Woon je in de buurt van Leuven en ben je op zoek naar een verandering in je werkleven, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kunt? Dan kan je deze blog gebruiken als gids bij het vinden van het antwoord op jouw vragen.

Lees hier alles over loopbaancoaching in Antwerpen!

Mensen die pas beginnen met werken zijn zeer ijverig en vaak niet te stoppen, maar na verloop van tijd is het wel eens mogelijk dat het werk niet meer zo leuk is of dat je zelfs met tegenzin naar het werk gaat.

Indien dit het geval is, wordt de kans die je hebt op het krijgen van een burn-out een stuk groter. Het is dus belangrijk dat je hulp krijgt bij het opnieuw plezier krijgen bij het werken! En dit is precies waar een loopbaan coach jou bij kan helpen!

Maar liefst 7% van de werkende bevolking heeft een echte burn-out waardoor ze hun normale leven niet meer kunnen leven!

Ben je zelf geïnteresseerd in het volgen van loopbaan begeleiding? Lees dan snel verder!

De beste leraren Loopbaancoach beschikbaar
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Leuven kan je loopbaan coaching krijgen?

Woon je in de buurt van Leuven en zit je met een aantal vragen op vlak van je carrière, maar kun je het antwoord hier niet op vinden? Ben je misschien van plan om van carrière te veranderen, maar heb je hier nog wat hulp bij nodig? Dan ben je bij het juiste deel van de blog aangekomen. We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor loopbaan coaching in Leuven!

Kom er in deze blog achter waar je loopbaan coaches in Gent kunt vinden.

Collega's in een kantoor
Het kan zijn dat je je niet goed voelt in je werkgroep. Loopbaan coaching kan je hierbij helpen!
Bron: Unsplash, Credit: Jason Goodman

Coach Ann

Iedereen die in de buurt van Leuven met vragen over zijn of haar loopbaan zit kan terecht bij de diensten van Coach Ann. Deze coach zal je op een discrete manier proberen te helpen met alle vragen die je hebt op vlak van loopbaan. Ze heeft namelijk veel jaar ervaring in het coachen van mensen, maar ze heeft ook ervaring in het rekruteren en screenen van nieuwe werknemers. Met deze combinatie van vaardigheden kan ze je helpen bij het opnieuw plezier ervaren in je huidige job of bij het vinden en voorbereiden van een nieuwe carrière die wel volledig bij je past!

Je kunt bij de coaching diensten van Ann terecht voor het volgen vaan loopbaan coaching in verschillende trajecten. Zo heb je het traject waarvoor je met loopbaancheques kunt betalen. Hierbij krijg je 7 uur loopbaan begeleiding, ter waarde van €1100, voor slechts €80. Deze loopbaancheques kan je bij de VDAB verkrijgen!

Heb je geen recht meer op de loopbaancheques maar wil je toch nog graag deze dienst gebruiken? Dan kun je bij coach Ann terecht voor het krijgen van loopbaan begeleiding in verschillende trajecten

  • Loopbaancoaching regular: Dit 4 uur lange traject staat gelijk aan de eerste 4 uur die je zou krijgen bij het traject dat je met de loopbaancheques kunt betalen. Hiervoor moet je echter wel zelf €840,95 betalen. In dit traject zul je vooral leren waar het probleem precies zit en je zult erachter komen welke jobs eventueel iets voor jou kunnen zijn!
  • Loopbaan coaching light: Dit is een klein pakket waarbij je slechts 2 uur loopbaancoaching zult krijgen. Dit is perfect voor de mensen die enkel wat specifieke hulp nodig hebben of die graag een beter idee krijgen over wat ze best kunnen doen. Om dit traject te kunnen volgen moet je zelf €450,12 betalen.
  • Bom Je Stress: Dit laatste pakket is een volledige begeleiding bij het identificeren van je probleem, het zoeken naar een antwoord hierop en je helpen bij het omzetten van de plannen in realiteit. Dit traject is staat ongeveer gelijk aan het lange traject dat je met de loopbaan cheques kunt krijgen! Om dit traject te kunnen volgen zul je zelf €1197,90 moeten betalen!

Deze organisatie heeft ook nog een aantal kortingen voor mensen die lid zijn bij bepaalde groepen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om 5 uur loopbaan coaching te krijgen en slechts 4 uur te moeten betalen. Hierbij krijg je dus 1 sessie gratis! Deze korting geldt enkel voor mensen die lid zijn van Markant, Artemis of Best Pittig!

Vrouw heeft plezier
Loopbaan coaching kan je helpen om terug plezier te krijgen in je huidige job!
Bron: Unsplash, Credit: Jason Goodman

Loopbaan coaching bij Franciska Devloo

De mensen die op zoek zijn naar loopbaan begeleiding in de buurt van Leuven kunnen terecht bij de diensten van Franciska Devloo! Met haar diensten wil ze je helpen met de volgende dingen:

  • Je terug een connectie laten maken met jezelf
  • Je bewust laten worden van je sterktes
  • Je helpen met het bepalen van doelen
  • Hulp bieden bij het maken van keuzen en het zetten van stappen in een nieuwe richting!

Dit doet ze aan de hand van de loopbaan coaching! Hierbij krijg je individuele begeleiding bij het vinden van de talenten en de sterktes waarover jij beschikt!

Wanneer er een eerste inzicht in wie je bent en wat je graag doet gevonden is, gaat de loopbaan coach samen met jou op zoek naar de verschillende keuzes die je kunt maken. Wanneer je de keuzes die het beste bij jou passen gevonden hebt, zal Franciska Devloo je proberen te helpen bij het realiseren van deze keuzes!

Kom er hier achter waar voor loopbaancoaching in Aalst terecht kunt.

De trajecten die je bij deze organisatie kunt volgen kun je op verschillende manieren betalen. Zo heb je het traject waarvoor je kunt betalen met de loopbaancheques die je bij de VDAB kunt krijgen. Deze loopbaancheques kosten in totaal €80 voor het volledige pakket. Hiermee krijg je toegang tot een traject van 7 uur loopbaan begeleiding ter waarde van €1100.

Indien je geen recht hebt op het volgen van loopbaan begeleiding kun je bij deze organisatie ook terecht voor het volgen van kleinere trajecten. Deze trajecten worden altijd per 6 uur gegeven. Dit is namelijk het algemene minimum dat nodig is om effectieve resultaten te boeken.

De coach heeft al meer dan 2000 uren aan coaching op haar teller staan waarmee ze kan aantonen dat ze een ervaren loopbaan coach is! Ook heeft ze verschillende diploma's om aan te tonen dat ze een effectieve opleiding gevolgd heeft!

Loopbaan coach met coach
Een loopbaan coach zal je met gerichte vragen kunnen helpen.
Bron: Unsplash, Credit: Christina

Make Me Fly

Bij deze organisatie heb je verschillende mogelijkheden wanneer het aankomt op het krijgen van loopbaan coaching. Hier werken Els en Rilla samen om mensen die met vragen over hun loopbaan zitten te helpen bij het vinden van het pad dat het beste bij hen past.

Je kan hier verschillende loopbaan begeleiding trajecten krijgen. Zo heb je het traject waar je enkel bij terecht kun voor het volgen van loopbaanbegeleiding die je kunt betalen met loopbaan cheques. Dit zijn cheques die je kunt aanvragen bij de VDAB. Hiervoor betaal je €40 per pakket van 3 of 4 uur. De overheid subsidieert de €520 voor je. Je hebt slechts recht op 2 van deze cheques per bepaalde periode.

Ontdek hier waar je loopbaancoaches in Brugge kunt vinden.

Ook voor mensen die geen recht meer hebben op het volgen van dit loopbaan traject met de loopbaan cheques, kunnen bij deze organisatie terecht voor het volgen van loopbaan begeleiding sessies bij deze organisatie.

Wanneer je geen recht meer hebt op de loopbaan cheques heb je verschillende formules waaruit je kunt kiezen bij deze organisatie.

  • Doe het zelf formule: De organisatie heeft verschillende boeken geschreven waarmee je jezelf al voor een heel groot deel kunt helpen.
  • Doe het zelf online formule: Rilla en Els hebben voor jou een online programma opgesteld waarbij je stap voor stap doorheen de basis elementen gaat en je zelf leert her ontdekken. Dit programma duurt 7 weken en wordt volledig online aan je gegeven!
  • Live Formule: Indien je echt een op een sessies wilt volgen kun je dit ook doen bij deze loopbaan coaches! Hier krijg je dan individuele loopbaanbegeleiding waarin de coaches je zullen helpen bij het vinden van jezelf en je terug op het juiste pad kunnen brengen. Indien je voor deze optie kiest krijg je sessies die elk een 50 tot 60 minuten duren. Deze kosten €121 per sessie!
Loopbaan coach helpt vrouw
Een loopbaancoach helpt je met verschillende oefeningen om jezelf te ontdekken.
Bron: Unsplash, Credit: Christina

Volg loopbaancoaching in Leuven met Superprof

Woon je in de buurt van Leuven en ben je op zoek naar een loopbaancoach die je kan helpen bij het maken van keuzes betreffende je carrière, maar weet je niet waar je hiervoor terecht kunt? Dan is Superprof de plek voor jou!

Op dit online platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een loopbaan begeleidingscoach die je kan helpen bij het vinden van je passie voor je werk. Het is zo eenvoudig als aangeven dat je loopbaan coaching wilt krijgen en het ingeven van de regio waar je dit zou willen krijgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle coaches die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je te helpen.

Kom er in deze blog achter waar je loopbaancoaches in Mechelen kunt vinden.

Het enige wat je nog moet doen is een van deze coaches een bericht sturen om een eerste sessie in te plannen. Deze sessie wordt in de meeste gevallen volledig gratis gegeven, aangezien het gebruikt wordt als kennismakingsles. Tijdens deze les zal de loopbaan coach een eerste observatie maken. Jij hebt hier dan ook meteen de mogelijkheid om vragen, die je graag beantwoord wilt hebben, te stellen.

Wanneer je loopbaancoaching via Superprof krijgt heb je een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je de loopbaancoaching bij een andere organisatie zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld een vrije keuze aan het aantal uur loopbaan coaching dat je wilt volgen. Er zijn geen minimum aantal uren die je verplicht bent om te volgen. Een ander voordeel is dat je bij deze coaches vaak zonder loopbaan cheques terecht kunt. Over het algemeen zijn de sessies ook een stuk voordeliger.

Zoals je kunt zien zijn er verschillende redenen om loopbaancoaching via Superprof te volgen, wacht dus niet langer en maak vandaag nog de eerste keuze in de richting van jouw nieuwe pad!

Lees in deze blog waar je overal loopbaancoaching in Vlaanderen kunt vinden.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!