Werk je in administratie of wilt je een job uitoefenen waarbij je vaak maakt van het programma Microsoft Word? Woon je in de buurt van Antwerpen? dan kan je deze blog gebruiken als gids bij het vinden van een cursus die perfect bij je past. Lees dus snel verder.

Word is een tekstverwerkings programma dat in 1983 uitgebracht werd door Microsoft. Door de jaren heen zijn er veel verschillende updates geweest en is het programma volledig gemoderniseerd! Tijdens deze jaren zijn er ook steeds meer verschillende toepassingen aan het programma toegevoegd. Voor nieuwe gebruikers kan het dus enorm moeilijk zijn om al deze verschillende toepassingen volledig te kunnen ontdekken.

Ontdek in deze blog waar lessen Word in Gent kan volgen

Voor mensen die vaak met het programma werken, is het handig om een cursus te volgen om de basis van het programma volledig onder de knie te krijgen. Zo zijn er namelijk verschillende toepassingen die je kunnen helpen om je werk op een meer efficiënte manier te voltooien.

Word is een programma dat al meer dan 40 jaar bestaat!

Voor de mensen die al een goede basis hebben en die hun vaardigheden willen verbeteren zijn er ook verschillende mogelijkheden om dit te doen. Wanneer je een gevorderde cursus volgt zul je dieper in kunnen gaan op de technieken die je al kent en leren om hier nog beter mee te werk te gaan!

Lees in het volgende deel alles over de verschillende cursussen die er beschikbaar zijn om je vaardigheden te kunnen verbeteren.

Computer met tekstverwerking
Wanneer je leert werken met Word, zal dit je kunnen helpen op je werk! Bron: Unsplash, Credit: Nick Morrison
De beste leraren Word beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Antwerpen kan je Word lessen volgen?

Woon je in de buurt van Antwerpen en wil je graag leren werken met Word? Dan kun je best even verder lezen. We hebben het nu namelijk over de verschillende organisaties die er in Antwerpen de cursussen word voorzien!

Lees in deze blog waar je Word bijlessen in Aalst kan volgen.

Centrum voor Volwassenenonderwijs Antwerpen

Bij deze organisatie kan je terecht indien je nog geen ervaring hebt met de basisprogramma's van je computer zoals: Word, tabellen, functies in Excel en je leert presenteren met PowerPoint.

De eerste opleiding die ze aanbieden is een basis cursus voor deze drie programma's. Wanneer je deze opleiding volgt krijg je 40 verschillende lesuren waarin je leert werken met Word, Excel en PowerPoint. In de basis cursus leer je eenvoudige documenten in word opstellen, opmaken, bewaren en afdrukken. Tijdens deze cursus zul je ook met de andere programma's leren werken.

Wanneer je de cursus afgerond hebt kan je doorgaan met de vervolg opleiding van deze programma's. Voor Word betekent dit dat je nieuwe dingen leer zoals stijlen, inhoudstabellen maken, lay-out aanpassingen. Dit is dus een goede cursus voor mensen die hun kennis van word graag willen verder zetten.

Per cursus zul je €60 aan inschrijfgeld moeten betalen. Naast deze kost komt er ook nog de kost van het handboek of het lesmateriaal bij. Om deel te nemen aan deze cursus wordt er van je verwacht dat je al een basiskennis van je computer hebt. Zo moet je zelf het internet kunnen gebruiken en op een vlotte manier computers aan en uit zetten.

Word op computer
Wanneer je lessen Word volgt, zul je leren werken met alle toepassingen die het programma in petto heeft. Bron: Unsplash, Credit: Dan Counsell

Centrum voor volwassenenonderwijs Encora

Voor de mensen die op een meer officiële manier willen leren werken met word kunnen bij het Centrum voor volwassenenonderwijs Encora terecht. Ze hebben hier een opleiding "ICT en Administratie" met een module "Teksten Verwerken". In deze module leer je de basis van de tekstverwerking die je nodig hebt bij word. Zo leer je dingen zoals een document aanmaken; tekstdelen verplaatsen, wissen, kopiëren en invoegen; Teksten en Bestanden in verschillende maten opslaan en opvragen. Ook zul je leren hoe je een automatische verwijzing moet instellen.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je eerst een toelatingsproef afleggen waarmee je aantoont dat je over voldoende basiskennis beschikt. Wanneer je je voor deze cursus inschrijft zul je in totaal €65 moeten betalen, waarvan €60 inschrijvingskosten en €5 materiaal kost.

Privélessen Word in Brugge? Kom er in deze blog achter waar je dit overal zou kunnen doen.

Syntra AB

De mensen die op zoek zijn naar een professionele opleiding waarbij ze leren werken met word. Dit is een praktijk gerichte opleiding die in 2 sessies van elk 3 uur gegeven wordt. De eendaagse training wordt op een logische manier gegeven waarbij er voldoende tijd en ruimte wordt gegeven om vragen te stellen en oefeningen te maken.

Tijdens deze opleiding leer je de fundamentele basistechnieken die het programma voor je in petto heeft. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je verder met de opmaak van teksten en alinea's tot het aanpassen van de lay-out van een document.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heb je geen specifieke voorkennis van word nodig. Wanneer je je wilt inschrijven moet je €266,20 aan inschrijvingsgeld betalen.

SignOn ICT trainingen

Bij deze organisatie kan iedereen die graag een basis word opleiding wilt volgen terecht! De opleiding wordt in 1 dag gegeven en zal meestal in de avond plaatsvinden.  In deze cursus krijg je de volledige basis van het programma aangeleerd en zul je ook al enkele gevorderde technieken van word aangeleerd krijgen.

Je leert dingen zoals verschillende stijlen toepassen, sjablonen invoegen en alinea's opmaken. Ook zul je lijsten met automatische nummering leren maken.

Om deel te nemen aan deze cursus zul je in totaal €393,25 moeten betalen! Wanneer je deze cursus voltooit krijg je ook een certificaat van deelname.

Persoon werkt aan artikel
Word is een programma dat op elke soort computer werkt! Bron: Unsplash, Credit: Kaitlyn Baker

Mellaart Trainingen

Voor de organisaties die hun werknemers willen bijscholen of die enkele werknemers betere word vaardigheden willen geven, kunnen terecht bij Mellaart Trainingen. Deze organisatie komt de cursus in het bedrijf geven.

Deze cursus is een vervolg cursus voor mensen die de basis van word al onder de knie hebben. Wanneer u de cursus wilt volgen kan dit voor maximaal 12 personen tegelijk, en het kost €966,79 per persoon.

Tijdens de cursus leren de cursisten om op een efficiënte manier met Word te werken. Zo zul je leren werken met tabellen, stijlen en thema's, grafische elementen, snelonderdelen. Maar er komen ook thema's zoals secties, kolommen, referentietoepassingen en pagina-indelingen.

De opleiding wordt gegeven in 1 dag en is zeer intensief. Er wordt enorm veel informatie gegeven op een korte tijd dus je moet er zeker voor zorgen dat er goede notities genomen worden!

Zoals je ziet zijn er verschillende mogelijkheden om in Antwerpen cursussen word te volgen. Deze cursussen worden meestal in groep gegeven. Dit is vooral handig voor mensen die graag nieuwe mensen leren kennen terwijl ze aan hun word vaardigheden werken!

Groepslessen zijn handig voor mensen die een vast werkschema hebben, zo kunnen ze zich namelijk inschrijven voor de wekelijkse lessen en deze in hun agenda toevoegen. Dit is voor veel mensen ook de meest goedkope of voordelige optie die er bestaat.

Maar er zijn ook veel mensen die liever een op een lessen willen volgen of die extra hulp nodig hebben bij hun huidige word cursus. Voor deze mensen hebben we ook een oplossing gevonden: Privélessen.

Lees in deze blog waar je lessen Word in Mechelen kan volgen!

Groepsles Word
Wanneer je groepslessen Word volgt, kan je altijd hulp vragen aan je medestudenten. Bron: Unsplash, Credit: Fran Innocenti

Privélessen word in Antwerpen met Superprof.

Ben je op zoek naar privélessen word en woon je in de buurt van Antwerpen? Dan kan je vast en zeker terecht op het online platform van Superprof. Hier kan je op een snelle en eenvoudige manier een privé leerkracht bij jou in de buurt vinden. Je geeft de regio waar je lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de word lessen wilt volgen.

Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je deze lessen word te geven. Het enige wat jij nog moet doen is een van deze leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen.

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring en willen hun passie voor het vak op een enthousiaste manier met jou delen. Zo zullen ze ook alle kleine kneepjes van het vak aan je uitleggen zodat jij beter leert werken met het programma.

Woon je in de buurt van Leuven? Kom er dan in deze blog achter waar je privélessen Word in Leuven kan volgen!

Wanneer je privélessen volgt heb je ook een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je groepslessen zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de privélessen volledig zelf in te plannen. Dit is vooral handig voor mensen die een druk werkschema hebben of voor mensen die niet iedere week op hetzelfde moment vrij kunnen krijgen.

Een ander voordeel dat je hebt aan het volgen van privélessen is dat deze lessen volledig op jouw niveau gegeven zullen worden. Wanneer je dus ergens wat meer moeite mee hebt zal je privé docent extra uitleg over dit onderwerp kunnen geven.

Zoals je kan zien zijn er verschillende redenen om privélessen Word in Vlaanderen te volgen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste les in!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!