Woon je in de buurt van Leuven en wil je graag met Excel leren werken? Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je hiervoor nog wat extra vaardigheden opdoen zodat je meer kans op de baan maakt? Dan is dit de perfecte blog voor jou! Gebruik deze als gids bij het zoeken naar een cursus Excel die perfect bij je past.

Excel is een programma dat al verschillende jaren bestaat. Het is een zeer populair programma voor bedrijven om hun gegevens op een ordelijke manier te verwerken. Dit kunnen gegevens over personen zijn, maar ook de financiële resultaten van bepaalde periodes. Met de functionaliteiten die het programma te bieden heeft, kunnen ze complexe formules en functies het rekenwerk voor hun laten doen.

Ontdek in deze blog waar je Excel lessen in Antwerpen kan volgen.

Ook is het programma handig voor mensen die graag hun eigen boekhouding willen bijhouden. Je kan namelijk alles sorteren en je uitgaven en inkomsten op een goede manier bijhouden.

Heb je nog geen ervaring met Excel of wil je op een meer efficiënte manier met het programma leren werken? Dan kan een cursus Excel de oplossing voor jou zijn! Lees in onze blog waar je overal in de buurt van Leuven deze cursussen kan vinden.

Bedrijf werkt met Excel
Wanneer je leert werken met Excel, heb je meer kans op het vinden van een job. Bron: Unsplash, Credit: Canva Studio
De beste leraren Excel beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (2 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (2 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Leuven kan je een cursus Excel volgen?

Ben je op zoek naar een cursus Excel in de buurt van Leuven? Dan kom je er in het volgende deel van de blog achter waar je deze cursussen zou kunnen volgen.

Syntra-Ab

De mensen die nog nooit met het programma Excel gewerkt hebben, kunnen terecht bij de organisatie Syntra-AB voor een basisopleiding Excel. Deze cursus zal in 4 sessies die elk 3 uur duren gegeven worden. Tijdens deze professionele opleiding krijg leer je de basis van het programma grondig kennen en zul je kennismaken met de verschillende eenvoudigere functionaliteiten die het programma te bieden heeft. De lessen worden gegeven door mensen die al jaren praktijk ervaring met het programma hebben, zo kan je er zeker van zijn dat je in goede handen bent en je op een van de best mogelijke manieren met Excel leert werken. Om deel te nemen aan deze cursus zul je in totaal €484 moeten betalen.

Ontdek hier waar je Excel lessen in Gent kan volgen.

Nadat je de basisopleiding bij deze organisatie gevolgd hebt, zijn er verschillende andere opleidingen die hierop volgen. Zo is er een cursus voor mensen die Excel-expert willen worden. De cursus "Excel voor Gevorderden" wordt aangeboden aan mensen die over voldoende basiskennis beschikken. Tijdens deze cursus zul je op een meer efficiënte manier met het programma leren werken. Ook zul je leren hoe je Excel voor jou kan laten werken door complexe formules en functies toe te passen op de gegevens die jij ingeeft. Op deze manier zul je Excel tot het uiterste kunnen gebruiken en zul je zelf een stuk minder werk moeten uitvoeren. Deze aan deze gevorderde opleiding deel te nemen moet je ook €484 betalen.

Grafiek gemaakt in Excel
Je kan Excel gebruiken om verschillende gegevens in ordelijke grafieken voor te stellen. Bron: Unsplash, Credit: Pixabay

Centrum voor Avondonderwijs

Bij het Centrum voor Avondonderwijs kan iedereen die graag wilt leren werken met Excel terecht. Zo hebben ze een praktijkgerichte opleiding voor beginners die nog nooit met het programma gewerkt hebben. Tijdens de lessen maak je kennis met de verschillende functionaliteiten die Excel te bieden heeft. Nadat je de uitleg hebt gekregen zul je deze meteen kunnen toepassen op de oefeningen die je tijdens de les zult maken. De cursus is een professionele opleiding die bestaat uit 4 lessen die elk 3 uur duren. Wanneer je de cursus afgerond hebt krijg je hier ook een diploma voor. Dit is vooral handig voor mensen die dit aan hun CV willen toevoegen. Om deel te nemen aan de cursus zul je in totaal €199 moeten betalen.

Lees in deze blog waar je een cursus Excel in Aalst kan volgen.

LiberForm

Ben je op zoek naar een basis cursus waarin je leert werken met Excel? Dan kan je in Leuven terecht bij de organisatie LiberForm. Deze organisatie voorziet namelijk een basisopleiding voor het programma, waarbij je echt bij de basis van het programma begint. Er is dus geen voorkennis nodig. De tweedaagse cursus wordt door verschillende experts gegeven die op een praktijk gerichte manier les zullen geven. Dit betekent dat je de uitleg die je krijgt ook meteen zal kunnen toepassen.

Groepsles Excel in klaslokaal
Tijdens groepslessen Excel heb je vaak de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Bron: Unsplash, Credit: Ivan Samkov

Westhaghe

Westhaghe is een organisatie die over heel Vlaanderen verschillende Excel cursussen voorziet. Ook in Leuven is dit het geval. Bij deze organisatie kan je terecht voor cursussen Excel van verschillende niveaus. Het is dus belangrijk dat je voordat je je inschrijft voor een cursus, goed weet bij welke cursus je het beste terecht kan. De cursus zal op een hands-on manier gegeven worden, je zult dus over Excel leren door er effectief mee te werken. De meeste van de cursussen die door deze organisatie voorzien zijn, worden over een of twee dagen gegeven.

Lessen Excel in Brugge volgen? Dan kan je best onze blog lezen die hier alles over uitlegt!

Zoals je ziet zijn er verschillende opties wanneer het aankomt op het volgen van een groepsles Excel in de buurt van Leuven. Voor veel mensen is dit de beste optie aangezien ze nieuwe mensen leren kennen terwijl ze aan een nieuwe vaardigheid werken. Je kan ook altijd hulp vragen aan je medestudenten die er op dat moment aanwezig zijn. Voor veel mensen is dit echter niet de beste keuze. Zo zijn er veel mensen die

Zelfstudie Excel cursussen in Leuven

Voor de mensen die graag op een rustig tempo en in hun vrije tijd beter willen leren werken met Excel kunnen dit van uit hun eigen woonkamer doen. Zo heb je in Leuven een optie om een thuisstudie van Excel te volgen.

Centrum voor Avondonderwijs

We hebben het al over deze organisatie gehad, toen ging het echter om de groepslessen Excel die je in de buurt van Leuven kan volgen. Deze organisatie heeft echter nog een andere optie wanneer het aankomt op het leren van Excel. Dit is dezelfde opleiding die je zou krijgen wanneer je deze in 4 lessen zou volgen, maar je kan hier je eigen tempo in bepalen. Zo kan je de cursus in 3 tot 6 maanden voltooien. Wanneer je geslaagd bent voor de laatste proeven, krijg je hier ook een diploma voor. Om deze thuisstudie te kunnen volgen, moet je €189 betalen.

Doordat je de lay-out van je pagina's kan bewerken in Excel kun je je eigen boekhouding een stuk overzichtelijker bijhouden.

Dit is echter de enige optie, in Leuven, voor iedereen die graag aan zelfstudie doet. Heb je begeleiding nodig of wil je liever een-op-een lessen Excel volgen? Dan kan je in Leuven op verschillende plaatsen terecht.

Vrouw Studeert Excel op computer
Excel is een progamma dat je ook voor je eigen boekhouding kan gebruiken. Bron: Unsplash, Credit: Andrea Piacquadio

Privélessen Excel in Leuven

Ben je op zoek naar en cursus Excel in de buurt van Leuven, maar volg je liever een-op-een lessen? Weet je niet waar je deze lessen zou kunnen vinden? Geen enkel probleem, We hebben het in het volgende deel van de blog over de verschillende plaatsen waar je terecht zou kunnen om privélessen Excel te volgen.

Lees in deze blog waar je privélessen Excel in Mechelen kan volgen.

Apprentus

Via het online platform van Apprentus kan iedereen in de buurt van Leuven een privé docent vinden die hen kan helpen met het leren werken met Excel. Je geeft de regio waar je lessen wilt volgen in en je laat weten welke soort lessen je wilt volgen. Hierna krijg je dan een lijst met alle leerkrachten te zien die je in jou buurt lessen kunnen geven. Het enige wat je dan nog moet doen is de leerkracht een berichtje sturen om een eerste les in te plannen.

Privéles Excel wordt gegeven
Wanneer je privélessen volgt, zal je leerkracht al je vragen uitgebreid kunnen beantwoorden. Bron: Unsplash, Credit: Gustavo Fring

Privélessen via Superprof

Iedereen die in Leuven graag wilt leren werken met Excel kan vast en zeker terecht op het online platform van Superprof. Hier geef je ook je regio waar je de lessen wilt volgen in en laat je weten welke soort Excel cursussen je zou willen volgen. Hierna krijg je dan ook een lijst met alle leerkrachten die beschikbaar zijn om jou lessen te komen geven. Je kan hier dan een leerkracht van kiezen en deze een berichtje sturen om een eerste les te plannen.

Deze eerste les wordt meestal gratis aangeboden door de leerkrachten van het platform van Superprof. Dit doen ze aangezien de eerste les meestal gebruikt wordt als kennismakingsles waarin de leerkracht erachter komt wat je van de cursus verwacht. Jij krijgt op dit moment ook de mogelijkheid om de manier van lesgeven te verkennen om te kijken of het iets voor jou is.

Bij het volgen van privélessen heb je ook nog een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je groepslessen zou volgen. Zo is het grootste voordeel dat je de privélessen zelf kan inplannen, en je je dus niet meer hoeft te haasten om na het werk, op tijd bij de lessen te komen. Een ander voordeel dat je zult hebben bij een-op-een les is dat deze lessen volledig aan jou worden aangepast. Dit is vooral handig voor alle mensen die al met het programma kunnen werken maar die nog graag wat extra bijlessen willen volgen. Tijdens deze lessen zul je ook 100% van de aandacht van je leerkracht krijgen, dus wanneer je met een vraag zit kan je hier meteen een uitgebreid antwoord op verwachten.

Lees in deze blog waar je Excel cursussen in Vlaanderen kan volgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1ste les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu