schaduw van bokser op muur

Superprof Boksen: Voor Ieder Wat Wils

"Boksen is niet alleen teen aan teen in de boksring staan. Het gaat ook om houding en elegantie onder grote druk." - Peter Berg Is boksen een sport voor bullebakken? Absoluut niet! We gaan tegen de mening in dat boksen alleen gaat om keihard stompen om stoom af te blazen tot het moment dat er […]

16 maart 2020 ∙ 10 minutes to read

Kickboksen in de ring

Alles Over Boksen!

“Het is moeilijk om nederig te blijven als je zo goed bent als ik” Muhammad Ali (1942-2016). Muhammad Ali was meervoudig wereldkampioen in de categorie zwaargewicht. De bewondering voor hem steeg tot verering maar daarnaast werd er ook kritiek op hem geuit. Zelfs nu wordt de voormalige wereldkampioen als de grootste legende in de bokssport […]

1 december 2019 ∙ 9 minutes to read

Lees hier alles over boksen!

Heb je niet zoveel zelfvertrouwen? Slaap je slecht? Kun je wel wat extra spiermassa gebruiken? Je hebt geen idee waar boksen wel niet goed voor is!

Lees alles wat je moet weten over boksen op de Superprof blog. De verschillende soorten, de geschiedenis, de voordelen. En als je alle blogs hebt doorgenomen, is het tijd om je eerste les te boeken.

Superprof is hét platform waarop honderden boksleraren zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Je kunt je leraar boksen onder andere vinden in GentLeuvenBrusselMechelen en Antwerpen. Let’s go!