Woon je in de buurt van Gent en heb je bijles statistiek nodig? Dan is dit de perfecte blog voor jou! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je terecht kan voor bijlessen statistiek in Gent.

Ontdek in deze blog waar je statistiek bijles in Antwerpen kan volgen.

Statistiek is een van de minst geliefde vakken onder de studenten. Het is daarom ook een van de vakken waar de meeste studenten moeite mee hebben in hun eerste jaar. Soms is het zelfs zo erg dat de studenten niet slagen voor het vak in hun eerste examen.

Om deze studenten te helpen zijn we met het team van Superprof op zoek gegaan naar een oplossing. De oplossing die wij gevonden hebben is: het volgen van bijlessen! Bijlessen zijn een goede manier om de leerstof die je al eens gekregen hebt nog eens op een andere manier te herhalen.

Je kan bijlessen volgen voor alle vakken waar je moeite mee hebt. Vaak leer je in deze lessen ook een nieuwe studie methode voor een bepaald vak.

Vroeger kon je niet overal bijlessen krijgen, of ze waren veel te duur, en moest je alles op je eentje doen. Tegenwoordig zijn er steeds meer organisaties waarbij je op een voordelige manier toch bijlessen voor de meeste vakken en voor de meeste niveaus kan volgen. Op deze manier kan iedereen genieten van de voordelen die bijlessen te bieden hebben.

Heb jij interesse in het volgen van bijlessen statistiek? Dan kom je er in deze blog achter waar je dit op een voordelige manier kan doen.

Student is gefrustreerd
Statistiek is een van de moeilijkere vakken voor veel studenten. Verspil je tijd niet en ga voor bijlessen! Bron: Unsplash, Credit: Jeshoots
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar kan je in Gent terecht voor statistiek bijlessen?

Ben je op zoek naar bijlessen statistiek en woon je in de buurt van Gent? Dan kan je best het volgende deel van onze blog lezen. Hier hebben we het namelijk over de verschillende organisaties waarbij je bijlessen statistiek kunt volgen.

Leer in deze blog alles over de organisaties die bijles statistiek in Aalst geven.

Tutorial bijles statistiek

Woon je in de buurt van Gent en heb je nood aan bijlessen statistiek? Tutorial kan dan je redder in nood zijn! Deze organisatie voorziet bijlessen voor studenten die moeite hebben met statistiek. De bijles die door deze organisatie gegeven wordt is altijd op maat van de student. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat de onderwerpen die jij op dit moment moeilijk vindt, binnen de kortste keren kinderspel worden. Om bijlessen via deze organisatie te volgen betaal je €34 per uur, excl. BTW. De lessen gaan door op een afgesproken locatie of bij jou op kot, indien je dit zou willen natuurlijk.

Deze organisatie onderscheidt zich van de andere bijles organisaties omdat het een kleinere groep lesgevers zijn, die dezelfde vraagstelling als jou hebben gehad. Ze weten dus persoonlijk op welke manier de vragen opgelost moeten worden. Dit is vooral handig voor mensen die niet geslaagd zijn voor hun eerste examens.

Student studeert statistiek
De bijles docent kan je vaak ook extra tips geven zodat je op een betere manier kan studeren. Bron: Unsplash, Credit: Green Chameleon

De limiet

Bij deze organisatie kan iedereen die in de buurt van Gent bijlessen wilt volgen terecht. De organisatie voorziet namelijk bijles leerkrachten voor enorm veel verschillende vakken, gelukkig voor ons ook bijles statistiek. Studenten van het secundair onderwijs en studenten die studeren aan een hogeschool of universiteit kunnen bij deze organisatie terecht voor bijlessen statistiek. Je kan ervoor kiezen om de bijlessen op een van de kantoren van deze organisatie te volgen of je kan vragen of je leerkracht de bijles bij je thuis komt geven. Dit is vooral handig voor mensen die zich niet makkelijk kunnen verplaatsen.

Bij deze organisatie worden de bijlessen altijd in blokken van 2 uur gegeven, zodat de leerkrachten je de juiste studiemethode op een rustige manier kunnen aanleren. De bijlessen voor studenten aan de middelbare school kosten €38 per lesuur, studenten van de hoge school of universiteit moeten echter €45 per lesuur betalen. Het kan ook zijn dat je bij deze prijs nog een extra kost van €17 moet betalen, dit zijn de transport kosten voor wanneer je bijlessen bij jou thuis wilt volgen.

Ben je op zoek naar bijles statistiek in Brugge? Lees dan hier verder!

Het Bijles Bureau

Bij Het Bijles Bureau kan iedereen die op zoek is naar bijlessen statistiek terecht. Je laat weten in welke regio je woont en op welk niveau je de lessen graag wilt volgen. Hierna zal de organisatie er alles aan doen om een geschikte bijles leerkracht voor jou te vinden. Je kan bij deze organisatie een gratis profiel aanmaken waarmee je de bijlessen kan aanvragen. De prijs die je per uur zult betalen hangen af van het aantal uur bijles dat je wilt volgen en op welk niveau de bijlessen gegeven worden. Studenten van het secundair onderwijs betalen ergens tussen de €35 en de €25 per uur. Studenten die aan een bachelor bezig zijn betalen €40 tot €35 per uur en de master studenten betalen €45 tot €35 per uur. Hoe meer uur je volgt, hoe goedkoper de lessen worden.

Een van de grootste voordelen die deze organisatie te bieden heeft is dat het erkend wordt door de Belgische overheid. Je kan er dus zeker van zijn dat de bijlessen van goede kwaliteit zijn.

Gegevens verwerken met statistiek
Je bijles leerkracht kan je ook helpen om met bepaalde statistiek programma's te leren werken. Bron: Unsplash, Credit: Myriam Jessier

My Tutor

Het online platform van My Tutor is ook een platform dat door de Belgische overheid erkend wordt. Het platform heeft bijles leerkrachten die zelf aan de hoge school of universiteit gestudeerd hebben en hier een diploma behaald hebben. Je kan er dus zeker van zijn dat je je slaagkansen verhoogt wanneer je bijlessen volgt bij een leerkracht van dit platform.

Wanneer je een bijles docent via dit platform wilt vinden zul je verschillende stappen moeten volgen:

Stap 1: Je maakt een profiel aan en je laat weten voor welk vak je bijlessen nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt zal de organisatie je contacteren om een gratis intake gesprek te houden.

Stap 2: Wanneer de organisatie precies weet wat je van de bijlessen verwacht en wat je precieze doelen zijn van de bijlessen, zullen ze op zoek gaan naar een geschikte bijles leerkracht.

Stap 3: De bijles docent is gevonden en er wordt een persoonlijk begeleidingsvoorstel opgemaakt. In deze stap krijg je ook meteen de factuur toegestuurd.

Wanneer je deze stappen gevolgd hebt zul je je eerste uren bijles kunnen volgen. De prijs die je per uur betaalt hangt af van het niveau waarvoor je de bijlessen nodig hebt. Indien je op het secundair onderwijs zit, moet je ergens tussen de €30 en €35 per uur betalen. Studeer je aan de hoge School of universiteit? Dan moet je ergens tussen €37,5 en €42,5 per uur betalen.

Middelbare school

Studeer je op een  middelbare school en heb je moeite met het vak statistiek? Dan kan je best eens aan de directie van je school vragen of er een mogelijkheid is om bijlessen statistiek te krijgen. Je kan ook natuurlijk de leerkracht benaderen die je deze lessen geeft. Meestal kan je school wel bijlessen tijdens een middagpauze voorzien! Deze bijlessen zijn vaak ook gratis.

Kom er hier achter waar je privéles statistiek in Mechelen kan volgen.

Apprentus

Apprentus is een online platform waarmee je bijles docenten in jouw buurt kan vinden. Je geeft in waar je statistiek bijles wilt volgen en je selecteert een leerkracht die beschikbaar is in jouw buurt. Het enige wat je hierna nog zou moeten doen is een berichtje sturen om de lessen in te plannen. Hierna kan je afspreken waar je deze lessen wilt volgen en hoeveel je per uur voor de bijlessen zult moeten betalen.

Oefening statistiek op papier
Wanneer je bijlessen volgt, zal je bijles docent je ook helpen om oefeningen op een correcte manier op te lossen. Bron: Unsplash, Credit: Isaac Smith

Privélessen via Superprof

In Gent kan iedereen die graag bijles statistiek wilt volgen terecht op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk een bijles docent op een snelle en eenvoudige manier. Je geeft in waar je de lessen wilt volgen en wat het niveau van je opleiding op dat moment is. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle leerkrachten die in jouw buurt beschikbaar zijn om je statistiek bijles te komen geven. Het enige wat je nog moet doen is een van deze leerkrachten een bericht sturen om je eerste les in te plannen.

Kom er in deze blog achter waar je bijlessen statistiek in Leuven kan vinden.

Deze eerste les wordt vaak gratis gegeven aangezien de leerkracht er in deze les meteen achter komt waarom jij de bijlessen wilt volgen en wat je precieze doelen zijn. De docent stelt dan een lesplan op waarmee hij of zij, jou op een efficiënte en goede manier de kennis kan bijbrengen.

Het grootste voordeel dat je hebt wanneer je bijles via Superprof volgt is dat je deze lessen zelf kan inplannen en niet al te veel moet betalen. De leerkrachten bepalen namelijk hun eigen prijs per uur en de organisatie komt hier voor niets tussen. Je kan dus ook altijd onderhandelen met de leerkracht om een betere prijs per uur te krijgen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles in.

Kom er in deze blog achter waar je bijles statistiek in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!