Heb je moeite met het SPSS programma en denk je dat je niet zult slagen voor je examen of moet je de gegevens van onderzoeken verwerken maar weet je niet op welke manier je dit juist moet doen? Dan kan je best even verder lezen!

Kom er in deze blog achter waar je bijles SPSS in Antwerpen kunt volgen!

SPSS is een van de meest populaire statistische programma's die er over heel de wereld gebruikt wordt. Het is namelijk een zeer handig programma waarmee je gegevens voor onderzoeken en steekproeven mee kan verzamelen, controleren, verwerken en interpreteren.

Met SPSS bijlessen bespaar je jezelf een hele hoop tijd!

Het programma SPSS is misschien wel een handig programma, maar indien je niet goed weet waar je mee bezig bent of als je niet meer precies weet hoe het programma werkt dan kan het wel eens zijn dat je enorm veel tijd verliest met dit uit te zoeken. Deze tijd heb je meestal niet op je examen waardoor je een grotere kans hebt dat je niet zult slagen!

Om de jongeren die met dit probleem zitten te helpen zijn we met het team van Superprof op zoek gegaan naar alle verschillende organisaties die bijlessen SPSS kunnen geven! Lees er alles over in het volgende deel van de blog!

Grafieken op SPSS
Wanneer je SPSS bijlessen volgt, zul je leren hoe je op een eenvoudige manier grafieken kunt maken!
Bron: Unsplash, Credit: Markus Spiske
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohamed
5
5 (4 reviews)
Mohamed
16€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohamed
5
5 (4 reviews)
Mohamed
16€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Mechelen kan je bijlessen SPSS volgen?

Woon je in de buurt van Mechelen en heb je moeite met het SPSS programma? Dan kun je terecht bij verschillende organisaties om bijlessen voor dit programma te volgen. Weet je niet waar je hiervoor terecht kunt? Kom er dan in het volgende deel van de blog achter waar je dit overal zou kunnen doen. Lees dus snel verder.

Wil je graag bijles SPSS in Gent volgen? Kom er in deze blog dan alles over te weten!

Bijlessen SPSS op je eigen school

Leerlingen die in de middelbare school in aanraking komen met SPSS en hier moeite mee hebben, kunnen bijlessen bij hun eigen leerkrachten volgen. Wanneer je dit doet zul je samen met je leerkracht een bijles SPSS in plannen tijdens een van de middagpauzes doorheen de week. Wanneer je op deze manier bijlessen volgt, hoef je niet in je vrije tijd nog naar afspraken te gaan.

Kom je pas de eerste keer in aanraking met SPSS in de universiteit of hogeschool? Dan zijn er vaak oefensessies die je kunt volgen om te leren werken met SPSS! Tijdens deze oefensessies heb je de mogelijkheid om oefeningen op een klassikale manier op te lossen. Tijdens deze lessen kun je ook vragen stellen die je eventueel nodig zou hebben!

Indien bijlessen op school geen optie voor je zijn of niet genoeg zijn voor je, zijn er in Mechelen nog een aantal andere organisaties waarbij je terecht kunt voor het vinden van verschillende bijlessen in SPSS!

Apprentus

Het online platform van Apprentus is een manier voor jongeren om bijles leerkrachten te vinden die je kunnen helpen bij het leren werken met SPSS! Je geeft op dit platform in waar je de lessen in Mechelen zou willen volgen en je laat weten op welk niveau je deze lessen wilt volgen! Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je SPSS bijlessen te geven.

Lees hier alles over bijlessen SPSS in Aalst.

SPSS bijles in café
Je kan meestal zelf afspreken waar je de bijlessen wilt volgen. Bijvoorbeeld in een Café of bij je thuis!
Bron: Unsplash, Credit: Alejandro

Bijlessen via Het bijles Bureau

Statistiek en SPSS is een van de meest moeilijke onderwerpen waar studenten mee te maken krijgen. Hierdoor is de vraag naar bijlessen SPSS enorm gestegen! De coördinatoren van de organisatie Het bijles bureau hebben daarom ervoor gezorgd dat er verschillende bijles docenten beschikbaar zijn die gespecialiseerd zijn in het geven van bijlessen SPSS.

De prijs die je per uur SPSS bijles bij deze organisatie moet betalen hangt af van hoeveel uur je bijles je wilt volgen en op welk niveau deze bijlessen gegeven moeten worden. Jongeren die SPSS bijlessen nodig hebben en die nog in het secundair onderwijs zitten zullen ergens tussen €25 en €35 per uur. Deze prijs varieert naarmate je meer uren les volgt: Zo zul je voor de eerste 8 uur €35 per uur moeten betalen, wanneer je meer lessen volgt zal de prijs die je per uur betaald verlagen naar €25 per uur.

De jongeren die in het hoger onderwijs studeren hebben verschillende prijzen die ze per uur SPSS bijles moeten betalen. Zo worden de jongeren opgedeeld in 2 groepen: Bachelor en Master studenten. De bachelor studenten beginnen met een uurprijs van €40 per uur terwijl de master studenten €45 per uur bijles moeten betalen. Hier krijg je echter ook een korting wanneer je boven de 8 uur bijles volgt. Het meeste voordeel krijg je wanneer je meer dan 48 uur bijles neemt. Zo zullen bachelor studenten €30 per uur en master studenten €35 per uur bijles.

Volwassenen die bijlessen SPSS nodig hebben kunnen in Mechelen ook bij deze organisatie terecht. De organisatie voorziet namelijk bijlessen SPSS voor volwassenen! De volwassenen betalen dezelfde prijzen per uur bijles als de jongeren die SPSS bijlessen in het Secundair onderwijs willen volgen.

Voor jongeren die in een groep bijlessen willen volgen, kunnen ook bij deze organisatie terecht voor het volgen van kleine groepslessen. Wanneer je groepslessen volgt krijg je ook een bepaalde korting per uur per persoon. Zo betaal je voor bijlessen met 3 personen slechts 60% van de uur prijs per persoon!

Kom er in deze blog achter waar je SPSS bijles in Brugge kan volgen.

Bijlessen SPSS in groep
Soms kun je ook bijlessen in kleine groepjes volgen!
Bron: Unsplash, Credit: Brooke Cagle

Master Tutor

Een andere organisatie waarbij je in Mechelen terecht kunt voor het volgen van bijlessen SPSS is de organisatie "Master Tutor". Deze organisatie is perfect voor jongeren die graag willen leren werken met het SPSS programma!

Bij de organisatie kan je namelijk terecht voor 4 verschillende les pakketten die elk een eigen intensiteit hebben. Zo heb je het eerste pakket "S", dit pakket is voor jongeren die slechts enkele vragen hebben over het programma of die enkel een korte begeleiding nodig hebben in het SPSS vak. Voor dit pakket betalen de jongeren die bijles SPSS tussen de €34 en €39 per uur!

Er zijn nog 3 andere pakketten waaruit je kan kiezen: M, L en XL. Bij het M pakket krijg je 12 uur bijles. Deze bijlessen zijn voor mensen die problemen hebben met het vak en hier dieper op in willen gaan. De jongeren die echt veel bijles nodig hebben kunnen best voor het XL pakket kiezen. Hierbij krijg je namelijk voor een heel semester 30 uur bijles aan de meest voordelige prijs per uur. Dit is ook voor jongeren die de volledige basis van het programma onder de knie willen krijgen.

Voor jongeren die het financieel niet zo breed hebben heeft de organisatie ook nog een speciale prijs die ze per uur bijles moeten betalen. Zo heeft elke leerling de kans om met SPSS te leren werken.

Volg bijlessen SPSS in Mechelen bij een prof van Superprof!

Woon je in de buurt van Mechelen en wil je graag leren werken met het SPSS programma? Dan is het online platform van Superprof de plek waar jij een nieuwe bijles leerkracht op een snelle en eenvoudige manier kunt vinden.

Op het platform geef je de regio waar je de bijlessen SPSS graag wilt volgen in en je laat weten op welk niveau deze lessen gegeven moeten worden. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht met alle verschillende leerkrachten die in jouw buurt beschikbaar zijn om je bijlessen SPSS te geven. Het enige wat je dan nog moet doen is een van de bijles leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen.

Lees hier waar je SPSS bijlessen in Leuven kan vinden.

jongen volgt bijles SPSS
De meeste bijlessen zullen een-op-een lessen zijn.
Bron: Linkedin Credit: Sales

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis gegeven. Dit komt doordat deze les vaak gebruikt wordt als kennismakingsles. Tijdens deze les zal je leerkracht verschillende vragen stellen om erachter te komen waar je precies moeite mee hebt en hoe hij of zij je ermee kan helpen. Na deze les zal de privé docent een lesplan opstellen waarmee jij op zo een efficiënt mogelijke manier met SPSS leert omgaan!

De proffen die hun diensten via Superprof aanbieden hebben ervaring in het geven van bijlessen SPSS en willen je graag op een enthousiaste manier helpen bij het leren werken met het programma! Wanneer je bijlessen bij deze organisatie volgt, heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je bijlessen bij een andere bijles organisatie zou volgen. Een van de grootste voordelen aan Superprof is dat je de geen minimum aantal uren bijles moet volgen om een voordelige prijs te krijgen! Er zijn namelijk geen lespakketten die je moet aanschaffen. Je kiest zelf hoeveel uur bijles je nodig hebt. Een ander voordeel is dat de leerkrachten via Superprof op een zelfstandige basis werken, Dit betekent dat ze ook hun eigen prijs per uur bijles kunnen bepalen. Ze zijn daarom ook vaker bereid om over de prijs per uur te onderhandelen!

Zoals je kunt zien zijn er verschillende redenen om bijlessen SPSS via Superprof te volgen. Wacht niet langer en leer vandaag nog met het programma werken!

Kom in deze blog er achter waar je SPSS bijles in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohamed
5
5 (4 reviews)
Mohamed
16€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mohamed
5
5 (4 reviews)
Mohamed
16€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!