Woon jij in de buurt van Aalst en wil je graag leren werken met Excel of wil je je vaardigheden met het programma verbeteren? Dan is dit de perfecte blog voor jou! We hebben het namelijk over alle verschillende opties die je in de buurt van Aalst hebt om lessen Excel te volgen.

Excel is een programma dat door veel instanties en personen gebruikt wordt om gegevens te verwerken. Veel van deze mensen zitten vaak uren voor hun computer om deze gegevens in te vullen en werken vaak handmatig formules uit om resultaten te vinden. Echter is Excel een zeer uitgebreid programma waar je van alles mee kan doen. Zo zijn er veel verschillende en complexe formules die op voorhand al geïnstalleerd zijn in het programma, het enige wat jij nog moet doen is weten hoe je deze formules op jouw specifieke gegevens kan toepassen.

Excel is een progamma dat door veel mensen gebruikt wordt om hun persoonlijke financiële situatie op een ordelijke manier in de gaten te houden.

Weet je niet goed waar je deze formules kan vinden, of wil je gewoon op een meer efficiënte manier met het programma leren werken? Dan kan je best een cursus Excel volgen! In het volgende deel van onze blog kom je erachter waar je in Aalst overal terecht kan om deze soort cursussen te volgen.

Lessen Excel in Antwerpen volgen? Ontdek waar het kan.

Groepsles Excel wordt gegeven
Wanneer je een groepscursus Excel volgt, zul je hulp kunnen vragen aan je mede studenten! Bron: Unsplash, Credit: Fauxels
De beste leraren Excel beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar kan je groepscursussen Excel volgen in Aalst

Ben je op zoek naar een groepscursus waarin je leert werken met Excel? Dan kan je in Aalst bij verschillende organisaties terecht om deze te volgen. Lees in het volgende deel van onze blog welke organisaties deze lessen voorzien en schrijf je vandaag nog in voor je eerste Excel cursus.

Centrum voor Avondonderwijs 

Bij het Centrum voor avond onderwijs kan iedereen die graag met Excel wilt leren werken terecht voor het volgen van een cursus Excel-specialist. Hierin leer je in 4 lessen die elk 3 uur duren, op een praktische manier werken met het programma en alle functionaliteiten die het te bieden heeft. De opleiding wordt gegeven door echte vakexperts. Deze Experts zullen je leren hoe je Excel voor jou kan laten werken! Dit is een professionele opleiding, dit betekent dat je na het voltooien van deze cursus ook een effectief diploma krijgt dat aantoont dat jij over de nodige vaardigheden van Excel beschikt! Om de cursus te volgen moet je €199 betalen.

Wil jij graag een cursus Excel in Gent volgen? Lees dan onze blog en kom hier alles over te weten.

Centrum voor Volwassenenonderwijs Pro in Aalst 

De mensen die graag een officiële opleiding Excel naast hun huidige baan willen volgen kunnen terecht bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Pro in Aalst. Je hebt hier 2 verschillende Excel cursussen die je zou kunnen volgen. De eerste cursus is voor echte beginners die nog niet met het programma kunnen werken. De Excel basis cursus wordt iedere donderdagavond gegeven. Iedere les duurt 3 uur en je zult voor de volledige cursus €90 aan inschrijfgeld moeten betalen, hier moet je ook nog eens €10 aan verbruiksgoederen betalen.

De mensen die al een basiskennis van het programma hebben, kunnen op dinsdagavond terecht in de cursus Excel voor gevorderden. Hier krijg je ook wekelijks 3 uur les en betaal je €90 aan inschrijfgeld, ook voor deze cursus zou je €10.

Vrouw krijgt privéles Excel
Wanneer je privélessen volgt zal de docent je veel tips kunnen geven om efficiënter met Excel om te gaan. Bron: Unsplash, Credit: Mentatdgt

Voor de basiscursus is er totaal geen voorkennis vereist, hier start iedereen namelijk vanaf 0. Tijdens deze cursus leer je hoe je op een efficiënte manier gegevens kan invoeren en kunt wijzigen. Ook krijg je een introductie tot de formules die het programma voor jou kan uitvoeren. Tegen het einde van de cursus zul je ook al je gegevens in tabellen kunnen weergeven en met deze gegevens grafieken kunnen opstellen.

Voor de lessen voor gevorderde is het wel belangrijk dat je al over de basiskennis beschikt. Daarom kan je enkel deelnemen aan deze lessen wanneer je een certificaat van de basis cursus kan laten zien, of wanneer je slaagt voor de toelatingsproef die op hun website beschikbaar is. Dit is nodig aangezien je verder zult gaan op de informatie van de eerste Excel cursus.

Lees in deze blog waar je lessen Excel in Mechelen kan volgen.

Zoals je ziet zijn er verschillende mogelijkheden in de buurt van Aalst om een cursus Excel te volgen. Deze cursussen zijn handig voor mensen die graag nieuwe mensen leren kennen terwijl ze nieuwe vaardigheden opdoen. Zo hebben ze namelijk iedere week een sociaal moment waar ze naar kunnen uitkijken. Echter is dit niet even handig voor iedereen. Zo zijn er verschillende mensen die niet iedere week op hetzelfde moment vrij hebben en dus ook niet iedere week aanwezig kunnen zijn. Ook zijn er mensen die zich minder goed kunnen concentreren in een groep. Voor deze mensen hebben we ook een oplossing gevonden: Privélessen Excel!

Privélessen Excel in Aalst

Privélessen Excel zijn handig voor de mensen die al kennis van het programma hebben, maar die deze kennis willen opfrissen en willen herhalen. Zoals we eerder al hebben gezegd zijn deze lessen ook handig voor mensen die niet veel tijd hebben of die zich beter kunnen concentreren wanneer ze alleen zijn. Ben jij er van overtuigd dat privélessen Excel het beste voor je zijn, maar heb je geen idee waar in Aalst je hiervoor terecht zou kunnen? Dan kan je best even verder lezen!

Lees hier waar je een cursus Excel in Brugge kan volgen.

De Taalschool

Bij deze organisatie kan iedereen die graag op zichzelf wilt leren werken met Excel terecht voor een thuisstudie! Je krijg al je cursusmateriaal toegestuurd en je zult de opleiding in 3 tot 6 maanden kunnen afleggen. Ook voor begeleiding kan je online terecht, hier kan je vragen stellen aan de leerkrachten die je tijdens de effectieve lessen zouden helpen. Op deze manier hoef je je niet te haasten om op tijd in de lessen te zitten. Dit is vooral handig voor mensen die na hun werk niet nog ergens naartoe willen gaan en gewoon in hun eigen woonkamer nieuwe dingen willen leren. Om deze cursus te volgen moet je in totaal €189 betalen.

Vrouw geeft Excel bijles
Bijlessen Excel kunnen je helpen om je kennis op te frisse en om specifieke nieuwe dingen te leren! Bron: Unsplash, Credit: Anna Shvets

Apprentus

Het online platform van Apprentus is een goede plek om te zoeken naar een privé docent die je een cursus Excel kan geven. Op deze website geef je de regio waarin je de lessen zou willen volgen in en laat je weten welke soort lessen je graag wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle beschikbare leerkrachten die in jouw buurt je kunnen helpen met dit programma. Je moet zelf wel nog de leerkracht een berichtje sturen om een les in te plannen.

Privélessen via Superprof

Via het online platform van Superprof kan iedereen die graag met Excel wilt leren werken terecht om een privé docent in zijn of haar buurt te vinden. Zoals bij het platform van Apprentus geef je eerst de regio in waar je de lessen graag wilt volgen en laat je ook weten welke specifieke onderwerpen je wilt behandelen. Hierna krijg je een lijst te zien met alle leerkrachten die jou eventueel kunnen helpen om je vaardigheden van het programma naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek in deze blog waar je privélessen Excel in Leuven kan volgen!

Alle leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het vak en zullen je op een enthousiaste manier alle handige tricks van het programma aanleren. Ook zullen ze je verschillende tips en tricks kunnen geven zodat jij het programma meer voor jou kan laten werken!

Nadat je een leerkracht uitgekozen hebt, kan je deze een berichtje sturen om een eerste les in te plannen. Via Superprof wordt deze eerste les meestal gratis aangeboden. Dit komt doordat de les vaak gebruikt wordt als kennismakingsles waarbij de leerkracht erachter komt wat je precies van de cursus verwacht. Ook zal de leerkracht je hier dan meer informatie kunnen geven over zijn of haar manier van lesgeven!

Met de privélessen van Superprof heb je verschillende voordelen die je niet zou hebben wanneer je lessen in groep zou volgen. Het grootste voordeel van de privélessen is dat je deze lessen zelf kan inplannen op de momenten waar jij volledig vrij bent. Zo hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om op tijd bij je lessen te zijn. Dit is vooral handig voor mensen die een afwisselend werkschema hebben en niet elke week op het zelfde moment vrij hebben.

Man geeft advies over Excel
Een basiskennis van Excel kan je helpen om een nieuwe baan te krijgen of om een promotie aan je huidige werkgever te vragen! Bron: Unsplash, Credit: Sora Shimazaki

Een ander voordeel dat je ervaart is dat deze lessen volledig aan jou worden aangepast. Dit is vooral handig voor mensen die ooit al een cursus Excel gevolgd hebben en die hier graag verder op willen ingaan. Tijdens groepslessen bespreken ze verschillende algemene onderwerpen en houden ze zich vaak aan een strakke planning. Bij privélessen kan je vragen stellen wanneer je dit wilt en als je iets niet volledig begrijpt kan je van je leerkracht verwachten dat hij of zij je een zeer uitgebreid antwoord zal geven.

Zoals je ziet zijn er verschillende voordelen aan het volgen van privélessen Excel. Woon je niet in Aalst? Lees dan in deze blog waar je privélessen Excel in Vlaanderen kan volgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!