Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je aan je computer vaardigheden werken? Moet je voor school een schrijftaak of een thesis maken? Dan kan een cursus Word je helpen om dit tot een goed einde te brengen.

Kom er in deze blog achter waar je Word bijles in Antwerpen kan volgen.

Word is een programma dat al meer dan 20 jaar bestaat! Het is namelijk in 1983 door Microsoft uitgebracht. Door de jaren heen heeft het programma enorm veel verschillende updates gehad. Bij deze updates werden veel nieuwe functies aan het programma toegevoegd om mensen te helpen bij het schrijven en het opmaken van bepaalde soorten bestanden.

Dit is een zeer goed idee, maar een hele hoop mensen die het programma gebruiken, kennen de helft van de mogelijkheden van het programma! Hierdoor spenderen ze vaak onnodig veel tijd aan het opmaken van hun documenten.

Wanneer je over een basis kennis Word beschikt, heb je meer kans om een administratieve job te krijgen!

Een cursus Word kan je helpen om kennis te maken met alle basis en gevorderde functionaliteiten die het programma je te bieden heeft. Wanneer je alle functies van het programma onder de knie hebt, zul je op een meer efficiënte manier je professionele documenten kunnen opstellen!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een cursus Word of wil je meer te weten komen over deze cursussen? Dan kom je er in het volgende deel van de blog achter waar je dit in Aalst kan doen!

Vrouw werkt met Word
Wanneer je leert werken met Word heb je meer kansen op een administratieve job!
Bron: Unsplash, Credit: Thought Catalog
De beste leraren Word beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Aalst kan je terecht voor lessen Word?

Woon je in de buurt van Aalst en wil je graag aan je Word vaardigheden werken? Dan kan je deze blog gebruiken als gids bij het zoeken naar een cursus die perfect bij je past! We hebben het in het volgende deel namelijk over de verschillende organisaties die een cursus Word voor je voorzien!

Lees in deze blog waar je lessen Word in Gent kan volgen!

Centrum voor Volwassenenonderwijs Pro

De mensen die graag meer kennis willen krijgen over het werken met het programma Word kunnen in Aalst terecht bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Pro! Deze organisatie voorziet namelijk een cursus word waarin je in 2 verschillende modules leert werken met het programma. In de eerste module leer je de basis van het programma kennen. Deze module is geschikt voor mensen die enkel een basis kennis van de computer hebben.

Deze module gaat niet enkel over Word, maar ook over de verschillende andere dingen zoals spellingscontrole, grammaticacontrole en het rekening houden met BIN-normen! Na het volgen van de eerste module zul je op een vlotte manier met een tekstverwerker kunnen werken.

Na het volgen van de eerste module kun je aan de slag met de vervolg module "Module tekstverwerking 2" Tijdens deze vervolg module leer je hoe je efficiënt documenten moet opmaken via de vooringestelde opmaak profielen. Ook leer je werken met nummeringen op verschillende niveaus. In dit niveau leer je ook werken met inhoudstabellen die automatisch gegenereerd worden. Ook zul je leren hoe je tabellen moet maken en afbeeldingen in je document kan invoegen.

Deze opleiding is dus perfect voor de mensen die nog nooit met Word gewerkt hebben en die dit graag willen doen! Om deel te nemen aan de volledige opleiding zul je €100 moeten betalen! De lessen zullen 6 maanden lang, wekelijks doorgaan op Maandag avond!

Helaas heb je naast deze opleiding geen andere groepslessen die er in de buurt van Aalst gegeven worden. Kun je deze opleiding niet volgen? Dan zijn er nog verschillende andere mogelijkheden die je hebt om te leren werken met Word.

Vrouw werkt met Word
Word is een offline programma. Je kan er dus overal mee werken zelfs zonder een internet verbinding!
Bron: Unsplash, Credit: Anete Lūsina

Volg Word lessen van thuis uit!

Voor de mensen die moeite hebben met zich te verplaatsen of voor de mensen die graag vanuit hun eigen woning een cursus Word willen volgen, zijn er in Aalst toch een aantal cursussen beschikbaar.

Kom er in deze blog achter waar je lessen Word in Brugge kan volgen.

Thuis Studie

Voor de mensen die graag een groepsles willen volgen, maar die de mogelijkheid niet hebben om de bovenstaande opleiding bij te wonen, bestaat er de cursus Word van Thuisstudie. Deze cursus word via een "virtual Class Room" gegeven waar je via je computer in een video gesprek komt te zitten met andere volwassenen. Op deze manier kun je toch een groepsles volgen, zonder dat je hiervoor je huis zou moeten verlaten. Deze opleiding wordt nog steeds gezien als een professionele opleiding waardoor je hier ook een officieel diploma voor krijgt. De cursus bestaat uit een lessenreeks waarbij je 4 lessen die elk 3 uur duren krijgt.

Tijdens de opleiding maak je kennis met alle basis functionaliteiten die het programma Word voor je in petto heeft. Wanneer je deze cursus afgerond hebt, kun je er zeker van zijn dat je het programma op een zeer vlotte en efficiënte manier kan gebruiken.

Deze opleiding is ontworpen voor het Word programma op Windows computers, het is dus belangrijk dat je zelf over een Windows computer beschikt! Naast het hebben van een windows computer moet je over een basis kennis van je computer beschikken om aan deze cursus deel te kunnen nemen. Het inschrijvingsgeld bedraagt €199, hiermee krijg je toegang tot het cursus materiaal en alle lessen die er tijdens deze cursus gegeven zullen worden.

Centrum voor Afstandsonderwijs

De mensen die graag vanuit hun eigen woonkamer willen leren werken met Word en dit graag op hun eigen tempo willen doen, kunnen terecht bij het Centrum voor Afstandsonderwijs. Deze organisatie voorziet namelijk een cursus die je volledig vanuit je eigen woonkamer kan afleggen. Gemiddeld leggen mensen deze cursus tussen de 3 en de 6 maanden af. Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond zul je hier ook een diploma voor ontvangen.

Lees hier alles over de organisaties die cursussen Word in Mechelen voorzien!

De opleiding bereid je voor om een administratieve professional te worden. Je leert tijdens de opleiding alle verschillende basisfuncties van Word gebruiken. Zo leer je hoe je de opmaak van tekst, alinea's en pagina's op een professionele manier kan maken. Zodra je genoeg kennis van dit onderwerp hebt, zullen er ook meer gevorderde onderwerpen aan bod komen.

De cursus is ontwikkeld voor mensen die nog nooit met het Word programma gewerkt hebben en die dit graag zelf op hun eigen tempo willen doen. Om deel te nemen aan deze cursus moet je €189 betalen! De cursus is ook ontworpen voor mensen die gebruik maken van een Windows computer systeem!

Vrouwen werken op word
Wanneer je groepslessen Word volgt, zul je op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen terwijl je aan je vaardigheden werkt!
Bron: Unsplash, Credit: CoWomen

Verbeter je Word vaardigheden met Superprof in Aalst

Heb je moeite met de cursus die je volgt en wil je graag extra uitleg over Word of kan je je beter concentreren wanneer je een-op-een lessen volgt? Dan kan je best even verder lezen, we hebben het namelijk over de organisatie die je hierbij kan helpen: Superprof!

Het online platform van Superprof is de perfecte plaats om de zoektocht naar een privé docent te beginnen. Je geeft hier namelijk de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je deze lessen wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn en die je kunnen leren werken met het Word programma! Het enige wat je dan nog te doen staat is een van deze leerkrachten te contacteren om een eerste les in te plannen.

Kom er in deze blog achter waar je privélessen Word in Leuven kan volgen.

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen, wanneer je gebruik maakt van het Superprof platform, gratis gegeven! Dit komt doordat de leerkracht deze les gebruikt als kennismakingsles en er tijdens deze les achter komt op welk niveau je vaardigheden zitten en wat je precieze doelen van de lessen zijn. Zo kan de privé docent namelijk een gepersonaliseerd lesplan opstellen om jou zo efficiënt mogelijk met het programma te leren werken.

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring bij het geven van deze lessen. Ze zullen je op een enthousiaste manier alle kneepjes en technieken van Word proberen aan te leren. Je kan er dus bijna zeker van zijn dat je Word vaardigheden naar het volgende niveau getild zullen worden.

Wanneer je privélessen Word volgt, zul je ook een aantal voordelen hebben die je niet zou hebben wanneer je groepslessen zou volgen. Zo kun je bijvoorbeeld slechts enkele lessen volgen om zeer specifieke problemen te verhelpen. Dit is vooral handig voor mensen die al over een basiskennis Word beschikken en die dit graag opfrissen.

Een ander voordeel dat je hebt wanneer je lessen word bij een privé docent volgt is dat je deze lessen bijna volledig zelf kan inplannen. Dit is vooral handig voor mensen die een vaak wisselend werkschema hebben en liever hun lessen iedere week op een andere dag of avond willen volgen.

Leerkracht geeft privéles Word
Wanneer je privélessen Word volgt krijg je alle aandacht van je leerkracht!
Bron: Unsplash, Credit: Jason Goodman

De lessen worden ook volledig aan jou aangepast. Dit betekent dat wanneer je moeite hebt bij een bepaald onderwerp dat je leerkracht je hier ook extra uitleg voor zal kunnen geven! Een ander voordeel van Privé lessen is dat je tijdens deze lessen 100% van de aandacht van je leerkracht zult krijgen! Tijdens een groepsles zou je deze aandacht moeten delen met andere mensen.

Zoals je kan zien zijn er verschillende voordelen aan het volgen van een privé cursus Word, wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste les in!

Lees in deze blog waar je overal Word lessen in Vlaanderen kan volgen!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!