Heb je moeite met rekenkundige vakken of ken je iemand die hier moeite mee heeft, maar weet je niet wat je moet doen om dit te verhelpen? Dan ben je bij de juiste blog aangekomen! We hebben namelijk een oplossing gevonden voor mensen die moeite hebben met rekenen: het volgen van bijlessen!

Kom er in deze blog achter waar je bijles rekenen in Antwerpen kan volgen!

Wanneer we het over bijlessen hebben, klinkt dit zeer normaal tegenwoordig. Iedereen heeft wel eens bijlessen nodig en het is niet meer dan normaal om deze dan ook effectief te volgen. Dit was echter niet altijd het geval. Zo waren bijlessen enkel voor kinderend ie niet goed konden studeren.

Bijlessen volgen is tegenwoordig aangeraden voor alle kinderen. Het heeft namelijk aangetoond dat kinderen hier vaak in het algemeen beter door presteren op school!

In de afgelopen jaren zijn er verschillende studies uitgevoerd waar men grote groepen van kinderen regelmatig bijlessen liet volgen. Deze studenten lieten over het algemeen een stijging in hun resultaten op school zien en ze hadden steeds minder problemen met nieuwe leerstof.

Als gevolg van de resultaten van deze studies zijn er steeds meer ouders die hun kinderen bijlessen willen laten volgen. Hierdoor zijn er een aantal grote bijles organisaties opgericht die maandelijks honderden studenten bijlessen geven!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van bijlessen voor je rekenkundige vakken? Lees dan snel verder, we vertellen er in het volgende deel van de blog meer over!

Persoon volgt bijles rekenen
Wanneer je bijlessen rekenen volgt, zul je veel extra oefeningen krijgen om je hierbij te helpen!
Bron: Unsplash, Credit: Green Chameleon
De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Volg bijlessen rekenen in de buurt van Aalst

Woon je in de buurt van Aalst en wil je graag bijlessen rekenen volgen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kan? Dan kan je best even verder lezen, we hebben het namelijk over de verschillende organisaties waarbij je in Aalst terecht kan om bijlessen rekenen te volgen.

Kom in deze blog alles te weten over het volgen van reken bijlessen in Gent.

Op je eigen school

Volg je lessen aan de lagere of middelbare school en heb je moeite met verschillende rekenkundige vakken? Dan zijn er verschillende opties die je hebt om bijlessen rekenen te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld aan je eigen leerkracht vragen of hij of zij je extra uitleg over de reken theorie kan geven. Heb je iets meer moeite en denk je dat je een uur of 2 hulp nodig hebt bij het onder de knie krijgen van de leerstof? Dan kan je vragen of je leerkracht je tijdens een aantal middag pauzes extra lessen geeft. Op deze manier hoef je nergens naar toe te gaan.

Deze optie zou in principe voor iedereen die reken bijlessen nodig heeft in het lager of het secundair onderwijs moeten werken. Het is ook een gratis optie wanneer het aankomt op het volgen van enkele bijlessen!

Indien je niet naar de lagere of middelbare school gaat of wanneer je denkt dat enkele bijlessen je niet zullen helpen, heb je in Aalst nog een aantal andere opties waar je uit kan kiezen om bijlessen rekenen te volgen.

Volg bijlessen bij het Bijles Huis in Aalst

Iedereen die in het secundair of hoger onderwijs zit kan terecht bij het bijles huis voor bijlessen rekenen. Je laat aan de organisatie weten waar je precies moeite mee hebt en wat je precieze verwachtingen van de bijlessen zijn. Zodra je dit gedaan hebt zal het Bijles Huis samen met jou op zoek gaan naar een bijles leerkracht die perfect bij je past. Wanneer jij de klik met de leerkracht voelt kun je verdergaan met bijlessen volgen. Je hebt hier nog de keuze om dit op locatie of online te doen!

Bij deze organisatie zijn er 3 verschillende leerkrachten waarbij je bijlessen kan volgen. Deze bijles leerkrachten hebben elk hun eigen sterktes en zijn beter geschikt voor verschillende situaties:

  • De Junior Leerkrachten: Deze leerkrachten zijn jongeren die zelf nog aan het hoger onderwijs studeren. Ze volgen een studierichting die relevant is aan het vak waar je bijles voor nodig hebt. Deze bijles leerkrachten worden aangeraden voor jongeren die in het secundair onderwijs zitten en slechts voor enkele uren bijles nodig hebben. De prijs die je per uur les betaald bij een Junior leerkracht ligt ergens tussen de €25 en €31 per uur.
  • Senior bijles leerkrachten: De senior leerkrachten die via deze organisatie bijlessen geven hebben een relevant diploma op zak en werken in een vak gerelateerde sector. Ook hebben deze leerkrachten enorm veel goede beoordelingen van hun bijlessen! We raden deze lessen aan aan jongeren die echt veel moeite met het vak hebben en de uitleg nogmaals willen horen. Ook de leerlingen in het hoger onderwijs kunnen best deze lessen volgen. De prijs die je per uur bijles bij een Senior docent betaald ligt tussen de €31 en €41 per uur.
  • Pro leerkrachten: De laatste groep van leerkrachten zijn de Pro leerkrachten. Deze bijles docenten hebben enorm veel bijles ervaring en zijn gediplomeerde leerkrachten in dit vak! Deze bijlessen worden aangeraden aan studenten die echt veel moeite hebben met het vak rekenen en eigenlijk de volledige leerstof willen herhalen of de basis beter onder de knie willen krijgen. Om lessen bij een Pro bijles docent te volgen betaal je vanaf €42 per uur bijles.

Ontdek in deze blog de verschillende organisaties die bijlessen rekenen in Mechelen voorzien.

Meisje is gefrustreerd tijdens rekenen
Wanneer je moeite hebt met rekenen, kan dit vaak tot frustraties leiden.
Bron: Unsplash, Credit: Jeshoots

Bijlessen Lien

Heb je een kind dat moeite heeft met rekenen en in het lager onderwijs of in de eerste graad van het secundair onderwijs zit? Dan kan je in Aalst terecht bij Lien De Marie. Ze is namelijk gespecialiseerd in het geven van bijlessen aan kinderen die moeite hebben met verschillende vakken in het lagere onderwijs! Dus als je zoon of dochter moeite heeft met de hoeveelheid leerstof die hij of zij moet verwerken, of als ze in de knoop liggen met het vinden van motivatie om aan rekenen te beginnen, kan je aanspraak maken op de diensten van Lien!

Voordat je lessen kan volgen zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden. Per uur bijles moet je €30 betalen, hier kunnen ook nog extra kosten bij komen voor de kilometervergoeding!

Kom er in deze blog achter waar je reken bijles in Brugge kan volgen.

Educanim Aalst

Heb je een kind dat moeite heeft met rekenen en wil je dat hij of zij  bijlessen rekenen volgt? Dan kan je terecht bij de organisatie Educanim in Aalst. Deze organisatie heeft verschillende soorten bijlessen die je kind eventueel zou kunnen volgen. Zo hebben ze individuele bijlessen voor een specifiek vak waarbij een leerkracht op een didactische manier de leerstof aan je kind zal uitleggen.

Bij de organisatie Educanim worden kunnen kinderen van het lager en het secundair onderwijs terecht om individuele bijlessen te volgen. Voor kinderen van het lager onderwijs of voor kinderen in de eerste en tweede graad van het secundair onderwijs, betaal je €32 per uur bijles. Kinderen van het secundair onderwijs die in de derde graad studeren moeten €36 per uur bijles betalen!

Deze organisatie heeft ook nog een speciaal pakket waarbij kinderen, die rekenkundige leerstoornissen hebben, terecht kunnen om hier aan te werken. De "rekentherapie" is geschikt voor kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar die met algemene rekenproblemen te maken hebben. Na een intake gesprek zal er een les plan worden opgesteld dat volledig wordt aangepast aan jouw kind. Deze lessen kosten €40 per sessie, maar wanneer u een lessenpakket van 10 lessen aanschaft krijgt u een korting van 10%!

Kinderen werken aan reken huiswerk
Wanneer een kind moeite heeft met rekenen, zullen ze vaak hun huiswerk niet goed kunnen maken.
Bron: Unsplash, Credit: Jessica Lewis

Leer rekenen met een privé leerkracht via Superprof

Volg je liever een op een lessen bij jouw thuis of via webcam online? Ben je op zoek naar een bijles leerkracht in de buurt van Aalst? Dan kan je vast en zeker terecht op het online platform van Superprof! Hier geef je namelijk de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de bijlessen nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle leerkrachten die beschikbaar zijn om je bijlessen rekenen te geven. Het enige wat je nog moet doen is een van deze leerkrachten een berichtje sturen om een eerste les in te plannen.

Privélessen rekenen in Leuven? Kom er in deze blog alles over te weten!

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis aangeboden. Dit komt doordat de leerkracht deze le gebruikt als kennismakingsles waarin jij al je doelstellingen kan uitleggen en kunt vertellen wat je precies van de lessen verwacht. Na deze les kan de bijles leerkracht een lesplan opstellen dat volledig voldoet aan jouw wensen en noden. De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben ervaring in het geven van bijlessen! Ze zullen er dus alles aan doen om je met je rekenproblemen te helpen.

Jongeren volgen bijles rekenen
Bijlessen kunnen vaak ook in kleine groepjes gegeven worden voor mensen die met dezelfde problemen zitten.
Bron: John Schnobrich

Wanneer je privé lessen via Superprof volgt heb je een aantal voordelen die je niet hebt wanneer je bijlessen bij een andere organisatie volgt. Zo zijn de privé docenten van superprof vrijwel allemaal bereid om te onderhandelen over de prijs die je per uur bijles betaald, en over het algemeen zijn de prijzen goedkoper dan bij andere organisaties. Een ander voordeel dat je hebt bij privélessen via Superprof is dat je geen minimum aantal lessen moet volgen voor een voordelige prijs. Zo kun je zelf bepalen hoeveel uren bijles je nodig hebt voor het rekenen. Bij sommige organisaties zul je namelijk een "lessenpakket" van minstens 5 uur moeten nemen voordat je toegelaten wordt bij de organisatie!Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste rekenbijles in bij een docent van Superprof!

Lees in Deze blog waar je overal lessen rekenen in Vlaanderen kan volgen.

De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (7 reviews)
Ariana
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (11 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jari
4,9
4,9 (7 reviews)
Jari
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (7 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!