Heb jij moeite met rekenen of heeft je kind moeite met rekenen? Ben je bang dat je het examen niet zult halen? Dan kunnen bijlessen misschien wel de oplossing tot al je problemen zijn!

Kom er in deze blog achter waar je bijles rekenen in Antwerpen kan volgen.

Wanneer je vroeger bijlessen nodig zou hebben, werd je beschouwt als een "domme" persoon, maar tegenwoordig is het volgen van bijlessen zeer normaal.

Studies hebben aangetoond dat het volgen van regelmatige bijlessen enkel voordelen heeft voor het kind!

Door de jaren heen zijn er namelijk een heel wat studies naar kinderen die regelmatig bijlessen volgen gedaan. De conclusies van deze onderzoeken kwamen bijna allemaal op hetzelfde neer: Kinderen die regelmatig bijlessen volgen behalen over het algemeen betere punten dan kinderen die dit niet zouden doen!

Doordat het volgen van bijlessen geen taboe meer is, zijn er verschillende organisaties waarbij je terecht kan voor bijlessen van een hele hoop verschillende vakken. Gelukkig voor ons dus ook voor reken bijlessen!

Ben jij ook geïnteresseerd in het volgen van bijlessen rekenen? Kom er dan in het volgende deel achter waar je deze lessen zou kunnen vinden in de buurt van Gent.

rekenmachine en wit blad
Wanneer je bijles rekenen volgt, zul je veel extra oefeningen moeten maken!
Bron: Unsplash, Credit: Mediamodifier
De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Gent kan je bijlessen Rekenen volgen?

Woon je in de buurt van Gent en wil je graag Rekenbijlessen volgen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan ben je bij de juiste blog aangekomen! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je terecht kan voor het volgen van reken bijlessen.

Kom er in deze blog achter waar je privélessen rekenen in Aalst kan volgen.

Lagere school

Indien je kind op de lagere school voor de eerste keer leert rekenen kan het wel eens zijn dat dit een van de "probleem" vakken van je kind wordt. Om ervoor te zorgen dat je kind niet achter raakt op de rest van de klas, kan je altijd de school contacteren om een aantal extra lessen rekenen te volgen. Deze lessen worden vaak tijdens speeltijden of na school aangeboden.

Het is belangrijk dat je kind goed kan rekenen in het lager onderwijs aangezien dit de basis is waarop ze in de volgende jaren hun wiskundige vakken zullen opbouwen.

Middelbare school

Studeer je aan de middelbare school en heb je moeite met de rekenkundige aspecten van wiskunde of andere vakken? Dan kan je  best eens aan een van je wiskunde leerkrachten vragen of hij of zij jou een paar extra rekenlessen willen geven. Hier zullen ze meestal geen probleem mee hebben als je dit zou inplannen tijdens een van de pauzes die je op school hebt.

Je kan ook altijd extra oefeningen vragen zodat je na de extra lessen nog wat op je eigen oefeningen kan maken.

Indien je school je niet zou kunnen helpen of als je echt meer bijles nodig hebt waardoor een middagpauze niet voldoende is, dan zijn er nog verschillende andere opties waarbij je reken bijlessen kunt volgen.

Groep volgt reken bijlessen
Vaak kun je voor algemene problemen ook deelnemen aan een groepsbijles.
Bron: Unsplash, Credit: NeonBrand

Educadomo

De mensen die op zoek zijn naar reken bijlessen voor zichzelf of voor hun kinderen in de buurt van Gent, kunnen terecht bij de diensten van Educadomo. Bij deze organisatie zijn er namelijk verschillende studiecoaches die beschikbaar zijn in de buurt van Gent om je te helpen bij het rekenen!

De prijs die je per uur bijles moet betalen is afhankelijk van de aantal uur van de bijlessen die je nodig hebt, ook het niveau van de bijlessen is een factor in het bepalen van de prijs. Zo betalen studenten die regelmatig bijlessen nodig hebben voor het basis of secundair onderwijs vanaf €29 per uur en studenten die regelmatig bijlessen nodig hebben in het hoger onderwijs betalen vanaf €34 per uur. Deze prijzen zijn zonder eventuele vervoerskosten in begrepen.

Indien je kind er pas later in het jaar achterkomt dat hij of zij hulp nodig heeft bij het rekenen, kun je ook nog speciale lessen voor de examens volgen. Zo zullen de prijzen voor de examenperiode omhoog gaan naar €40 per uur.

Wanneer je voor de eerste keer aan je bijlessen begint, moet je ook nog een administratieve kost van €75 voor een jaar betalen!

Kom er in deze blog achter waar je bijles rekenen in Leuven kan volgen.

Eduvik

Voor de jongeren die moeite hebben met rekenen op eender welk niveau kunnen terecht bij de diensten van Eduvik. Deze organisatie gaat samen met jou op zoek naar een leerkracht die perfect bij jou of bij je kind past.

De prijs die je bij deze organisatie per uur betaald hangt af van het pakket waarvoor je kiest en voor welk niveau de bijlessen nodig zijn. Er zijn 3 verschillende pakketten waarvoor je in het begin kan kiezen:

  • Starterspakket: Dit lessen pakket is een lessenpakket van 5 uur lessen en wordt aangeraden voor jongeren die niet veel moeite hebben met het vak en die af en toe een bijles nodig hebben.
  • Standaard pakket: In het standaard pakket krijg je 10u aan bijles. Dit is handig voor jongeren die bijlessen rekenen willen volgen om hen te helpen bij het studeren van de examen leerstof. Het pakket is ook handig voor jongeren die al weten waar ze precies moeite mee hebben.
  • Voordeelpakket: Bij het voordeel pakket krijg je 24u les en zul je het minste per uur moeten betalen. Dit pakket wordt aangeraden aan jongeren die tijdens de zomer aan hun rekenvaardigheden willen werken of die doorheen het jaar doorlopend ondersteuning nodig hebben.

Hoe meer lessen rekenen je neemt, hoe goedkoper de prijs per uur zal zijn. Bij al deze pakketten betaal je ook nog een eenmalige administratieve kost van €50.

De prijs per uur hangt ook af van het niveau van het onderwijs waar je studeert. Zo is het starters pakket €29,50 per uur, voor kinderen die bijles rekenen nodig hebben in het lager onderwijs. De jongeren van het eerste en het tweede middelbaar betalen voor dit pakket 33,50 per uur, jongeren van de 3 de graad betalen €36 per uur voor dit pakket en de studenten van het hoger onderwijs betalen €38,50 per uur in dit pakket!

Wanneer je ervoor kiest om bijlessen rekenen bij deze organisatie te volgen heb je de mogelijkheid om deze lessen bij je eigen thuis of online te volgen.

Lees hier waar je terecht kan voor bijles rekenen in Mechelen!

Lessen rekenen volgen via computer
Wanneer je bijlessen rekenen volgt, kan je dit vaak ook online doen.
Bron: Unsplash, Credit: Kaitlyn Baker

Bijles op Kot

Een andere organisatie waarbij je terecht kan voor het volgen van rekenbijlessen is de organisatie "Bijles Op Kot". De organisatie zal een intake gesprek met jou of je kind houden om er achter te komen waar je precies naar op zoek bent. Wanneer je dit gesprek hebt afgerond zal de organisatie op zoek gaan naar een leerkracht die voldoet aan jouw wensen. Je kan met de leerkracht afspreken waar je de lessen wilt volgen en zoals de naam het zegt, komen ze zelfs bij jou op kot!

Je kan bij deze organisatie terecht voor bijlessen rekenen op verschillende niveaus. De prijs die je per uur zult betalen hangt af van het niveau van je rekenbijlessen. Zo betalen jongeren die in het lager of het secundair onderwijs studeren vanaf €29 per uur bijles! De jongeren van het hoger onderwijs betalen ergens tussen de €36 per uur!

Indien je een aantal vrienden hebt die dezelfde reken onderwerpen moeilijk vinden, kun je bij deze organisatie ook bijlessen in een kleine groep volgen! Dit kan in groepen van 2,3 of 4 personen. Voor iedere extra deelnemer zal de prijs, per persoon per uur, goedkoper worden!

Privélessen rekenen volgen in Gent met Superprof!

Weet je dat je een-op-een lessen rekenen wilt volgen en woon je in de buurt van Gent? Dan kan je vast en zeker terecht op het online platform van Superprof.

Op dit platform geef je de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de rekenlessen zou willen volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle bijles leerkrachten die in jouw buurt beschikbaar zijn om je bijlessen rekenen te geven. Het enige wat je nog moet doen is een van deze leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen.

Kom er in deze blog achter waar je reken bijles in Brugge kan volgen.

Leerkracht geeft privélessen
Je leerkracht heeft vaak extra oefeningen op zijn of haar computer die je kan maken.
Bron: Unsplash, Credit: Headway

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis aangeboden aangezien je privé leerkracht deze les zal gebruiken als kennismakingsles. Hier komt de leerkracht achter waar je precies moeite mee hebt en op welke manier hij of zij je hiermee kan helpen!

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van reken bijlessen. Je kan er dus bijna zeker van zijn dat de problemen die je met het vak hebt als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Wanneer je privé lessen rekenen via Superprof volgt heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je bijlessen bij andere organisaties zou volgen.

Zo kun je bijvoorbeeld zoveel, of zo weinig, lessen als je maar wilt nemen. De prijs hangt namelijk niet af van hoeveel lessen je neemt. De privé docenten van Superprof werken namelijk op een zelfstandige basis en bepalen daarom ook hun eigen prijs per uur. Dit betekent ook dat de meeste docenten ook bereid zijn om over de prijs die je per uur zult moeten betalen te onderhandelen, zodat beide partijen tevreden zijn met de prijs die er per uur betaald wordt.

Zoals je kan zien zijn er veel voordelen die je hebt aan het volgen van bijlessen die via Superprof gegeven worden. Wacht niet langer en plan vandaag nog je eerste reken bijles in!

Ontdek in deze blog waar je bijlessen rekenen in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!