 3 of 4 vrienden en tot wel 70% per persoon per uur besparen! Zo zal elke deelnemer een kleinere prijs per uur moeten betalen!

Het bijles bureau

Wanneer je bijlessen SPSS in Antwerpen wilt volgen kan je terecht bij de organisatie "Het Bijles Bureau" Door het grote netwerk aan verschillende leerkrachten die beschikbaar zijn bij het bijles bureau. Deze bijles organisatie is vooral handig voor jongeren die op de hogeschool of universiteit zitten en bijles nodig hebben voor het SPSS onderdeel van statistiek. Er zijn namelijk verschillende leerkrachten die de ondervragingstechnieken van deze scholen onderzocht hebben zodat ze je doelgericht kunnen helpen bij de problemen die je bij SPSS ondervindt. Ook leerlingen die in het middelbaar met SPSS moeten werken en hier graag bijlessen voor volgen kunnen bij deze organisatie terecht.

Voordat een leerkracht lessen bij deze organisatie mag geven, wordt deze leerkracht volledig gescreend zodat de organisatie kwaliteitsvolle lessen kan garanderen. De prijs die je per uur bijles betaald hangt af van het aantal uren les dat je volgt en op welk niveau de bijles gegeven moet worden. Zo zullen jongeren van het secundair onderwijs voor de eerste 8 uur, €35 per uur bijles moeten betalen maar wanneer ze meer dan 48 uur bijles volgen, zullen ze slechts €25 per uur bijles moeten betalen.

De jongeren die aan de hoge school of universiteit studeren worden opgedeeld in 2 verschillende groepen: Bachelor en Master studenten. De Bachelor studenten betalen voor de eerste 8 uur €40 per uur terwijl de master studenten hier €45 per uur voor betalen. Wanneer deze studenten meer dan 48 uur SPSS bijles volgen, betalen de bachelor studenten slechts €30 en de master studenten €35 per uur bijles!

Ben je volwassen en moet je veel data verwerken met SPSS, maar weet je niet meer hoe dit programma werkt? Dan kan je bij deze organisatie terecht voor het volgen van enkele bijlessen SPSS! De prijs die je per uur moet betalen is hetzelfde als de jongeren die aan het secundair onderwijs studeren.

Vrouw geeft SPSS bijles
Wanneer je bijlessen SPSS volgt, zal de leerkracht vaak tot bij jou komen.
Bron: Unsplash, Credit: Emma Dau

Master Tutor

Bij de organisatie Master tutor kan iedereen die bijles statistiek nodig heeft terecht voor het volgen van deze lessen. Gelukkig kan je hier ook terecht voor het volgen van bijlessen SPSS! Dit is namelijk een programma dat vaak bij het vak Statistiek gebruikt wordt.

Lees in deze blog alles over de organisaties die SPSS bijles in Brugge voorzien!

De prijs die je per uur bijles betaald hangen af van welk bijles pakket je besteld. Bij deze organisatie heb je namelijk 4 verschillende bijles pakketten:

  • Small: Bij dit pakket krijg je 6 uur bijles en betaal je tussen de €34 en €39 per uur. Dit is vooral voor mensen die slechts bij een onderwerp vast zitten of die specifieke vragen over SPSS hebben.
  • Medium: Dit pakket is een pakket van 12 uur bijles waarbij je tussen €31 en €36 per uur zult moeten betalen. Bij deze bijles zullen de problemen die er zijn op een zeer intensieve manier besproken en verholpen worden. Ook krijg je hier extra uitleg over de technieken waar je moeite mee hebt.
  • Large: Bij dit pakket krijg je maar liefst 20 uur bijles aan €28 tot €33 per uur bijles! Dit is aangeraden voor de jongeren die echt veel moeite hebben met het programma en die stap voor stap willen leren werken met het SPSS.
  • Extra Large: Wanneer je voor dit pakket kiest, ben je er zeker van dat je doorheen het jaar veel hulp zult nodig hebben bij SPSS. Dit pakket heeft 30 uur bijles waarvoor je tussen €25 en €29 per uur bijles betaalt!

Voor de jongeren die het financieel niet zo gemakkelijk hebben kan er ook een aanvraag gedaan worden om de tarieven van de bijlessen te verlagen! Zo heeft iedereen de mogelijkheid om bijlessen SPSS te volgen!

Bijlessen SPSS volgen bij Superprof in Antwerpen

Heb je moeite met SPSS en wil je hier graag bijlessen bij jou in de buurt volgen? Dan kan je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Op dit platform geef je de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de bijlessen nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle bijles docenten die er in jouw buurt actief zijn en je bijles SPSS kunnen komen geven.

Kom er in deze blog achter waar je bijles SPSS in Leuven kan volgen!

Het enige wat je hierna nog zou moeten doen is een van de leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen. Deze eerste les zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden. Dit komt doordat de leerkracht deze les als kennismakingsles zal gebruiken. Hierin kan je al je vragen stellen en de verwachtingen van de bijlessen aan je bijles docent uitleggen. Wanneer je dit gedaan hebt zal deze leerkracht een persoonlijk lesplan voor je opstellen zodat jij op de meest efficiënte manier met het programma leert werken!

Studiegroep volgt bijles SPSS
Je kan vaak ook met een aantal vrienden bijlessen SPSS volgen!
Bron: Unsplash, Credit: Christina

Bijlessen volgen via Superprof heeft ook nog een aantal voordelen die je niet zou hebben bij andere organisaties. Zo heb je bijvoorbeeld zelf de keuze hoeveel uur bijles je neemt, er is namelijk geen minimum aantal uren die je moet nemen om de bijlessen te volgen. Een ander voordeel dat je hebt wanneer je bijlessen via Superprof volgt is dat de leerkrachten vaak bereid zijn om hun over hun prijs per uur te onderhandelen. Op deze manier hebben beide partijen een voordeel of een prijs waar ze mee akkoord gaan! Wacht dus niet langer en boek vandaag nog je eerste bijles SPSS in bij een prof van Superprof.

Lees hier waar je bijlessen SPSS in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!