Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je aan je computer vaardigheden werken? Wil je professioneel uitziende artikels leren maken? Dan kan een cursus Word je hierbij helpen!

Kom er in deze blog achter waar je Word bijlessen in Antwerpen kan volgen.

Word is een tekstverwerking programma dat door Microsoft in 1983 is uitgebracht. Sinds 1983 zijn de computers en de mogelijkheden van de machines enorm vooruit gegaan. Voor Word is dit hetzelfde geval. Door de jaren heen is het programma enorm geëvolueerd en zijn er verschillende nieuwe toepassingen aan het programma toegevoegd. Indien je nog nooit met het programma gewerkt hebt, zul je waarschijnlijk er een zeer lange tijd over doen voordat je kennis hebt gemaakt met alle mogelijkheden die het programma je biedt.

Kunnen werken met Word kan ervoor zorgen dat je meer kans hebt op het verkrijgen van een baan. Dit komt doordat veel verschillende bedrijven met dit programma werken!

Wanneer je niet alle mogelijkheden kan gebruiken, kan het zijn dat je teksten niet professionele uitzien of dat je veel tijd verliest aan dingen die automatisch voor je gedaan kunnen worden. Het is daarom een goed idee voor mensen die pas beginnen met het programma, of voor mensen die er al wat kennis van hebben maar die hun vaardigheden nog wat willen verbeteren, om lessen te volgen!

Het hebben van de vaardigheden in Word is een groot voordeel voor je! Als je student bent kun je je papers of thesissen op een professionele en efficiënte manier opstellen. Ben je geen student meer? Dan kunnen Word vaardigheden je kansen op het verkrijgen van een nieuwe baan vergroten!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van lessen Word? Of wil je meer te weten komen over de inhoud van deze cursussen? Dan kom je hier alles over te weten in het volgende deel van deze blog!

Mensen volgen groepsles Word
Wanneer je een groepsles Word volgt, kan je altijd hulp vragen aan je mede studenten wanneer je iets niet weet! Bron: Unsplash, Credit: Sunrise University
De beste leraren Word beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Gent kan je Word lessen volgen

Woon je in de buurt van Gent en ben je op zoek naar een cursus Word, maar weet je niet waar je hier overal voor terecht zou kunnen? Dan kan je best even verder lezen, we hebben het namelijk over de verschillende organisaties die er in de buurt van Gent cursussen Word voorzien.

Lees in deze blog bij welke organisaties je Word les in Aalst kan volgen.

Centrm Voor Volwassenenonderwijs Groeipunt

Voor de mensen die graag een studie met andere volwassenen willen volgen, kunnen bij het Centrum voor volwassenenonderwijs het groeipunt in Gent terecht voor het volgen van een basis cursus Word en tekstverwerking.

De cursus is ontworpen voor mensen die nog geen kennis van het programma hebben en die dit graag onder de knie willen krijgen. Tijdens de cursus zul je de basis van Word aangeleerd krijgen, hier ga je het dan hebben over alle verschillende basisfuncties die het programma je te bieden heeft. Tegen het einde van de lessenreeks zul je ook een aantal gevorderde functies van het programma aangeleerd krijgen. Bij deze functies kan je denken aan Inhoudsopgaven maken en documenten personaliseren.

Om aan de cursus deel te nemen heb je de basis van computer en internet nodig. Indie je dit niet hebt zul je eerst een module "aan de slag met ICT" moeten volgen. Denk je niet dat dit nodig is? Dan kan je dit aantonen met de vrijstellingsproef.

Er worden zowel lessen overdag als 's avonds gepland, je hebt dus zelf nog wat keuze voor wanneer je deze lessen zou willen volgen.

Deze cursus is een onderdeel van een effectieve opleiding bij deze organisatie. Je zult in totaal €90 aan inschrijfgeld moeten betalen. Hier komen de kosten van de verschillende modules nog bovenop!

Persoon schrijft op blad papier
Wanneer je lessen Word volgt, kan je best notities nemen zodat je na de lessen alles nog eens kan herhalen!
Bron: Unsplash, Credit: J. Kelly Brito

Sign On ICT trainingen

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag je eigen vaardigheden aanvullen met Word? Dan kan je terecht bij de Sign On ICT trainingen. Deze organisatie voorziet verschillende cursussen Word, waaronder ook een Basis cursus voor beginners. Deze basis cursus is ontworpen voor mensen die nog nooit met het programma Word gewerkt hebben en die hier graag verandering in brengen.

Lees in deze blog waar je privéles Word in Mechelen kan volgen.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus wordt er van je verwacht dat je over een basis kennis van het gebruik van een computer beschikt. De cursus kost in totaal €393,25 en zal in 1 dag gegeven worden. Dit is vooral handig voor mensen die niet veel tijd hebben en toch aan hun Word vaardigheden willen werken.

Tijdens deze cursus zul je de elementaire functies van het programma leren zoals: Sjablonen, stijlen, documentenbeheer, maken van lijsten, automatische nummering en nog veel meer. Wanneer je klaar bent met de cursus krijg je een certificaat van deelname en zul je op een vlotte manier met het programma kunnen werken.

Zoals je kan zien zijn er verschillende opties om lessen Word te volgen. De opties waar we het tot nu toe over gehad hebben, zijn groepslessen. Dit is handig voor mensen die een wekelijkse les willen volgen en die graag tijdens het leren van nieuwe dingen ook nieuwe mensen leren kennen. Er zijn ook verschillende oplossingen voor mensen die van hun eigen thuis een opleiding willen volgen.

Volg Word les van thuis uit

Ben je van plan om Word les te volgen, maar doe je dit liever van thuis uit? Dan heb je in Gent een aantal opties. Lees snel verder!

Centrum voor afstandsonderwijs

Voor iedereen die moeite heeft met zich te verplaatsen, maar die toch nog graag groepslessen zou willen volgen kan terecht bij het centrum voor Afstandsonderwijs! Wanneer je deze cursus volgt kom je in een virtual class room terecht komen. Het is namelijk een praktijk gerichte lessenreeks met andere volwassenen, waarin je stap voor stap leert hoe je documenten op een professionele en efficiënte manier opstelt.

Kom er in deze blog achter waar je lessen Word in Brugge kan volgen.

De opleiding is een professionele opleiding en wordt gegeven in 4 lessen die elk 3 uur duren. Om deel te kunnen nemen aan deze lessen, moet je €199 betalen.

Man werkt op Word
Wanneer je leert werken met Word, heb je geen nood meer aan pen en papier!
Bron: Unsplash, Credit: Cytonn Photography

Centrum voor Avondonderwijs Gent

Bij deze organisatie kan je terecht voor het volgen van een thuisopleiding Word. Tijdens deze opleiding zul je op je eigen tempo kunnen leren werken met Word. Je kan de opleiding afleggen tussen de 3 en 6 maanden. Wanneer je deel wilt nemen aan deze opleiding moet je over een windows computer beschikken en €189 aan inschrijfgeld betalen.

Volg je een van deze cursussen en heb je moeite met bepaalde onderwerpen van het programma of volg je veel liever een-op-een lessen? Dan hebben we voor jou nog een extra oplossing: privélessen!

Verbeter je Word vaardigheden met Superprof in Gent.

Heb je extra hulp nodig bij het leren werken met Word of kan je je gewoonweg beter concentreren wanneer je een-op-een lessen volgt? Dan is het online platform van SuperProf een goede plek om de zoektocht naar een privé leerkracht te beginnen.

Wil je lessen Word in Leuven volgen? Lees dan deze blog en kom erachter bij welke organisaties je Word les in Leuven kan volgen!

Op het platform kan je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een privé docent in jouw buurt vinden die je kan helpen bij het leren werken met Word. Je geeft de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de lessen wilt volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je te leren werken met Word. Het enige wat je nog te doen staat is een van deze leerkrachten contacteren om een eerste les in te plannen.

Privé docent geeft les Word
Wanneer je privélessen Word volgt, kan dit gedaan worden vanuit je eigen woonkamer!
Bron: Unsplash, Credit: Mimi Thian

De eerste les, wanneer je deze volgt bij een leerkracht van Superprof, worden in de meeste gevallen gratis aangeboden. Dit komt doordat deze les vaak gebruikt wordt als een kennismakingsles. Hierin komt de privé docent er achter op welk niveau je vaardigheden zitten en hoe hij of zij je kan helpen.

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van lessen Word. Ze zullen je op een enthousiaste manier alle kneepjes van het vak willen bijbrengen! Je kan er dus bijna zeker van zijn dat je Word vaardigheden naar het volgende niveau getild zullen worden.

Voordelen van Privélessen

Wanneer je privélessen volgt heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je deze lessen in een groep zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld het voordeel dat je de lessen bij een privé docent volledig zelf kan inplannen. Dit is handig voor mensen die niet iedere week op dezelfde momenten vrij hebben of voor mensen die graag op 1 dag verschillende uren les willen volgen.

Een ander voordeel dat je hebt aan het volgen van privélessen Word is dat deze lessen volledig aan jou worden aangepast. Wanneer je moeite hebt met een bepaald onderwerp of ergens iets langer over doet, zal je privé docent je hiermee helpen en het tempo van de lessen hieraan aanpassen.  Wanneer u eens niet naar de privéles kan, zal de les in de meeste gevallen ook online gegeven kunnen worden via diensten zoals Skype en Zoom.

Zoals je ziet zijn er verschillende redenen om privélessen Word te volgen! Wacht niet langer en plan vandaag nog je eerste les in.

Lees in deze blog waar je Word les in Vlaanderen kan volgen!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!