Zit je vast in je carrière of zie je het nut van je baan niet meer in en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je loopbaan? Woon je in de buurt van Gent? Dan kan je deze blog als gids gebruiken. We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van loopbaan coaching sessies.

Kom er in deze blog achter waar je loopbaan coaching in Antwerpen kunt krijgen.

Loopbaan coaching is iets waar veel mensen gebruik van kunnen maken. Het werd vroeger alleen aangeboden aan mensen die met een burn out te maken kregen, maar tegenwoordig maakt iedereen die zich niet volledig voldaan voelt in zijn of haar werkomgeving gebruik van deze diensten! Zo krijgen werknemers in Vlaanderen zelfs 7 uur aan loopbaan coaching voor slechts €80, dit is normaal de prijs die je per uur zou moeten betalen.

Loopbaan coaches helpen je om jezelf terug te vinden en om de juiste keuzes te maken zodat jij gelukkig wordt in wat je doet!

Wanneer je het zelf niet meer zo goed weet op je werk, en je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste pad, kun je aanspraak maken op de diensten van een loopbaancoach. Deze helpen je om jezelf te vinden en ze helpen je bij het uitzoeken van wat je normen en waarde zijn. Hiermee zal er dan een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld worden zodat jij je dromen kunt waarmaken en kunt beginnen werken aan het krijgen van je droomjob!

Loopbaancoach in kantoor
Je loopbaan coach gaat samen met jou opzoek naar een baan die eventueel beter bij je past!
Bron: Unsplash, Credit: Christina
De beste leraren Loopbaancoach beschikbaar
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Gent kun je loopbaan coaching krijgen

Woon je in de buurt van Gent en zit je vast op je werk of wil je graag een nieuwe stap in je carrière zetten, maar heb je hier hulp bij nodig? Dan kom je er in het volgende deel van de blog achter waar je in Gent overal terecht kunt voor het krijgen van Loopbaan coaching.

De Talent Coach

Iedereen die graag loopbaan coaching wilt krijgen, kan in Gent terecht bij de organisatie "De talent Coach". Hier worden mensen die twijfels hebben over hun loopbaan geholpen bij het vinden van voldoening uit hun job of bij het zoeken naar een nieuwe job.

Ontdek in deze blog waar je loopbaan coaching in Aalst kunt krijgen.

Tijdens een loopbaan coachingstraject zul je erachter komen wat je echte talenten zijn en waar je energie en voldoening uit krijgt, maar ook welke soort jobs hier bij passen! Op deze manier krijg je een effectief zicht op de richting waarin je loopbaan kan gaan!

De organisatie werkt met 7 stappen waarin jij jezelf opnieuw leert ontdekken en wat je talenten zijn.

  • Eerste Stap: Kennismaking. Dit deel van het traject is gratis en er wordt tijd gemaakt om naar je specifieke vragen te luistern. Tijdens dit moment krijg je ook meer uitleg over hoe de de organisatie werkt.
  • Tweede Stap: In deze tweede stap ga je samen met de loopbaan coach op zoek naar je talenten en zul je deze door gerichte vragen ontdekken!
  • Derde Stap: Wat is jouw droomjob. In dit deel van het traject ga je samen met de loopbaan coach praten over de elementen die je droomjob zou hebben en waarom dit een onderdeel van je droom is. Op deze manier kan de loopbaan coach namelijk de rode draad van jouw droomjob herkennen en vaststellen.
  • Vierde Stap: Ga op zoek naar je eigen talenten. Iedereen heeft talenten, je moet er vaak echter nog gewoon achter komen wat deze talenten zijn. Hierna probeert de loopbaancoach de elementen van je droomjob te linken aan de talenten die je hebt
  • Vijfde stap: In deze stap ga je praten over wat er voor jou belangrijk in het leven is, indien je je geen zorgen meer hoefde te maken over geld!
  • Zesde stap: Wanneer je bij deze stap aankomt zal de loopbaancoach met jou gaan brainstormen over de mogelijkheden die je hebt om je droom waar te maken.
  • In de laatste stap bij deze organisatie zul je samen een plan maken om je doelen te kunnen bereiken! Zo zul je samen een CV opstellen of je kunt adviezen krijgen bij het starten van je eigen zaak!
Vrouw maakt oefening
Wanneer je loopbaancoaching krijgt, zul je ook verschillende oefeningen moeten maken om jezelf te ontdekken.
Bron: Unsplash, Credit: Christina

Li Coaching

Bij de organisatie Li Coaching kun je in Gent terecht voor het krijgen van loopbaan coaching! Deze coach heeft verschillende coaching sessies die je zou kunnen volgen, waaronder loopbaan coaching. In de loopbaan coaching sessies zul je een antwoord zoeken op vragen zoals: "Wie ben ik?", "Wat kan je?" en de vraag "Wat wil je nu echt?" Op deze manier kom je dingen te weten zoals welke elementen je kunnen helpen om in een bepaalde flow te geraken, dingen die je altijd zonder problemen kunt doen.

Loopbaan coaching in Leuven? Kom er in deze blog alles over te weten!

Tijdens de sessies leer je jezelf beter kennen en kom je erachter wat je echte talenten zijn zodat de loopbaancoach hier goede job opties voor kan voorstellen.

Ook zul je geholpen worden tijdens het maken van deze keuze. Zo zal de loopbaan coach een actieplan met je opstellen waar jij je op kunt focussen!

Zelfstandige of werknemers die worstelen met ADHD en die moeite hebben bij de keuzes die ze met hun carrière kunnen maken kunnen ook bij deze loopbaan coach terecht. Lidewei kan je helpen met alles op een rijtje te plaatsen zodat jij de best geïnformeerde keuzes kunt maken en je kunt focussen op je eigen toekomst! Ook leer je hoe je met je ADHD op een heldere manier keuzes kunt maken

De eerste 7 uur van de loopbaan coaching sessies kun je betalen met 2 loopbaancheques. Hiervoor betaal je dan €80 voor 7 uur aan sessies. Wanneer je deze loopbaancheques niet meer hebt kun je sessies van 2 uur aan €190 per sessie. De sessies werken per 2 uur aangezien je hier zo snel mogelijk mee vooruit kunt.

Vrouwen aan whiteboard
Een loopbaan coach kan je helpen bij het krijgen van een betere positie op je werk!
Bron: Unsplash, Credit: Christina

BlueBell

Bluebell is een organisatie die gestart is door Florence, een loopbaan coach met veel ervaring in HR op een commerciële sector.

Heb je loopbaancoaching in Mechelen nodig? Dan lees je best de volgende blog!

De loopbaan coaching is voor iedereen die met vragen rond zijn of haar eigen loopbaan of werksituatie zit. Deze vragen kunnen dingen zijn zoals twijfels over je werk, een nieuwe job, welke job bij je past. Alle vragen die je rond je loopbaan hebt kun je aan Florence vragen.

De eerste 7 uur van de loopbaan coaching kun je de betalen met loopbaancheques die je bij de VDAB kunt krijgen. Hiervoor betaal je €80 en krijg je 7 uur loopbaan coaching. Wanneer je geen recht hebt op deze loopbaancheques of wanneer je deze al gebruikt hebt, kun je bij deze organisatie de sessies volgen voor €50 per uur. Je kan de afspraken door de week, 's avonds en in het weekend boeken! Zo kun jij de sessies inplannen wanneer je zelf voldoende tijd hebt.

Coaching Gent

Iedereen die in de buurt van Gent de richting kwijt is in zijn of haar carrière kan de loopbaan begeleiding volgen bij de organisatie "Coaching Gent". Deze organisatie heeft een team van 6 coaches die je kunnen helpen in de buurt van Gent met alle vragen die je rond je carrière hebt.

Bij deze organisatie kun je 7 uur aan loopbaan begeleiding krijgen voor €80 door dit de doen met de loopbaanbegeleiding cheques die je kunt krijgen bij de VDAB.

De loopbaan begeleiding die je hier kunt volgen, is helaas enkel verkrijgbaar in het Nederlands, dit komt doordat je hier enkel terecht kunt met de loopbaancheques die je bij de VDAB kunt krijgen.

Vrouwen staan naast elkaar
Een loopbaancoach zorgt ervoor dat je terug zelfzeker en gelukkig naar je werk kan gaan.
Bron: Unsplash, Credit: Christina

Loopbaan Coaching in Gent via Superprof

Voel je je niet meer zo comfortabel in je positie of wil je gewoon een nieuwe kan uit maar weet je niet welke carrières er bij jou passen? Dan kan loopbaan coaching wel iets voor jou zijn! Weet je niet waar je hiervoor terecht kan in de buurt van Gent? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het platform van Superprof.

Ontdek in deze blog waar je loopbaancoaching in Brugge kunt krijgen.

Het online platform van Superprof is de plaats waar je op een snelle en eenvoudige manier een ervaren loopbaancoach in jouw buurt kunt vinden. Het enige wat je moet doen is de regio waar je deze coaching in wilt krijgen ingeven. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht te zien met alle verschillende loopbaan coaches die er in jouw buurt aanwezig zijn om deze sessies aan jou te geven.

De loopbaan coaches die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring en willen jou op een enthousiaste manier helpen om de juiste volgende stap in je carrière te zetten.

Je kan bij deze coaches terecht met vragen over je huidige carrière, maar ook voor dingen zoals een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee jij op het juiste pad komt om jouw dromen te realiseren.

Je hebt verschillende voordelen wanneer je loopbaan coaching bij Superprof volgt. Zo zijn de meeste coaches zowel door de dag als 's avonds en ook in het weekend beschikbaar. Een ander voordeel dat je hebt wanneer je loopbaancoaching van een coach van Superprof krijgt is dat deze sessies over het algemeen een stuk voordeliger kunnen zijn dan de sessies bij coaches die voor een andere organisatie werken.

Zoals je kunt zien zijn er verschillende redenen om de diensten van de loopbaancoaches van Superprof te gebruiken. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap op het pad van jouw toekomst!

Kom er in deze blog achter waar je loopbaancoaching in Vlaanderen kunt volgen.

De beste leraren Loopbaancoach beschikbaar
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Margot
5
5 (1 reviews)
Margot
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ihsane
Ihsane
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tineke
Tineke
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Deborah
5
5 (2 reviews)
Deborah
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pia
Pia
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Alien
5
5 (2 reviews)
Alien
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Kurt
Kurt
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mara
Mara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go
>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!