Ben je je werk moe of lukt het allemaal niet meer zo goed en wil je wat verandering in je leven? Ben je niet meer zo zeker over de werkkeuze die je een aantal jaar geleden gemaakt hebt en heb je hulp nodig bij het maken van de volgende keuze? Woon je in de buurt van Aalst? Dan is dit de perfecte blog voor jou! Lees snel verder

Kom er in deze blog achter waar je loopbaancoaches in Antwerpen kun vinden.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die een burn-out krijgen of die gewoon zonder plezier naar hun werk gaan. Iedere morgen moeten ze zich naar het werk slepen zonder dat ze hier enige voldoening uit krijgen.

Om deze mensen te helpen zijn er verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor een aantal coaching sessies. Deze sessies worden gegeven door loopbaancoaches die je zullen helpen bij het in kaart brengen van je persoonlijkheid en de talenten die je kunt gebruiken voor je werk.

Wanneer je met tegenzin naar je werk moet gaan, zal het altijd lijken alsof de dag niet tot een einde kan komen!

Hierna gaan ze samen met jou op zoek naar de jobs die het beste bij je kunnen passen in sectoren waar jij interesse in hebt. Op deze manier zul je een nieuwe stap in je carrière kunnen maken zodat je weer met plezier naar je werk kunt!

Ben je zelf geïnteresseerd in het volgen van een aantal van deze sessies? Dan kun je best even verder lezen!

Loopbaan coach geeft uitleg
Wanneer je loopbaan coaching volgt zul je samen met je coach oefeningen maken om jezelf te ontdekken.
Bron: Unsplash, Credit: Cowomen
De beste leraren Loopbaancoach beschikbaar
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Frans
Frans
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Siebe
Siebe
29€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nathan
Nathan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariane
Ariane
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Frans
Frans
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Siebe
Siebe
29€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Nathan
Nathan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ariane
Ariane
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Aalst kun je loopbaancoaching krijgen?

Woon je in de buurt van Aalst en heb je nood aan begeleiding bij de keuzes omtrent je werk of je loopbaan? Weet je niet waar je terecht kunt of lukt het je maar niet om de job die je graag wilt uitoefenen te pakken te krijgen? Geen enkel probleem, in Aalst zijn er namelijk verschillende loopbaan coaches of organisaties die loopbaancoaching voorzien en die je hiermee kunnen helpen. Lees dus snel verder.

Ontdek in deze blog waar je loopbaancoaches in Gent kunt vinden.

Querencia

Bij deze organisatie kom je terecht bij Christine Esteingeldoir die je graag helpt om de richting van je loopbaan te ontdekken. De organisatie heeft a meer dan 300 mensen kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe carrière of bij het uitzoeken hoe ze hun huidige carrière terug interessant konden maken. De coach is al meer dan 6 jaar actief als loopbaancoach bij de VDAB.

Door de nauwe samenwerking met de VDAB kun je bij deze organisatie terecht met de loopbaancheques die je bij de VDAB kunt verkrijgen. Hiermee krijgt u toegang tot 7 uur coaching wat een waarde heeft van €1100. De loopbaancheques kosten €80 voor dit traject van 7 uur loopbaan coaching.

Indien je geen recht meer hebt op de loopbaancheques of wanneer je deze al gebruikt hebt, kun je een aanvraag doen voor een prijs offerte om toch loopbaancoaching te krijgen.

vrouw lacht op werk
Een loopbaan coach helpt je om terug gelukkig te worden in je huidige job.
Bron: Unsplash, Credit: Mateus Campos

Krachtpunt

Woon je in de buurt van Aalst en wil je graag meer voldoening uit je werk halen? Wil je meer energie halen uit je werk of werk doen dat je meer energie geeft? Dan kun je terecht bij de organisatie "Krachtpunt". Met de loopbaancoaches van Krachtpunt ga je op zoek naar wat je precies van de toekomst verwacht.

De loopbaan coaching sessies die je bij deze organisatie kan volgen,  kun je betalen met de loopbaancheques die je krijgt van de VDAB. Hiervoor zul je €80 moeten betalen voor 7 uur aan coaching sessies.

Deze sessies worden in 2 delen opgesplitst. De eerste 4 uur wordt vaak gebruikt om je persoonlijk profiel op te bouwen. Zo zal je loopbaanbegeleider je gerichte vragen stellen om erachter te komen wat jouw normen en waarden in het leven zijn en wat je talenten zijn die je kunt gebruiken.

De laatste 3 uur van het traject worden vooral gespendeerd aan het uitzoeken van de verschillende opties die je hebt en de verschillende stappen die je moet zetten om tot de gewenste resultaten te kunnen komen.

Kom in deze blog alles te weten over loopbaancoaches in Mechelen.

Loopbaan coaching bij Diaspoor in Aalst

Een andere organisatie waarbij je in Aalst terecht kunt voor het volgen van loopbaan coaching is de organisatie Diaspoor. Hier kun je loopbaancoaching krijgen van de loopbaan coach Eva De Smet. Deze loopbaancoach gaat met jou aan de slag met de technieken van de organisatie om jouw talenten en kunnen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Zodra dit gebeurt is zul je samen werken aan vaardigheden die je nodig zou hebben om een job, die wat je echt zou liggen, te pakken te krijgen.

Je kan de loopbaancoaching volgen en deze te betalen met de loopbaancheques die je aangeboden krijgt door de VDAB. Met deze cheques krijg je toegang tot 7 uur aan loopbaan coaching, ter waarde van €1100 voor slechts €80, de rest van dit bedrag wordt namelijk als subsidie door de staat betaald.

Indien je deze loopbaancheques al gebruik hebt, kun je bij deze organisatie ook terecht voor het volgen van groep sessies loopbaancoaching. Hier begin je met een individuele sessie waarin je een persoonlijk profiel opstelt. Hierna volg je enkele workshops in groep met individuele na besprekingen.

Wanneer je deze groepsloopbaan begeleiding wilt volgen zul je zelf een €295 moeten bij betalen. Voordat deze lessen georganiseerd kunnen worden, moeten er minstens 10 deelnemers zijn. Wil je echt enkel een op een sessies volgen zonder loopbaancheques? Dan kan je dit bij deze organisatie doen aan €80 per uur

Ontdek in deze blog waar je loopbaancoaches in Brugge kunt vinden.

Vrouw in kantoor
Met loopbaan coaching kun je ook voor een job gaan die beter bij je past!
Bron: Unsplash, Credit: LinkedIn sales Solutions

The Job coach in Aalst

Iedereen die nood heeft aan loopbaan coaching kan terecht bij deze organisatie voor het volgen van enkele sessies loopbaancoaching of iedereen die op zoek is naar een nieuwe job of begeleiding hierbij, kan terecht bij de organisatie "the job coach". Deze organisatie heeft verschillende loopbaancoaches die gespecialiseerd zijn in verschillende velden. Zo heb je iemand die zich volledig focust op de work-life balans, zo heb je een coach die je kan helpen bij een carrièreswitch.

De organisatie voorziet een aantal vooraf opgestelde trajecten waar je voor kan kiezen. Zo heb je de trajecten die je kunt betalen met de loopbaancheques van de VDAB:

  • Succesvolle carrière verandering: In dit traject breng je samen met een loopbaan coach je verschillende talenten in kaart en ga je op zoek naar jobs in verschillende sectoren waarbij jij je helemaal thuis zou kunnen voelen!
  • Heroriënteren na corona: Door de pandemie hebben veel mensen een zwaarder takenpakket gekregen of ze zijn gewoonweg ontslagen. Bij dit traject helpt de organisatie om je een nieuwe job te vinden aan de hand van je normen, waarden en je talenten die je kan gebruiken.
  • Loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen: Ben je een ondernemer, maar zit je even vast en weet je niet meer wat te doen met je zaak? Dan kun je de diensten van deze loopbaancoach inschakelen.

Bij deze organisatie heb je echter ook een aantal trajecten die je kan volgen wanneer je de loopbaancheques van de VDAB al gebruikt hebt of hier geen recht meer op hebt:

  • Het talenten ontdek traject: Hierin ga je in een 4 uur lang traject op zoek naar al je talenten en je persoonlijkheid die je in kan zetten voor een nieuwe job!
  • Carrière advies: Bij dit traject krijg je 6 uur lang begeleiding waar je eerst je talenten en je persoonlijkheid in kaart zult brengen. Hierna worden er verschillende jobs met je gekoppeld zodat jij een idee hebt voor je nieuwe carrière.
  • Personal branding traject: Dit is vooral voor de ondernemers of voor mensen die aan hun eigen personal branding willen werken. Tijdens dit 8 uur lange traject kom je erachter wat je talenten zijn, in welke sectoren jij je helemaal thuis zou voelen en hoe je je personal branding kunt optimaliseren.
Vrouw helpt man met computer
Samen met je loopbaan coach ga je op zoek naar je talenten en sterke punten.
Bron: Unsplash, Credit: Linked in sales solutions

Loopbaancoaching via Superprof in Aalst

Woon je in de buurt van Aalst en heb je loopbaancoaching nodig? Dan kan je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Je vindt hier namelijk op een zeer snelle en eenvoudige manier een loopbaan coach die je met al je vragen zou kunnen helpen.

Je geeft de regio waar je de coaching wilt volgen in en je krijgt een lijst te zien van alle loopbaan coaches die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je deze coaching te komen geven. Het enige wat je dan nog zou moeten doen is een van deze coaches contacteren om een eerste sessie in te plannen.

Lees hier waar je loopbaancoaching in Leuven kunt krijgen.

Deze eerste sessie wordt in de meeste gevallen gratis gegeven aangezien het gebruikt word als kennismakingssessie. Hierin komt de coach echter wel al het een en het ander te weten. Zo zal hij of zij je een aantal gerichte vragen stellen die de coach kunnen helpen bij het opstellen van een persoonlijk profiel!

De coaches die hun diensten aanbieden via Superprof hebben al een aantal jaar ervaring in het geven van loopbaancoaching en zullen je dus op een enthousiaste maar ook gerichte manier kunnen helpen bij de problemen die jij ondervind.

Wanneer je loopbaan coaching sessies volgt bij een loopbaan coach van superprof, heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je loopbaan coaching volgt bij een andere organisatie. Zo heb je over het algemeen meer keuze om de sessies in te plannen. Zelfs na een drukke werk dag kun je voor jezelf een extra sessie inplannen. Een ander voordeel dat je hebt is dat de sessies van de loopbaancoaches over het algemeen een stuk voordeliger zijn.

Wacht dus niet langer met de stap naar een nieuwe carrière te zetten en laat een van de coaches van Superprof je hierbij helpen!

Kom er in deze blog achter waar je loopbaancoaching in Vlaanderen kan krijgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

SEO specialist, Ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Mijn andere interesses zijn: Reizen, technologie en computers en ik heb een grote liefde voor honden!