Online kun je leren waar je maar wilt

Online Duits Leren met deze Online Tools

We weten allemaal dat het leren van een nieuwe taal nooit gemakkelijk is. Vooral een die zo anders is dan je moedertaal. Dankzij veel online cursussen (cursus Duits) en telefoontoepassingen is het leren van een taal, zoals het Duits, nog nooit zo gemakkelijk geweest! In dit artikel bespreken we de vele verschillende beschikbare online hulpmiddelen […]

19 juni 2019 ∙ 7 minutes to read

Berlijn heeft veel geschiedenis voor je in petto

Waarom Duits Leren?

De meerderheid van de experts is het erover eens dat er vandaag de dag ongeveer 6.000 talen over de hele wereld worden gesproken. Dit betekent dat degenen die een vreemde taal willen leren, verwend zijn met de keuze! Interessant is echter dat volgens de Verenigde Naties slechts 1% van al deze talen wordt gesproken door […]

16 mei 2019 ∙ 8 minutes to read

Leren of Lesgeven in de Duitse Taal

Rudi Carel was een Nederlandse showmaster die in Duitsland cultstatus heeft bereikt, onder ander door de volgende uitspraak: Als ich nach Deutschland kam, sprach ich nur Englisch – aber weil die deutsche Sprache inzwischen so viele englische Wörter hat, spreche ich jetzt fließend Deutsch.

Wil je graag ook vloeiend Duits spreken als Rudi en bijvoorbeeld beter uit je voeten kunnen komen in het Duits als je op vakantie gaat? Wacht niet langer en ga aan de slag! Auf geht’s!

Onze Duitse leraren zijn verspreid over heel Vlaanderen van Gent, Antwerpen tot Leuven, en van Mechelen tot Brugge. Bekijk hun profielen. Je kunt ook terecht op Superprof als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Viel Erfolg!