Woon je in de buurt van Brugge en wil je leren hoe je professioneel uitziende documenten zelf kan maken? Dan is een cursus Word hetgeen wat je zoekt. Tijdens deze cursussen leer je vaak hoe je met het programma moet werken en welke functies jouw werk een stuk eenvoudiger kunnen maken.

Kom er in deze blog achter waar je Word les in Antwerpen kan volgen.

Word is een van de meest populaire tekstverwerkingsprogramma's die er bestaan. Het werd in 1983 uitgebracht door Microsoft en is over de jaren heen onmisbaar geworden in het bedrijfsleven. Zo zijn er verschillende bedrijven die hun briefingen en handleidingen in Word opstellen. Het programma wordt door studenten gebruikt om hun eindwerken en andere werkstukken te maken en er zijn veel organisaties die door middel van Word hun brieven opstellen!

Met een kennis van Microsoft Word, worden de kansen op het krijgen van een administratieve baan een stuk groter! Leer het nu en investeer in jezelf!

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen het programma zelfs gebruiken om een professioneel uitziend CV op te stellen. Het volgen van een cursus Word kan je ook helpen om een nieuwe baan te krijgen!

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een Word cursus of wil je op een meer efficiënte manier met het programma leren werken? Lees dan snel verder!

Persoon werkt op Word
Bekende bloggers, gebruiken Word om hun blogs op een professionele manier te schrijven!
Bron: Unsplash, Credit: Glenn Carstens
De beste leraren Word beschikbaar
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Arwinder
5
5 (5 reviews)
Arwinder
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Rusudan
5
5 (6 reviews)
Rusudan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
5
5 (1 reviews)
Pierre
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Louis
5
5 (3 reviews)
Louis
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Michelle
Michelle
19€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Robin
Robin
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniëlle
Daniëlle
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Milan
Milan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kan je lessen Word volgen?

Woon je in de buurt van Brugge en wil je graag een cursus Word volgen, maar weet je niet goed waar je hier overal voor terecht kan? Dan kan je deze blog als gids gebruiken bij het vinden van de cursus die perfect bij je past. We gaan het namelijk hebben over een aantal verschillende organisaties die lessen Word in de buurt van Brugge voorzien.

Lees in deze blog alles over Word lessen in Gent.

Centrum Voor Volwassenenonderwijs SNT

Bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs SNT in Brugge, kan iedereen die graag met Word wilt leren werken terecht. Ze voorzien namelijk verschillende modules die je zou kunnen volgen waarin het programma wordt uitgelegd.

De organisatie voorziet twee verschillende niveaus waarin je kan leren werken met het programma Word. In het eerste niveau zul je leren hoe je bestanden moet openen, opslaan, en moet herbenoemen in Word. Andere dingen die je leert zijn: Tekst selecteren, knippen en plakken,Tekenopmaak: lettertype en lettergroottes, Opmaak van alinea's, opsommingen, nummering. Tegen het einde van de cursus zul je ook al met een paar gevorderde functies van het programma leren werken zoals: papierformaat en marges instellen, pagina nummers, kop- en voetteksten, secties.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je over een basiskennis van het gebruik van een Windows computer of Mac beschikken. Ook moet je weten hoe het internet werkt en hoe je dit zelf kan gebruiken.

Wanneer je deze module gevolgd hebt en je toch nog verder wilt gaan met het onderwerp, kun je je inschrijven voor de vervolg cursus bij deze organisatie. In de module "Word - Deel 2" leer je met de meer geavanceerde functionaliteiten van het programma werken. Zo zul je leren hoe je je documenten levendiger kan maken en hoe je een stuk efficiënter kan werken met het programma.

Specifieke onderwerpen die in deze opleidingsmodule behandelt worden zijn: Grafische objecten opnemen en ordenen binnen een Word-document, de opmaak instellen aan de hand van vooraf ingestelde opmaakprofielen, gebruik van Sjablonen en deze zelf kunnen maken.

Voor de mensen die vaak papers of eindwerken moeten schrijven zijn er ook een aantal onderwerpen die handig zijn om te leren: Zo leer je tijdens deze cursus automatisch een inhoudstafel maken, een index genereren, voet- en eindnoten maken en nog veel meer.

Dit is dus de perfecte vervolg opleiding voor mensen die in een administratieve functie werken, of gaan werken, maar ook voor mensen die nog aan het studeren zijn en die graag hun geschreven werkstukken op een professionele manier willen inleveren!

Persoon werkt met word
Wanneer je met Word kan werken, heb je meer kans op het krijgen van een administratieve job.
Bron: Unsplash, Credit: Bench Accounting

Explain IT

Bij deze organisatie kunnen mensen die in de buurt van Brugge wonen en die graag willen leren werken met word terecht voor het volgen van verschillende cursussen. Zo hebben ze een cursus "Word: Basis" waarbij je kennis maakt met alle verschillende basis functionaliteiten die het programma je te bieden heeft.

Deze blog heeft het over de mogelijkheden lessen Word in Aalst die je kan volgen.

De cursus is ontworpen voor mensen die nog nooit met het programma gewerkt hebben en die dit graag op een efficiënte manier willen leren doen. Zo zullen onderwerpen zoals: Menustructuur, het aanmaken van documenten in de lessen behandelt worden. Je zult ook nog een stapje verder gaan met onderwerpen zoals:

  • Opmaak van Word: Hier leer je sjablonen gebruiken, alinea's opmaken en documenten opmaken.
  • Controleren, Bewerken en Beheren: Hier leer je hoe de spelling- en grammaticacontrole van het programma werkt, hoe je opsommingstekens moet invoegen en hoe je autocorrectie in je voordeel kan gebruiken!
  • Objecten: De laatste groep van functionaliteiten die je in deze opleiding zult behandelen zijn de objecten. Hierbij moet je denken aan tabellen, foto's en andere objecten invoegen en kunnen bewerken!

De cursus zal over 2 dagen gegeven worden en het kost in totaal €821 om hieraan deel te nemen.

Nadat je deze cursus gevolgd hebt en je besloten hebt om toch nog verder te gaan, heb je de mogelijkheid om bij deze organisatie ook nog een vervolg cursus te volgen.

De vervolg opleiding focust vooral op het kunnen maken van professioneel uitziende documenten en je zult leren hoe je de geavanceerde functies van het programma kan gebruiken. Om je een voorbeeld te geven over de verschillende onderwerpen die er tijdens deze cursus behandelt worden hebben we er een paar op gelijst:

  • Bestandlocaties
  • Lint aanpassingen
  • Formulieren met invoervelden
  • Gebruik van stijlen
  • Inhoudsopgaven maken
  • Redigeren

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de onderwerpen die er in de cursus voor gevorderde gegeven worden. Ook deze cursus zal over 2 dagen gegeven worden en je zult er ook €821 voor moeten betalen.

Zoals je kan zien zijn er verschillende opties om in de buurt van Brugge een cursus Word te volgen. De meeste van deze cursussen zijn groepscursussen. Dit is vooral handig voor mensen die graag nieuwe mensen tijdens het leren van nieuwe vaardigheden willen leren kennen. Maar er zijn ook mensen die liever lessen vanuit hun eigen woonkamer zouden willen volgen. Voor deze mensen hebben we ook een oplossing!

Computer op bureau
Wanneer je Word op je computer hebt, kan je zelfs zonder internet professionele documenten opstellen.
Bron: Unsplash, Credit: Kevin Bhagat

Volg een thuisstudie cursus Word

De mensen die graag vanuit hun eigen woning een Word cursus willen volgen, hebben de mogelijkheid om dit te doen met de cursus Word voor beginners van de organisatie: Thuisstudie". Deze cursus kan je op je eigen tempo afleggen en volstaat als professionele opleiding. Dit betekent dat je na afloop ook een diploma krijgt om aan te tonen dat je deelgenomen hebt aan deze cursus.

Tijdens deze cursus maak je op je eigen tempo kennis met alle basis functionaliteiten die het programma Word voor jou in petto heeft. Zo zul je leren hoe je een document moet openen, opslaan, bewerken en je zult tegen het einde van de cursus ook nog enkele geavanceerde technieken leren! 

De cursus is ontwikkelt voor mensen die nog nooit met het programma Word gewerkt hebben en die dit graag willen doen. Om deel te nemen aan deze cursus moet je enkel een basiskennis van je computer hebben en je moet beschikken over een Windows computer systeem! De cursus kost in totaal €189!

Voor de mensen die extra lessen willen volgen of die gewoonweg een-op-een les willen volgen, bestaat er nog altijd Superprof!

Privélessen Word met Superprof in Brugge

Volg je liever een-op-een lessen Word en woon je in de buurt van Brugge? Dan kan je op het online platform van Superprof, op een snelle en eenvoudige manier, een privé docent vinden die je helpt bij het leren werken met word. Je moet enkel de regio waar je lessen wilt volgen ingeven en je laat weten op welk niveau je deze lessen graag zou willen volgen. Wanneer je dit gedaan hebt zul je een overzicht van alle leerkrachten die er in jouw buurt beschikbaar zijn krijgen. Het enige wat je hierna nog moet doen is een eerste les met een van deze leerkrachten inplannen.

Kom er in deze blog achter waar je lessen Word in Leuven kan volgen

Deze eerste les Word, wordt in de meeste gevallen gratis gegeven. Dit komt doordat de leerkracht deze les zal gebruiken als een kennismakingsles. Dit betekent dat de leerkracht er tijdens deze les achter komt op welke manier hij of zij jou kan helpen en wat jouw precieze verwachtingen van de lessen zijn! Na deze les zal je leerkracht ook een gepersonaliseerd lesplan opstellen, zodat jij op een zo efficiënt mogelijke manier met het programma leert werken.

Mensen werken op word in kantoor
Wanneer je privélessen Word volgt, zul je vaak op een meer efficiënte manier met het programma leren werken.
Bron: Unsplash, Credit: Tim van der Kuip

Ben je nieuwsgierig naar de opties die je hebt om bijlessen Word in Mechelen te volgen? Ontdek het hier.

De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring met het geven van lessen Word, en zullen daarom jou op een enthousiaste manier alle kneepjes van het vak bijbrengen!

Wanneer je privélessen volgt heb je enkele voordelen. Het grootste voordeel dat je waarschijnlijk zult ervaren is dat je de lessen bijna volledig zelf kan inplannen. Dit is vooral handig voor mensen die een vaak wisselende werkweek hebben en die toch graag een nieuwe vaardigheid willen opdoen! Een ander voordeel dat je hebt bij het volgen van privélessen is dat je 100% van de aandacht van je leerkracht krijgt. Wanneer je dus ergens moeite mee hebt zal de leerkracht alle tijd nemen om je te helpen totdat je weer verder kunt!

Zoals je kan zien zijn er verschillende redenen om privélessen Word te volgen. Wacht niet langer en plan vandaag nog je eerste les in!

Lees in deze blog waar je Word les in Vlaanderen kan volgen. Waar wacht je nog op?

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!