Zit je met een aantal vragen over je carrière waar je maar geen antwoord op kunt vinden? Of voel je dat er iets mis is, maar je kan niet eggen wat dit precies is? Dan kun je wel eens loopbaan begeleiding nodig hebben. Woon je in de buurt van Mechelen? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten.

Tegenwoordig wordt er steeds meer en meer van werknemers verwacht. Hierdoor kan het wel eens zijn dat een werknemer er totaal geen zin meer in heeft. Indien jij met dit gevoel zit en je verandering in je carrière wilt brengen, kun je best gebruik maken van een loopbaan coach.

Loopbaan coaching kan zeer handig zijn voor mensen die het niet meer zien zitten op hun huidige job!

Loopbaan coaches helpen mensen die met vragen over hun huidige carrière zitten of mensen die graag een carrière switch willen maken, maar die niet goed weten hoe ze dit zouden moeten doen. Ze helpen deze mensen door middel van gerichte vragen en oefeningen waarin je er achter komt wat er echt belangrijk voor jou is wanneer je naar je werk gaat.

Op deze manier kan de coach je dan helpen door een aantal nieuwe jobs voor te stellen waarin je je eventueel beter zou kunnen voelen.

Kom er in deze blog achter waar je loopbaan coaching in Antwerpen kunt krijgen.

In Vlaanderen wordt loopbaancoaching gepromoot door de overheid. De VDAB biedt namelijk loopbaancheques aan voor mensen die dit nodig hebben. Deze cheques kosten €40 per stuk en je hebt recht op 2 loopbaan cheques per keer. Deze cheques geven je recht op een loopbaan begeleiding van minstens 7 uur, ter waarde van €1100, voor slechts €80.

Loopbaancoach in gesprek
Een loopbaan coach gaat samen met jou op zoek naar de beste volgende stap in jouw carrière.
Bron: Unsplash, Credit: Kobu Agency

Heb je zelf interesse in het volgen van deze loopbaan begeleiding sessies? Dan kan je best even verder lezen, we gaan het namelijk hebben over verschillende organisaties waarbij je terecht kunt om gebruik te kunnen maken van deze diensten!

De beste leraren Loopbaancoach beschikbaar
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Mechelen kun je terecht voor loopbaancoaching

Woon je in de buurt van Mechelen en heb je hulp nodig bij het maken van de moeilijke keuzes over je werk? Weet je dat er verandering nodig is, maar weet je niet waar je hiervoor moet beginnen? Dan ben je aangekomen bij het juiste deel van de blog! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je Loopbaan coaching in Mechelen kunt volgen.

Grow-2

Bij de organisatie Grow-2 kan iedereen die in de buurt van Mechelen moeite heeft op zijn werk en graag een nieuwe kant wilt opgaan terecht voor het volgen van coaching sessies bij Christel of Jago.

Christel is een coach die gespecialiseerd is in het leren managen van stress. Dit is vooral handig voor mensen die enorm veel stress in hun werkomgeving ervaren. Deze coaching is handig voor mensen die graag hun huidige job willen blijven uitoefenen, maar die veel hulp nodig hebben bij het vinden van een manier om met de stress om te kunnen gaan. De coaching sessies zullen op jouw tempo en stap voor stap gaan.

Kom er in deze blog achter waar je loopbaan coaches in Gent kunt vinden.

Jago is een effectieve loopbaan coach die je kan helpen bij het opnieuw vinden van jezelf. Zo ga je met hem op zoek naar waar je energie van krijgt, wat je waarden en normen zijn en wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Aan de hand van deze informatie zal Jago je persoonlijkheid in kaart kunnen brengen.

Hierna ga je samen met je loopbaancoach op zoek naar wat je droomjob precies inhoudt en hoe je deze droomjob zou kunnen krijgen.

Je kan bij deze organisatie ook terecht voor begeleiding bij het overstappen naar een zelfstandige persoon. Dit is handig voor mensen die volledig op hun eigen benen willen staan en hier nog een laatste duwtje in de rug bij nodig hebben!

Vrouw krijgt loopbaan coaching
Een loopbaan coach zal je vaak gerichte vragen stellen in een comfortabele omgeving.
Bron: Unsplash, Credit: Christina

Indien je gebruik wilt maken van deze diensten kun je een volledig gratis gesprek aangaan. Tijdens dit gesprek kom je erachter wat de organisatie voor je in petto heeft en zal er ook al een eerste ruwe planning gemaakt kunnen worden.

De loopbaancoaching kun je bij deze organisatie ook online via verschillende platformen volgen! Perfect dus voor mensen die zich niet goed kunnen verplaatsen.

Puur Coaching

Een andere organisatie waarbij je in Mechelen terecht kunt voor het volgen van loopbaan begeleiding is de organisatie "puur Coaching". De coach van deze organisatie zal je helpen uitzoeken of je op de goede plek zit binnen je huidige positie, maar ze zal je ook helpen indien je een resultaat gerichte begeleiding nodig hebt bij het zoeken van een nieuwe carrière!

Lucie Ruebens is de loopbaancoach die je kan helpen bij het vinden van de jobs die perfect bij je passen. Zo kan ze je helpen bij het verwerken van blokkades die je in je huidige job zou voelen, zodat je hier weer met plezier naar toe kunt gaan. Indien je kiest voor de carrièreswitch, zal Lucie je helpen bij het professioneel voorbereiden hierop. Zodat jij op een zelfzekere manier kunt solliciteren voor je nieuwe baan!

Voor de loopbaan begeleiding van Puur Coaching zul je kunnen betalen met de loopbaan cheques die je bij de VDAB kunt aanvragen.

Met deze cheques krijg je toegang tot 7 uur loopbaan begeleiding voor €80. Normaal gezien zou je gemiddeld €1100 voor deze begeleiding moeten betalen!

Lees hier alles over loopbaan coaching in Aalst!

Mensen in kantoor in meeting
Je loopbaan coach zal je ook helpen bij het uitzoeken van de beste positie voor jou!
Bron: Unsplash, Credit Christina

Simply Ilse

Iedereen die in de buurt van Mechelen met vragen zit over zijn of haar loopbaan kan terecht bij de diensten van Simply Ilse.

Bij deze organisatie begin je met een kennismaking waarin je je coach leert kennen. In de volgende sessies laat je weten met welke vragen over je loopbaan je loopt en wordt er een ruwe planning gemaakt om deze vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

De sessies hierna zullen bestaan uit het maken van oefeningen en het verzamelen van informatie over jezelf zodat de vragen beantwoord kunnen worden. Uiteindelijk zal je coach je een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen zodat de begeleiding ook in de realiteit toegepast kan worden!

Over het algemeen duurt de loopbaanbegeleiding 4 tot 8 uur per persoon. De coach zal alles volledig op jouw tempo aanpassen! Deze sessies kan je betalen met de loopbaancheques die je bij de VDAB kunt krijgen. Op deze manier kun je 7 uur aan loopbaan begeleiding, wat normaal rond de €1100 kost, voor slechts €80 volgen!

Zoals je kunt zien zijn er in de buurt van Mechelen verschillende locaties waar je terecht kunt met je loopbaan vragen. Echter heb je hier net nadeel dat je vrijwel altijd met loopbaancheques zult moeten betalen. Heb je hier geen recht op? Dan kun je best even verder lezen!

Kom er in deze blog achter waar je voor loopbaan coaching in Brugge terecht kunt!

Loopbaancoaches in Mechelen via Superprof

Iedereen die in de buurt van Mechelen op zoek is naar loopbaan coaching kan best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Via dit platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een loopbaan coach die je weer op het juiste pad kan brengen.

Je geeft de regio waar je de coaching wilt krijgen in en je krijgt een lijst te zien van alle loopbaan coaches die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je coaching te komen geven.

Het enige wat je hierna nog zou moeten doen is een eerste sessie in plannen. Deze eerste sessie wordt in de meeste gevallen gratis aangeboden. Dit komt doordat de coach deze sessie zal gebruiken als kennismakingssessie. Tijdens deze sessie zal de coach er achter komen wat je precieze vragen zijn en wat je verwachtingen van de begeleiding zijn.

De coaches die hun loopbaan coaching via Supeprrof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring en zullen je op een enthousiaste manier proberen te helpen bij het vinden van antwoorden op de vragen die jij hebt!

Ontdek in deze blog waar je overal loopbaancoaching in Leuven kunt krijgen.

Loopbaan coach bemiddelt met werkgever
Wanneer je loopbaan coaching wilt volgen, zul je hier hoogstwaarschijnlijk nieuwe mensen me leren kennen.
Bron: Unsplash, Credit:  Christina .

Wanneer je de diensten van de coaches van Superprof gebruikt heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben bij het volgen van deze coaching sessies bij andere loopbaancoaches. Een van de voordelen is dat je de coaching sessies volledig zelf kunt inplannen. Dit is vooral handig voor mensen die zeer weinig tijd hebben, maar die toch willen werken aan zichzelf. Een ander voordeel dat je hebt bij het volgen van loopbaan coaching via Superprof is dat je bij deze coaches niet met de loopbaancheques hoeft te betalen, ook zijn de prijzen die je per sessie moet betalen over het algemeen een stuk goedkoper.

Je kunt er voor kiezen waar je de coaching sessies wilt volgen. Zo kan de coach tot bij jou komen of je kan er voor kiezen om zelf naar de coach toe te gaan. Indien beide opties niet mogelijk zijn, kunnen de sessies vaak ook online doorgaan! Op deze manier kan iedereen die het wilt, ook effectief loopbaan coaching krijgen!

Zoals je ziet zijn er verschillende voordelen aan het volgen van loopbaancoaching bij een coach van Superprof. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een verandering in je eigen leven!

Lees in deze blog waar je loopbaan coaching in Vlaanderen kunt krijgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!