Moet je voor je onderzoek op school het programma SPSS gebruiken en heb je hier moeite mee of ben je bezig met een marktonderzoek en weet je niet meer hoe je SPSS moet gebruiken? Woon of studeer je in de buurt van Leuven? Lees dan snel verder!

Kom er in deze blog achter waar je SPSS bijles in Antwerpen kunt volgen.

SPSS is een van de meest bekende programma's die gebruikt worden bij het verwerken van gegevens van onderzoeken. Veel mensen krijgen hun eerste aanraking met het programma in het secundair of hoger onderwijs. Echter zijn er ook veel jongeren of mensen die veel moeite hebben met het programma!

SPSS is een handig programma om de betrouwbaarheid van steekproeven te controleren en te interpreteren. Door bijlessen te volgen leer je hoe je dit op een efficiënte manier kunt doen!

Wanneer je moeite hebt met SPSS kan het een heel lange tijd duren voordat je je onderzoeksgegevens op een goede manier kunt verwerken. Om mensen met dit probleem te helpen zijn we met het team van superprof op zoek gegaan naar de verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van bijlessen SPSS. 

Ben je zelf geïnteresseerd in het volgen van SPSS bijlessen? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten in deze blog!

Man denkt over SPSS
Wanneer je moeite hebt met SPSS kun je hier veel tijd mee verliezen!
Bron: Unsplash, Credit: Christian
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Etienne
5
5 (2 reviews)
Etienne
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (2 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Etienne
5
5 (2 reviews)
Etienne
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (2 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Leuven kan je bijles SPSS volgen?

Woon of studeer je in de buurt van Leuven en wil je graag bijlessen SPSS volgen, maar weet je niet waar je hier overal voor terecht kunt? Dan ben je bij de juiste blog aangekomen! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je terecht kunt om deze bijlessen te volgen.

Secundair onderwijs

Studeer je aan het secundair onderwijs en moet je voor statistiek al leren werken met het SPSS programma, maar heb je hier nogal wat moeite mee? Dan kan je altijd aan je leerkracht vragen of hij of zij je extra uitleg zou kunnen geven. Wanneer je dit doet zal de leerkracht vaak samen met jou een extra les tijdens een middagpauze inplannen.

Katholieke Universiteit Leuven

Indien je aan de universiteit van Leuven studeert en voor het vak statistiek met SPSS moet werken, maar je hier toch moeite mee hebt, zijn er een aantal opties die je hebt. Zo voorziet de universiteit oefensessies waarbij je met fictieve gegevens leert werken met het SPSS programma. Tijdens deze oefensessies krijg je lessen van studenten in een hoger jaar die al goed met het programma om kunnen gaan. Je kan ook tijdens deze lessen je eigen vragen die je over het programma hebt stellen!

Lees in deze blog waar je SPSS lessen in Gent kunt volgen!

Indien de extra lessen die je bij je school kan volgen niet genoeg zijn of wanneer je echt veel moeite met het programma hebt, kun je best bij een van de volgende organisaties SPSS bijlessen volgen!

Oefensessie in universiteit
De oefensessies worden meestal in een informatieve omgeving gegeven! Zo kan iedereen vragen aan elkaar stellen.
Bron: Unsplash, Credit: Austin Distel

Bijles op Kot

Via de organisatie bijles op kot kan iedereen die graag SPSS bijlessen in de buurt van Leuven wilt volgen deze bijlessen volgen! Ze hebben namelijk een groot netwerk aan bijles docenten die gespecialiseerd zijn in alles wat met Statistiek te maken heeft. SPSS is hier gelukkig ook een onderdeel van!

Om de bijles bij deze organisatie te volgen moet je eerst een contact formulier invullen waarop je informatie over jezelf geeft. Op dit formulier laat je ook meteen weten op welk niveau je de SPSS bijlessen nodig zou hebben.

Kom er in deze blog achter waar je privéles SPSS in Aalst kunt volgen!

De prijs die je per uur bijles betaald hangt af van het niveau waarop je de bijlessen zou willen volgen. Zo betalen jongeren die studeren aan het secundair onderwijs en die bijles SPSS nodig hebben, vanaf €29 per uur bijles. Jongeren die aan de hoge school studeren betalen vanaf €36 per uur voor SPSS bijlessen. Hierbij kan wel altijd nog een extra kost aangerekend worden indien de leerkracht zich ver zou moeten verplaatsen!

Hebben jij en je vrienden allemaal ongeveer dezelfde problemen bij het werken met SPSS? Dan kan je bij deze organisatie terecht voor het volgen van bijlessen in kleine groepjes! Wanneer je dit doet kan iedere persoon 70% per uur bijles per persoon besparen! Op deze manier worden de bijlessen voordeliger voor iedereen! De lessen kunnen gegeven worden in groepjes van 2, 3 of 4 vrienden!

Wanneer je bijlessen bij deze organisatie volgt heb de keuze waar je deze lessen graag zou willen volgen. Je kan namelijk naar de leerkracht toe gaan, hij of zij kan ook tot bij jou komen! En zoals de naam het al zegt, worden er ook bijlessen bij jou op kot gegeven indien je dit zou willen!

Apprentus

De jongeren die in de buurt van Leuven graag bijlessen SPSS willen volgen, kunnen hiervoor terecht top het online platform van Apprentus. Je geeft hier de locatie in waar je de lessen wilt volgen en je laat weten op welk niveau de bijlessen gegeven moeten worden. Wanneer je dit gedaan hebt kun je de verschillende leerkrachten die in jouw buurt beschikbaar zijn contacteren om een aantal bijlessen in te plannen!

Grafiek op SPSS
Wanneer je bijlessen SPSS volgt, zul je leren hoe je bepaalde grafieken kunt maken!
Bron: Unsplash, Credit: Markus Winkler

Rebus

De jongeren die in de buurt van Leuven graag bijlessen statistiek of SPSS willen volgen hebben de mogelijkheid om dit te doen bij de bijles organisatie "Rebus". Deze organisatie gaat na een intake gesprek met jou op zoek naar een bijles leerkracht die perfect bij je past! Wanneer je deze gevonden hebt, kunnen de bijlessen van start gaan!

De lessen bij deze organisatie kunnen op verschillende manieren gegeven worden. Zo kan de leerkracht tot bij jou thuis komen, of je kan ervoor kiezen om de SPSS bijlessen online te volgen! Aangezien iedere leerling zijn of haar eigen noden heeft en op zijn of haar eigen tempo nieuwe dingen opneemt zullen alle bijlessen individueel gegeven worden!

Hello Prof

Bij de organisatie Hello prof, kan iedereen die graag bijlessen SPSS wilt volgen in Leuven terecht voor bijlessen! Het handige aan dit platform is dat het erkend is door de Vlaamse overheid, waardoor je dus zeker kan zijn dat de lessen van goede kwaliteit zijn.

Lees in deze blog alles over SPSS bijlessen in Brugge!

De organisatie gaat na een kort gesprek samen met jou op zoek naar een bijles leerkracht die bij jou past. Bij deze organisatie heb je 3 verschillende soorten leerkrachten waar je uit kan kiezen:

  • Junior: Deze bijles leerkrachten zijn zelf nog student en studeren in een richting waarbij ze met SPSS hebben moeten werken! De lessen worden aangeraden aan jongeren die specifieke vragen over SPSS hebben en die slechts enkele uren bijles nodig hebben! De prijs die je per uur bijles bij deze leerkrachten betaald ligt tussen de €25 en €31 per uur!
  • Senior: De Senior bijles leerkrachten zijn gediplomeerde mensen die werken in een vak gerelateerde sector. Ook hebben ze al verschillende keren bijles gegeven! Ze hebben een diepere kennis van het programma waarmee ze jongeren die veel moeite hebben met SPSS enorm goed kunnen helpen. Deze bijlessen kosten ergens tussen de €31 en €41 per uur!
  • Pro: De pro bijles docenten zijn gediplomeerde leerkrachten of professionals die enorm veel bijles ervaring hebben. Deze bijlessen worden aangeraden aan mensen die de volledige basis van het SPSS programma nog eens willen herhalen! Voor deze bijlessen betaal je vanaf €42 per uur!

De bijlessen die je volgt, kun je zelf inplannen volgens je eigen agenda! Zo heb je altijd bijles wanneer het jou echt uitkomt!

Privéles SPSS
Je bijles leerkracht zal je vaak extra oefeningen geven die je kan maken om beter te leren werken met SPSS!
Bron: Unsplash, Credit: Sarah Elizabeth

SPSS bijlessen in Leuven bij een prof van Superprof

Iedereen die in de buurt van Leuven op zoek is naar SPSS bijles, kan best gebruik maken van het online platform van Superprof. Hier kun je namelijk een bijles docent op een snelle en eenvoudige manier vinden. Je geeft de regio waar je de SPSS bijlessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je deze bijlessen nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van alle leerkrachten in jouw buurt die je deze bijlessen kunnen komen geven.

Kom er in deze blog achter waar je bijles SPSS in Mechelen kunt volgen!

Het enige wat je hierna nog zou moeten doen is een van deze leerkrachten uit het overzicht kiezen en deze contacteren om een eerste les in te plannen. Aangezien de eerste les waarschijnlijk gebruikt zal worden als een kennismakingsles zal deze les ook gratis gegeven worden. Je hebt dan de mogelijkheid om alle vragen die je eventueel zou hebben te stellen. Op deze manier komt de bijles docent erachter waar hij of zij je precies mee kan helpen.

Wanneer je bijlessen bij Superprof volgt heb je het voordeel dat je geen minimum aantal uren bijles moet volgen, zo kun je zelf bepalen hoeveel uur bijles je nodig hebt! Een ander voordeel dat je hebt wanneer je bijlessen via Superprof volgt is dat je de prijs die je per uur bijles moet betalen, kunt bespreken met de bijles docent. De proffen werken namelijk op zelfstandige basis waardoor ze dus ook hun eigen prijs per uur kunnen bepalen!

Zoals je ziet zijn er verschillende redenen om bijlessen via Superprof te volgen! Wacht niet langer met het volgen van bijlessen en zoek vandaag nog naar je bijles leerkracht in jouw buurt!

Lees in deze blog waar je in Vlaanderen bijlessen SPSS kan volgen!

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Etienne
5
5 (2 reviews)
Etienne
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (2 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Etienne
5
5 (2 reviews)
Etienne
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (2 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!