Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren chemie

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 404 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Chemie leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Chemie?

De gemiddelde prijs van lessen Chemie is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Chemie nemen?

Met de hulp van een Chemie kan je goed worden in Chemie 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Chemie volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Chemie?

Er zijn momenteel 2235 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Chemie lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 2235 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Chemie beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 404 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je chemie leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren chemie!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Chemie bijles volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Waarom bijlessen chemie nemen?

Alles rondom ons is chemie. Een zelfgebakken cake doen rijzen met bakpoeder: chemie! Het vuil van je handen wassen met zeep: chemie! Een ei hard koken: chemie! Een ijsje dat smelt in de zon: chemie! Letterlijk alles is chemie, of het nu een natuurlijk proces is of een door de mens gestuurd proces in een fabriek.

Wat is chemie, of scheikunde, dan? Simpel gezegd, moleculen (in stoffen) die zich met elkaar verbinden waardoor er een nieuwe molecule (stof) ontstaat. Als alles chemie is, kan je er maar beter iets over weten. Precies daarom is scheikunde een verplicht vak voor leerlingen op de middelbare school.

Ik heb geen wetenschapsknobbel

Heb jij niet zo’n wetenschapsknobbel, dan vind je het vak scheikunde misschien best moeilijk. Chemie gaat samen met wiskundige concepten en fysische wetmatigheden en vergt een specifieke manier van logisch denken. Scheikunde heeft raakvlakken met andere wetenschappen zoals natuurkunde, biologie en wiskunde. Met bijlessen of huiswerkbegeleiding spijker je jouw kennis over scheikundige processen bij zodat je niet langer nachtmerries krijgt van je examen chemie.

Ik heb wel een wetenschapsknobbel

Heb jij daarentegen wel kennis erover, dan wil je juist meer weten over chemie dan wat de school aanbiedt. Ook dan zijn bijlessen en studiebegeleiding zeker geschikt voor jou. Hou je van proefjes en experimenten, weet je graag van naaldje tot draadje hoe iets in elkaar zit? Tuur je graag door een microscoop? Heb je interesse in organische chemie? Een carrière als scheikundige is jou op het lijf geschreven. Met een bijlesdocent kan je je nu al voorbereiden op een wetenschappelijk studietraject aan de universiteit of hogeschool.

De maatschappelijke functie van chemie

Chemie studeren is niet alleen voor studienerds. Scheikunde heeft een aanzienlijke maatschappelijke relevantie. Scheikundige wetenschappers ontwikkelen nieuwe medicijnen, bedenken energiebesparende oplossingen, gaan aan de slag met het recycleren van materiaal, zoeken methodes om water te zuiveren enz. Als scheikundige kan je iets betekenen in het leven van andere mensen en ben je betrokken bij levensreddende processen. De vraag naar goed opgeleide chemici in de industrie zal dan ook alleen maar toenemen.

Scheikunde, een lastig vak? Bijlessen zijn een goed idee!

Leerlingen hebben regelmatig moeite met de lessen chemie op school, in het hoger onderwijs, op de middelbare school en af en toe al op de basisschool. Scheikunde is een exacte en abstracte wetenschap en niet altijd zo eenvoudig. Als je problemen hebt met chemie, kan je best extra lessen vragen aan een scheikundedocent. Veel leerlingen vragen hun leerkracht op school om hulp voor huiswerkbegeleiding of om zich voor te bereiden op een chemie-examen. Je kan ook buiten het schooltraject een privéleerkracht zoeken om jou studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding voor chemie te geven.

De leraren en leraressen uit Vlaanderen bij Superprof hebben een uitgebreide kennis van veel onderwerpen binnen dit vak, zoals de organische chemie. Je vindt bij Superprof dus zeker een goede leeraar om jou bijlessen scheikunde op maat te geven.

Superprof maakt chemie leren gemakkelijker

Nog nooit was het volgen van scheikundebijles of het volgen van een cursus chemie in Vlaanderen zo eenvoudig. Tegenwoordig kun je zelf kiezen voor een privédocent gespecialiseerd in de vakken waar jij je in wilt verdiepen. De privéleraren bij Superprof leren je graag alles wat je nodig hebt. Velen zijn afgestudeerd of hebben op zijn minst vele jaren ervaring als het gaat om scheikunde en alle gerelateerde wetenschappelijke vakken. Privéles in de wetenschappen zorgt ervoor dat je leerproces tien keer zo snel gaat en dat je de onderwerpen waar je in geïnteresseerd bent veel sneller zal beheersen.

Zoek zelf een goede en deskundige docent bij jou in de buurt, neem contact op en overleg waar en wanneer jij bijlessen chemie wilt krijgen. Dit kan bij jou thuis zijn, op de locatie van de docent of een andere locatie. Zelfs online kan je bijlessen en huiswerkbegeleiding chemie volgen.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om chemie te studeren

Chemie is dan wel een verplicht vak in het secundair onderwijs, dat maakt het nog niet tot een gemakkelijk vak. En zelfs wanneer je een wetenschappelijke richting volgt op de middelbare school, blijft het aantal uren chemie in het secundair onderwijs meestal beperkt. Misschien heb jij dus nood aan wat extra bijlesuren.

Of je je nu wil voorbereiden op je chemie-examen of gewoon graag weet hoe de natuur in elkaar zit, er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen chemie te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles en huiswerkbegeleiding bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vind bijlessen chemie in Vlaanderen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen die bijlessen, huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding geven voor chemie. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis van wetenschappen en een grote passie voor wat ze doen.

Een betere manier om lessen scheikunde te volgen is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘scheikunde’ of ‘chemie Vlaanderen’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede privédocenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte scheikundedocent!

Wanneer wil jij privéles chemie volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige leraren in Vlaanderen geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Ook online kan je bijlessen en huiswerkbegeleiding krijgen. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen chemie?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste privéleraren is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter moeite met het begrijpen van wetenschappelijke disciplines, dan zijn bijlessen chemie nuttig. Of duik jij graag in de gekste proefnemingen om te ontdekken hoe iets werkt? Welke reden je ook hebt, bijles chemie is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent chemie die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende privéleraren chemie op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen scheikunde of een carrière in de wetenschap!

Wat wil je leren?