Wil je vooruitgaan in je carrière en wil je hiervoor nieuwe vaardigheden leren? Is het schrijven van documenten op een professionele manier iets voor jou? Dan kan deze blog je eventueel wel helpen, we hebben het namelijk over het tekstverwerking programma Word. Lees dus snel verder.

Kom er in deze blog achter waar je lessen Word in Antwerpen kan volgen.

Microsoft heeft in 1983 het tekstverwerking programma "Word" uitgebracht. Over de jaren heen is dit uitgegroeid tot een van de meest populaire tekstverwerkingsprogramma's in de hele wereld. Computers zijn sinds 1983 een heel stuk vooruit gegaan, dit geldt ook voor Word. Door de jaren heen zijn er verschillende updates geweest waarin er steeds meer functionaliteiten aan het programma toegevoegd zijn.

Word is zeer populair bij universiteit studenten. Het programma wordt gebruikt voor notities, thesissen en normale werkstukken in elke mogelijke richting!

Mensen die pas beginnen met het gebruiken van Word zullen er een lange tijd overdoen om de basis functionaliteiten te leren. Dit is echter jammer aangezien ze hierdoor een hele hoop tijd verliezen aangezien ze niet op de meest efficiente manier te werk gaan.

Een cursus Word kan je echter helpen om de volledige basis, en vaak ook de meer geavanceerde functionaliteiten van het programma te ontdekken en onder de knie te krijgen. Deze dingen zijn handig voor mensen die in een administratieve functie werken of voor studenten die vaak papers of eindwerken moeten maken. Met Word kun je namelijk zeer professioneel uitziende documenten op een vrij eenvoudige manier maken!

Man geeft lessen Word
Wanneer je Word lessen volgt heb je meer kans op het krijgen van een administratieve job!
Bron: Unsplash, Credit: LinkedIn Sales Solutions
De beste leraren Word beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar kan je word lessen in Mechelen volgen?

De mensen die in de buurt van Mechelen graag een cursus Word willen volgen hebben helaas niet veel opties. Er zijn slechts enkele organisaties die een lessenreeks in de buurt van Mechelen voorzien.

Kom er in deze blog achter waar je Word les in Gent kan volgen.

Avansa Regio Mechelen

Bij deze organisatie kan iedereen die graag wilt leren werken met Word terecht voor het volgen van een basiscursus Word. De cursus is een lessenreeks van 6 lessen waarin je op een eenvoudige manier de basis principes van Word leert! Hierbij moet je denken aan teksten invoeren, verbeteren, opmaken, afbeeldingen toevoegen en deze documenten kunnen afdrukken. Wanneer je de cursus afgerond hebt zul je op een vlotte manier met de tekstverwerker kunnen werken!

Om de cursus te volgen moet je overweg kunnen met je computer, maar een voorkennis van het programma is niet nodig! Om je in te schrijven voor de cursus moet je €72 aan inschrijfgeld betalen.

Centrum voor Avond Onderwijs

Iedereen die graag de basis van het programma Word onder de knie wilt krijgen, kan in Mechelen terecht bij het Centrum voor Avondonderwijs. Deze organisatie voorziet een basiscursus Word waarin je kennis maakt met alle basis functionaliteiten.

Deze opleiding is een zeer praktijkgerichte opleiding, waardoor je alle theorie vrijwel meteen zult inoefenen in een effectief wordt document. De cursus bestaat uit 4 verschillende lessen die elk 3 uur duren. De opleiding wordt gezien als professionele opleiding waardoor je na het succesvol afronden ook een diploma krijgt om dit aan te tonen!

Om om deel te nemen aan deze cursus moet je beschikken over een basiskennis van je computer en het internet. De cursus is ontworpen voor de Windows versie van het programma en kost €299 om te volgen.

Mensen volgen groepsles Word
Wanneer je groepslessen Word volgt kun je altijd vragen stellen aan je medestudenten.
Bron: Unsplash, Credit: Linkedin Sales Solutions

Lessen buiten Mechelen

Voor mensen die het niet erg vinden om met de auto of met de bus naar een les Word te gaan, hebben de mogelijkheid om in de buurt van Antwerpen te volgen. Dit is slechts 20 minuten rijden of een busrit van 24 minuten. Wanneer je dit niet erg vind heb je verschillende opties in de buurt van Antwerpen waarbij je kan leren werken met Word.

Zo heb je bijvoorbeeld een organisatie die een opleiding MS Office geeft. Tijdens deze opleiding leer je werken met de meest populaire Office programma's: Word, Excel en powerpoint. Dit zijn 3 verschillende programma's die zeer handig van pas kunnen komen wanneer je op zoek ben naar een nieuwe baan of wanneer je als administratieve werker vooruitgang wilt boeken. Tijdens de opleiding zul je kennis maken met de volledige basis functionaliteiten van het Word programma.

Lees in deze blog waar je lessen Word in Aalst kan volgen.

Wanneer je deze opleiding gevolgd hebt, kan je er ook voor kiezen om een gevorderde opleiding te volgen. In deze gevorderde opleiding leer je hoe je efficiënter met de programma's om kan gaan. Zo zul je bijvoorbeeld leren hoe je een index kan genereren in Word of hoe je een automatische nummering kan laten verschijnen! Deze gevorderde cursus is handig voor mensen die de basis al onder de knie hebben en die gewoon nog efficiënter met het programma willen leren werken.

Cursus Word vanuit je eigen woonkamer

Indien je niet naar de groepslessen kan gaan, en je niet zo eenvoudig tot in Antwerpen geraakt, zijn er ook nog een aantal mogelijkheden die je zou kunnen uitproberen om een cursus Word te volgen.

Centrum voor Afstandsonderwijs

Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs heb je verschillende cursussen Word die je zou kunnen volgen. We gaan het in deze blog hebben over de 2 meest populaire keuzes die beschikbaar zijn bij deze organisatie.

De eerste optie die je hebt is de optie waarbij je een cursus Word volgt in een virtuele klas. Dit is de perfecte oplossing voor mensen die zich niet goed kunnen verplaatsen en die toch graag groepslessen Word willen volgen. De cursusreeks bestaat uit 4 lessen die elk 3 uur duren. Tijdens deze digitale lessen zul je de basis van het programma Word volledig onder de knie krijgen. Ook zul je, na het succesvol afronden, een diploma krijgen waarmee je kan aantonen dat je geslaagd bent voor de laatste proef!

Ontdek in deze blog waar je lessen Word in Brugge kan volgen.

Om deel te nemen aan de virtuele lessen zul je in totaal €199 moeten betalen. De lessen zijn ook geoptimaliseerd voor het gebruik van Word op een Windows computer Systeem.

Groepsles word in klaslokaal
Wanneer je groepslessen Word volgt, leer je vaak nieuwe mensen kennen!
Bron: Unsplash, Credit: Icons-8 Team

De tweede optie die je bij deze organisatie hebt om een cursus Word te volgen is de cursus die je volledig op jezelf kan volgen. Deze cursus is perfect voor mensen die met Word willen leren werken en dit graag op hun eigen tempo willen doen. Over het algemeen doen mensen er 3 tot 6 maanden over om de cursus volledig af te ronden. Dit is ook een professionele opleiding dus je zal er ook een diploma voor krijgen wanneer je deze afrond. De cursus is ontwikkelt voor mensen die nog nooit met Word gewerkt hebben en die dit graag willen leren.

Om de cursus te volgen moet je over een windows computersysteem beschikken. De kost prijs van deze cursus is €189!

Dit zijn de opties die je in de buurt van Mechelen hebt om groepslessen en thuisstudies Word te volgen. Het is echter zo dat wanneer je extra hulp nodig zou hebben je in een groepsles vaak de kans niet krijgt om voldoende uitleg te krijgen. Hiervoor hebben we ook een oplossing gevonden: privélessen!

Leer werken met Word met privélessen in Mechelen

Heb je extra lessen Word nodig of volg je gewoonweg liever een-op-een lessen? Dan kun je in de buurt van Mechelen op verschillende manieren privélessen volgen. Lees snel verder!

Apprentus

Via Apprentus kan je een privé leerkracht in jouw buurt vinden. Zo moet je je regio ingeven en laten weten welk vak je wilt volgen. Wanneer je "Word les" in "Mechelen" ingeeft krijg je een overzicht van alle verschillende leerkrachten die eventueel Word les aan jou kunnen geven. Je moet deze lessen enkel nog inplannen!

Ontdek in deze blog waar je privélessen Word in Leuven kan volgen!

Superprof

De mensen die op zoek zijn naar privélessen Word, kunnen vast en zeker terecht op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een privé docent die je leert werken met Word in jouw buurt. Je geeft de regio waar je de lessen wilt volgen in en je laat weten op welk niveau je de lessen Word zou willen volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst met alle verschillende leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn. Je kiest dan een van deze leerkrachten uit die je contacteert om een eerste les in te plannen.

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis gegeven. Dit komt doordat de eerste les meestal gebruikt word als kennismakingsles. Tijdens deze kennismakingsles komt je privé docent erachter wat je precies van de lessen verwacht en wat je uiteindelijke doelen met Word zijn. Op deze manier kan je privé leerkracht een gepersonaliseerd lesplan opstellen zodat jij op zo een efficiënt mogelijke manier met het programma leert werken.

Werkgroep die werken met Word
Wanneer je Word vaardigheden hebt kun je vaak in een administratieve functie terecht.
Bron: Unsplash, Credit: Social Cut

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring met het geven van lessen Word. Ze zullen je dus op een enthousiaste manier de verschillende kneepjes van het vak willen bijbrengen.

Wanneer je privélessen volgt heb je ook een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je groepslessen of zelfstudies zou volgen. Zo kan je bijvoorbeeld de privé Word lessen volledig zelf in plannen. Dit is vooral handig voor mensen die een vaak wisselend werkschema hebben en die toch graag met Word willen leren werken. Een ander voordeel dat je hebt aan het volgen van Privélessen is dat je 100% van de aandacht van je leerkracht krijgt. Zo kun je wanneer je moeite hebt met een bepaald onderwerp, extra lessen volgen om dit onderwerp volledig onder de knie te krijgen. Je privé docent zal er namelijk alles aan doen om je dit aangeleerd te krijgen.

Lees hier alles over de verschillende Word lessen in Vlaanderen!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!