Heb je moeite om je iedere dag weer op je werk te krijgen? Haal je geen voldoening meer uit je werk en is het moment waarop je weer naar huis mag het enige leuke moment van je dag? Woon je in de buurt van Brugge en heb je hier hulp bij nodig? Dan kan je best even verder lezen!

Lees in deze blog waar je loopbaan begeleiding in Antwerpen kunt krijgen.

Er zijn veel mensen die iedere dag met tegenzin naar het werk gaan en die enkel uitkijken naar het moment waarop ze weer naar huis mogen. Dit is geen gezonde mentaliteit en kan zeer ernstige gevolgen zoals een burn out hebben. Het is dus belangrijk dat wanneer je merkt dat dit het geval voor jou of voor een van je familie leden is, dat je hier zo snel mogelijk verandering in brengt.

Wanneer je iedere dag met tegenzin naar het werk gaat, kan dit voor een burn out zorgen. Het is belangrijk om jezelf hier tegen te beschermen!

Weet je niet hoe je hier verandering in kunt brengen? Geen enkel probleem, we zijn met het team van superprof op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor en deze hebben we gevonden: Loopbaan coaching!

Loopbaancoaches helpen je om stappen te zetten in de juiste richting. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen bij het ontdekken van je talenten en welke jobs het beste bij je talenten en bij je waarden passen!

Heb je zelf interesse in het volgen van Loopbaan begeleiding? Dan kan je best even verder lezen!

Mensen in kantoor
Loopbaan coaching kan je vaak ook helpen om je oude job terug leuk te vinden!
Bron: Unsplash, Credit: Jason Goodman
De beste leraren Loopbaancoach beschikbaar
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kan je loopbaancoaching vinden?

Woon je in de buurt van Brugge en heb je moeite om iedere dag weer naar je werk te gaan of ben je werkloos en heb je geen idee welke job er bij jou past? Dan kun je in de buurt van Brugge bij een aantal verschillende organisaties terecht die je kunnen helpen met de vragen die je hier over hebt. Lees snel verder en kom er achter waar je hiervoor terecht kunt in Brugge.

Ontdek in deze blog waar je loopbaan coaches in Gent kunt vinden.

Violette De Raes

Deze loopbaan coach zal je op een unieke manier proberen te helpen bij het vinden van je flow in je werk. Ze zal proberen om je op een respectvolle en liefdevolle manier te helpen bij het vinden van jezelf, maar er wachten je ook een aantal uitdagingen op. Deze uitdagingen zullen je helpen bij het in actie schieten van jezelf en het plan dat je samen met de coach opstelt.

De loopbaancoach zal zich focussen om je op 3 verschillende vlakken te kunnen helpen: Je talenten ontdekken, je evenwicht vinden en vinden wat je drijft. Op deze manier kun je namelijk een aantal carrières uitsluiten zodat je hier niet in verwikkeld geraakt. Zo kun je je focussen op de carrières die je eventueel naar je droom job toe brengen!

Violette is een job design career coach die je kan helpen met het in kaart brengen van je talenten en van je dromen. Hiermee gaat ze dan opzoek naar verschillende jobs die hier op aansluiten. Dit loopbaancoaching traject kun je volgen met de loopbaancheques die je bij de VDAB kunt krijgen. Hiermee heb je recht op 7 uur aan loopbaan coaching, ter waarde van €1100, maar het kost slechts €80!

Na dit traject kun je zelf weer op pad gaan met het concrete plan dat je samen met Violette hebt opgesteld!

Talentenbox

Deze organisatie is opgericht door Sophie Vanbiervliet, en helpt mensen die moeite hebben bij hun huidige werk of bij het vinden van de motivatie om naar het werk te gaan.

De loopbaan coach zal je helpen om erachter te komen waar je vast zit, wat er wel voor je lukt en hoe je deze eigenschappen kan verbeteren of versterken. Zo zal ze er proberen achter te komen wat er precies mis is met je huidige job of met je vorige job. Hierna zal er een persoonlijk plan worden opgesteld waarin jij realistische doelen leert stellen waar je stap voor stap naar toe kunt werken. Op deze manier kun je met een concreet plan aan de slag om je droomjob te krijgen!

Kom er in deze blog achter waar je loopbaan begeleiding in Aalst kunt vinden.

Bij deze organisatie kun je de loopbaan begeleiding betalen met de loopbaancheque die je bij de VDAB krijgt. Je hebt iedere 7 jaar recht op 2 loopbaancheques die je toegang geven tot 7 uur loopbaanbegeleiding. Deze cheques kan je aankopen voor €80. De 7 uur loopbaan coaching heeft een effectieve waarde van €1100.

mannen zitten in kantoorruimte
Wanneer je je niet meer zo gelukkig voelt op je werk, kun je best eens een gesprek aangaan met een loopbaancoach.
Bron: Unsplash Credit: Kaleidico

Coach Ann

In Brugge kan je ook nog terecht bij de organisatie "coach Ann" om loopbaancoaching te krijgen. Ann is een loopbaan coach met ervaring in Human resources, sociale wetgeving en nog veel meer dingen die je kunnen helpen bij het vinden van een carrière die volledig bij jou aansluit!

Om jou de beste kwaliteit van loopbaan coaching te garanderen, gaat Ann vaak nog op bijscholing zodat alle informatie relevant blijft en zodat ze nieuwe technieken zou kunnen leren!

Doordat Ann een sterke achtergond heeft in het rekruteren van nieuwe mensen, kan ze je helpen bij het opstellen van een professioneel CV zodat jij meer kans hebt om voor je nieuwe job gekozen te worden!

Er zijn verschillende trajecten die je bij deze loopbaan coach zou kunnen volgen. Zo heb je de Trajecten waarvoor je met de loopbaancheques van de VDAB moet betalen. In dit traject krijg je eerst 4 uur begeleiding voor €40. In deze 4 uur leer je jezelf volledig ontdekken en zal er een persoonlijk profiel opgemaakt worden. Indien je meer begeleiding nodig hebt kun je dit met een tweede loopbaan cheque doen. Met deze 2e loopbaancheque krijg je recht op een vervolg traject van 3 uur waarin je een effectief plan opstelt zodat jij terug aan de slag kunt in de werkwereld!

Je kan bij deze organisatie ook een loopbaan begeleiding traject volgen zonder loopbaancheques. In dit geval zijn er verschillende trajecten waar je uit zou kunnen kiezen:

  • Loopbaan coaching regular: Dit pakket staat equivalent met het eerste deel van de loopbaancheque loopbaan begeleiding. Je krijgt dus 4 sessies van een uur waarin je jezelf leert ontdekken. Om deze 4 individuele sessies te kunnen volgen zul je zelf €840.95 moeten betalen.
  • Loopbaan coaching Light: Dit is een kleiner pakket voor mensen die minder problemen ondervinden of die enkel een plan willen opstellen. Hierbij krijg je 2 individuele sessies aan loopbaan coaching waarvoor je €450,12 moet betalen.
  • Stress vermindering pakket: Dit is het volledige pakket waarin je de 2 verschillende delen van de loopbaancheque trajecten ook kunt volgen. Wanneer je het voor het volledige pakket wilt gaan, moet je €1197,90 betalen!

Je kunt ook nog een bepaalde korting krijgen wanneer je lid bent van een van de volgende organisaties: Markant, Artemis of Best pittig. Bij iedere 4 uur loopbaan coaching die je gewoon volgt, zul je 1 gratis sessie krijgen. Zo betaal je voor iedere 5 uur aan loopbaan coaching slechts voor 4 uur.

Lees hier waar je in Mechelen Loopbaancoaching kunt krijgen.

Zoals je kunt zien zijn er in Brugge heel wat organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van loopbaan coaching. Maar de meeste organisaties verwachten dat er betaald wordt met loopbaancheques. Voor de mensen die hier geen toegang tot hebben, hebben we ook een oplossing gezocht! Lees snel verder.

collega's hebben plezier
Wanneer je loopbaancoaching krijgt, zul je ook vaak een carrière switch maken. Hier leer je dan vaak ook nieuwe mensen kennen.
Bron: Unsplash, Credit: Brooke Cagle

Loopbaan coaches vinden in Brugge met Superprof

Woon je in de buurt van Brugge en heb je nood aan loopbaan begeleiding maar heb je geen recht op loopbaancheques? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een loopbaan coach in jouw buurt die perfect bij je past!

Je geeft de regio waarin je deze coaching wilt krijgen op het platform in, wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle loopbaancoaches in jouw omgeving die je eventueel wel loopbaan begeleiding kunnen geven. Het enige wat je nu nog te doen staat is een van deze coaches een berichtje sturen om een eerste sessie in te plannen.

Kom er in deze blog achter waar je loopbaancoaching in Leuven kan krijgen.

Deze eerste sessie wordt in de meeste gevallen gratis aangeboden. Dit komt doordat het ook meer gebruikt wordt als kennismakingssessie. Hierin zal de coach je een aantal vragen stellen om een algemeen persoonlijk profiel op te stellen. Wanneer de eerste sessie gedaan is zal de coach de meer specifieke vragen kunnen stellen. In de eerste sessie kun jij ook terecht met alle vragen die je over de diensten hebt.

Vrouwen in Kantoor
Wanneer je je niet meer voldaan voelt van je werk, maar je niet weet wat je moet doen, kun je best een loopbaan coach inschakelen!
Bron: Unsplash, Credit: Cowomen

De loopbaan coaches die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring en willen jou dus op een enthousiaste manier helpen bij het vinden van de job die perfect bij je past! Je kan er dus bijna zeker van zijn dat ze je helpen bij de problemen die je nu ondervindt!

Wanneer je loopbaan coaching bij een loopbaancoach van Superprof volgt, heb je een aantal voordelen die je niet hebt wanneer je bij een andere coach zou gaan. Zo heb je bijvoorbeeld de kans om zelf te bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Er zijn namelijk geen minimum aantal uren die je bij deze coaches moet volgen om gebruik te kunnen maken van de diensten.

Een van de grootste voordelen is dat je bij de loopbaan coaches van superprof niet hoeft te betalen met loopbaancheques om gebruik te kunnen maken van de diensten. De diensten zijn er namelijk om iedereen die moeite heeft te helpen!

Wacht dus niet langer en stap vandaag nog in de juiste, nieuwe, richting met de loopbaan coaching van Superprof!

Lees in deze blog waar je loopbaancoaching in Vlaanderen kunt krijgen.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!