Woon je in de buurt van Brugge, heb je moeite met SPSS en ben je bang dat je niet zult slagen voor je statistiek examen of ben je bezig met het verwerken van onderzoeksresultaten en weet je niet meer goed hoe het programma SPSS werkt? Dan is dit de perfecte blog voor jou! Lees snel verder!

Kom er in deze blog achter waar je bijlessen SPSS in Antwerpen kan volgen.

SPSS is een programma dat vaak bij statistische vakken en onderzoeken gebruikt wordt voor het verzamelen, verwerken en interpreteren van deze gegevens. SPSS is een populair programma dat over heel de wereld gebruikt wordt bij verschillende onderzoeken.

SPSS is een van de minst leuke onderdelen voor de meeste studenten, maar bijna iedereen komt er mee in aanraking!

SPSS is een handige applicatie, maar voor veel mensen is het ook een echte nachtmerrie om er mee te leren werken. Indien je met SPSS moet werken en je hier niet goed mee om kan gaan, zul je veel tijd verliezen met het uitzoeken van de juiste technieken die nodig zijn om tot de gewenste interpretaties van de gegevens te komen.

Wil jij graag leren werken met het programma, of wil je je kennis nog eens herhalen? Dan kan je dit doen aan de hand van bijlessen! Heb je zelf interesse in het volgen van bijlessen SPSS, lees dan snel verder.

Bijles SPSS in groep
Sommige bijlessen kun je samen met je vrienden volgen!
Bron: Unsplash Credit: Headway
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kan je SPSS bijlessen volgen?

Heb je bijlessen SPSS nodig en woon je in de buurt van Brugge, maar heb je geen idee waar je hiervoor overal terecht kunt? Dan ben je aangekomen bij het perfecte deel van de blog! We gaan het namelijk in het volgende deel van de blog hebben over de verschillende organisaties die er in de buurt van Brugge zijn waarbij je terecht kunt om bijlessen SPSS te volgen!

Ontdek in deze blog waar je SPSS bijlessen in Gent kunt volgen.

Studant

Heb je al een tijdje moeite met het SPSS programma en denk je dat het tijd is om een professional in te schakelen? Dan kan je vast en zeker bij de organisatie "Studant" terecht. Deze bijles organisatie voorziet namelijk individuele bijlessen voor jongeren waarbij de jongeren centraal staan! Zo zul je namelijk niets moeten betalen totdat er een eerste les plaatsgevonden heeft en je tevreden bent met de leerkracht die je aangewezen hebt gekregen. Indien je niet tevreden bent met de leerkrachten, zal de organisatie op zoek gaan naar een nieuwe leerkracht zodat er een goede match is tussen jou en de bijles docent!

De prijs die je per uur SPSS bijles moet betalen hangt af van hoeveel uur lessen je effectief neemt. Zo worden de eerste 6 uur aan €28 per uur bijles aangerekend. Bij de uren die hier op volgen wordt de prijs per uur gereduceerd naar €25 per uur bijles. Zo wilt de organisatie jongeren aanzetten om op een meer regelmatige basis bijlessen te volgen.

Jongen heeft moeite met SPSS
Wanneer je moeite hebt met het SPSS programma in de klas, kun je hier best bijlessen voor volgen.
Bron: Unsplash, Credit: Jeswin

Indien je pas later in het jaar erachter komt dat je SPSS bijlessen nodig hebt, en je deze bijlessen nog voor je examen wilt volgen, dan kun je dit ook via deze organisatie doen. Hiervoor moet je wel €3 per uur SPSS bijles extra betalen. Zo gaat de prijs die je per uur betaalt voor de eerste 6 uur van €28 per uur naar €31 per uur en de prijs die je na deze 6 uur betaald gaat van €25 naar €28 per uur bijles! Deze prijzen gaan ieder jaar in vanaf een bepaalde datum, zo zullen jongeren van het secundair onderwijs vanaf 10 november in het eerste semester en vanaf 10 mei in het tweede semester de meerprijs moeten betalen. Voor de jongeren die in het hoger onderwijs zitten gaat dit tarief in op 20 november en op 1 mei!

Om je in te schrijven voor bijlessen rekent de organisatie een eenmalige administratieve kost van €30 aan. Maar je kan deze ook terug verdienen indien je regelmatig bijlessen volgt. Wanneer je 0 tot 6 uur bijles volgt, zul je de volledige €30 moeten betalen, maar wanneer je tussen de 6 en 12 uur les volgt zul je €15 hiervan terug krijgen. Wanneer je meer dan 12 uur bijles SPSS, of bijlessen voor andere vakken volgt, krijg je de volledige €30 terug! Ze doen dit door de maandelijkse factuur aan te passen!

Master tutor

Woon je in de buurt van Brugge en wil je graag bijlessen SPSS volgen dan kan je hiervoor bij de organisatie "Master Tutor" terecht! Dit is een organisatie waarbij je verschillende SPSS bijles pakketten kunt volgen om de problemen die je met het programma hebt als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Lees in deze blog waar je bijles SPSS in Leuven kunt volgen!

Jongeren volgen bijlessen
Bij sommige organisaties kun je terecht voor het volgen van bijlessen in kleine groepjes!
Bron: Unsplash, Credit: jeswin Thomas

De verschillende pakketten die je bij deze organisatie kunt volgen zijn gebaseerd op de ernst van je problemen die je bij SPSS hebt. Er zijn 4 grote onder verdelingen waar je voor kan kiezen:

  • S: S staat natuurlijk voor small en is het kleinste lessenpakket dat je bij deze organisatie kunt nemen. Dit pakket wordt aangeraden aan jongeren die vast zitten en slechts een korte begeleiding nodig hebben om een bepaalde techniek opnieuw te leren. In dit pakket krijg je 6 uur bijles SPSS aan €34 tot €39 per uur.
  • M: Het volgende pakket is het "M" pakket ofwel het Medium pakket. Dit pakket wordt aangeraden voor jongeren die al langer vast zitten bij dezelfde problemen en die dieper in willen gaan om deze op te lossen. Bij dit pakket krijg je 12 uur bijlessen SPSS aan €31 tot €36 per uur bijles.
  • L: Het volgende bijles pakket waar je voor kan kiezen is het "L" of Large pakket. Hierbij krijg je 20 uur bijles aan €28 tot €33 per uur bijles. Deze bijlessen worden aangeraden voor jongeren die SPSS als probleem vak zien. Hierin leer je namelijk stap voor stap werken met het programma.
  • XL: Het laatste pakket is het pakket voor de mensen die echt zeer veel moeite hebben met SPSS en graag de volledige basis van het programma willen herhalen. Er wordt namelijk een volledige traject begeleiding opgesteld waarmee je een heel semester lang wekelijkse bijlessen in SPSS krijgt. Het pakket heeft 30 uren bijles aan €25 tot €29 per uur.

Iedere pakket is dus gebaseerd op een andere soort probleemstelling. Wanneer je moeite hebt met het vak, maar niet goed weet voor welk pakket je moet kiezen kun je best contact opnemen met de organisatie. Ze kunnen je door een aantal gerichte vragen namelijk helpen bij het bepalen van het pakket dat het beste bij je past!

Lessen SPSS in Aalst? Kom er in deze blog alles over te weten!

Ook voor studenten die het financieel niet zo breed hebben kunnen bij deze organisatie terecht voor het volgen. Deze studenten krijgen namelijk studiebegeleiding aan een verlaagd tarief.

Bijlessen SPSS in Brugge volgen via Superprof

Woon je in de buurt van Brugge en wil je graag bijlessen SPSS volgen? Dan kan je best eens het online platform van Superprof bezoeken! Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leerkracht bij jou in de buurt!

Op het online platform geef je de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau de lessen gegeven moeten worden. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt aanwezig zijn en beschikbaar zijn om je bijlessen SPSS te geven. Het enige wat je dan nog moet doen is een van deze leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen.

Kom er in deze blog achter waar je privélessen SPSS in Mechelen kan volgen.

Jongen volgt online bijles
De meeste bijles leerkrachten hebben ook de mogelijkheid om de lessen online te geven.
Bron: Unsplash, Credit: Wes Hicks

Deze eerste les word in de meeste gevallen gratis gegeven. Dit komt doordat de eerste les die gegeven word gebruikt word als kennismakingsles. Tijdens deze les komt de prof erachter waar je precies moeite mee hebt en hoe hij of zij je kan helpen met het programma SPSS. Wanneer je bijles leerkracht weet waar je moeite mee hebt kan er een gepersonaliseerd lesplan opgesteld worden zodat jij op de meest efficiënte manier met het programma leert werken.

De bijles leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring met het bijles geven. Ze zullen je dus op een enthousiaste manier de kneepjes van het vak bijbrengen.

wanneer je bijlessen volgt via Superprof heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je bijlessen van andere organisaties volgt. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel uur les je wilt volgen. Zo heb je bijvoorbeeld geen minimum aantal uren dat je moet volgen om een voordelige prijs te krijgen.

Een ander voordeel dat je bij het volgen van bijlessen bij een prof van Superprof hebt is dat je de prijs die je per uur bijles betaald, bespreekt met de leerkracht. Deze werken namelijk op zelfstandige basis, hierdoor bepalen ze dus ook zelf de prijs die ze per uur bijles vragen.

Heb je zelf moeite met het werken met SPSS, wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het volgen van SPSS bijlessen!

Kom er in deze blog achter waar je SPSS bijlessen in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!