Heb je moeite met bepaalde onderwerpen bij het rekenen of wil je de volledige basis van het vak herhalen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan is dit de perfecte blog voor jou! Je kan hem namelijk als gids gebruiken bij het zoeken naar de bijlessen rekenen die het beste bij je passen.

Kom er in deze blog achter waar je reken bijles in Antwerpen kan volgen!

Rekenen is een vak waar de meeste mensen in het lager onderwijs mee te maken krijgen. Het is vaak ook een van de moeilijkere vakken die men op die leeftijd krijgt. Als gevolg hiervan zijn er dan ook veel kinderen die moeite hebben met het vak, soms zelfs zo erg dat ze een jaar moeten overdoen. Om de kinderen die met dit probleem zitten te helpen, zijn we met het team van superprof op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem!

Bijles rekenen kan je helpen om de moeilijkheden die je met het vak hebt te overkomen! Op deze manier zullen je andere vakken hier niet onder lijden.

De oplossing die we gevonden hebben is: bijlessen volgen! De populariteit van het volgen van bijlessen is in de laatste jaren enorm gestegen. Vroeger werden bijlessen vooral aan jongeren die niet zo slim waren gegeven om hen te helpen bij het behalen van gemiddelde punten. De populariteit van de bijlessen steeg als gevolg van de resultaten van onderzoeken naar kinderen die regelmatig bijlessen volgden. De resultaten toonde aan dat kinderen die regelmatig bijlessen volgen, over het algemeen, betere punten halen en minder moeite hebben met nieuwe leerstof.

Wil jij graag bijles rekenen volgen of ben je op zoek naar bijlessen rekenen voor je kind? Dan kan je best even verder lezen!

Kinderen volgen rekenlessen in klas
Veel leerlingen hebben de mogelijkheid niet om tijdens de lessen vragen te stellen.
Bron: Unsplash, Credit: Fran Innocenti
De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (9 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (9 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Mechelen kan je rekenbijlessen volgen

Woon je in de buurt van Mechelen en heb je bijlessen rekenen nodig, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kan? Dan kom je er in deze blog achter waar je dit overal kan doen! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je bijlessen rekenen in de buurt van Mechelen kan volgen.

Kom er in deze blog achter waar je bijlessen rekenen in Gent kan volgen!

Bijlessen op school

Heb je een kind dat in het lager onderwijs lessen volgt en heeft hij of zij moeite bij het leren rekenen? Dan kan je altijd de school contacteren om een aantal extra lessen in te plannen. De meeste lagere scholen hebben namelijk een speciale leerkracht die kinderen met studie problemen kan helpen. Je kind zal bij deze leerkracht de uitleg van de reken theorie nogmaals horen en hier extra oefeningen op maken.

Studeer je aan het middelbaar en heb je moeite met rekenen? Dan kan je best aan je eigen leerkracht vragen of hij of zij je hier mee kan helpen. In de meeste gevallen zal de leerkracht hier geen moeite mee hebben en zal hij of zij een afspraak met je maken om tijdens een van de middagpauzes de leerstof te herhalen.

Indien de bijlessen op school niet helpen, zul je bijlessen moeten volgen bij een externe bijles leerkracht. Heb je geen idee waar je dit zou moeten doen in jouw buurt? Kom er dan in het volgende deel van de blog achter!

Lees in deze blog alles over privé lessen rekenen in Brugge!

Leerkracht geeft rekenbijles
Reken bijlessen zijn vaak een op een lessen waarbij je alle vragen die je hebt zou kunnen stellen.
Bron: Unsplash, Credit: Van tay Media

Eduvik

De jongeren die in de buurt van Mechelen graag bijles rekenen willen volgen, kunnen terecht bij de diensten van Eduvik. Deze organisatie biedt namelijk bijlessen aan voor elk vak, gelukkig voor ons dus ook voor rekenen! Ook worden de bijlessen voorzien voor allerlei verschillende niveaus. Zo kunnen jongeren van in het lager onderwijs als jongeren van in het hoger onderwijs aanspraak maken op de diensten van deze organisatie!

De prijs die je per uur bijles zou moeten betalen hangt af van het niveau waar de bijlessen op gegeven moeten worden. Ook hangt het af welk soort pakket je neemt, hoe meer uren bijles je neemt hoe goedkoper de prijs die je per uur zou moeten betalen. Je hebt 3 verschillende pakketten waar je uit kan kiezen:

  • Starters pakket: In dit pakket krijg je maximaal 5 uur bijles. Dit is het minste aantal uur bijles dat je bij deze organisatie zou moeten volgen. Het starters pakket wordt aangeraden aan jongeren die nog nooit bijlessen gehad hebben om eens kennis hiermee te maken. Dit pakket is ook handig wanneer je weet dat je niet veel bijlessen nodig zult hebben!
  • 10-uur pakket: De naam zegt het zelf eigenlijk al, bij dit pakket krijg je minstens 10 uur bijles en zul je een bepaalde korting per les krijgen. Dit pakket wordt aangeraden voor mensen die er zeker van zijn dat ze enkele onderwerpen van het rekenen willen herhalen.
  • Voordeel pakket: Het voordeel pakket is het pakket waarin je de meeste uren bijles krijgt aan de laagste prijs per uur. Bij dit pakket krijg je minstens 24 uur bijles! Dit pakket word aangeraden voor jongeren die echt veel moeite hebben met rekenen en die van het begin al doorhebben dat de 24 uur bijles nodig zullen zijn.

De prijs die je per uur betaald hangt niet alleen af van welk pakket je kiest maar ook van op welk niveau je studeert. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen studenten van het lager onderwijs, de eerste en tweede graad van het secundair, de derde graad van het secundair onderwijs en voor jongeren die studeren aan de hoge school. Zo betalen jongeren van het lager onderwijs €29,5 per uur voor bij het starters pakket en slechts €26,5 per uur voor het voordeel pakket. Jongeren die in het hoger onderwijs studeren betalen €38,5 per uur bijles bij het starters pakket en €34,5 per uur bijles bij het voordeel pakket. Iedereen die zich inschrijft zal altijd een administratieve kost van €50 moeten betalen.

Bijlessen bij Christof de Vaal

Christof de Vaal is een leerkracht die in zijn vrije tijd leerlingen van de lagere school tot het 3e middelbaar wilt helpen met problemen die ze hebben tijdens het studeren. Daarom heeft hij een eigen bijles organisatie opgestart waarbij deze leerlingen terecht kunnen! De jongeren van de lagere school tot het 3e middelbaar die in de buurt van Mechelen problemen hebben bij het rekenen, kunnen dus deze leerkracht contacteren!

De leerkracht heeft een groot empathisch vermogen waarmee hij zich in de leefwereld van de jongeren die hij helpt kan plaatsen. Op deze manier zal de communicatie een stuk vlotter verlopen. Tijdens de eerste les zal Christof er proberen achter te komen waar de moeite van het rekenen precies zit. Ook kun je zelf op voorhand vragen stellen om de leerkracht te laten weten wat de precieze verwachtingen van de bijlessen zijn. De bijlessen worden gegeven op woensdag van 16:30 tot 22:00 en op zaterdag van 09:00 tot 22:00.

Kom in deze blog alles te weten over de organisaties bijlessen rekenen in Aalst voorzien!

Persoon neemt notities tijdens bijles rekenen
Wanneer je bijlessen volgt, is het belangrijk dat je ook notities neemt voor als je de leerstof zelf nog eens wilt herhalen.
Bron: Unsplash, Credit: Neonbrand.

Vlakbijles

Iedereen die in de buurt van Mechelen rekenbijlessen wilt volgen, kan terecht bij de diensten van de organisatie VlakBijles. Deze organisatie voorziet namelijk bijlessen voor de vakken die je wenst. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je lang zou moeten wachten op een leerkracht, de organisatie garandeert namelijk dat er vrijwel meteen een leerkracht beschikbaar is om je te helpen.

Kom er in deze blog achter waar je bijles rekenen in Leuven kan volgen.

De prijs die je per uur zou moeten betalen om bijlessen via deze organisatie te volgen, hangt af van het aantal uren bijles dat je zult volgen. Zo betalen jongeren die in het lager en in het secundair onderwijs studeren: €39 per uur voor de eerste 4 uur bijles per maand. Vanaf 4 uur bijles per maand zal de prijs die je per uur moet betalen dalen. Je hebt het meeste voordeel waneer je meer dan 24 uur per maand bijles zou volgen, hier betaal je dan slechts €25 per uur bijles!

Bijlessen rekenen volgen bij een prof van Superprof!

Een andere mogelijkheid die je in de buurt van Mechelen hebt om bijlessen rekenen te volgen is door deze te zoeken op het online platform van Superprof. Via dit platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leerkracht die perfect bij je past. Je geeft de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau deze lessen gegeven moeten worden. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle bijles leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om de lessen te komen geven. Het enige wat je nog zou moeten doen is een van deze leerkrachten een berichtje sturen om een eerste les in te plannen.

Leerling volgt online bijles
Wanneer je bijlessen volgt, kan je dit in de meeste gevallen ook online doen!
Bron: Unsplash, Credit: Mars

Deze eerste les wordt door de meeste proffen die via superprof les geven, gratis aangeboden. Dit komt doordat de eerste les in de meeste gevallen gebruikt word als kennismakingsles. Hierbij komt de privé docent er achter waar je precies moeite mee hebt en op welke manier hij of zij je hiermee kan helpen. Na deze les zal er ook een persoonlijk lesplan opgesteld worden zodat jij op de meest efficiënte manier met de leerstof om kan gaan.

Waneer je lessen via Superprof volgt heb je ook een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je bijlessen via andere organisaties zou volgen! Het grootste voordeel is dat je geen minimum aantal uren bijles zult moeten volgen. Indien je rekenproblemen na 2 uur bijles verholpen zijn, ben je niet verplicht om meer uren te nemen. Bij deze organisatie betaal je ook slechts wat je nodig hebt. Een ander voordeel aan de proffen van Superprof is dat deze bijles leerkrachten op zelfstandige basis werken. Ze bepalen dus hun eigen uurloon en zijn vaak bereid om over de prijs die ze per uur vragen te onderhandelen!

Wacht dus niet veel langer en werk vandaag nog aan je rekenproblemen met een leerkracht van Superprof!

Woon je niet in Mechelen? Dan kom je er in deze blog achter waar je bijlessen rekenen in Vlaanderen kan volgen!

De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (9 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (9 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Maarten
5
5 (9 reviews)
Maarten
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!