Heb je wat moeite met rekenen of zijn er bepaalde onderdelen van dit vak die je niet begrijpt? Woon je in de buurt van Antwerpen? Dan kan je deze blog gebruiken als gids bij je zoektocht naar de bijlessen die het beste bij je passen!

Rekenen is een wiskundig vak waar veel jongeren moeite mee hebben. Dit komt voor in alle studierichtingen en op alle niveaus! Ook volwassenen die via het volwassenenonderwijs hun diploma's proberen te halen kunnen hier wel eens moeite mee krijgen!

Wij zijn daarom met het team van superprof op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem en deze oplossing hebben we gevonden: bijlessen!

Bijlessen zijn steeds populairder en zorgen ervoor dat jongeren meer kans hebben om van de eerste keer voor hun examens te slagen!

Vroeger werden bijlessen enkel gegeven aan "Domme" kinderen, maar na verschillende studies is men erachter gekomen dat kinderen die regelmatig bijlessen volgen, over het algemeen beter kunnen presteren op school. Hetzelfde geldt voor volwassenen die graag een nieuw diploma willen halen, maar die moeite hebben met bepaalde vakken!

Kom er in deze blog achter waar je reken bijlessen in Gent kan volgen!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van bijlessen rekenen, of wil je gewoon weten waar je hiervoor terecht zou kunnen om deze te volgen? Dan kan je best deze blog lezen!

Pen op papier met rekenoefeningen
Wanneer je moeite hebt met rekenen, kan je hier best bijlessen voor nemen!
Bron: Unsplash, Credit: Antoine Dautry
De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Antwerpen kan je bijles rekenen vinden

Woon je in de buurt van Antwerpen en wil je graag reken bijlessen volgen of heb je een kind dat moeite heeft met het vak wiskunde en wil je hem of haar graag inschrijven voor bijlessen? Dan kom je er in het volgende deel van de blog achter waar je dit overal in Antwerpen zou kunnen doen.

Middelbare school

Indien jij of je kind nog aan de middelbare school studeren en hulp nodig zouden hebben bij het vak rekenen, dan kan je hier op je eigen school bijlessen voor vragen. Je kan best eens een bezoekje brengen aan je directeur of aan het secretariaat om te vragen of er eventueel een mogelijkheid is om bijlessen wiskunde via jouw school te krijgen.

Vaak wordt dit namelijk door een van de vele wiskunde leerkrachten tijdens een middagpauze dan gedaan. Deze optie is handig wanneer je nog op het middelbaar zit en wanneer je slechts moeite hebt met een klein onderdeel van Wiskunde.

Universiteit Antwerpen

Studeer je aan de universiteit in Antwerpen en heb je moeite met bepaalde onderwerpen van de rekenkundige vakken? Dan zijn er vaak studiegroepen of oefensessies die door de school zelf georganiseerd worden waarbij je terecht kan met de problemen die je hebt. Hier zal je, vaak samen met een student uit een hoger jaar, nogmaals over de theorie van de lessen gaan. Nadat je dit gedaan hebt zul je er ook meteen oefeningen kunnen maken waarbij je de theorie van deze oefensessies kunt toepassen.

Biedt jouw school dit niet aan of studeer je niet aan deze scholen? Dan hebben we nog een aantal verschillende opties die jou eventueel kunnen helpen bij het volgen van bijlessen rekenen!

Ontdek in deze blog de verschillende organisaties die bijlessen rekenen in Mechelen voorzien.

Rekenlessen op School
Rekenbijlessen op school zullen vaak in groep gegeven worden!
Bron: Unsplash, Credit: Shubham Sharan

Studant

Indien de bijlessen van je school niet voldoende zijn of wanneer je regelmatig bijlessen rekenen wilt volgen, kan je aanspraak maken op de diensten van Studant. Bij deze organisatie kunnen zowel studenten van het middelbaar als studenten van het hoger onderwijs terecht voor het volgen van vakbegeleiding. De studenten die via deze organisatie bijlessen willen volgen, kunnen dit bij hun thuis, online of bij Studant zelf gaan doen!

Bij deze organisatie kan je zelf kiezen hoeveel bijles rekenen je graag wilt volgen. De prijs die je per uur aan bijles rekenen moet betalen ligt bij deze organisatie tussen de €25 en €31 per uur. De prijs hangt ook af van het aantal uur dat je bijles zou willen volgen.

De eerste 6 uur bijles die je via deze organisatie zou volgen zullen worden aangerekend aan een tarief van €28 per uur. Indien je meer dan 6 uur bij dezelfde privé leerkracht reken bijlessen volgt, zal dit tarief aangepast worden naar €25 per uur. In deze prijs zitten ook al eventuele vervoerskosten inbegrepen waardoor je je dus geen zorgen hoeft te maken als je liever hebt dat de leerkracht tot bij je thuis komt.

Indien je er pas later achter komt dat je moeite hebt met rekenkundige onderwerpen, en je bijvoorbeeld nog een snelcursus rekenen nodig hebt voor je examens, kan je dit ook bij deze organisatie doen! In dit geval zul je wel een extra toeslag van €3 per uur moeten betalen. Zo worden de eerste 6 uur aangerekend aan €31/uur en alle uren die je hierna doet worden aan €28 per uur gerekend.

Indien je na de eerste les geen "klik" hebt met de privé leerkracht, kan je de organisatie contacteren om een nieuwe privé docent te laten komen. Zo verzekerd de organisatie dat er altijd een goede match is tussen de student en de privé leerkracht!

Kom er in deze blog achter waar je bijlessen rekenen in Brugge kan volgen!

Rekenkundige formule op papier
Je bijles leerkracht zal vaak ook extra oefeningen meebrengen zodat je nog meer kunt oefenen!
Bron: Unsplash, Credit: Antoine Dautry

Het bijles Huis

Bij deze organisatie kan iedereen die graag bijlessen rekenen wilt volgen terecht voor het vinden van een privé lesgever die je een-op-een lessen kan komen geven. Om de lessen te beginnen volgen, moet je de organisatie laten weten waar je precies naar op zoek bent. Wanneer je dit gedaan hebt zal de organisatie samen met jou op zoek gaan naar de bijles leerkracht die het beste bij je past.

De bijles leerkrachten die via deze organisatie werken worden regelmatig geëvalueerd op de vakkennis waarover ze beschikken. Ook zullen ze voordat ze lessen mogen geven, persoonlijk door de organisatie gescreend worden. Op deze manier zorgt het Bijles Huis ervoor dat de leerkrachten van de hoogste kwaliteit zijn!

De organisatie heeft 3 verschillende soorten leerkrachten: Junior, Senior en Pro. Deze leerkrachten voldoen allemaal aan andere voorwaarden en zijn geschikt voor verschillende situaties.

De junior leerkrachten zijn studenten die actief zijn in het hoger onderwijs en die een studierichting volgen wat relevante informatie heeft over het vak waar jij moeite mee hebt. Deze leerkrachten zijn perfect voor leerlingen van het secundair onderwijs die slechts moeite hebben met enkele onderwerpen en die de uitleg op een andere manier willen horen. Om de lessen bij een van deze leerkrachten te volgen betaal je tussen de €25 en de €31 per uur!

Het volgende niveau van leerkrachten zijn de Senior leerkrachten. Deze mensen hebben ervaring in het geven van bijlessen en hebben al een relevant diploma op zak! De jongeren die moeite hebben met het rekenen en echt grondig de theorie willen herhalen kunnen best bij deze leerkrachten bijlessen volgen. De jongeren wat aan de hogeschool of universiteit studeren, kunnen best bij deze leerkrachten terecht. De lessen van deze leerkrachten kosten ergens tussen de €31 en €41 per uur.

De laatste groep leerkrachten zijn de Pro leerkrachten. Wanneer je echt moeite hebt met een vak en je eigenlijk de volledige basis van het rekenen ook nog eens wilt herhalen, kan je best bij deze proffen terecht. Deze leerkrachten zijn namelijk ervaren en gediplomeerde leerkrachten die al een hele hoop bijles ervaring hebben! Om lessen bij deze leerkrachten te volgen betaal je vanaf €42 per uur!

Kom er in deze blog achter waar je privélessen rekenen in Aalst kan volgen.

Meisjes volgen bijles rekenen
Wanneer je bijlessen volgt, kan je dit soms ook in een kleine groep met een van je vrienden doen!
Bron: Unsplash, Credit: Mimi Thian

Volg reken bijlessen in Antwerpen via Superprof

Wil je echt privé lessen volgen en niet vastzitten aan een bepaald aantal uren voordat je een voordelig tarief krijgt? Dan kan je altijd terecht bij de online diensten van Superprof!

Op het online platform van Superprof geef je de regio waar je reken bijlessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de bijlessen wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle verschillende leerkrachten in jouw buurt die eventueel beschikbaar zijn om je een aantal bijlessen te geven! Het enige wat je nog moet doen, is een van deze leerkrachten een berichtje sturen om je eerste bijles in te plannen.

Ontdek in deze blog waar je reken bijlessen in Leuven kan volgen.

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis gegeven, dit komt doordat de leerkracht de les gebruikt als kennismakingsles. Hier komt je privé docent erachter waar je precies moeite mee hebt en wat je specifieke doelen van de bijlessen zijn!

De leerkrachten die hun bijles diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring. Ze willen je dus op een enthousiaste manier helpen bij het rekenen! De prijs die je betaald voor een uur bijles hangt af van leerkracht tot leerkracht. Dit komt doordat de leerkrachten via Superprof op een zelfstandige basis werken. Dit betekent ook dat de leerkrachten hun eigen prijs bepalen, en vaak ook bereid zijn om hun prijzen wat aan te passen! Over het algemeen kosten bijlessen rekenen ergens tussen de €5 en €45 per uur!

Naast het bespreken van de prijzen, zijn er geen "verplichte" pakketen die je moet aanschaffen. Zo heb je bij verschillende andere organisaties het nadeel dat je een bepaald aantal uren bijles moet volgen. De leerkrachten van superprof zullen je enkel bijlessen die jij nodig hebt willen geven! Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles rekenen in!

Lees in deze blog waar je bijlessen rekenen in Vlaanderen kan volgen!

De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!