Woon je in de buurt van Mechelen en heb je moeite met het vak statistiek, maar weet je niet goed wat je hieraan kan doen? Dan zal deze blog zeker van pas komen. Lees snel verder.

Statistiek is een van de meest voorkomende maar minst geliefde vakken die studenten verplicht moeten volgen. Zo komt het aan bod in verschillende secundaire school opleidingen en ook als verplichte vakken bij veel opleidingen in het hoger onderwijs.

Kom er in deze blog achter waar je bijlessen statistiek in Antwerpen zou kunnen volgen.

Er zijn niet veel studenten die dit vak echt leuk vinden, maar er zijn wel veel studenten die moeite hebben met dit vak. Om de laatste groep van studenten te helpen, zijn we met het team van superprof op zoek gegaan naar een oplossing. Deze oplossing hebben we ook gevonden: Bijlessen volgen.

Het volgen van bijlessen blijkt een van de beste manieren te zijn om studenten die moeite hebben met statistiek te helpen om te slagen voor hun examens! Tegenwoordig zijn bijlessen ook een stuk goedkoper dan dat ze vroeger waren, zo kan iedereen dus meer kans hebben op het slagen voor statistiek.

Studenten die regelmatig bijlessen volgen wanneer ze moeite hebben met een bepaald onderwerp van Statistiek, hebben mee kans om van de eerste keer te slagen voor hun examens!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een aantal bijlessen statistiek? Dan kan je best even verder lezen! Je kan deze blog namelijk gebruiken als gids bij het zoeken naar de bijlessen die bij jou passen!

Bijles leerkracht geeft uitleg
Je bijles leerkracht zal je begeleiden tijdens het maken van de oefeningen. Bron: Unsplash, Credit: Christina
De beste leraren Statistiek beschikbaar
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jana
4,8
4,8 (3 reviews)
Jana
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marie
Marie
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arthur
Arthur
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Yuri
Yuri
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Amir hosein
Amir hosein
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eline
5
5 (2 reviews)
Eline
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sarah
5
5 (2 reviews)
Sarah
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Toon
Toon
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Mechelen kan je terecht voor bijlessen statistiek?

Woon je in de buurt van Mechelen en wil je graag bijles statistiek volgen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kan? Dan ben je bij het juiste deel van de blog aangekomen, we hebben het namelijk over de verschillende organisaties waarbij je bijlessen statistiek in Mechelen kan volgen!

Ontdek in deze blog alle organisaties die bijles statistiek in Gent voorzien.

Studant

Via deze organisatie kan iedereen die in de buurt van Mechelen woont een bijles leerkracht die hen met het vak Statistiek kan helpen vinden. De docenten die via deze organisatie bijles geven zullen bepaalde onderwerpen zeker herhalen:

  • Ze helpen je met het leren van de juiste notaties van symbolen, bewijzen en andere vak termen die er in jouw cursus aan bod komen.
  • Statistische programma's zoals: R, SPSS en SAS, waarmee je je gegevens kan verwerken en interpreteren worden ook uitgelegd door deze leerkrachten.
  • De bijles leerkracht zal je ook helpen bij het oplossen van oefeningen zodat jij enkel de relevante informatie uit de vraagstukken kan halen

Zoals je kan zien zijn de lessen die deze organisatie voorziet, een goede manier om het vak onder de knie te krijgen. Je mag natuurlijk ook altijd zelf een bepaald onderwerp aanvragen, de bijlessen zijn er namelijk om jou te helpen. Een van de dingen die je bij deze bijlessen leert is het schematiseren van de informatie die je krijgt. Bij deze organisatie betaal je een eenmalige administratieve kost van €30 en voor de rest zul je ergens tussen de €25 en €28 per uur bijles moeten betalen.

Het Bijles Bureau

Wil je kwaliteitsvolle bijlessen statistiek volgen? Dan kan je best eens een kijkje nemen op het platform van het bijles bureau. Deze organisatie voorziet bijlessen voor studenten van het secundair en van het hoger onderwijs! De bijlessen die door deze organisatie voorzien worden zijn ook erkend door de Belgische overheid. Ze moeten dus kwaliteit garanderen!

De studenten van het secundaire onderwijs die graag bijlessen volgen via deze organisatie zullen ergens tussen de €25 en €35 per uur moeten betalen. De prijs hangt af van het aantal uur bijles dat je volgt. Hoe meer uur bijles je volgt, hoe goedkoper de lessen zullen worden.

Studenten van het hoger onderwijs worden opgedeeld in 2 groepen, Bachelor studenten en master studenten. De Bachelor studenten betalen ergens tussen de €30 en €40 per uur en de master studenten zullen €35 tot €45 per uur moeten betalen. Ook bij deze groepen geldt het principe van hoe meer uur je volgt, hoe goedkoper de lessen worden.

Een uniek aspect aan deze organisatie is dat je ook bijlessen in groep kan volgen. Als je dit dus met een vriend of medestudent doet, zullen jullie elk 75% van de normale uurprijs moeten betalen!

Kom er in deze blog achter waar je bijles statistiek in Aalst kan volgen.

Bijles wordt in groep gegeven
Het volgen van bijlessen kan in sommige gevallen ook in groep. Dit moet je eerst bespreken met de bijles docent. Bron: Unsplash, Credit: Christina

My Tutor

Een ander platform dat door de Belgische overheid erkend word is het platform van My Tutor. Iedereen die in Mechelen woont en graag bijles statistiek wilt volgen kan via dit platform kwaliteitsvolle bijlessen volgen.

Voordat je bijlessen statistiek kan volgen zul je eerst een kort intake gesprek moeten houden. Hierin komt de organisatie te weten waar je precies naar op zoek bent, waarom je de lessen wilt volgen en wat je verwachtingen van de bijlessen zijn. Zodra ze dit weten gaan ze samen met jou op zoek naar een leerkracht die perfect bij je past.

De leerlingen van het secundair onderwijs betalen ergens tussen €30 en €35 per uur bijles via deze organisatie. De studenten die studeren aan het hoger onderwijs zullen ergens tussen de €37,5 en de €42,5 moeten betalen. De studenten kunnen kiezen uit 3 verschillende formules:

  • Korte formule: Minder dan 6 lessen die elk 2 uur duren
  • Standaard formule: 6 lessen van 2 uur
  • Lange formule: Meer dan 6 lessen die elk 2 uur duren

De korte formule is altijd het duurste, naarmate je meer lessen volgt zullen deze ook goedkoper worden!

Apprentus

Je kan op het platform van Apprentus verschillende bijles leerkrachten bij jou in de buurt vinden die je kunnen helpen met het vak Statistiek. Je moet je regio waar je de lessen wilt volgen opgeven en je moet laten weten op welk niveau je opleiding is. Zo kunnen leerkrachten zich voorbereiden op een bepaald niveau! Het enige wat je hierna nog moet doen is een leerkracht kiezen uit een overzicht van verschillende leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn!

Bijles statistiek in Brugge volgen? Lees er in deze blog alles over.

Bijles leerkracht geeft cursus op computer
Bijles leerkrachten zullen ook extra oefeningen geven via hun computer. Bron: Unsplash, Credit: Christina

Het Bijles Huis

Het bijles Huis is een organisatie die zich specialiseert in het voorzien van betaalbare bijlessen. Zo zijn er leerkrachten van verschillende niveaus die je voor andere prijzen kunnen helpen. Er zijn 3 soorten leerkrachten:

  • Junior: Leerkrachten die zelf in hun laatste jaren van hun opleiding bezig zijn die jou kunnen helpen met statistiek. Indien je enkel bijlessen nodig hebt van een junior leerkracht betaal je ergens tussen de €25 en €30 per uur.
  • Senior: Leerkrachten die al een relevant diploma behaald hebben en een goede beoordeelde bijles ervaring hebben. Bijlessen bij deze leerkrachten kosten tussen €31 en €41 per uur
  • Pro: Deze leerkrachten zijn gediplomeerde leerkrachten en professionals die veel expertise en bijles ervaring hebben. Deze leerkrachten vragen €42 per uur

De prijs die je per uur moet betalen wordt ook nog bepaald door het aantal uur bijles dat je zult volgen. Je kan pakketten kiezen van 8, 16, 24 of 48 uur bijles! Zo kan je er zeker van zijn dat je genoeg lessen zult krijgen!

Privélessen statistiek via Superprof

Iedereen die in de buurt van Mechelen graag privélessen wilt volgen kan best gebruik maken van Superprof! Op dit online platform vind je op een snelle en eenvoudige manier een bijles leerkracht die je kan helpen met statistiek. Je geeft de regio waar je de lessen in wilt volgen in en je laat weten op welk niveau jouw statistiek gegeven wordt.

Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een lijst te zien met alle leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je bijlessen te komen geven. Deze leerkrachten hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van deze lessen en zullen op een enthousiaste manier je alle tips en tricks geven om dit vak te studeren.

Je kan ook privéles statistiek in Leuven volgen! Kom er in deze blog alles over te weten!

Het enige wat je nog moet doen is een van de leerkrachten uit de lijst kiezen en deze een berichtje sturen om een eerste les in te plannen. Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis aangeboden. Dit komt doordat de leerkracht er tijdens deze les achter komt waar je precies moeite mee hebt en hoe hij of zij de lessen best kan aanpakken. De docent zal hierna een persoonlijk lesplan opstellen zodat jij op een efficiënte manier het vak kan leren.

Bijles leerkracht geeft les op bord
Wanneer je bijlessen bij een organisatie volgt, kun je dit vaak ook op locatie doen. Bron: Unsplash, Credit: Christina

Een van de grootste voordelen van het volgen van bijlessen via Superprof is dat je deze lessen zelf kan inplannen op momenten waar jij helemaal vrij bent. En als je eens niet naar een les kan gaan, kun je deze les vaak ook online volgen. Een ander voordeel dat je bij deze lessen hebt is dat er geen minimum aantal uren les vereist zijn om een voordelige prijs te krijgen. De leerkrachten laten op voorhand weten hoeveel ze per uur vragen. Plan vandaag dus nog je eerste bijles statistiek in!

Lees in deze blog waar je bijles statistiek in Vlaanderen kan volgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!