Dankzij talen voel je je overal ter wereld thuis.– Edmund de Waal

Dus... je wilt de Franse taal leren? Fantastique! Wat een goede beslissing om te starten met een cursus Frans.  En waar je ook woont in Vlaanderen, we gaan je zo goed mogelijk helpen om de juiste Franse les voor je te vinden.

Of je nu beginner of gevorderde bent in het Frans, of je wil leren voor je carrière, voor een reis of voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor elk doel is er een goede cursus Frans voor jou, gewoon vlakbij jou, waar je ook woont in Vlaanderen!

Le français, c’est magnifique!

We moeten toch toegeven dat alles in het Frans veel mooier, chiquer en romantischer klinkt, vind je niet? Een chocoladekoek wordt un pain au chocolat en een boot un bateau.

Zelfs de meest basic woorden krijgen een romantische klank als je ze vertaalt naar het Frans.

Maar naast de ‘chicheid’  van deze taal zijn er nog heel wat andere redenen waarom Frans leren een fantastisch idee is. Niet alleen omdat Frans onze tweede officiële taal is in België, maar omdat het in meer dan 36 landen gesproken wordt door zo’n 220 miljoen mensen.

Waarom wil je deze vreemde taal precies leren?

Is het omdat je hals over kop en smoorverliefd bent op een Française of een Waal? Is het omdat je echt geïnteresseerd bent in de Franse cultuur, Franse literatuur of keuken en deze verder wilt verkennen? Of stuurt je baas je weg voor werk en moet je de taalvaardigheid bijspijkeren die je ooit op school had?

Wat de reden ook is, je zult merken dat je echt van de hele Franse ervaring zult genieten. Promis!

Er is eerlijk gezegd geen beter gevoel dan je eerste gesprek in een nieuwe taal!

Die keer dat je een Parijs café binnenloopt, 'bonjour' zegt en je ook daadwerkelijk het antwoord begrijpt.

Vloeiend zijn in een taal die je helemaal opnieuw hebt geleerd, is gewoon echt een geweldige prestatie.

Hoewel ons onderwijssysteem in Vlaanderen ervoor heeft gezorgd dat we allemaal wel een notie Frans op zak hebben, was Frans voor veel leerlingen secundair nu niet bepaald het favoriete vak. Saaie handboeken, een stoffige leerkracht en te lange teksten waar je niets mee leek te zijn, waren dan ook niet bepaald motiverend.

Of was Frans net wél één van je favoriete vakken op school, maar ben je door de jaren heen heel wat Franse taalkennis vergeten? Goed nieuws! Want eens je de taal geleerd hebt, zal het veel makkelijker zijn om je vergeten kennis terug op te diepen.
En het plezier om dat te ontdekken. We worden er zelf al helemaal excité van in jouw plaats!

Daarom bespreken we hier verschillende opties om Frans te leren in Vlaanderen. Hoe meer opties, hoe beter - omdat verschillende mensen op verschillende manieren leren. Je gaat sowieso iets vinden dat je aanspreekt!

Bon courage!

De beste leraren Frans beschikbaar
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tiara
Tiara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Chaima
Chaima
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xenia
5
5 (2 reviews)
Xenia
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jean-baptiste
Jean-baptiste
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tiara
Tiara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Chaima
Chaima
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xenia
5
5 (2 reviews)
Xenia
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jean-baptiste
Jean-baptiste
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Vind een cursus Frans in Antwerpen

Leer vloeiend Frans spreken in Antwerpen
Studeer Frans met een magnifiek zicht op de Antwerpse binnenstad.

Op zoek naar interessante lessen Frans in Antwerpen? De Vlaamse havenstad biedt heel wat mogelijkheden om je te verdiepen in de Franse taal.

Wil je een algemene cursus Frans volgen voor beginners of gevorderden? Of ben je op zoek naar een specifieke cursus om een bepaald aspect van de taal bij te spijkeren?

Met de internationale vibe in Antwerpen kan je je nieuwe taal meteen gebruiken.

Het aanbod is groot: je vindt hieronder sowieso lessen Frans in Antwerpen die bij jou en je doel aansluiten!

Een keuze kunnen maken, of heb je meer info nodig over de cursussen Frans in Antwerpen?

Frans op jouw niveau in het Antwerpse volwassenenonderwijs

Frans leren praten en schrijven? Je kennis opfrissen of vlotter communiceren? In Antwerpen vind je in de centra voor volwassenenonderwijs cursussen Frans op alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderden.

Wat leer je?

 • De taal lezen, spreken, schrijven en begrijpen
 • Je leert vlot communiceren door een kwaliteitsvolle en communicatieve aanpak
 • Actieve oefeningen
 • Realistische oefensituaties met authentiek en actueel materiaal
 • Woordenschat en grammatica sluiten aan bij de thema’s die aan bod komen.

De belangrijkste centra voor volwassenenonderwijs in Antwerpen zijn CVO Antwerpen, Encora, LBC en KISP.

Volg een snelcursus Franse basiskennis

Voor elke Belg blijft Frans een uiterst belangrijke taal, zowel in de bedrijfswereld als in het dagelijks leven. Als je klanten te woord kan staan in hun eigen taal, geeft dat een erg professionele en sympathieke indruk. Een basiskennis van het Frans, kan je dus op heel wat vlakken vooruithelpen.

Deze snelcursus Frans van het Antwerpse Syntra maakt je vertrouwd met de basisstructuren en een elementaire woordenschat van de taal.

Leer Frans voor je job

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren telefoneren, vergaderen en mailen? Dan wil je misschien een cursus zakelijk Frans volgen! Dat kan zowel online als in groepslessen in of rond Antwerpen, georganiseerd door Avondonderwijs.be.

Volg Frans aan de Antwerpse universiteit

 • Ben je student of heb je al een diploma hoger onderwijs?
 • Heb je al ervaring met het leren van Frans op school?
 • Hou je van een taal leren in groep?
 • Ben je bereid om ook thuis Frans te studeren en te oefenen?

Dan kan je jezelf misschien wel vinden in de aanpak van Linguapolis: de taalopleiding Frans van de Antwerpse universiteit.

De taalcursussen richten zich op de 4 vaardigheden: spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Frans leren voor Antwerpse kids

Het is geen geheim: hoe jonger, hoe beter!

Wie van jonge leeftijd een nieuwe taal leert, zal sneller, beter en gemakkelijker vlot tweetalig worden. Wie zijn kinderen graag al vroeg op een leuke manier wil onderdompelen in het Frans, kan terecht bij TaalPlus: om jong en spelend Frans te leren.

Taal Plus organiseert onder de noemer ‘Spelend Frans Leren’ taalkampen en lessenreeksen voor kinderen en jongeren van 5 tot 16 jaar.

Leer je eerste woordjes Frans

Ken je nog geen Frans? Wil je graag een paar eerste woordjes leren? Ken je nog niets van de taal en heb je weinig ervaring met talen? Twijfel je om naar een Centrum voor Volwassenonderwijs te gaan? Dan kan je terecht bij Open School Antwerpen.

Volg lessen Frans in Leuven

Vind een cursus Frans in Leuven
Het bruisende Leuven biedt heel wat mogelijkheden om Frans te leren.

Op zoek naar een cursus Frans in Leuven? Vloeiend frans leren spreken, je basiskennis Frans bijspijkeren of voor je studie of job in Leuven een specifieke opleiding Frans volgen?

Leuven is nog altijd dé studentenstad van Vlaanderen. Les Frans volgen in Leuven betekent dan ook les volgen in een stad waar tienduizenden andere studenten aan hun toekomst timmeren.

Zin om na de les gezellig iets te drinken op de Oude Markt of rustig te kuieren door de historische Leuvense binnenstad?

In Leuven een nieuwe taal leren is gewoon supergezellig!

Een cursus kunnen kiezen, of heb je meer info nodig over de cursussen Frans in Leuven?

Frans op elk niveau in het Leuvense volwassenenonderwijs

Frans leren in het Leuvense volwassenenonderwijs, dat is van het eerste moment ademen, leven, denken, eten en drinken in het Frans. Vanaf de eerste les spreek je al Frans, want spreken staat in CVO Volt centraal.

 • Je wordt helemaal ondergedompeld in je lievelingstaal.
 • Met conversaties, video’s, liedjes, films, actualiteit en cultuur wordt de afstand tussen jou en het Frans elke les kleiner.
 • Regelmatig verlaat je het klaslokaal voor een hands-on experience, een tentoonstelling, een zoektocht, een spannend verhaal of, waarom niet, een reisje naar je taal?

Het zijn enkele van de focuspunten in de cursussen Frans aan het volwassenenonderwijs CVO Volt in Leuven.

Specifiek Frans voor juristen

Werk jij als advocaat? Of volg je studierichting rechten? 

Als (toekomstige) advocaat kom je regelmatig in contact met specifieke dossiers en juridische taal in het Frans. Zelfs voor wie Frans goed beheerst is dit vakjargon niet evident. Speciaal daarvoor richt de KU Leuven, Instituut voor Levende Talen, een opfriscursus Frans voor juristen op. De focus ligt op de taalkundige aspecten in de dagelijkse praktijk van de advocaat.

Leer je eerste woordjes Frans

Ken je nog geen Frans? Wil je graag een paar eerste woordjes leren? Ken je nog niets van de taal en heb je weinig ervaring met studeren? Heb je schrik dat het Frans in een Centrum voor Volwassenonderwijs te snel zal gaan? Dan kan je terecht bij CBE Open School Leuven.

Frans leren voor Leuvense kids

Hoe vroeger je begint, hoe beter!

Het is geen geheim dat kinderen echte sponzen zijn als het gaat om het aanleren van een nieuwe taal. Zeker in ons tweetalig land opent een goede kennis Frans heel wat deuren voor je kind op latere leeftijd. Dus er waarom nu niet al mee beginnen?

In een wekelijkse zaterdagcursus Frans op de Leuvense basisschool De Bron leren de kinderen op een speelse manier Frans begrijpen en wordt een begin gemaakt met spreken.

De beste leraren Frans beschikbaar
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tiara
Tiara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Chaima
Chaima
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xenia
5
5 (2 reviews)
Xenia
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jean-baptiste
Jean-baptiste
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Tiara
Tiara
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Chaima
Chaima
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xenia
5
5 (2 reviews)
Xenia
17€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jean-baptiste
Jean-baptiste
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Studeer de Franse taal in Gent

Vind een cursus Frans in de Gentse binnenstad
De jonge vibe in Gent geeft gewoon zin om een nieuwe taal te leren!

Op zoek naar een cursus Frans in de Fiere Stede Gent?

Een pastis bestellen in de Provence, iets leuks kopen op een plaatselijk marktje of je Fransprekende collega contacteren via telefoon of mail?

Volg een cursus Frans in Gent en je bent zó over je drempelvrees heen!

De hoofdstad van Oost-Vlaanderen heeft als levendige studentenstad heel wat mogelijkheden om je Frans bij te schaven! Je vindt er een waaier aan opleidingen voor elk niveau Frans. Of volg privélessen Frans gewoon bij jou thuis in Gent.

Start vandaag nog en maak een keuze uit de cursussen hieronder, of bekijk eerst meer specifieke info over het cursusaanbod Frans in Gent.

Dompel je onder in het Frans in Gent

Frans theater, Franse muziek, cursussen Frans, Franse praatgroepen, Franstalige excursies... wie zich helemaal wil onderdompelen in Frankrijk, is in Gent aan het goede adres! Gent is namelijk de thuis van Alliance française van Oost-Vlaanderen: een jonge, dynamische vereniging die allerhande interessante en leuke activiteiten op touw zet in het kader van Frans onderwijs en de verspreiding van de Franse cultuur.

Hun aanbod is enorm: op elk niveau, voor elk interessegebied, voor elke leeftijd.

Kortom: iedereen die geïnteresseerd is in Frans – in welke vorm dan ook – zal iets naar zijn gading vinden in het aanbod van Allianse française in Gent.

Leer je eerste woordjes Frans

Ken je nog geen Frans? Wil je graag een paar eerste woordjes leren? Ken je nog niets van de taal en heb je weinig ervaring met studeren? Twijfel je om naar een Centrum voor Volwassenonderwijs te gaan?

Dan kan je terecht bij het CBE Leerpunt Gent-Meetjesland-Leieland. Voor wie Frans wil spreken en begrijpen op reis of in het dagelijks leven.

Frans op jouw niveau in het Gentse volwassenenonderwijs

Frans leren praten en schrijven? Je kennis opfrissen of vlotter communiceren? In Gent vind je in de centra voor volwassenenonderwijs cursussen Frans op alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderden. Belangrijkste zijn CVO Gent, CVO Groeipunt en CVO KISP.

Wat leer je?

 • De taal lezen, spreken, schrijven en begrijpen
 • Je leert vlot communiceren door een kwaliteitsvolle en communicatieve aanpak
 • Actieve oefeningen
 • Realistische oefensituaties met authentiek en actueel materiaal
 • Woordenschat en grammatica sluiten aan bij de thema’s die aan bod komen.

Frans leren op universitair niveau

Wil je graag in een universitair kader Frans leren? Misschien ben je oud-student aan de Ugent, of hou je wel van een meer universitaire aanpak? Dan kan je ook terecht voor een cursus Frans aan het universitair centrum voor talenonderwijs van Gent (UGent)

Welke cursussen kan je daar volgen?

 • Van niveau A1 tot B2
 • Franse communicatiecursussen: intensief of gewoon
 • Gespecialiseerde cursussen: medisch Frans of juridisch Frans

Frans leren voor je job

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren telefoneren, vergaderen en mailen? Dan wil je misschien een cursus zakelijk Frans volgen!

Dat kan zowel online als in groepslessen in of rond Gent, georganiseerd door Avondonderwijs.be.

Leer vloeiend Frans in Brugge

Ontdek cursussen Frans in Brugge
Het historische Brugge biedt heel wat kansen om vloeiend Frans te leren.

Op zoek naar een interessante cursus Frans in Brugge? De West-Vlaamse parel biedt heel wat mogelijkheden om je te verdiepen in de taal van Molière!

Kies hieronder dé geknipte cursus Frans voor jou, of verdiep je eerst meer in het uitgebreide cursusaanbod Frans in Brugge.

Voor je het weet, spreek je vlotjes je nieuwe taal in Brugge.

Leer je eerste woordjes Frans in Brugge

Ken je nog geen Frans? Wil je graag een paar eerste woordjes leren? Ken je nog niets van de taal en heb je weinig ervaring met studeren? Heb je een basis Frans nodig voor je werk? Twijfel je om naar een Centrum voor Volwassenonderwijs te gaan? Dan kan je terecht bij Open School Brugge.

Je leert op een rustig tempo en herhaalt veel. Je leert het Frans vooral begrijpen en spreken en je krijgt tips om beter een taal te studeren.

Volg jouw niveau Frans in het Brugse volwassenenonderwijs

Wil je reizen naar één van de 45 landen waar Frans gesproken? Wil je vlot Frans kunnen spreken met Franstaligen in binnen- en buitenland? Heb je interesse voor de Franse cultuur? Het zijn enkele van de focuspunten in de cursussen Frans aan het volwassenenonderwijs in Brugge. Je kan terecht bij CVO SNT, CVO SG en CVO Scala in Brugge.

Vanaf de eerste les spreek je al Frans, want spreken staat in de CVO’s centraal.

Leer een basis Frans als anderstalige

Spreek je geen Nederlands en wil je toch een cursus Frans volgen in Brugge? Dan is er een (snel)cursus Frans voor anderstaligen aan CVO SNT in Brugge.

Voor deze cursus moet je geen Nederlands kennen. De leerkracht houdt rekening met het feit dat iedereen in de groep slechts geen of zeer weinig Nederlands kent en past er zijn manier van lesgeven naar aan.

Leer Frans voor je werk

Heb je voor je werk een goede kennis zakelijk Frans nodig? Of wil je jouw kennis opfrissen voor een nieuwe job? Volg dan een cursus zakelijk Frans aan CVO SNT in Brugge. Het hoofddoel van deze cursus is het efficiënt leren communiceren in het zakelijk Frans.

Spreek Frans op hoog niveau

Kan je al Frans op een hoog niveau? Wil je je spreekvaardigheid aanscherpen? Dan is er deze conversatiecursus Frans (Effectiveness 1A &1B, richtgraad 4.1) aan CVO SNT in Brugge.

De focus: spreken; individueel, in kleine of grotere groepen.

Fris je basiskennis Frans op

Zit die woordenschat en grammatica uit het secundair ergens ver in je achterhoofd? Wil je terug actief Frans kunnen spreken? Met deze cursus opfrissing Frans spreken krijg je versnelde herhaling van je verworven basisniveaus Frans aan CVO SNT in Brugge.

Leer snel een basis Frans

Rondreizen in een Franstalig land zonder dat je enige noties van de taal hebt, is niet altijd evident! Kleine probleempjes kunnen door de taalbarrière tot onaangename situaties leiden.

Wil je het niet (meer) meemaken? Na een snelcursus Frans voor beginners kan je je plan trekken!

De korte cursus Frans beginners aan CVO SNT in Brugge geeft je een basiskennis Frans, die meer is dan enkele standaardzinnetjes.

Leer vloeiend Frans spreken

“Ik begrijp veel Frans maar ik wil vooral beter leren spreken”.

Het is een uitspraak die je vaak hoort als het gaat over het leren van een nieuwe taal.

Spreekvaardigheid is de moeilijkste van de 4 vaardigheden en vereist de meeste oefening.

Met de spreekklassen Frans aan CVO SNT in Brugge krijg je een extra duwtje in de rug. In de spreekklas leer je nog beter toepassen wat je al geleerd hebt. Je leert vlotter Frans spreken in dagdagelijkse conversatieoefeningen.

Frans leren voor Brugse kids

Hoe vroeger je begint, hoe beter!

Een kind tussen de 2 en 6 jaar is een spons voor het opnemen van talen. Deze periode is dan ook de beste periode om een nieuwe taal aan te leren. En dat kan aan La petite école in Brugge.

Waar lessen Frans volgen in Aalst?

Volg lessen Frans in Aalst
De Franse taal leren in de Aalstse binnenstad? Gewoon beginnen!

Kriebelt het om te starten met een cursus Frans?

Aalst biedt heel wat mogelijkheden Frans. Een opleiding Frans aangepast aan jouw niveau in de trotse carnavalsstad?

We geven hieronder een selectie van de meest diverse en interessantste cursussen Frans – voor alle niveau’s en interesse’s – in en rond Aalst.

Frans studeren in de carnavalsstad is gewoon fun!

Leer Frans op jouw niveau in Aalsts volwassenonderwijs

In de taalcursussen van het volwassenenonderwijs in Aalst ligt de focus op communicatie. Uiteraard is er ook aandacht voor de drie andere vaardigheden (schrijven, lezen en luisteren).

Frans leren in het volwassenenonderwijs is niet alleen een leerrijke ervaring, je houdt er ook nog eens een hoop leuke contacten aan over, zowel in je privéleven als op de werkvloer. De grootste centra voor volwassenenonderwijs in Aalst zijn CVO Pro en KISP.

Franse cursus voor je job

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren telefoneren, vergaderen en mailen? Dan wil je misschien een cursus zakelijk Frans volgen! Dat kan zowel online als in groepslessen in of rond Aalst, georganiseerd door Avondonderwijs.be.

Zakelijk Frans geeft je carrière een flinke boost in tweetalig België!

Leer je eerste woordjes Frans

Ken je nog geen Frans? Wil je graag een paar eerste woordjes leren?

Ken je nog niets van de taal en heb je weinig ervaring met studeren? Twijfel je om naar een Centrum voor Volwassenonderwijs te gaan?

Dan kan je als volwassene terecht bij Open School Aalst. Je leert op een rustig tempo en je herhaalt veel.

Spelend Frans leren voor kids

Het is geen geheim: hoe jonger je begint, hoe beter je een taal leert!

Wie van jonge leeftijd een nieuwe taal leert, zal sneller, beter en gemakkelijker vlot tweetalig worden. Wie zijn kinderen graag al vroeg op een leuke manier wil onderdompelen in het Frans, kan terecht bij de taalkampen van Limikids in Aalst: om jong en spelend Frans te leren.

De kampen richten zich op kinderen van 4 jaar tot 12 jaar (2de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar).

Leer Frans spreken in Mechelen

Volg een cursus Frans in Mechelen.
Spijker je Frans bij op een gezellig Mechels pleintje.

Vouloir c'est pouvoir!

In de stad Mechelen zijn tal van opties om je onder te dompelen in de Franse taal!

Om je alvast op weg te helpen geven we een selectie van opleidingen Frans in en rond Mechelen.

Laat de gezellige Mechelse pleintjes je inspireren om de taal van de liefde te leren.

Dompel je onder in de taal, kies hieronder een cursus Frans in Mechelen die helemaal bij je aansluit: om vlotte gesprekken te voeren over de onderwerpen die jóu interesseren.

Leer jouw niveau Frans in het Mechelse volwassenenonderwijs

Frans is één van de drie officiële landstalen. Je hebt dus veel baat bij een goede kennis van de taal. Ook op de werkvloer wordt er vaak van je verwacht dat je een woordje Frans spreekt.

Het volwassenenonderwijs in Mechelen speelt daar helemaal op in. Op CVO Crescendo en LBC maakt een team van enthousiaste en ervaren leerkrachten je taalvaardig zodat je in staat bent om in allerlei situaties in het Frans te communiceren.

Frans voor Mechelse kids

Wie van jonge leeftijd een nieuwe taal leert, zal sneller, beter en gemakkelijker vlot tweetalig worden.

Wie zijn kinderen graag al vroeg op een leuke manier wil onderdompelen in het Frans, heeft groot gelijk!

In Mechelen kunnen kids van 5 tot 10 jaar terecht bij VZW Fravool: om jong en spelend Frans te leren. Het zet kinderen aan tot bewegen én koppelt dit aan het assimileren van het Frans.  Met allerlei sport-en spelactiviteiten automatiseren je kids de taal.

Frans leren voor je job

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren telefoneren, vergaderen en mailen? Dan wil je misschien een cursus zakelijk Frans volgen! Dat kan zowel online als in groepslessen in of rond Mechelen, georganiseerd door Avondonderwijs.be.

Leuker Frans brengen in de klas

Comment dit-on « … »  en français?

Ben je onzeker over je Frans in de klas? Ben je leraar lager onderwijs of wil je dit worden? Je ziet Frans wel zitten, maar je zou er graag op een creatievere manier mee aan de slag gaan?
Dan is er een tiendelige cursus die je kan volgen aan Thomas More in Mechelen.

 

Genoeg inspiratie gevonden om jouw cursus Frans te volgen in Vlaanderen? Twijfel niet en schrijf je vandaag nog in.

Of kies ineens voor privélessen bij jou thuis in jouw Vlaamse stad of buurt! Lessen helemaal op jouw maat. Er staat een resem straffe leerkrachten Frans voor je klaar via Superprof.

Zo leer je nog altijd het snelste en beste Frans!

 

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1ste les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Geraldine

Copywriter, leraar en allround curieuzeneus. Als fulltime taaladdict en parttime geluksridder ga ik telkens op zoek naar interessante invalshoeken en verfrissende methodes, om de wereld net dat tíkje anders te zien. Met woorden die naast het hoofd ook het hart masseren. www.geraldinedewart.com