Ben je op zoek naar een nieuwe vaardigheid die je kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan of wil je op een efficiënte manier werkstukken voor school leren maken? Dan kan een cursus Word wel een oplossing voor je zijn! Lees snel verder.

Lees in deze blog waar je Word les in Antwerpen kan volgen.

Word is een van de meest populaire tekstverwerkingsprogramma's die er tegenwoordig gebruikt worden. Het enige nadeel is dat er veel verschillende functionaliteiten zijn waar de meeste gebruikers niet van af weten. Hierdoor spenderen ze vaak onnodig veel tijd aan het opmaken van een tekst.

Word werd in 1983 uitgebracht door Microsoft en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest populaire tekstverwerkingsprogramma's in de wereld!

Wanneer je een cursus Word volgt leer je over het algemeen werken met alle functionaliteiten die het programma je te bieden heeft. Op deze manier kun je een stuk efficiënter het programma gebruiken.

Wil jij beter leren werken met Word of heb je interesse in de functionaliteiten die je efficiënter met het programma laten werken? Lees dan snel verder!

Vrouwen werken aan Artikels
Wanneer je een basiskennis Word hebt, heb je meer kans om een job als administratief medewerker te krijgen.
Bron: Unsplash, Credit: Cowomen
De beste leraren Word beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Leuven kan je lessen Word volgen?

Wil je graag een cursus Word volgen en woon je in de buurt van Leuven, maar heb je geen idee waar je hiervoor terecht kan? Dan ben je bij de juiste blog aangekomen! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties die cursussen Word in de buurt van Leuven voorzien. Lees snel verder.

Katholieke Universiteit Leuven

De mensen die aan de Katholieke Universiteit van Leuven studeren kunnen hier ook verschillende cursussen word volgen. Zo heb je bijvoorbeeld een cursus waar je op een efficiënte manier teksten in Word leert opmaken.

Deze opleiding is bedoelt voor studenten en leerkrachten die graag teksten op een efficiënte manier willen maken. Enkele onderwerpen die er in de cursus besproken worden zijn: Stijlen, pagina-indeling, secties, inhoudstafels, indexen en nog veel meer. Het is een praktijk gerichte cursus die op 2 halve dagen gegeven zal worden. Om deze cursus te volgen heb je echter wel een basiskennis van Word nodig!

Een andere opleiding Word die je bij de Katholieke Universiteit in Leuven kan volgen is de opleiding "Tips en Tricks, Word". Tijdens deze opleiding leer je hoe je op een efficiënte manier verschillende functionaliteiten van Word kan gebruiken. Dit is vooral handig voor mensen die het programma vaak gebruiken, maar die het gevoel hebben dat het bewerken van de tekst nogal langdradig aanvoelt! Tijdens de cursus leer je op een gestructureerde manier werken met Word. De cursus zal in een halve dag gegeven worden! Om deel te nemen aan de cursus moet je kennis hebben van het programma door het vaak te gebruiken.

Kom er in deze blog achter waar je lessen Word in Gent kan volgen.

Centrum voor Volwassenenonderwijs VOLT

In Leuven hebben de Volwassenen die graag een administratieve ICT medewerker willen worden de mogelijkheid om hier een opleiding voor te volgen bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Volt. De opleiding ICT en Administratie gaat over alles wat een administratieve medewerker met een computer zou moeten kunnen doen.

Tijdens deze 2 jaar lange opleiding krijg je ook verschillende modules waarin je leert werken met Word. Door het volgen van deze modules leer je de volledige basis van het programma Word en zul je alle basis functionaliteiten op een vlotte manier kunnen gebruiken!

Wanneer je de volledige opleiding volgt krijg je een diploma waarmee je meteen naar nieuwe werkmogelijkheden kan zoeken!

Werkgroep volgt les Word
Wanneer je groepslessen volgt kun je nieuwe mensen leren kennen.
Bron: Unsplash, Credit: Linkedin sales solutions

Noble Prog

Bij de organisatie Noble Prog kan iedereen die graag op een professionele manier wilt leren werken met Word terecht voor een cursus "Word Basic Training". Tijdens deze cursus zul je de volledige basis van het programma op een zeer professionele manier aangeleerd krijgen. De cursus wordt meestal over 2 dagen gegeven en zal in totaal 14 uur duren.

Het hoofddoel van de cursus is om te leren werken met de basis functionaliteiten van Word. Nadat je de cursus afgerond hebt, kun je op een zeer efficiënte manier met het programma omgaan en zul zonder al te veel moeite te moeten doen, professionele documenten kunnen opstellen!

Lees in deze blog alles over de verschillende Word lessen die in Aalst georganiseerd worden.

De cursus heeft verschillende onderwerpen die behandelt zullen worden. Om je hier een voorbeeld van te geven hebben we er enkele in deze blog uitgelegd:

  • Introductie tot Word: In dit hoofdstuk leer je werken met het computer programma. Hierbij moet je denken aan dingen zoals het maken en opslaan van documenten en het beveiligen van documenten met een wachtwoord.
  • Stijlen: In dit hoofdstuk zul je alles leren over de verschillende stijlen waarin je kan schrijven, maar ook de lay-out van een document aanpassen. Dit is vooral belangrijk wanneer je officiële documenten wilt opstellen. Tijdens dit hoofdstuk zul je ook de basis principes van een goed uitziende tekst aangeleerd krijgen.
  • Lijsten: Dit hoofdstuk leert je alles over het opmaken van lijsten in verschillende stijlen en hoe je een bepaalde stijl doorheen je hele document aanhoudt

Zoals je kan zien is dit een van de meer volledige cursussen Word die je kan volgen. Wanneer je deze cursus voltooid hebt, kan je er zeker van zijn dat het programma vrijwel geen geheimen meer voor je heeft. Om deel te nemen aan deze cursus zul je in totaal €975 moeten betalen.

Wanneer je de cursus afgerond hebt, kun je bij deze organisatie ook terecht voor de gevorderde cursus Word. De gevorderde cursus is vooral handig voor mensen die bijvoorbeeld blog posts schrijven of die hun eigen stijlen willen ontwerpen. Wanneer je deze cursus volgt en succesvol afrondt, ken je het volledige programma van buiten en kan je jezelf een echte Word expert noemen.

Tijdens deze lessen leer je ook hoe je verschillende bladwijzers in je documenten toevoegt zodat je hier later eenvoudiger op terug kan komen. Dit is vooral handig voor mensen die bijvoorbeeld langere artikels moeten schrijven! Om deel te nemen aan deze 14 uur lange gevorderde Word cursus, moet je in totaal €975 betalen.

Groepsles Word
Wanneer je groepslessen Word volgt zul je nieuwe mensen leren kennen!
Bron: Unsplash, Credit: Brooke Cagle

Centrum voor Afstandsonderwijs

De mensen die graag op een professionele manier met Word leren werken kunnen de basis van het programma bij het Centrum voor Afstandsonderwijs terecht! Deze organisatie voorziet namelijk een lessenreeks van 4 lessen die elk 3 uur duren waarin de volledige basis van het programma uitgelegd wordt. Op deze manier leer je efficiënt met het programma omgaan. Om deel te nemen aan de cursus zul je €299 moeten betalen! De cursus is speciaal ontwikkelt voor mensen die nog nooit met het programma gewerkt hebben.

Zelfstudie Word

De mensen die liever hun huis niet verlaten hebben in Leuven ook de mogelijkheid om een Cursus Word van thuis uit te volgen.

Centrum voor Afstandsonderwijs

Deze organisatie voorziet verschillende mogelijkheden om een cursus Word vanuit je eigen woonkamer te volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de cursus "Word - Basis" waarin mensen die nog nooit gewerkt hebben met het programma de basiskennis zullen leren. Dit wordt gedaan in een virtuele lessenreeks van 4 lessen die elk 3 uur duren. Wanneer je deze cursus volgt, kom je in een online groepsles te zitten waarin je leert werken met Word. Om de virtuele groepslessen te volgen heb je een Windows computer nodig en zul je €199 moeten betalen!

Ontdek in deze blog alle verschillende lessen Word die je in Brugge kan volgen!

De mensen die liever op hun eigen tempo met het programma willen leren werken kunnen bij deze organisatie terecht voor een thuisstudie Word. Over het algemeen doen mensen er 3 tot 6 maanden over om de cursus volledig af te werken. Dit is vooral handig voor mensen die veel werken en die in hun vrije tijd toch nog een nieuwe vaardigheid willen opdoen. Om deze cursus te volgen heb je ook een Windows computer nodig en zul je slechts €189 moeten betalen!

Privélessen Word in Leuven

Volg je liever een-op-een lessen of heb je extra hulp nodig bij de groepslessen Word die je volgt? Dan zijn privélessen waarschijnlijk iets voor jou! Wil je deze lessen volgen, maar heb je geen idee waar je hier overal voor terecht kan? Geen enkel probleem, wij hebben het antwoord voor je: Superprof.

Op het online platform van Superprof kan iedereen die privélessen Word in Leuven wilt volgen terecht voor het vinden van een privé docent op een snelle en eenvoudige manier. Je geeft de locatie waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je Word les wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht met alle leerkrachten die je graag lessen Word willen geven. Het enige wat je nog moet doen is een eerste les inplannen.

De eerste les wordt in de meeste gevallen gratis gegeven aangezien de les gebruikt wordt als kennismakingsles. Hierin komt je privé docent erachter wat je van de lessen verwacht. Na deze les kan de leerkracht ook een gepersonaliseerd lesplan opstellen waarmee jij op een zo efficiënt mogelijke manier het Word programma onder de knie krijgt!

Benieuwd naar de mogelijkheden om privé cursussen Word in Mechelen te volgen? Ontdek het hier.

Mensen werken in kantoor
Met een basiskennis in Word zul je voordelen hebben wanneer je gaat werken.
Bron: Unsplash, Credit: Mimi Thian

Wanneer je privélessen volgt heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je een groepsles zou volgen. Het grootste voordeel dat je hebt is dat je de lessen volledig zelf kan inplannen. Dit betekent dat iedereen met een drukke werkweek op de vrije momenten toch nog een nieuwe vaardigheid kunnen opdoen. Een ander voordeel dat je hebt bij het volgen van privélessen is dat de leerkracht je alle aandacht kan geven. Wanneer je dan meer moeite met een bepaald onderwerp hebt, kan hij of zij je hier veel extra uitleg voor geven!

Zoals je kan zien zijn er verschillende redenen om privélessen Word in Vlaanderen te volgen. Wacht dus niet langer en plan vandaag je eerste les in!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!