Woon je in de buurt van Leuven en ben je op zoek naar een organisatie waarbij je bijlessen rekenen kunt volgen? Dan is dit de blog die perfect bij je past! Gebruik deze daarom als gids bij het vinden van de bijlessen die perfect bij je passen!

Rekenen is een vak waar we al vroeg in onze school carrière mee te maken krijgen. Het is vaak ook een van de vakken waarbij de meeste jongeren moeite hebben met de leerstof! Dit kan er in sommige gevallen voor zorgen dat kinderen niet slagen voor hun proefwerken of examens.

Ontdek in deze blog achter waar je reken bijles in Antwerpen kan volgen!

Om mensen met rekenproblemen te helpen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing die effectief helpt! Deze oplossing hebben we ook gevonden: Reken bijlessen volgen! 

Bijlessen kunnen het verschil tussen slagen en falen betekenen! Wacht dus niet al te lang en begin ermee!

De beste leraren Wiskunde beschikbaar
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wassim
4,9
4,9 (12 reviews)
Wassim
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wout
4,9
4,9 (8 reviews)
Wout
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ilse
5
5 (7 reviews)
Ilse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariana
5
5 (6 reviews)
Ariana
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (5 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hans
5
5 (6 reviews)
Hans
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
5
5 (6 reviews)
Mathias
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Eda
Eda
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waarom reken bijlessen volgen

Het volgen van bijlessen is voor veel mensen of kinderen nog een beetje taboe. Dit komt doordat er vroeger enkel bijlessen aan kinderen die niet zo slim waren gegeven werd. Maar er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de relatie tussen studenten die regelmatig bijles volgen en de punten die ze behalen. Over het algemeen kwam de conclusie erop neer dat jongeren die regelmatig bijles volgen, over het algemeen een stuk betere punten behalen.

Dit heeft er ook voor gezorgd dat er verschillende organisaties ontstaan zijn. Deze organisaties groeiden al snel uit tot zeer grote bijles instituten waarbij je bijlessen voor elk vak kunt vinden!

Jongen volgt rekenles online
Bijlessen kunnen vaak ook online gevolgd worden! Zo hoef je je woning niet te verlaten.
Bron: Unsplash, Credit: Compare Fibre

Waar in Leuven kan je terecht voor bijlessen rekenen

Woon of studeer je in de buurt van Leuven en heb je bijlessen rekenen nodig? Heb je een kind dat moeite heeft met rekenen en wil je hem of haar helpen door ze bijlessen te laten volgen? Dan zijn er in Leuven verschillende mogelijkheden die je kan gebruiken om reken bijles te volgen!

Lees hier alles over bijlessen rekenen in Aalst!

Volg bijles op je eigen school

Zit je kind op de lagere school en leert hij of zij voor de eerste keer rekenen of heeft hij of zij misschien wat meer moeite met de rekenlessen? Dan kun je best eens een afspraak maken met de directie van de school. In Vlaanderen hebben de meeste lagere scholen namelijk een speciale leerkracht die leerlingen met moeilijkheden kunnen helpen. Hiervoor moeten speciale lessen ingeboekt worden. Deze lessen kunnen tijdens de pauzes of tijdens andere vakken gegeven worden.

Studeer je aan de middelbare school? Dan zal dit geen optie zijn. Maar je hebt nog steeds de mogelijkheid om bijlessen te vragen aan je wiskunde leerkrachten. Deze zullen je vaak helpen door enkele extra lessen tijdens de middagpauzes in te plannen. Op deze manier hoef je niet na school-uren te blijven!

Indien dit geen opties zijn of wanneer je meer bijlessen nodig hebt dan dat de school kan bieden, zijn er nog verschillende andere organisaties waarbij je terecht kan voor het volgen van bijlessen rekenen!

Rekenbijles bij bijles-kantoor StudieCo

Iedereen die bijles rekenen in de buur van Leuven nodig heeft, kan terecht bij de organisatie StudieCo! Deze organisatie maakt na een kort contact moment een prijs offerte aan en stuurt je deze door. Indien je akkoord gaat met deze offerte zal de organisatie op zoek gaan naar de bijles leerkracht die beschikbaar is in jouw regio. Hier doen ze over het algemeen rond de 5 dagen over.

Kom er in deze blog achter waar je lessen rekenen in Gent kan volgen!

Ook de locatie waar de bijlessen gegeven worden zal op voorhand afgesproken worden. Het aantal uur bijles dat je nodig hebt ligt natuurlijk aan jou en hoeveel moeite je hebt met het vak, maar ieder pakket bedraagt minstens 10 uur aan bijles. De prijzen voor bijlessen beginnen van €29 per uur!

Bijles leerkracht maakt notities
Wanneer je bijlessen volgt, zal de leerkracht ook notities bijhouden van je vooruitgang!
Bron: Unsplash, Credit: Neonbrand

Leer rekenen bij Eureka Leuven

Heb jij leerstoornissen zoals dyscalculie? Dan kan het vak rekenen een zeer grote uitdaging zijn, terwijl het voor je mede leerlingen misschien niet zoveel moeite ervaren. Mensen met deze leerstoornissen hebben vaak speciale soorten lessen nodig. Dit is waar Eureka Leuven in springt! Deze organisatie voorziet namelijk bijlessen voor jongeren met deze leerstoornissen.

Ze helpen de jongeren om hun eigen talenten op een goede manier te kunnen ontwikkelen en op deze manier een zelfstandige en zelfbewuste persoon worden. Naast de wekelijkse bijlessen die je doorheen het schooljaar kan volgen, heeft deze organisatie ook nog enkele vakantie cursussen of online cursussen zodat de lessen niet samen met de schooltijden stoppen en zodat je er op je eigen tempo mee kan verder gaan!

Educadomo

Iedereen die in de buurt van Leuven op zoek is naar bijles rekenen kan bij de organisatie Educadomo terecht. Deze organisatie voorziet namelijk individuele bijlessen voor rekenen in Leuven. Wanneer je naar de website van deze organisatie surft, krijg je een lijst te zien van alle verschillende leerkrachten die er in de buurt van Leuven beschikbaar zijn om je rekenlessen te komen geven.

Je geeft aan welke bijlessen je zou willen volgen en je laat weten wat de specifieke noden zijn voor je bijlessen. Wanneer de organisatie deze informatie heeft, gaat deze op zoek naar een bijles leerkracht die perfect bij jouw situatie past. In dien u akkoord bent met de gekozen leerkracht en met de offerte die naar u is opgestuurd, kan u beginnen met de bijlessen. Om je in te schijven komt er een inschrijvingskost bij. Deze kost €75 per jaar, maar kan gebruikt worden door iedereen die op hetzelfde adres woont!

De prijs die je per uur reken bijles betaald hangt af van het niveau waarop de bijlessen gegeven moeten worden. Zo moeten jongeren die in het lager of secundair onderwijs studeren €29 per uur betalen. De jongeren die rekenbijlessen in het hoger onderwijs nodig hebben betalen €34 per uur. Naast deze kost kan er ook nog een eventuele verplaatsingskost aan de prijs toegevoegd worden!

Kom je er pas later in het jaar achter dat je bijlessen nodig hebt en wil je een spoedcursus rekenen volgen voor het rekenexamen? Dan kan je ook bij deze organisatie terecht voor het volgen van deze lessen. Het enige nadeel dat je hier dan bij hebt is dat de prijs die je per uur moet betalen stijgt naar €40 per uur bijles!

Rekenbijlessen zijn tegenwoordig zeer populair, zo kun je ook reken bijles in Brugge volgen! lees er in onze blog alles over!

Bijles leerkracht laat voorbeeld op computer zien
De bijles leerkracht zal zelf ook voor extra oefeningen en theorie zorgen!
Bron: Unsplash, Credit: LinkedIn Sales

Vlakbijles

Deze organisatie voorziet bijlessen voor veel verschillende vakken. Zo kun je bij Vlakbijles ook terecht voor het volgen van reken bijlessen! Nadat je de organisatie laat weten waar je naar op zoek bent zal deze bijna meteen een bijles leerkracht aan je kunnen toewijzen! De organisatie heeft namelijk een groot netwerk aan verschillende leerkrachten je rekenbijles in Leuven kunnen geven!

Om de perfecte leerkracht te vinden zul je in een kort telefonisch gesprek over de basis informatie gaan. Wanneer de leerkracht gevonden is, zal deze voor een eerste les bij je langskomen. Tijdens deze les zal de leerkracht verschillende vragen stellen om erachter te komen waar je moeite mee hebt.

De prijs die je per uur bijles moet betalen hangt af van het aantal uren bijles dat je per maand zult gaan volgen. Zo moet je voor de eerste 4 uur per maand €39 per uur bijles betalen. Wanneer je hier boven gaat zul je een kleine korting krijgen. Zo moeten jongeren die 4 tot 8 uur bijles per maand volgen, slechts €36 per uur bijles betalen. Je krijgt het meeste voordeel wanneer je meer dan 24 uur bijles per maand volgt, hier betaal je dan slechts €25 per uur bijles!

Volg reken bijlessen bij een prof van Superprof

Ben je op zoek naar een-op-een reken bijlessen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kan? Dan kan je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Op dit platform geef je de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de lessen nodig hebt. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle bijles leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je bijles rekenen te komen geven. Het enige wat je nog moet doen is een van deze leerkrachten een berichtje te sturen om een eerste les in te plannen.

Privélessen rekenen in Mechelen? Kom er in deze blog alles over te weten!

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen als kennismakingsles gebruikt en zal daarom ook gratis gegeven worden. Tijdens deze les komt je privé docent erachter op welke manier hij of zij je kan helpen en waar je precies moeite mee hebt. Hierna zal je bijles leerkracht een lesplan opstellen om je op een zo efficiënt mogelijke manier bijles te geven!

Leerling maakt oefeningen in cursusblok
Wanneer je bijlessen volgt, zul je vaak samen met de leerkracht oefeningen analyseren en oplossen.
Bron: Unsplash, Credit: Sarah Elizabeth

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van deze bijlessen en willen jou dus ook op een enthousiaste manier verder helpen bij het rekenen! Wanneer je bijlessen via Superprof volgt, heb je ook een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je lessen bij een andere organisatie zou volgen. Het grootste voordeel dat je bij Superprof hebt is dat de leerkrachten vaak bereid zijn om over de prijs die je per uur moet betalen te willen onderhandelen. Een ander voordeel dat je hebt wanneer je bijlessen via Superprof volgt is dat je geen minimum aantal uren in een bepaald pakket moet volgen. Je plant de bijlessen in die je nodig hebt en je stopt de bijlessen wanneer je deze niet meer nodig hebt. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles rekenen in!

Kom er in deze blog achter waar je reken bijles in Vlaanderen kan volgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!