Heb je een onderzoek gedaan en wil je de gegevens verwerken met het SPSS programma, maar weet je niet meer goed hoe het programma werkt? Misschien studeer je wel aan de hoge school en moet je met SPSS leren werken voor het vak Statistiek? Dan kunnen bijlessen SPSS misschien wel helpen!

Kom er in deze blog achter waar je SPSS bijlessen in Antwerpen kan volgen!

SPSS is een programma waar veel mensen onvrijwillig mee te maken krijgen. Het is namelijk onderdeel van een van de moeilijkste vakken: Statistiek. Doordat het vak voor de meeste studenten al een zeer moeizaam vak is, is het leren werken met SPSS een extra moeilijk iets.

Wanneer je SPSS gebruikt, kun je de betrouwbaarheid van je onderzoek controleren en op een duidelijke manier weergeven!

SPSS is echter een zeer handig programma om gegevens te verzamelen, verwerken en te controleren, maar als je hier niet goed mee kan werken, kun je een hele hoop tijd verliezen met het uitvinden van de juiste manier om tot de gewenste resultaten te komen.

Voor mensen die vaak met onderzoeken bezig zijn of die steekproeven voor hun marketing research moeten controleren is dit een zeer populair programma, maar als je er al een langere tijd niet mee gewerkt hebt kan het wel eens zijn dat je de gegevens verkeerd interpreteert!

Om mensen die met deze problemen zitten te helpen, zijn we met het team van Superprof op zoek gegaan naar de verschillende mogelijkheden die je hebt om bijlessen SPSS te volgen! Heb je hier zelf interesse in? Lees dan snel verder!

Resultaten van onderzoek in Grafieken
Wanneer je bijlessen SPSS volgt, zul je leren hoe je de gegevens van SPSS moet interpreteren!
Bron: Unsplash, Credit: Stephen Dawson
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Gent kan je bijles SPSS volgen

Woon je in de buurt van Gent en heb je echt hulp nodig bij het programma SPSS, maar weet je niet waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan kan je best even verder lezen, we gaan het namelijk hebben over de verschillende mogelijkheden die je in de buurt van Gent hebt om SPSS bijles te volgen!

Liever op zoek naar les SPSS in Brugge? Ontdek alle mogelijkheden in volgend artikel.

Je eigen school

Volg je lessen in het secundair onderwijs en leer je pas met SPSS werken, maar heb je er toch al moeite mee? Dan kan je vast en zeker aan je leerkracht vragen of hij of zij je eventueel wat extra informatie kan geven. Deze lessen worden in de meeste gevallen tijdens de middagpauze van je normale schooldag ingepland. Op deze manier hoef je de school dus niet te verlaten!

Indien je in het hoger onderwijs zit, zijn er een aantal andere opties die je kan uitproberen. Zo kun je bijvoorbeeld aan een van je medestudenten vragen of ze je misschien willen helpen bij het leren werken met SPSS. Vaak zijn er ook oefensessies waaraan iedere student vrijblijvend kan deelnemen. Tijdens deze oefensessies wordt de uitleg van in de klas herhaald en oefeningen hierop zullen klassikaal gemaakt worden, je kan hier ook enkele vragen stellen over onderwerpen waar je moeite mee hebt.

Indien de extra lessen van je leerkracht of de voorziene oefensessies niet voldoende zijn om je te helpen bij het werken met SPSS, kan je nog altijd bijlessen volgen bij verschillende organisaties!

Grafieken in SPSS
Tijdens de SPSS bijles zul je leren hoe je grafieken moet genereren en hoe je de informatie hierop moet lezen.
Bron: Unsplash, Credit: Chris Liverani

Het Bijles Huis

Iedereen die in de buurt van Gent graag SPSS bijlessen wilt volgen, kan terecht bij de diensten van Het Bijles Huis. Deze organisatie voorziet namelijk bijlessen SPSS bij jou in de buurt! De organisatie heeft een netwerk aan verschillende specialisten die het SPSS programma volledig kennen en alle kneepjes van het programma kennen!

Om gebruik te maken van deze dienst zul je eerst een profiel moeten aanmaken waarbij je laat weten dat je op zoek bent naar SPSS bijlessen. Hierna zal de organisatie samen met jou op zoek gaan naar een bijles docent die perfect bij je past. Wanneer je de bijles leerkracht die bij je past gevonden hebt kun je beginnen aan de bijlessen!

Bij deze organisatie heb je de keuze uit 3 verschillende soorten bijles leerkrachten en elk van deze leerkrachten worden aangeraden voor andere situaties:

  • Junior leerkrachten: Deze bijles leerkrachten zijn studenten die zelf in het hoger onderwijs zitten en een studie volgen waarbij ze ook vaak moeten werken met SPSS. Deze bijles leerkrachten worden aangeraden voor jongeren die slechts enkele vragen hebben bij SPSS en die hier slechts een aantal uur bijles voor nodig hebben. Om bijles te volgen bij een van deze leerkrachten betaal je ergens tussen de €25 en €31 per uur.
  • Senior leerkrachten: De Senior leerkrachten zijn mensen die al een diploma in een relevant vak hebben gehaald en die al verschillende uitstekende beoordelingen ontvangen hebben over hun SPSS bijlessen. Deze leerkrachten worden aangeraden aan jongeren die iets meer problemen hebben met SPSS en die samen met de leerkracht op zoek willen gaan naar de oplossing. De bijlessen bij een van deze proffen kosten tussen €31 en €41 per uur bijles!
  • Pro leerkrachten: De laatste groep van leerkrachten zijn de Pro leerkrachten. Deze bijles leerkrachten zijn gediplomeerde leerkrachten die ook werk ervaring in het lesgeven of in vak gerelateerde sectoren hebben. Deze bijlessen worden aangeraden aan jongeren die de volledige basis van het programma willen herhalen. Voor deze lessen betaal je vanaf €42 per uur bijles!

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je de lessen op locatie, bij je eigen thuis of zelfs online volgen!

Ontdek in deze blog waar je in Aalst SPSS bijles kan volgen.

Bijlessen volgen bij Studant

Deze organisatie weet dat er vrij weinig jongeren zijn die voor Statistiek kiezen en dat het daarom ook een van de meest uitdagende vakken is waarmee ze te maken krijgen. Daarom hebben ze speciaal voor jongeren die problemen met het vak hebben bijlessen Statistiek georganiseerd.

Bij deze bijlessen kan je terecht met alle vragen die je over het vak hebt. Dit betekent dus ook met vragen over het programma SPSS!

Indien je bijlessen SPSS via deze organisatie zou willen volgen, zal de organisatie voor jou op zoek gaan naar een bijles leerkracht die perfect bij je past. Je hoeft ook niets te betalen totdat je de leerkracht gevonden hebt die perfect bij je past. De bijlessen voor studenten uit het secundair en het hoger onderwijs beginnen met een prijs van €28 per uur. Indien je meer dan 6 uur bijles volgt, dan wordt dit tarief vermindert naar €25 per uur.

Kom je er pas later in het jaar achter dat je bijlessen SPSS nodig hebt? Dan kan je bij deze organisatie ook terecht voor het volgen van een snelcursus SPSS. Hiervoor wordt echter een speciaal tarief gehanteerd. Zo zul je €3 per uur bijles extra moeten betalen. De prijzen gaan dan naar €31 per uur voor de eerste 6 uur en €28 per uur voor alle uren die hier op volgen.

Om je in te schrijven bij deze organisatie zul je ook een administratieve kost van €30 moeten betalen. Indien je meer dan 6 uur bijles volgt, zul je €15 hiervan terug krijgen en als je meer dan 12 uur bijles SPSS volgt, krijg je de volledige €30 terug!

Kom er in deze blog achter waar SPSS bijlessen in Mechelen kan volgen.

Vrouw volgt SPSS bijles
Tijdens het volgen van bijlessen SPSS, kan je best ook notities nemen zodat je deze altijd kan herbekijken!
Bron: Unsplash, Credit: Surface V

Studyup

Iedereen die graag bijlessen SPSS in Gent wilt volgen, kan vast en zeker terecht bij de organisatie Studyup! Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in het geven van wiskunde en statistiek bijlessen voor het secundair en het hoger onderwijs.

Je zult in eerste instantie je eigen gegevens moeten doorsturen, waarbij je vertelt dat je op zoek bent naar SPSS bijlessen. Wanneer je dit gedaan hebt, zal de organisatie jou contacteren om over de details van de bijlessen te gaan. Zodra dit gebeurd is, zal de organisatie op zoek gaan naar de geschikte lesgever voor jou! Enkel nadat de eerste les voltooid is zul je pas iets moeten betalen!

De prijs die je per uur moet betalen hangt af van het niveau waarop de bijlessen gegeven worden. Zo betalen jongeren die in het secundair onderwijs zitten slechts €29 per uur bijles en jongeren in het hoger onderwijs betalen €37 per uur!

Leer werken met SPSS door in Gent bijlessen via Superprof te volgen!

Woon je in de buurt van Gent en wil je graag beter leren werken met SPSS? Dan kan je vast en zeker terecht op het online platform van Superprof. Hier geef je de regio waar je de SPSS bijlessen in Gent wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je deze lessen wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je lessen te geven. Je moet enkel nog een van deze leerkrachten een berichtje sturen om een les in te plannen.

Deze eerste les zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden aangezien deze gebruikt wordt als een kennismakingsles. Tijdens deze les komt de prof erachter waar je precies moeite mee hebt en op welke manier hij of zij je kan helpen met het programma. De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van deze bijlessen.

Lees hier waar je SPSS bijlessen in Leuven kan vinden.

bijles leerkracht geeft bijles
Je bijles leerkracht zal je ook extra oefeningen kunnen geven om beter te leren werken met SPSS.
Bron: Unsplash, Credit: Surface

Bij Superprof heb je ook een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je bijlessen bij een andere organisatie zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf het aantal uren bijles te bepalen. Bij Superprof zijn er namelijk geen standaard lespakketten waarbij je een minimum aantal uren bijles mee krijgt. Een ander voordeel dat je bij de bijlessen via Superprof hebt is dat je de prijs die je per uur betaald kan bespreken met de bijles docent! Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat je problemen met SPSS verholpen worden door bijlessen via Superprof te volgen!

Kom er in deze blog achter waar je SPSS bijlessen in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!