Woon je in de buurt van Antwerpen en volg je een studie waarbij je het vak statistiek volgt? Heb je moeite met dit vak en weet je niet hoe het verder moet? Dan kan deze blog wel eens van pas komen. We hebben het namelijk over de verschillende organisaties die bijlessen voor dit vak voorzien in Antwerpen.

Ontdek in deze blog waar je statistiek bijles in Gent kan volgen.

Er zijn zeer weinig studenten die zeer graag aan statistiek doen en deze vakken ook echt willen volgen, maar er zijn enorm veel studierichtingen waarbij statistiek een van de vakken is waarmee je verplicht te maken krijgt op de hoge school of universiteit.

Voor veel studenten wordt dit ook het vak waar ze het meeste moeite mee hebben en waar ze vaak de minst goede punten voor kunnen halen. We zijn met het team van Superprof op zoek gegaan naar een oplossing om deze studenten te helpen.

Ontdek door heel Vlaanderen waar je om statistiek bijles kan. Wacht niet langer om je eerste les te boeken.

Uit onderzoek blijkt dat studenten die regelmatig bijles volgen, meer kans hebben om van de eerste keer te slagen voor hun vakken!

De oplossing die wij gevonden hebben geldt niet enkel voor statistiek, maar voor alle vakken waar je eventueel moeite mee zou hebben. De oplossing is namelijk: Bijlessen volgen. Bijlessen zijn een goede manier om de leerstof die je niet goed begrijpt nog eens uitgelegd te krijgen, door een professional of iemand die er veel van kent.

Bijlessen statistiek in Aalst? Kom er in deze blog alles over te weten.

Heb jij interesse in het volgen van bijlessen en wil je meer bepaald bijlessen voor het vak statistiek volgen? Lees dan snel verder in het volgende deel van onze blog.

Vrouw studeert statistiek
Iedereen die moeite heeft met het vak statistiek, kan zich aanmelden om bijlessen te volgen. Bron: Unsplash, Credit: Pavel
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,7
4,7 (2 reviews)
Jana
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,7
4,7 (2 reviews)
Jana
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Antwerpen kan je bijlessen statistiek volgen?

Studeer of woon je in de buurt van Antwerpen en heb je moeite met het vak statistiek? Dan kan je vast en zeker bij een van de volgende organisaties terecht om hier bijlessen voor te vinden.

Studant

Leerlingen van de hoge school of universiteit die moeite hebben met het vak statistiek kunnen bij deze organisatie terecht. De organisatie zoekt een bijles leerkracht die je met de volgende dingen kan helpen:

  • Begrijpen van de vakterminologie: Hierbij worden niet enkel de woorden, maar ook de notatie vormen en verschillende symbolen en afleidingen grondig uitgelegd.
  • Werken met programma's: De bijles leerkracht zal je leren werken met programma's zoals R, SPSS en SAS!
  • Begeleide oefeningen: Wanneer je oefeningen krijgt, zal de leerkracht deze met jou oplossen. Op deze manier leer hoe je de vraagstelling van jouw school moet aanpakken!

Zoals je ziet zijn er bij deze organisatie enorm veel verschillende onderwerpen die aan bod komen tijdens de bijlessen statistiek. Dit betekent echter niet dat je zelf geen specifieke onderwerpen kan aanvragen. De lessen zijn er namelijk voor jou! Indien je graag bijles bij een leerkracht van deze organisatie wilt volgen, zul je ergens tussen de €25 en €28 per uur moeten betalen.

Lees in deze blog waar je statistiek bijlessen in Brugge kan volgen.

Bijles leerkracht kijkt oefening na
Je bijles leerkracht zal je ook helpen met de oefeningen die je op school krijgt. Bron: Unsplash, Credit: Karolina

MyTutor

Mytutor is een online platform waar je terecht kan voor het vinden van verschillende leerkrachten die je kunnen helpen bij het volgen van bijlessen statistiek. De bijles leerkrachten die via dit platform werken studeren vaak zelf nog of hebben een diploma in een relevante studie! Bij deze organisatie kunnen studenten van de middelbare als van de hoge school of universiteit, die moeite hebben met het leren van statistiek terecht! Om een leerkracht te vinden moet je enkel een korte vragenlijst invullen waarin je uitlegt waar je precies moeite mee hebt.

Wanneer de organisatie je vragenlijst heeft verwerkt, zullen ze contact met je opnemen om erachter te komen of ze je aanvraag wel goed begrijpen. Dit doen ze door middel van een intake gesprek. Tijdens dit contact moment kan je uitleggen waar je precies moeite mee hebt en wat je doelen van de bijlessen zijn. Met deze informatie zal MyTutor dan op zoek gaan naar een leerkracht die jou in deze specifieke situatie kan helpen.

De prijs die je per uur zult moeten betalen hangt af van het niveau van je huidige studie. Zo moeten studenten van de middelbare school ergens tussen de €30 en de €35 per uur betalen. Studenten die aan de universiteit of hogeschool studeren zullen echter ergens tussen €37,5 en €42,5 per uur moeten betalen.

Je hebt wel het voordeel dat dit platform erkend is door de Belgische overheid. Je kan er dus zeker van zijn dat de leerkrachten en de lessen die je via dit platform krijgt van goede kwaliteit zijn! 

Kom hier te weten waar je statistiek bijlessen in Mechelen kan volgen.

Apprentus

Via het online platform van Apprentus kan je in Antwerpen verschillende bijles leerkrachten vinden die je kunnen helpen bij het leren van statistiek. Je laat weten waar je deze lessen zou willen volgen en je geeft aan op welk niveau het vak aan je gegeven wordt. Hierna zie je de leerkrachten die beschikbaar zijn in jouw buurt en die je bijles statistiek kunnen geven.

Statistiek oefening op papier
Tijdens de bijlessen zul je voldoende oefeningen maken zodat je leert werken met de vraagstelling van jouw school. Bron: Unsplash, Credit: Pixabay

Het Bijles Huis

De studenten die statistiek willen leren, kunnen terecht bij de organisatie "het Bijles Huis". Je laat de organisatie weten waar je naar op zoek bent. De organisatie gaat dan samen met jou op zoek naar de leerkracht die het beste bij je past. Wanneer je de perfecte leerkracht gevonden hebt, zul je kunnen beginnen aan de lessen die je wilt volgen. Op basis van de hoeveelheid bijles die je nodig hebt zul je een bepaalde soort bijles leerkracht aangeraden krijgen:

  • Junior Leerkrachten: zijn zelf nog een student aan een universitaire richting die relevant aan statistiek is. Deze leerkrachten worden aangeraden voor mensen die enkele uurtjes bijles nodig hebben. Je betaalt hier €25 tot €31 per uur voor.
  • Senior Leerkrachten: Deze leerkrachten hebben zelf al een diploma gehaald en werken in een vak-gerelateerde sector. Ook hebben ze een zeer goed beoordeelde bijles ervaring. Om les te volgen bij een van deze leerkrachten moet je ergens tussen €31 en €41 per uur betalen. Deze lessen worden aangeraden voor mensen die al langer moeite hebben met het vak.
  • Pro Leerkrachten: De mensen die echt niets van het vak begrijpen kunnen best lessen van een Pro bijles leerkracht krijgen. Dit zijn gediplomeerde leerkrachten met bijles ervaring en expertise. Hier betaal je €42 per uur voor bijlessen.

Je kan deze lessen in flexibele lespakketten volgen. Dit zijn pakketten van 8, 16, 24 of 48 uur bijles!

Ring Twice

Alle studenten of mensen die graag bijles statistiek willen volgen, kunnen bij de organisatie Ring Twice terecht. Hier vind je namelijk veel verschillende leerkrachten die je in de buurt van Antwerpen bijles statistiek kunnen geven. Wanneer je een leerkracht gevonden hebt die je aanstaat, kan je deze persoon om een offerte vragen. Zo kan je op voorhand weten hoeveel deze leerkracht per uur vraagt.

Je kan de ervaringen van andere studenten zien aan de hand van de beoordelingen die de leerkrachten gekregen hebben. Deze beoordelingen zijn altijd zichtbaar op het online profiel van de leerkracht.

Privélessen statistiek in Leuven? Lees er hier alles over.

Privélessen via Superprof

Ben je op zoek naar bijlessen statistiek en woon je in de buurt van Antwerpen? Dan is Superprof een goede optie om bijles leerkrachten te vinden. Op het online platform geef je de locatie waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je deze lessen wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst van alle leerkrachten die er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Het enige wat je nog zou moeten doen is een van deze leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen.

Statistiek oefeningen op papier
Wanneer je bijlessen volgt, zal de leerkracht ook vaak oefeningen met je maken om je voor te bereiden op examens. Bron: Unsplash, Credit: Lukas

Deze eerste les zal meestal gratis aangeboden worden aangezien deze les als kennismakingsles gebruikt wordt. Dit betekent dat de leerkracht je vragen zal stellen om er precies achter te komen waar je moeite mee hebt of welke principes je moeilijk vindt. Jij kan tijdens deze les ook vragen stellen aan de leerkracht zodat je zeker bepaalde onderwerpen kan behandelen. Na deze les zal de leerkracht een lesplan opstellen om jou statistiek vaardigheden tot het volgende niveau te tillen.

Het grootste voordeel dat je hebt bij het volgen van privélessen met een leerkracht van Superprof is dat je deze lessen zelf kan inplannen. Er zijn ook geen minimum aantal uren die je moet boeken. Je kan lessen volgen totdat je de leerstof begrijpt en dan de lessen stoppen. Dit is perfect voor mensen die moeite hebben met statistiek.

We kunnen zien dat er in Antwerpen verschillende organisaties zijn waarbij je terecht kan om privélessen statistiek te volgen. Wacht niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles in!

Lees deze blog om erachter te komen waar je statistiek bijlessen in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,7
4,7 (2 reviews)
Jana
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,7
4,7 (2 reviews)
Jana
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu