Werk jij bij een bedrijf en moet je van je baas leren werken met Excel? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je Excel aan je vaardigheden toevoegen? Woon je in de buurt van Mechelen en heb je geen idee waar je een cursus Excel kan volgen? Gebruik dan deze blog als gids bij het zoeken naar de lessen die het beste bij jou passen.

Veel verschillende bedrijven gebruiken Excel om verschillende soorten gegevens te verwerken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een lijst van werknemers, met alle informatie over deze werknemers, op een ordelijke manier sorteren en filteren. Het kunnen werken met Excel is dus zeer handig voor iedereen die in een bedrijf wilt werken.

Ontdek in deze blog waar je privélessen Excel in Antwerpen kan vinden.

Echter is Excel niet alleen voor bedrijven, je kan er zelf ook heel wat dingen mee doen. Zo kun je je eigen financiële situatie in de gaten houden door met Excel verschillende tabellen aan te maken voor je inkomsten en je uitgaven.

Zoals je kan zien is het een vrij populair programma om mee te werken, maar er zijn veel mensen die niet goed weten hoe het programma precies werkt. Hierdoor spenderen ze vaak uren achter elkaar om gegevens in te geven en om tabellen te doorzoeken.

Ben jij een van die mensen? Dan raden we je aan om een cursus Excel te volgen! Hier leer je meer over de verschillende functionaliteiten die het programma te bieden heeft, zodat jij op een meer efficiënte manier kunt werken. Wil jij graag een cursus Excel volgen en woon je in de buurt van Mechelen? Dan lees je best verder!

Vrouw werkt met Excel bestand
Wanneer je leert werken met Excel, creëer je voor jezelf meer jobskansen! Bron: Unsplash, Credit: Cottonbro
De beste leraren Excel beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (2 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (2 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Twana
Twana
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lowie
5
5 (3 reviews)
Lowie
28€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar kan je een cursus Excel volgen in Mechelen

Ben je op zoek naar een groepscursus Excel die je in de buurt van Mechelen kan volgen, maar heb je geen idee waar je aan deze zoektocht zou moeten beginnen? Geen enkel probleem, we hebben voor jou namelijk een aantal verschillende organisaties gevonden die een cursus Excel aanbieden.

Centrum voor Avondonderwijs Mechelen

De mensen die graag in de avond een nieuwe vaardigheid willen leren of die Excel moeten beheersen om een nieuwe baan te vinden, kunnen in Mechelen terecht bij het Centrum voor Avondonderwijs. Deze organisatie voorziet een professionele opleiding waarbij je in 4 verschillende lessen die elk 3 uur duren de volledige basis van het programma onder de knie zult krijgen. Wanneer je klaar bent met deze cursus zul je dingen kunnen doen zoals het maken van grafieken en tabellen, overzichten en gegevens op een ordelijke manier beheren en weergeven, ook zul je rekenwerk kunnen automatiseren en je zult je eigen boekhouding via Excel kunnen bijhouden! Aangezien het een professionele opleiding krijg je wanneer je deze voltooid ook een diploma, waarmee je kan aantonen dat je over de basiskennis beschikt. Dit is handig om aan je CV toe te voegen. Om deel te nemen aan deze cursus zul je in totaal €199 moeten betalen. Weet je nog niet of deze cursus wel iets voor jou is? Dan kan je op de website van deze organisatie een proefhoofdstuk vinden.

Lessen Excel in Gent? Lees er in onze blog meer over.

Werknemer laat grafiek via Excel zien
Wanneer je over voldoende Excel kennis beschik, kan je verschillende gegevens in grafieken en tabellen laten zien. Bron: Unsplash, Credit: Fauxels

Syntra-Ab In Mechelen

De mensen die in de buurt van Mechelen graag een basisopleiding Excel willen volgen en hier meteen een nieuwe baan mee willen vinden, kunnen terecht bij Syntra-Ab. De basiscursus Excel is geschikt voor iedereen die geen of slechts een beperkte kennis van het programma heeft. Je zult tijdens deze cursus op een snelle en efficiënte manier de belangrijkste technieken en mogelijkheden van het programma onder de knie krijgen. Zo leer je hoe je gegevens best kan ingeven en dit kan verwerken tot effectieve bruikbare informatie, je leert ook hoe je met de standaard functies van Excel leert werken zoals de knoppen en het lint. Om deze cursus te volgen moet je in totaal €484 betalen.

Excel wordt door veel mensen gebruikt om hun eigen boekhouding in de gaten te houden.

Wanneer je deze cursus voltooid hebt kun je eventueel verder gaan met een cursus voor gevorderden. De cursus Excel voor Gevorderde wordt ook door deze organisatie voorzien. In deze cursus leer je op een meer efficiënte manier met het programma werken. Deze opleiding is een meer praktijkgerichte opleiding waarbij je veel handige tips krijgt om Excel voor jou te laten werken. Op deze manier hoef je bijna geen moeite te doen om gegevens te verwerken of te sorteren. Ook zul je zelf geen complexe formules of functies moeten uitwerken. De deelname aan de cursus voor gevorderden kost ook €484 in totaal, dit is echter een goede investering aangezien je er ook meer jobskansen door zult krijgen.

Groepsles Excel in Mechelen
Tijdens een groepsles Excel kan je hulp vragen aan je medestudenten. Bron: Unsplash, Credit: Fauxels

Centrum voor Volwassenenonderwijs Crescendo Mechelen

Excel is een programma van Microsoft, en behoort tot het "Office" pakket. Bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Crescendo in Mechelen leer je werken met de verschillende programma's die in dit pakket zitten. Je zult dus ook de basisprincipes van Excel aangeleerd krijgen. Om deel te nemen aan deze cursus kan moet je in totaal €90 betalen. Wanneer je deze cursus behaalt hebt, krijg je ook nog de mogelijkheid om een opleiding voor gevorderden te volgen. In de cursus "Verder met Excel" ga je dieper in op verschillende onderwerpen die ook in de basisopleiding besproken werden. Tijdens deze cursus zul je ook heel wat nieuwe informatie krijgen die verder gaat op de informatie van de eerste cursus. Het is dus belangrijk dat je weet op welk niveau je je best kan inschrijven.

Lees in deze blog waar je een les Excel in Brugge kan volgen.

Alle voorgaande opties zijn opties waar je groepslessen Excel in Mechelen kan volgen. Dit is vooral handig voor mensen die graag andere mensen leren kennen terwijl ze ook bezig zijn met het leren van nieuwe vaardigheden. Echter is dit niet zo handig voor alle mensen, zo zijn er heel wat mensen die zich niet goed kunnen concentreren in een grotere groep of die meer begeleiding nodig hebben. Voor deze mensen hebben we bij Superprof de perfecte oplossing gevonden, namelijk: Privélessen Excel. 

Privélessen Excel in de buurt van Mechelen

Heb je er voor gekozen om privélessen Excel te volgen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kan? Dan ben je bij het juiste deel van de blog aangekomen, we hebben het nu namelijk over verschillende organisaties die je kunnen helpen bij het zoeken naar privélessen Excel.

Apprentus

Via het online platform van Apprentus kan je een privé docent in jouw buurt vinden. Deze docent kan je helpen bij het leren van de mogelijkheden die je met Excel hebt. Het enige wat je op het platform moet doen is de regio waar je de lessen wilt volgen ingeven en aangeven wat voor lessen je graag wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met verschillende leerkrachten die je kan contacteren om lessen in te plannen.

Privélessen Excel in Leuven? Kom er in deze blog meer over te weten!

Privélessen Excel via Superprof

Het online platform van Superprof is de perfecte plaats om op een efficiënte en eenvoudige manier een privé docent bij jou in de buurt te vinden. Je geeft de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten welke lessen je graag wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je ook een lijst te zien van alle verschillende leerkrachten die je kunnen helpen bij het leren werken met Excel.

Het enige wat je nog moet doen zodra je de lijst van verschillende leerkrachten gekregen hebt, is een docent uitkiezen en deze een berichtje sturen om een eerste les in te plannen. Deze eerste les zal via een professor van Superprof meestal gratis aangeboden worden. Dit doen ze omdat deze les vaak als kennismakingsles gebruikt wordt. Hier kan je dan vragen stellen over de manier van lesgeven van de docent, en je docent zal er achter proberen te komen wat jij precies van de lessen verwacht.

Online privéles Excel
Privélessen Excel kunnen ook online gegeven worden. Zo heb je enkel een computer en een internetverbinding nodig. Bron: Unsplash, Credit: Anna Shvets

De leerkrachten die via Superprof werken hebben stuk voor stuk ervaring in het vak dat ze geven. Ze zullen dus op een enthousiaste manier de kneepjes van het vak aan jou willen aanleren. Door de verschillende tips en tricks die je tijdens de lessen krijgt, kan je er bijna zeker van zijn dat ook jij een expert in Excel kan worden!

kom er in deze blog achter waar je Excel lessen in Aalst kan volgen.

Een van de grootste voordelen die je hebt bij het volgen van privélessen via Superprof is dat je deze lessen meestal zelf kan inplannen. Dit betekent dat je je niet meer hoeft te haasten om op tijd in je lessen te geraken, je kan deze namelijk inplannen wanneer je zelf veel vrije tijd hebt. De privélessen zijn ook handig voor mensen die enkel specifieke onderwerpen willen behandelen, dit komt doordat de lessen volledig aan jou worden aangepast! Een ander voordeel dat je hebt tijdens privélessen is dat de leerkracht maar een leerling heeft, jou natuurlijk, en deze kan daarom al zijn of haar aandacht ook aan jou geven. Wanneer je dus ergens vast komt te zitten, kan je je leerkracht om hulp vragen en een zeer uitgebreid antwoord verwachten!

Kom er in deze blog achter waar je overal cursussen Excel in Vlaanderen kan volgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1ste les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu