Wil jij leren werken met Excel of heb je een basiskennis nodig om aan een nieuwe job te beginnen? Woon je in de buurt van Brugge? Dan is dit de perfecte blog voor jou, je kan deze namelijk gebruiken bij het zoeken naar een cursus Excel in jouw buurt!

Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van het programma Excel. Veel mensen krijgen de eerste lessen hiervan in de middelbare school, maar na een tijdje wordt er niet meer veel mee gewerkt. Wanneer deze mensen dan aan een echte job beginnen, wordt er ineens verwacht dat ze een grondige basiskennis van het programma hebben. Dit komt doordat veel verschillende bedrijven gebruik maken van Excel om hun gegevens op een ordelijke manier te verwerken. Wanneer je dus goed met het programma kan werken, kan dit een groot voordeel zijn om een nieuwe baan te krijgen.

Het is ook altijd goed om dit te vermelden op je CV, zo kan je potentiële werkgever je beter beoordelen of jij wel geschikt bent voor de job.

Voor veel mensen zit de kennis echter diep in het achterhoofd en weten ze niet meer goed hoe Excel precies werkt. Daarom zijn we met het team van Superprof op zoek gegaan naar de verschillende oplossingen om je hiermee te helpen. De mensen die in de buurt van Brugge wonen hebben verschillende opties om lessen of bijlessen voor het Excel programma te volgen. Kom er in het volgende deel van de blog meer over te weten!

Mensen gebruiken Excel om gegevens te verwerken
In verschillende bedrijven gebruiken ze Excel om gegevens op een ordelijke manier bij te houden. Bron: Unsplash, Credit: Sarah Chai
De beste leraren Excel beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar kan je terecht voor een les Excel in Brugge

Ben jij op zoek naar een cursus Excel in de buurt van Brugge, maar heb je geen idee waar je hier naar zou moeten zoeken? Geen enkel probleem, in het volgende deel van onze blog hebben we het namelijk over de verschillende organisaties die cursussen Excel in de buurt van Brugge voorzien.

Centrum voor Avondonderwijs in Brugge

Bij het Centrum voor Avondonderwijs in Brugge kan iedereen die graag een expert in Excel wilt worden terecht! In de opleiding Excel maak je kennis met alle verschillende functies van het programma en leer je wat je er allemaal mee kan doen. Onderbegeleiding van experts zul je leren hoe je het programma zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Tijdens deze professionele opleiding krijg je 4 lessen die elk 3 uur duren. Tijdens deze lessen zullen veel verschillende onderwerpen aan bod komen. Nadat je de opleiding voltooid hebt krijg je een diploma zodat je dit ook op je CV kan vermelden. Om deel te nemen aan de cursus moet je €199 betalen.

Excel is een zeer populair programma. Zo vind je verschillende cursussen Excel in Aalst.

Groepsles Excel
Wanneer je groepslessen Excel volgt kunnen je medestudenten je altijd verschillende tips geven om met Excel te leren werken. Bron: Unsplash, Credit: Andrea Piacquadio

Centrum voor Volwassenenonderwijs SNT Brugge

Iedereen die na zijn of haar werk nog een cursus Excel zou willen volgen in de buurt van Brugge, kan hiervoor terecht bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs SNT in Brugge. In de cursus Excel 1 leer je de basisprincipes van het programma kennen en leer je hoe je hiermee moet werken. Zo kan je tabellen sorteren en filteren, je kan rekenen met formules en functies en je kan werken met verschillende cellen. Je zult ook leren hoe je grafieken moet maken of hoe je reeksen met datums of tijden kan maken. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus zul je in totaal €98 moeten betalen.

Voor de mensen die de basis al onder de knie hebben, kunnen bij deze organisatie ook terecht voor gevorderde cursussen. Zo heb je 3 verschillende niveaus die je kan volgen en elk niveau volgt het andere niveau op. In Excel 2 en Excel 3 zul je verdergaan op de informatie die je in Excel 1 gekregen hebt, ook zul je je meer verdiepen en steeds complexer te werk gaan!

Lessen Excel in Antwerpen volgen? Ontdek waar het kan.

Syntra West Brugge

Iedereen die een introductie tot Excel wilt volgen en die hier graag de basis van onder de knie krijgt kan terecht bij de cursussen van Syntra West in Brugge. In de basis Excel opleiding krijg je in 4 lessen de volledige basis van het programma kennen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je tabellen moet opmaken en je krijgt een introductie tot eenvoudige bewerkingen die je zou kunnen gebruiken. De cursus wordt georganiseerd voor iedereen die graag beter willen leren werken met excel of die hier pas aan beginnen! De enige voorkennis die je nodig hebt om deze cursus te volgen is dat je weet hoe je werkt met een windows computer. Om deze cursus te volgen betaal je in totaal €423,50.

Westhaghe

Bij deze organisatie kan je veel verschillende Excel cursussen volgen. Ze organiseren namelijk cursussen voor verschillende niveaus. Zo kan je de basiscursus Excel volgen, in deze cursus leer je in 1 dag de volledige basis van het programma en je leert hoe je hiermee moet werken. Om deel te nemen aan deze cursus zul je €345 per persoon moeten betalen. Nadat je deze cursus voltooid hebt, kan je uit verschillende vervolg cursussen kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld een cursus "Excel gevorderd: Tabellen en Databases", hierbij maak je kennis met alle mogelijke tabellen en databases die je in Excel kan gebruiken. Voor de mensen die Excel meer als rekenprogramma gebruiken bestaat er de cursus voor gevorderd "Excel gevorderd: Formules en Functies".

Lees hier waar je lessen Excel in Mechelen kan volgen.

Na deze standaard cursussen heb je ook nog heel wat specifieke cursussen die verder gaan in de functionaliteiten die Excel te bieden heeft. Zo heb je bijvoorbeeld een cursus "Excel expert: externe gegevens en Macro's" hier leer je hoe je repetitieve werkzaamheden kan automatiseren.

Privéles Excel in woonkamer
Privélessen Excel worden meestal in je eigen woonkamer gegeven! Bron: Unsplash, Credit: Anna Shvets

SBM Brugge

De mensen die bij Syntra west een basiscursus Excel gevolgd hebben, kunnen na deze cursus verder bij SBM in Brugge. Deze organisatie voorziet een cursus "Excel gevorderd" waar je je voor kan inschrijven zodra je de basis van het programma goed onder de knie hebt. Deze opleiding is speciaal voor mensen die in kleine of grote bedrijven werken en die veel data moeten verwerken. Je leert hier namelijk de gevorderde functionaliteiten die in Excel te vinden zijn. Om deel te nemen aan deze opleiding zul je €350, excl. BTW moeten betalen. De opleiding zal in 4 verschillende sessies gegeven worden. Tijdens deze cursus leer je hoe je grafieken en tabellen moet opmaken, hoe je een database moet aanleggen en hoe je deze moet gebruiken, je leert werken met functies en formules en je leert hoe je je eigen boekhouding kan doen met behulp van Excel.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende opties wanneer het aankomt op het leren werken met het programma Excel. Deze voorgaande opties zijn allemaal voorbeelden van cursussen die je in groep kan volgen. Deze cursussen zijn handig voor alle mensen die graag in hun vrije tijd nieuwe mensen willen leren kennen en nieuwe vaardigheden willen opdoen. Er bestaan echter mensen die dit niet graag hebben of die zich veel beter kunnen concentreren wanneer ze een-op-een lessen volgen. Voor deze mensen hebben we bij Superprof ook nog de perfecte oplossing gevonden: Privélessen!

Volg je liever een privé Excel cursus en woon je in Gent? Lees dan in deze blog waar je Excel cursussen in Gent kan vinden.

Privéles Excel volgen in Brugge

Voor veel mensen zijn een-op-een lessen een betere optie dan het volgen van een groepscursus Excel. Zo heb je verschillende mensen die al wat met het programma kunnen werken, maar die gerichte bijlessen nodig hebben om hun vaardigheden te kunnen verbeteren. Ook zijn er mensen die ooit al eens een cursus Excel gevolgd hebben, en die enkel hun leerstof wat willen opfrissen. Ben jij er van overtuigd dat een privé cursus Excel de beste optie voor je is en woon je in de buurt van Brugge? Dan kom je er in het volgende deel van de blog achter waar je deze cursussen kan vinden.

Apprentus

Via de website van Apprentus kan je een privé docent in jouw buurt vinden. Je geeft de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten welke onderwerpen je specifiek wilt bespreken. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om de lessen aan jou te kunnen geven. Het enige wat je nog moet doen is een leerkracht proberen te contacteren om een eerste les in te plannen.

Ontdek in deze blog waar je een privéles Excel in Leuven kan volgen.

Privélessen Excel via Superprof

Het online platform van Superprof is de plek om zelf een privé docent op een snelle en eenvoudige manier te kunnen vinden. Zoals bij het platform van Apprentus geef je de regio waar je graag lessen wilt volgen in en laat je weten wat je van de lessen verwacht. Je krijgt hierna een volledige lijst te zien met de leerkrachten in jouw buurt die je kunnen helpen om te leren werken met Excel.

Je moet enkel nog een leerkracht uitkiezen en deze docent een berichtje sturen om je eerste les in te plannen. Via Superprof zal deze eerste les vaak gratis aangeboden worden. Dit komt doordat de meeste leerkrachten de eerste les gebruiken als kennismakingsles. Hier zullen ze je dan vragen wat je precieze verwachtingen van de lessen zijn en ze zullen je laten weten op welke manier ze les geven.

Oudere man volgt privéles Excel
Je kan op elke leeftijd leren werken met Excel. Bron Unsplash, Credit: Andrea Piacquadio

De leerkrachten die Via Superprof werken hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van lessen en zullen daarom op een enthousiaste manier jou alle tips en tricks over Excel aanleren. Zo kan je er bijna zeker van zijn dat je een echte Excel-expert zal worden.

Een van de voordelen die je hebt aan het volgen van een cursus Excel via Superprof is dat je de lessen hier zelf kan inplannen. Wanneer je dus veel extra tijd hebt kan je veel lessen nemen, maar als je eens niet veel tijd hebt hoef je je ook geen zorgen te maken dat je de les zou missen. Een ander voordeel aan het volgen van privélessen is dat deze lessen volledig aan jou worden aangepast. Zo kan je bijvoorbeeld bepaalde onderwerpen die bij Excel aan bod komen herhalen. Dit is vooral handig voor mensen die hun kennis willen opfrissen en dus geen volledige basiscursus nodig hebben.

Kom er in deze blog achter waar je privélessen Excel in Vlaanderen kan volgen!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!