Woon je in Brugge en heb je moeite met rekenen? Leert je kind rekenen op school en heeft hij of zij hier moeite mee? Dan kan je deze blog vast wel gebruiken! Je kan deze namelijk gebruiken als gids bij het vinden van de oplossing voor jouw rekenprobleem!

Kom er in deze blog achter waar je priveles rekenen in Antwerpen kan volgen!

Leren rekenen is iets waar de meeste mensen op een vrij jonge leeftijd al mee te maken krijgen. Het is namelijk een van de basisvakken die wordt gegeven in het lager onderwijs, maar er zijn ook veel mensen die op latere momenten in hun opleidingen moeite krijgen met de nieuwe rekenkundige vakken! Om niet achter te geraken op de rest van de klasgroep, zul je ervoor moeten zorgen dat je de leerstof zo snel en zo goed mogelijk begrijpt!

Om de studenten hiermee te helpen zijn we met het team van Superprof opzoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem, en deze hebben we gevonden: Bijlessen!

Bijlessen volgen heeft verschillende goede uitkomsten voor jongeren! Zo zullen ze in de toekomst minder snel problemen met bepaalde vakken ervaren en over het algemeen op een betere manier kunnen studeren!

Het volgen van bijlessen werd vroeger geadviseerd aan jongeren die niet zo slim waren, maar tegenwoordig is het een zeer normaal iets om bijlessen te volgen. Dit komt doordat er onderzoek is gedaan naar leerlingen die op een regelmatige basis bijlessen namen. De resultaten van deze onderzoeken gaven aan dat jongeren die regelmatig bijlessen volgen over het algemeen betere punten halen en minder moeite hebben met nieuwe leerstof!

Door de toename in de vraag naar bijlessen, zijn er een aantal verschillende organisaties opgericht die zich volledig focussen op het voorzien van bijles leerkrachten voor studenten die dit nodig hebben. Denk jij dat je bijlessen rekenen nodig hebt en wil je graag een afspraak maken bij zo een organisatie, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kan? Lees dan snel verder!

Telraam om te rekenen
Wanneer je oor het eerst leert rekenen doe je dit vaak met een telraam!
Bron: Unsplash, Credit: Crissy Jarvis
De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kan je terecht om bijlessen rekenen te volgen?

Woon je in de buurt van Brugge en heb je bijlessen rekenen nodig? Heb je een kind dat voor de eerste keer leert rekenen en heeft hij of zij hier moeite mee? Dan is dit de perfecte blog voor jou! We hebben het namelijk in het volgende deel van de blog over de verschillende organisaties in de buurt van Brugge die je eventueel kunnen helpen bij de moeilijkheden die jij of je kind met het rekenen ondervinden. Lees dus snel verder.

Kom in deze blog alles te weten over de organisaties waarbij je bijlessen rekenen in Gent kan volgen!

Lagere school

Wanneer je kind nog op de lagere school zit en moeite heeft met rekenen, zal de leerkracht dit waarschijnlijk aan je laten weten. Indien je zelf opmerkt dat je kind vooral moeite heeft met het reken huiswerk wat hij of zij moet maken, kan je altijd naar de school bellen om een afspraak te maken. Bij de meeste lagere scholen in Brugge is er namelijk een speciale leerkracht aanwezig die kinderen wat moeite hebben met vakken, helpt! Deze leerkracht kan samen met jouw kind de leerstof herhalen totdat hij of zij de leerstof volledig onder de knie heeft. Dit is echter enkel aangeraden wanneer je kind het vak moeilijk, maar niet onmogelijk vindt!

Middelbare school

Studeer je aan de middelbare school en heb je reken bijlessen nodig? Dan kan je dit vaak doen door aan je eigen wiskunde leerkracht extra uitleg te vragen. Een andere manier waarop je bijlessen rekenen kan krijgen is door aan de directie van de school te vragen of er een leerkracht is die je meer uitleg kan geven om je te helpen bij het rekenen. Deze extra uitleg zal meestal tijdens een middagpauze of een van de andere pauzes zijn die je doorheen de dag hebt gegeven worden. Op deze manier hoef je niet buiten de school uren naar bijlessen te gaan.

Indien dit geen optie voor je is of als enkele bijlessen je probleem niet zullen verhelpen, zijn er ook nog een aantal verschillende organisaties waarbij je terecht kan voor het volgen van een aantal bijlessen! Deze organisaties bestaan vaak uit leerkrachten die al een hoop ervaring hebben in het geven van dit soort bijlessen.

Kinderen volgen rekenles
In een klas kan het soms moeilijk zijn om op te letten of om de leerstof te begrijpen. Bijlessen kunnen je daarmee helpen!
Bron: Unsplash, Credit: Neonbrand

Het Labyrint in Brugge

Iedereen die in de buurt van Brugge bijlessen rekenen willen volgen, kunnen terecht bij de organisatie het labyrint. Deze organisatie voorziet namelijk bijlessen voor jongeren van de lagere school tot jongeren die in de laatste graad van het secundair onderwijs lessen volgen. Er zijn verschillende soorten bijlessen die je bij deze organisatie zou kunnen volgen. Deze verschillende soorten hebben elk hun eigen doelstellingen:

  • Huiswerk begeleiding: Indien je moeite hebt met je reken huiswerk, dan kan je bij deze organisatie terecht voor het volgen van een aantal huiswerk begeleiding sessies. Meestal is het de manier waarop de huiswerk vragen gesteld worden waar je moeite mee zou hebben. Indien dit het geval is, kan het zijn dat je geen moeite hebt met het rekenen, maar dat je toch achter komt te liggen op de rest van de klas!
  • Studiebegeleiding: Indien je er lang over doet om bepaalde reken onderwerpen te studeren, kan het soms ook liggen aan de manier waarop je deze leerstof probeert te verwerken. Zo heeft ieder vak zijn eigen manier van studeren nodig. Deze studiebegeleiding kan je per 30 minuten aan €20 of per 60 minuten aan €40 volgen.
  • Individuele bijlessen: Indien je echt veel moeite met het rekenen hebt, kun je bij deze organisatie ook nog terecht voor vakspecifieke bijlessen. Hierin zul je door middel van extra uitleg en extra oefeningen de theorie van het vak onder de knie krijgen. Indien je deze lessen zou willen volgen zul je deze per 60 minuten moeten nemen. Dit kost €40 per uur!

Lees hier waar je terecht kan voor bijles rekenen in Mechelen!

Je kan bij deze organisatie dus terecht voor verschillende bijlessen of studiebegeleidingen waarbij je beter leert rekenen. Indien je bij deze organisatie lessen wilt volgen zul je ook een eenmalige administratieve kost moeten betalen, deze is voor iedereen €50.

Het bijles bureau

De organisatie "Het Bijles Bureau" voorziet bijlessen voor vrijwel alle vakken en geeft deze aan mensen van alle leeftijden. Zo kunnen kinderen die aan de lagere school studeren hier terecht voor reken bijlessen te volgen, maar ook volwassenen die moeite hebben met rekenen kunnen hier terecht! Wanneer je bijlessen via deze organisatie wilt volgen, laat je eerst aan het bijles bureau weten welke soort bijlessen je nodig hebt.

Kom er in deze blog achter waar je privélessen rekenen in Aalst kan volgen.

De leerkrachten die via deze organisatie bijlessen geven worden persoonlijk gescreend zodat de organisatie de kwaliteit van de lessen kan garanderen. De prijs die je  per uur bijles betaald hangt af van op welk niveau de bijlessen gegeven moeten worden:

  • Lager en Secundair onderwijs: De leerlingen die reken bijles nodig hebben in het lager of secundair onderwijs zullen voor de eerste 8 uur bijles €35 per uur bijles moeten betalen. Vanaf 8 uur zul je korting krijgen op de prijs die je per uur zult moeten betalen. Wanneer je meer dan 48 uur bijles volgt zul je het meeste voordeel krijgen, hier betaal je dan €25 per uur bijles!
  • Hogere school: De jongeren die reken bijlessen nodig hebben en die aan de hoge school studeren worden opgedeeld in verschillende groepen: Bachelor en Master studenten. Voor de eerste 8 uur bijles betalen de bachelor studenten €40 per uur en de master studenten €45 per uur. Indien deze studenten ook meer dan 48 uur bijles volgen, krijgen ze ook een bepaalde korting. Na 48 uur betalen de bachelor studenten €30 en de master studenten €35 per uur!
  • Volwassenen: De volwassenen die bijlessen rekenen nodig hebben, kunnen deze ook bij het Bijles Bureau volgen. De prijs die volwassenen per uur moeten betalen is hetzelfde als voor de kinderen van het lager en secundair onderwijs.
meisje werkt aan extra oefeningen
Wanneer je bijlessen rekenen volgt zul je vaak extra oefeningen krijgen die je zelf kan maken!
Bron: Unsplash, Credit: Kyle Devaras

Zoals je ziet heb je voordeel bij deze organisatie wanneer je regelmatig bijles zou willen volgen! Het kan ook een heel groot voordeel voor jou zijn om deze lessen te volgen. Ben je niet zeker of je minimum 8 uur bijles nodig hebt? Dan is de prijs die je per uur betaalt nogal duur, om je hierbij te helpen hebben we hier een oplossing voor gezocht. Lees snel verder en kom erachter wat deze oplossing is!

Privé reken bijlessen in Brugge met de diensten van Superprof

Iedereen die in de buurt van Brugge bijlessen rekenen nodig heeft, kan zich inschrijven op het online platform van Superprof. Via het online platform van deze organisatie kan je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een privé leerkracht vinden die je helpt bij het studeren van rekenen. Je geeft de regio waar je de lessen zou willen volgen in en je laat weten op welk niveau je de lessen nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een volledige lijst te zien met alle bijles leerkrachten die beschikbaar zijn in jouw buurt om je bijlessen te komen geven. Je moet hierna enkel nog een eerste les inplannen met een van deze leerkrachten.

Ontdek in deze blog waar je bijlessen rekenen in Leuven kan volgen.

Deze eerste les zal in de meeste gevallen volledig gratis aangeboden worden. Dit komt doordat de leerkracht deze les zal gebruiken als een kennismakingsles, hierin komt de bijles docent er dan achter waar je precies moeite mee hebt. Na de afloop van de les zal de leerkracht een persoonlijk lesplan opstellen mo jou zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen. De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van reken bijlessen. Ze willen je dus op een enthousiaste manier helpen met de problemen die jij bij het vak ondervindt.

Jongen is gefrustreerd op rekenen
Wanneer je geen bijlessen volgt en moeite hebt met rekenen, kan dit voor grote frustraties zorgen!
Bron: Unsplash, credit: Christian Erfurt

Wanneer je bijlessen rekenen bij een prof van Superprof volgt, heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je bij een andere organisatie bijlessen zou nemen. Het grootste voordeel wat je bij deze leerkrachten hebt, is dat de proffen bereid zijn om over de prijs die ze per uur vragen te onderhandelen. Zo kun je in overleg met de leerkracht tot een prijs komen waar jullie beide tevreden mee zijn. Een ander voordeel dat je hebt aan het volgen van lessen via Superprof is dat je bij deze proffen geen minimum aantal uren moet volgen om een voordelige prijs te krijgen. Over het algemeen liggen de prijzen die je per uur betaald al vrij laag! Hiernaast kies je zelf het aantal uren bijles die je wilt volgen! Ben je helemaal klaar om je eerste bijles te volgen? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles in bij een leerkracht van Superprof!

Kom er in deze blog achter waar je bijlessen rekenen in Vlaanderen kan volgen!

De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!