Woon je in Brugge en heb je moeite met het vak Statistiek? Dan kan deze blog nog wel eens van pas komen! Lees verder en kom er alles over te weten.

Statistiek is een vak waar veel studenten in hun opleidingen mee te maken krijgen. Zo zijn er verschillende middelbare school richtingen waar het vak aan bod komt, maar er zijn ook enorm veel wetenschappelijke richtingen die, tot misgenoegen van de studenten, verplicht statistiek in hun lespakket hebben.

Er zijn daarom ook veel studenten die moeite hebben met het vak en die niet goed weten hoe ze dit moeten studeren. Om deze studenten te helpen zijn we met het team van Superprof op zoek gegaan naar de oplossing, en deze hebben we gevonden: Bijlessen volgen!

Bijlessen stonden vroeger nogal in een slecht daglicht doordat ze enorm duur waren en niet toegankelijk waren voor iedereen. Tegenwoordig is het echter niet meer het geval. Iedereen heeft toegang tot bijlessen en ze zijn ook een stuk goedkoper geworden.

Studenten hebben steeds meer nood aan bijlessen, het is namelijk een manier om hun opleiding succesvol af te ronden!

Er zijn verschillende studies en onderzoeken die aangetoond hebben dat het volgen van regelmatige bijlessen voor statistiek, je kans op slagen voor je examens een stuk hoger leggen!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van bijlessen statistiek en woon je in de buurt van Brugge? Kom er dan in deze blog achter hoe je hieraan begint.,

Bijles leerkracht geeft uitleg
Je bijles leerkracht zal de geziene leerstof op een andere manier uitleggen totdat jij deze begrijpt. Bron: Unsplash, Credit: Mimi Thian
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kan je Statistiek bijlessen volgen

Ben je op zoek naar bijlessen statistiek en studeer je aan het secundair onderwijs of aan het hoger onderwijs? Dan zijn er verschillende organisaties die je kunnen helpen! Kom er in het volgende deel van onze blog achter waar in Brugge je hier overal voor terecht kan

Kom er in deze blog achter waar je bijles statistiek in Gent kan volgen.

Je middelbare of hoge school

De eerste mogelijkheid die je hebt om bijlessen te volgen is door het volgen van bijlessen op je middelbare of hoge school. Je kan deze lessen aanvragen door aan je leerkracht te vragen of hij of zij de lessen nog eens tijdens een middagpauze kan uitleggen. Voor studenten die aan het hoger onderwijs studeren, zijn er vaak verschillende sessies waarvoor je je kan aanmelden waar je de leerstof nog eens kan herhalen. Deze sessies worden meestal door studenten die in hun laatste jaar zitten gegeven. Dit zijn gratis opties wanneer het aankomt op het volgen van bijlessen.

Indien geen van deze opties ter beschikking wordt gesteld, kan je nog altijd op andere manieren bijlessen in de buurt van Brugge volgen.

Apprentus

Apprentus is een online platform waar iedereen die bijlessen zoekt, terecht kan voor het vinden van een privé docent in zijn of haar buurt. Op het platform laat je weten in welke regio je lessen wilt volgen en met welk vak, voor ons dus statistiek, je moeite hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van alle leerkrachten die in jouw buurt statistiek bijlessen kunnen geven. Je moet dan enkel nog een leerkracht uitkiezen en deze contacteren.

Leer in deze blog alles over de organisaties die bijles statistiek in Aalst geven.

My Tutor

De organisatie "My Tutor" is een van de bekendste bijles organisaties in Vlaanderen. Hier kan je dus ook terecht om bijles docenten in de buurt van Brugge te vinden. Je start met een kort intake gesprek waarin je al je informatie geeft zoals: de studie die je volgt, dat je moeite hebt met het vak statistiek en dat je hier bijlessen voor wilt volgen en op welk niveau deze lessen gegeven worden.

Wanneer je dit gedaan hebt zal de organisatie voor jou op zoek gaan naar een leerkracht die goed bij je past. Wanneer je de leerkracht goedgekeurd hebt kan er een persoonlijke offerte en een lesplan worden opgesteld. In deze stap zul je ook meteen moeten betalen voor het pakket dat je gekozen hebt.

Leerkracht begeleid student bij oefening
Je kan de bijlessen vaak bij de leerkracht thuis volgen. Bron: Unsplash, Credit: Christina

Je hebt bij deze organisatie verschillende formules die verschillende prijzen hebben. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen de leerlingen van het secundair en het hoger onderwijs. De drie opties die je hebt zijn: De lange formule, de standaard formule en de korte formule. Bij de lange formule krijg je meer dan 6 lessen van 2 uur en bij de korte formule krijg je minder dan 6 lessen van 2 uur. Standaard worden er 6 lessen van 2 uur voor jou voorzien. Wanneer je als student van de middelbare school gaat voor de korte formule betaal je €35 per uur, en als je voor de lange formule kiest betaal je slechts €30 per uur. Studenten die aan het hoger onderwijs studeren betalen respectievelijk €42,5 en €37,5 per uur bij deze formules.

Het grootste voordeel dat je aan de lessen van deze organisatie hebt, is dat deze worden erkend door de Belgische overheid. Zo kan je er zeker van zijn dat je lessen van goede kwaliteit zijn.

Wouter Willems

Wouter Willems is een burgerlijk ingenieur met ervaring als bijles docent. Hij is gespecialiseerd in het geven van statistiek bijlessen voor studenten die studeren aan de hoge school of aan de universiteit in de buurt van Brugge. Bij deze bijles docent kan je ervoor kiezen om online lessen te volgen of om bijlessen bij jouw thuis te krijgen. De online bijlessen kosten €32 per uur, en de bijlessen aan huis kosten €36 per uur. Bij de fysieke bijlessen kan wel nog een extra kost bijkomen, als je binnen een straal van 4km woont kan hij gratis naar je toe komen, hierna moet je 20 cent per km extra betalen.

Bijlessen statistiek in Mechelen? Dan kan je best deze blog lezen.

Educadomo

Bij deze organisatie kan je terecht als je op zoek bent naar bijlessen statistiek in Brugge. De leerkrachten van deze organisatie zullen je helpen bij het bewerken en interpreteren van gegevens die je bij de oefeningen van statistiek krijgt. Op deze manier zullen de oefeningen steeds makkelijker worden en heb jij meer slaagkansen wanneer het aankomt op je examens.

Bij deze organisatie wordt er ook weer een onderscheid gemaakt tussen de leerlingen van het secundair en het hoger onderwijs. Zo moet iedereen een eenmalige inschrijfkost van €75 betalen, maar de prijs per uur verschilt. Leerlingen van het secundair onderwijs moeten €29 per uur betalen en studenten van het hoger onderwijs moeten €34 per uur betalen. Het kan ook nog zijn dat je hier nog een extra transport kost bij moet betalen zodat de leerkracht zich kan verplaatsen.

Bijles leerkracht legt uit op een whiteboard
Wanneer je bijlessen bij een leerkracht thuis volgt, zal deze zijn of haar eigen cursusmateriaal hebben. Bron: Unsplash, Credit: Christina

Ring Twice

Op het online platform van Ring Twice kan je verschillende bijles docenten vinden die je in jouw buurt kunnen helpen met het vak Statistiek! Wanneer je een leerkracht gevonden hebt, kan je deze contacteren en een prijs offerte aanvragen. Je kan de kwaliteit van de leerkracht bepalen door de reviews die je kan lezen op het publieke profiel van deze leerkracht.

Studant

Studant is een bijles organisatie die aan een zo laag mogelijke prijs bijlessen voor verschillende vakken willen geven. Gelukkig is statistiek een van deze vakken en je kan hier dus terecht voor het volgen van verschillende bijlessen.

Je zult bij deze organisatie een jaarlijkse administratie kost van €30 per student moeten betalen. Het uur tarief ligt voor de rest tussen de €25 en €28 per uur! in vergelijking met andere bijles bureaus is dit zeer voordelig!

Ben je benieuwd naar de andere organisaties waarbij je bijlessen statistiek in Antwerpen kan volgen? Lees er dan meer over in onze blog!

Privélessen via Superprof

Wanneer je bijles statistiek wilt volgen, kan je dit best via de diensten van Superprof doen! Op het online platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leerkracht in jouw buurt. Je geeft de regio waar je lessen in wilt volgen in en je laat weten welke lessen je nodig hebt. Hierna krijg je een lijst te zien van alle beschikbare leerkrachten die jou bijles kunnen geven. Je moet ze alleen nog een berichtje sturen om je eerste les in te plannen.

Ontdek hier waar je privéles statistiek in Leuven kan vinden.

Deze eerste les wordt in vele gevallen gratis gegeven, dit komt doordat deze les gebruikt wordt als kennismakingsles. Hierin komt de prof er precies achter waar je moeite mee hebt en hoe hij je kan helpen. jij kunt tijdens deze lessen ook al vragen om bepaalde onderwerpen zeker te behandelen.

Bijles statistiek in klaslokaal
Leerkrachten hebben verschillende manieren om je uitleg te geven. Ze blijven proberen totdat jij de leerstof begrijpt. Bron: Unsplash, Credit: Christina

Wanneer de eerste les voorbij is, zal jouw privé leerkracht een gepersonaliseerd lesplan opstellen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat de lessen die je zult krijgen, je zeker zullen helpen om voor je volgende examen te slagen. Een van de grootste voordelen die je hebt wanneer je een bijles volgt met een leerkracht van Superprof is dat je hier geen minimum aantal uren voor nodig hebt. Je kan de bijlessen dus inschakelen wanneer je wit, en wanneer je denkt dat je genoeg hebt kan je de bijlessen ook weer stopzetten. Plan vandaag dus nog je eerste les in!

Lees in deze blog waar je bijlessen statistiek in Vlaanderen kan vinden.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!