Woon jij in de buurt van Brugge en heb je interesse in het leren van een nieuwe taal? Dan is het Pools misschien wel iets voor jou! Het is een hele uitdaging om de taal te leren, maar wanneer je de taal beheerst is het een deur naar meer mogelijkheden!

Pools is een taal die steeds meer gesproken wordt. Vlaamse bedrijven laten hun personeel de taal studeren omdat ze steeds meer handelscontacten in Polen krijgen!

Ook zijn er veel Vlaamse bedrijven die het nu een vereiste maken om Pools te spreken wanneer je een bepaalde functie wilt vervullen!

Polen is ook een land waar je terecht kan om een cultuur te ontdekken die je niet in de buurt van België kan vinden.

Ontdek in deze blog waar je terecht kan voor Poolse lessen in Gent! Alle opties staan open voor je!

Wanneer mensen aan vakanties denken, denken ze misschien niet meteen aan Polen! Er zijn echter wel een hele hoop mooie stranden en in de zomer kan de temperatuur oplopen tot 35 graden!

Leer Pools bij je volgende vakantie in Polen!
Polen wordt steeds bekender als vakantie bestemming! Het spreken van Pools kan dus ook op vakantie van pas komen! Bron: Pexels, Credit: Skitterphoto

Dit gecombineerd met het lekkere eten en de gezellige cultuur, maakt Polen een zeer onderschatte vakantiebestemming!

Het leren van de taal is dus ook handig om op vakantie te kunnen gebruiken!

Hebben we je een beetje kunnen interesseren in de taal of wil je meer weten waarom het leren van Pools handig voor je kan zijn? Lees dan maar snel verder!

We hebben het in het volgende deel van de blog namelijk over verschillende redenen waarom het Pools handig is om te beheersen en daarna bespreken we de verschillende mogelijkheden die je in de buurt van Brugge hebt om Poolse lessen te volgen!

De beste leraren Pools beschikbaar
Wiktoria
5
5 (1 reviews)
Wiktoria
10€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anna
5
5 (1 reviews)
Anna
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Magda
5
5 (6 reviews)
Magda
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anna
Anna
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Agata
Agata
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Patricia
Patricia
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anna
Anna
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Zuzanna
Zuzanna
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wiktoria
5
5 (1 reviews)
Wiktoria
10€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anna
5
5 (1 reviews)
Anna
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Magda
5
5 (6 reviews)
Magda
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anna
Anna
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Agata
Agata
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Patricia
Patricia
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anna
Anna
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Zuzanna
Zuzanna
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waarom Pools leren?

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom iemand ook maar zou beginnen aan het leren van deze moeilijke taal, maar er zijn toch een aantal redenen die je je kan bedenken om de taal te leren spreken!

Polen wordt steeds populairder wanneer het aankomt op bedrijven en handelscontacten! Zoals we eerder al vertelde stijgt het aantal Vlaamse bedrijven dat handel gaat drijven in Polen!

Hierdoor willen de bedrijven ook managers hebben die beide talen perfect kunnen spreken! Het leren van de taal is dus een zeer goede manier om een goede baan te verzekeren!

Wanneer je de taal spreekt kan je dit ook op je CV zetten, hierdoor weet je toekomstige baas dat je niet bang bent van een moeilijke uitdaging en dat je als contactpersoon kan werken met het Pools sprekende gedeelte van het bedrijf!

Een andere reden om Pools te leren is om er op vakantie te gaan. De mooie schone stranden en het lekker eten is een trekpleister voor toeristen. Met steden zoals Warschau is het ook nog eens een land met een rijke geschiedenis!

Polen heeft een omvangrijke geschiedenis achter zich
Polen is een bekende plaats voor de geschiedenis die vooral met Wereld-Oorlog 2 te maken heeft! Bron: Pexels, Credit: Julia Sakelli

Het spreken van Pools is dus ook handig wanneer je de cultuur en de geschiedenis van het land wilt ontdekken.

Polen is een land met een cultureel rijke geschiedenis! Het is dus zeker de moeite waard om steden zoals warschau te bezoeken. Het spreken van pools kan je hier dan helpen!

Wanneer je de taal spreekt heb je ook het voordeel dat je jezelf in de taal kan behelpen! Wanneer je dan op vakantie in de problemen komt heb je tenminste een manier om om hulp te vragen!

Zoals je kan zien zijn er veel verschillende redenen om je te wagen aan het leren van het Pools!

Hebben we je hiermee kunnen interesseren en kan je niet wachten om zelf ook een cursus te volgen? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Lees dan maar snel verder. We hebben het in het volgende deel van onze blog over de verschillende cursussen die je in de buurt van Brugge kan volgen!

Waar Pools leren in Brugge?

We hebben het in deze blog vooral over de verschillende organisaties waar je terecht kan om Poolse lessen te volgen in de buurt van Brugge! Lees dus snel verder om erachter te komen welke lessen jij kan volgen!

Pools leren in Antwerpen? Kom er in onze blog achter waar je dit kan doen! Talloze leraren staan op je te wachten.

Groepslessen

Groepslessen Pools zijn een handige manier om op een stevig tempo de taal te ontdekken. Je leert in een groep de woordenschat en grammatica van de taal. Zodra je dit eenmaal gedaan hebt kan je ook beginnen aan de uitspraak van de taal!

Leer Pools samen met andere studenten
Door groepslessen Pools te volgen leer je nieuwe mensen kennen terwijl je de taal leert spreken! Bron: Pexels, Credit: Monstera

Dit doe je dan door conversaties te voeren met je mede klasgenoten!

Groepslessen zijn handig voor de mensen die graag nieuwe mensen leren kennen en voor de mensen die graag meteen hun nieuwe vaardigheden willen testen!

Ontdek in deze blog waar je lessen Pools in Mechelen kan volgen! Er zijn tal van opties klaar voor je.

Centrum voor Volwassenenonderwijs Scala

In de buurt van Brugge kan je terecht bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Scala! Zij bieden een cursus Pools aan. Deze cursus is georganiseerd voor beginners, en de focus van de cursus ligt volledig op het spreken van een taal!

In deze cursus leer je praten over alledaagse onderwerpen zoals het begroeten van elkaar, boodschappen doen, op hotel gaan en nog veel meer!

Ook wordt er in alle niveaus, beperkt, aandacht besteed aan de cultuur en actualiteit van Polen!

Voor het eerste niveau van pools betaal je €180 bij deze organisatie. Het kan ook zijn dat je via de staat een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijfgeld krijgt! De mensen met gedeeltelijke vrijstelling betalen €36 en de mensen met een volledige vrijstelling hoeven geen inschrijfgeld te betalen!

Wanneer je de cursus volgt zal je ook het handboek moeten aankopen, deze kost €42, en je zal voor het verplichte extra lesmateriaal nog een €4,50 extra moeten betalen!

Voor een normaal persoon komt dit dus neer op €226,50 voor het eerste niveau!

Dit niveau wordt ook aangeraden voor mensen die op vakantie toch al het een en het ander willen verstaan!

Dit is een goede optie voor mensen die dus graag in een groep lessen volgen! Maar er zijn ook heel wat mensen die in een kleinere, meer persoonlijke, groep de lessen willen volgen! Voor deze mensen hebben we ook een oplossing! Namelijk: Privélessen!

Pirvélessen Pools in Aalst volgen kan eveneens! Waar wacht je nog op?

Privélessen

Privélessen zijn een goede manier om een taal snel en efficiënt onder de knie te krijgen! Je kan er ook voor kiezen om deze lessen samen met vrienden te doen. Hierdoor kan je de prijs die je per uur zou betalen verdelen onder meerdere personen!

Ten opzichte van groepslessen via een organisatie heeft het volgen van privélessen ook een aantal voordelen!

Kan je je niet meteen bedenken wat deze voordelen zouden kunnen zijn? Dan kom je er nu achter!

Lees hier waar je Poolse privélessen in Leuven kan volgen! Genoeg getwijfeld!

Voordelen van Privélessen:

  • Je krijgt alle aandacht
  • De lessen worden op jouw tempo gegeven
  • De lessen zijn aangepast aan jouw niveau
  • Je hoeft enkel naar je eigen planning en de planning van de leerkracht te kijken

We hebben ook wat meer informatie bij elk voordeel van de privélessen!

Je krijgt 100% van de aandacht: Wanneer je privélessen volgt, en wanneer je dit alleen doet, krijg je alle aandacht van je leerkracht tijdens je lessen. In de groepslessen wordt deze aandacht verdeeld onder het aantal mensen dat zich in die lessen bevinden!

Aangezien jij de enige student bent, zal de les vaak jouw tempo overnemen. Dit betekent dat wanneer je ergens moeite mee hebt, er ook effectief de tijd is om je met dit probleem te helpen!

In de eerste lessen zal je privé docent proberen om je huidige niveau van de taal te bepalen. Wanneer dit gebeurt is, kan hij of zij een gepersonaliseerd lessenplan opstellen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het leren van de taal!

Met een privé docent kan je zelf je lessen inplannen. Dit betekent dus ook dat je veel meer lessen in een week kan nemen als je weet dat je meer tijd gaat hebben. Ook hoeft het niet altijd op hetzelfde moment te zijn!

Dit is vooral een voordeel voor mensen met een afwisselend werkschema die toch de uitdaging willen aangaan om het Pools te leren!

Apprentus

Apprentus is een website waar privé docenten hun diensten kunnen aanbieden en waar jij kan zoeken naar leerkrachten die je kunnen helpen bij het leren van de Poolse taal.

Dit is vooral handig voor mensen die zich niet kunnen concentreren in een groep en die liever een op een les krijgen!

Superprof

Via het online platform van Superprof kan je snel en eenvoudig verschillende leerkrachten in jouw buurt vinden die je kunnen helpen bij het leren van de moeilijke Poolse taal.

De leerkrachten hebben stuk voor stuk ervaring in de taal en willen jou alle fijne kneepjes van het vak aanleren!

De prijs die je per uur betaald kan verschillend zijn van docent tot docent. Dit komt doordat verschillende proffen al meer of minder ervaring hebben op onze website. Over het algemeen betaal je ergens tussen de €15 en de €40 per uur!

Ook zijn de docenten vaak bereid om te onderhandelen over de prijs die je zult betalen!

Privélessen Pools kunnen online of aan huis gevolgd worden
Privélessen kan je vaak ook online volgen! Dit is handig als je het huis eens niet uit kan! Bron: Pexels, Credit: Julia M Cameron

Het handige aan de proffen die hun diensten via Superprof aanbieden is dat ze vaak ook de mogelijkheid hebben om online lessen te geven. Dit wordt dan gedaan via diensten zoals Skype en Zoom.

Dit is een goede oplossing voor als je een keer je huis om een of andere reden niet kan verlaten!

Vind vandaag nog jouw nieuwe Pools leerkracht via Superprof!

Poolse lessen in Vlaanderen volgen met een privéleraar? Lees deze blog en kom erachter waar je dit kan doen!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!