Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag beter kunnen werken met je computer? Of heb je gewoon interesse in het organiseren van je eigen financiën. Dan is een cursus Excel misschien wel iets voor jou. We het in deze blog over de verschillende organisaties in Antwerpen die deze cursussen voorzien.

Excel is een programma dat je zowel op grote als op kleine schaal kunt gebruiken. Er zijn namelijk veel verschillende bedrijven die met behulp van Excel hun administratie georganiseerd houden. Je kan ook verschillende andere dingen met het programma zoals het bijhouden van gewichtsverlies. Deze informatie kan je dan met tekst en cijfers in tabellen bijhouden.

Het leren weren met Excel is handig voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe job. Dit komt doordat het programma door veel verschillende bedrijven gebruikt wordt en het hebben van een basiskennis van het programma vaak een vereiste is om een job te kunnen verkrijgen.

Excel wordt door veel mensen gebruikt om hun eigen financiële situatie in het oog te houden en om uitgaven te beheren.

Zoals je ziet is het leren van Excel best handig voor je toekomst. Je kan er je eigen administratie mee bijhouden en je kan er veel gebruik van maken bij het bedrijf waar je werkt. Je leert het snelste werken met het programma wanneer je een cursus volgt. Heb jij hier interesse in? Lees dan snel verder.

Persoon beheert financiën met excel
Wanneer je de basis van Excel onder de knie hebt kan je het programma gebruiken om je eigen financiën te beheren. Bron: Unsplash, Credit: Pixabay
De beste leraren Excel beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (2 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (2 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Cursus excel volgen in Antwerpen

Woon jij in de buurt van Antwerpen en wil je graag een cursus Excel bij jou in de buurt volgen? Dan kom je er in dit deel van de blog achter waar je deze cursussen kan vinden.

Bit by bit Antwerpen

Bit by bit is een organisatie dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het geven van IT opleidingen. Binnen deze organisatie voorzien ze ook verschillende Excel cursussen. Het bedrijf heeft cursussen voor alle niveaus zo kunnen beginners terecht bij de basis excel cursus, hier leer je op een praktijkgerichte manier verschillende onderwerpen die met excel te maken hebben.

De volgende onderwerpen zijn voorbeelden van de onderwerpen die aan bod komen in de beginnerscursus:

  • Werkomgeving verkennen: Het programma voor de eerste keer opstarten en afsluiten, gebruik maken van het lint, snelle toegang werkbalk, etc…
  • Het eerste werkblad maken
  • Werken met werkmappen
  • Selecteren kopiëren en verplaatsen
  • Nog verschillende andere opties

Zoals je ziet is deze cursus perfect voor mensen die nog nooit met het programma gewerkt hebben. Om deze cursus te volgen moet je €245 (excl. BTW) per persoon aan inschrijvingsgeld betalen. In deze prijs zitten de volgende dingen inbegrepen: Lesgever, Cursusmateriaal, lokaal en computergebruik, Broodjeslunch en Dranken zoals koffie thee of water. Ook krijg je wanneer je meer dan 80% van de cursus doorloopt een certificaat van deelname. De cursus zal in op 1 dag gegeven worden.

Vrouw werkt aan excel in een café
Je kan overal waar je ook bent aan je Excel bestanden werken. Bron: Unsplash, Credit: Andrea Piacquadio

Je kan bij deze organisatie ook terecht voor verschillende andere cursussen Excel. Zo heb je de cursus “Excel Data-analyse, simulaties en statistische functies”. Deze cursus is voor mensen die al iets meer gevorderd zijn, en die de basis van Excel al onder de knie hebben. Om deze cursus voor gevorderde te kunnen volgen moet je €325 (excl. BTW) per persoon betalen. De opleiding wordt gegeven in groepen van max 12 personen en tijdens de lessen krijg je verschillende praktische tips die je kunnen helpen om deze informatie beter te verwerken en om het programma op een meer efficiënte manier te gebruiken. In totaal zijn er bij deze organisatie 13 verschillende opleidingen die met Excel te maken hebben. Deze opleidingen hebben elk hun eigen thema’s en onderwerpen. Voordat je je inschrijft kan je dus beter even lezen waarover de cursus precies gaat. Zo heb je voor elke cursus een overzicht van de dingen die je tijdens deze cursus zult leren.

Ontdek waar je een cursus Excel in Aalst kan volgen met Superprof.

ECT

ECT is een organisatie waarbij je terecht kan om verschillende computer opleidingen te volgen. Je kan bij deze organisatie ook terecht voor het volgen van een basisopleiding Excel. In deze opleiding leer je de basis van het programma en zul je de volgende onderwerpen behandelen:

  • Het correct opstarten en Afsluiten via het startmenu van je computer, je bureaublad of je office werkbalk.
  • Je leert hoe je in Excel hulp kan opvragen ( Offline en Online).
  • Bewerkingen met bestanden en bestaande werkmappen.
  • Je leert werken met de verschillende functies die je op de cellen kan toepassen.

Dit zijn een aantal van de verschillende onderwerpen die er in deze cursus behandelt worden. Om deze cursus te volgen heb je de keuze om dit overdag te doen, maar je kan er ook voor kiezen om deze cursus als avondopleiding volgen. Voor de tweedaagse dag opleiding betaal je €595 per persoon en voor de tweedaagse avondopleiding betaal je €295 per persoon. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Wil je privélessen Excel in Gent volgen?! Het kan zeker.

Nadat je de basiscursus hier hebt voltooid kan je ook kiezen om de cursus voor gevorderden te volgen. Deze cursus is perfect voor mensen die de basis van excel al goed onder de knie hebben. De cursus wordt ook weer over twee dagen gegeven. Je hebt hier ook de keuze om dit overdag of in de avond te volgen. Voor de dag cursus betaal je €595 per persoon, en voor de avondopleiding €295 per persoon, hier moet je wel nog 21% btw bij rekenen.

Centrum voor volwassenenonderwijs Antwerpen

Bij het centrum voor volwassenenonderwijs in Antwerpen kan je terecht voor een cursus “Aan de slag met ICT” dit is een cursus voor mensen die graag willen beginnen met het leren van verschillende programma’s op hun computer. Dit zijn programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint. Het is dus perfect voor mensen die nieuw zijn tot computers en die graag hun eigen documenten willen opstellen. Om deze cursus te volgen moet je €60 aan inschrijfgeld betalen en €2 voor het cursusmateriaal.

Lees in deze blog waar je een cursus excel in Mechelen kan volgen.

Centrum voor avondonderwijs Antwerpen

Iedereen die graag een carrière wilt starten in excel, kan bij het centrum voor avondonderwijs in Antwerpen terecht om een cursus “Excel-specialist” te volgen. In deze cursus leer je op een praktische manier hoe je met Excel kan werken. Wanneer je deze opleiding voltooid hebt, krijg je een diploma als bewijs van deelname. Deze opleiding heeft in totaal 4 lessen die elk 3 uur duren en om hier deel aan te nemen zul je in totaal €199 moeten betalen.

Mensen geven data in in Excel
In een bedrijf zul je meerdere verschillende werkmappen moeten beheren op Excel. Ze zullen je namelijk vragen om alle data op een ordelijke manier bij te houden. Bron: Unsplash, Credit: Sam Lion

Syntra AB

De mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en die hiervoor Excel vaardigheden willen beheersen, kunnen terecht bij Syntra AB. Hier kun je namelijk een basisopleiding voor het programma volgen zodat ook jij kan werken met Excel. De cursus zal in 4 sessies van elk 3 uur gegeven worden, en om deze te kunnen volgen moet je in totaal €484 betalen. Wanneer je deze opleiding voltooid hebt, kan je verdergaan met de Excel opleiding voor gevorderden. In de gevorderde cursus leer je hoe je efficiënt moet omgaan met Excel. Deze cursus wordt ook in 4 sessies van 3 uur gegeven en hiervoor zul je ook €484 moeten betalen. Op deze manier kan je de volledige professionele opleiding volgen, en zo je eigen vaardigheden versterken met een uitgebreide kennis van het programma.

Lessen Excel in Brugge volgen? Lees in deze blog waar je overal terecht kan.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende opties wanneer het aankomt op het volgen van Groepslessen Excel in Antwerpen. Maar dit is niet voor iedereen de beste keuze. Zo zijn er heel wat mensen die al een basiskennis hebben, maar die deze gewoon willen opfrissen, maar er zijn ook mensen die enkele dingen willen bijleren. Voor deze mensen is het niet handig om een volledige cursus te volgen. Hiervoor kunnen ze best privé bijlessen nemen.

Privélessen excel in Antwerpen

Wil jij graag een privé cursus Excel in Antwerpen volgen, maar weet je niet waar je deze zou kunnen volgen? Geen enkel probleem, in het volgende deel van de blog hebben we het namelijk over de verschillende organisaties die privélessen Excel in de buurt van Antwerpen voorzien.

Superprof

Superprof is een online platform waarop iedereen die graag wilt leren werken met Excel terecht kan voor het vinden van een leerkracht bij hem of haar in de buurt. Het enige wat je moet doen is de regio waarin je lessen wilt volgen opgeven en aangeven welke vakken je graag wilt volgen.

Ontdek in deze blog waar je Excel lessen in Leuven kan volgen!

Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle leerkrachten die er in jouw buurt een Excel cursus kunnen geven. Het enige wat je nu nog moet doen is een van deze leerkrachten een berichtje te sturen om een eerste les in te plannen. Deze eerste les wordt meestal gratis gegeven. Dit komt doordat deze eerste les vaak gebruikt wordt als een kennismakingsles waarin de leerkracht er precies achterkomt wat jij van de lessen verwacht. Tijdens deze lessen kan je ook aan de leerkracht laten weten waarom je de lessen volgt en of er bepaalde dingen zijn waar je geen problemen mee hebt.

De privé leerkrachten die je op het online platform van Superprof kan vinden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van lessen. Ze zullen je op een enthousiaste manier alle kneepjes van het vak proberen bij te brengen. Zo kan je er bijna zeker van zijn dat deze leerkrachten jouw Excel vaardigheden naar het volgende niveau kunnen tillen.

Man geeft privéles excel
Tijdens de privélessen kan je al je vragen die je hebt stellen en meteen een antwoord krijgen. Bron: Unsplash, Credit: Gustavo Fring

Een van de grootste voordelen die je hebt bij het volgen van privélessen Excel is dat je deze zelf kan inplannen op momenten waarop jij volledig vrij bent. Op deze manier hoef je je niet te haasten om op tijd in de les te zijn. Een ander voordeel dat je aan het volgen van een privé cursus Excel hebt is dat je tijdens deze lessen 100% van de aandacht van je leerkracht zult krijgen. Wanneer je dus ergens vast komt te zitten of wanneer je een onderwerp niet volledig begrijpt, kan je meteen je vragen stellen en hier een uitgebreid antwoord op verwachten!

Lees hier waar je cursussen Excel in Vlaanderen kan volgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1ste les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu