Heb je altijd al gedroomd om goed te kunnen dansen of kun je al dansen maar wil je een nieuwe stijl uitproberen of wil je misschien aan je eigen danstechnieken werken?

Kom er in deze blog achter waar je salsa lessen in Antwerpen zou kunnen volgen!

Dan is het volgen van Salsa lessen misschien wel iets voor jou! Als je in de buurt van Brugge woont is dit de geknipte blog voor jou! Je kunt deze blog namelijk gebruiken als gids bij het zoeken naar een salsa cursus die het beste bij je past.

Salsa lessen volgen is een leuke manier om stress te kunnen verwerken. Zo kun je op een hoog tempo alles van je dagelijkse leven even vergeten!

De Salsa is een Cubaanse dansstijl waarbij je met een partner verschillende combinaties van danspasjes maakt. Aangezien de dansstijl improvisatie promoot, zullen de dansers altijd worden onderverdeeld in een volger en een leider.

Het volgen van Salsa lessen heeft ook nog een aantal andere voordelen. Aangezien je verschillende spieren gebruikt en op een hoog tempo zult dansen, zul je ook aan je gezondheid kunnen werken! 

Heb je zelf interesse in het volgen van een aantal Salsa lessen? Dan kom je er in deze blog alles over te weten, lees dus snel verder.

Dansstudio voor lessen
Wanneer je danslessen volgt, zul je lessen in een dansstudio volgen!
Bron: Unsplash, Credit: Tommy Kwak
De beste leraren Dans beschikbaar
Laure
5
5 (1 reviews)
Laure
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Vlinders
Vlinders
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Evelien
Evelien
16€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
Mathias
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hind
Hind
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Elisabeth
Elisabeth
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jinthe
Jinthe
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Julie
Julie
23€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Laure
5
5 (1 reviews)
Laure
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Vlinders
Vlinders
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Evelien
Evelien
16€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Mathias
Mathias
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hind
Hind
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Elisabeth
Elisabeth
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jinthe
Jinthe
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Julie
Julie
23€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kun je Salsa lessen volgen?

Woon je in de buurt van Brugge en wil je graag lessen Salsa dansen volgen, maar heb je geen idee waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan kun je best verder blijven lezen, we gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties in de buurt van Brugge waarbij je terecht kunt voor het volgen van salsa lessen!

Leer de salsa dansen bij dansschool Salsa De Cuba

Iedereen die in de buurt van Brugge graag de Salsa wilt leren dansen, kan terecht bij de organisatie "Salsa De Cuba" . Deze organisatie voorziet salsa lessen voor verschillende niveaus.

Ontdek hier waar je salsa les in Gent kunt volgen!

De lessen die georganiseerd worden worden gegeven door Lorenzo en Lorendis gegeven. Lorenzo is een Salsa leerkracht die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de dansstijl en zal je dus kunnen helpen om alle verschillende technieken van de salsa onder de knie te krijgen. Lorendis is zelf van Cuba en is dus opgegroeid met de dansstijl!

De lessen bij deze organisatie worden in 3 verschillende groepen gegeven. De beginners, waarbij alle mensen die nog nooit een salsa les gevolgd hebben kunnen in deze groep terecht. Tijdens deze lessen krijg je een introductie tot de salsa en zul je op een rustig tempo de technieken onder de knie krijgen.

Het volgende niveau is het intermediate niveau. Tijdens de lessen van dit niveau krijg je verschillende uitbreidingen op de basistechnieken die je geleerd hebt in het eerste niveau en zul je de basistechnieken verder inoefenen!

De gevorderde dansers kunnen terecht in het laatste niveau: Advanced. Tijdens dit niveau leer je je technieken perfectioneren. Ook zul je hier verschillende nieuwe combinaties leren en zul je meer aandacht geven aan het improvisatie gedeelte van de salsa!

Je kunt ervoor kiezen om per les te betalen, indien je dit wilt doen moet je 16,50 euro per uur dansles betalen. Je kan er echter ook voor kiezen om voor een volledige lessenreeks te betalen. Wanneer je dit doet moet je 110 euro betalen! Met 1 lessenreeks krijg je toegang tot 10 lessen!

Salsa dansers geven voorstelling
Mensen die salsa lessen volgen, kunnen vaak ook deelnemen aan dans wedstrijden!
Bron: Unsplash , Credit: Simone

Dans de salsa met B-salsa in Brugge

Een andere organisatie waarbij je terecht zou kunnen om salsa lessen in Brugge te volgen is de dans organisatie "B-salsa". Bij deze organisatie zijn er verschillende lessen voor verschillende niveaus.

Beginners die nog nooit een salsa les gevolgd hebben, kunnen bij deze organisatie terecht voor het volgen van een cursus "Salsa voor Beginners". Tijdens deze cursus krijg je 10 opeen volgende weken een wekelijkse les die elk 1 uur per les zullen duren.

Kom in deze blog alles te weten over salsa lessen in Mechelen! Waarom nog langer wachten?

Ze hebben een cursus voor mensen die al ongeveer 10 uur les gevolgd hebben. Heb je dit al? Dan kun je je inschrijven voor het niveau "Beginners 2". Hier moet je de basis stappen al kennen en zul je je basistechnieken verder uitbreiden met nieuwe technieken.

Nadat je dit niveau voltooid hebt kun je in het niveau voor half gevorderden terecht. De salsa dansers die deel willen nemen aan deze lessen, hebben de volledige basis al onder de knie en willen graag meer ritme krijgen in het dansen. De gevorderde salsa dansers kunnen bij deze organisatie terecht in het derde niveau. In dit niveau leer je nieuwe combinaties van de salsa en zul je op een zeer hoog tempo aan improvisatie salsa kunnen doen!

De cursussen die je bij deze organisatie kunt volgen hebben in totaal 6 lessen. Om hier deel aan te nemen moet je 48 euro per persoon betalen!

Volg Salsa lessen bij Dansschool Ramon

Een iets kleinere organisatie waarbij je terecht kunt voor het volgen van Salsa lessen in Brugge is de organisatie "Dansschool Ramon". De organisatie voorziet verschillende lessen voor verschillende soorten dansen, en gelukkig voor ons kun je er ook terecht voor het volgen van een aantal Salsa lessen! Bij deze organisatie kun je salsa lessen als solo of per koppel volgen.

Kom er in deze blog achter waar je lessen salsa dansen in Aalst kunt volgen!

Koppel danst in woonkamer
Wanneer je privélessen salsa dansen volgt, kun je deze vanuit je eigen woonkamer volgen!
Bron: Pexels, Credit: Cottonbro

De lessen worden gegeven door Willian, een opgeleide dansleraar uit El Salvador. Deze leerkracht zal je dus helpen bij het leren van de salsa dans. Wanneer je salsa lessen bij dansschool Ramon wilt volgen zul je je moeten inschrijven voor een cursus, per cursus moet je 50 euro betalen en krijg je toegang tot 5 lessen! Indien je niet zeker bent of je wel een cursus Salsa dansen wilt volgen, kun je ook 1 proefles volgen. Hiervoor moet je 10 euro betalen en indien je je inschrijft voor de volledige cursus zul je dit geld terug krijgen!

Zoals je kunt zien zijn er in Brugge verschillende organisaties waarbij je terecht zou kunnen om salsa lessen te volgen. Wanneer je naar een van deze lessen gaat, krijg je vaak een lessen in een grotere groep. Voor veel mensen is dit handig aangezien ze hierdoor nieuwe andere mensen leren kennen. Maar er zijn ook heel wat mensen die liever een op een lessen zouden willen volgen.

Leer de salsa dansen met privélessen via Superprof in Brugge!

Woon je in de buurt van Brugge en wil je graag een op een salsa lessen volgen? Dan kan je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Op dit platform kun je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een privé danscoach vinden in jouw buurt.

Lees in deze blog alles over privélessen salsa in Leuven.

Je geeft op het online platform de regio waar je de lessen zou willen volgen in en je laat weten op welk niveau je de danslessen zou willen volgen. Wanneer je dit gedaan hebt zal het platform alle verschillende dansleraren in jouw buurt in een overzicht plaatsen zodat jij de coach kunt kiezen die het beste bij je past. Wanneer je een coach gekozen hebt kun je contact opnemen met de leerkracht om je eerste les in te plannen.

De dansleraren die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van Salsa lessen en zullen dus proberen om jou op een zo efficiënt mogelijke manier de salsa te leren dansen. Ook zullen ze er alles aan doen om je alle kneepjes van het vak te leren. Je kunt er dus bijna zeker van zijn dat de coach je zal helpen om je salsa vaardigheden naar het volgende niveau te tillen!

De eerste les die je volgt bij een coach van Superprof, wordt in de meeste gevallen gratis gegeven. Dit komt doordat de leerkracht er tijdens deze les achter komt waarom jij precies privélessen salsa nodig hebt en hij of zij komt er ook meteen achter op welk niveau jouw salsa vaardigheden liggen. Wanneer je salsa leerkracht dit weet zal hij of zij een gepersonaliseerd lesplan kunnen opstellen om je op een zo een efficiënt mogelijke manier de salsa aan te kunnen leren.

Vrienden volgen les salsa
Wanneer je Salsa lessen wilt volgen, kun je altijd je vriend of vriendin vragen om je danspartner te zijn!
Bron: Unsplash, Credit: Omar Lopez

Wanneer je lessen volgt via een privé coach van Superprof krijg je een aantal voordelen die je niet zou hebben mocht je lessen volgen bij een organisatie waarbij je in groepslessen terecht zou komen. Een van de grootste voordelen die je bijvoorbeeld hebt is het feit dat je bijna alle lessen volledig zelf kunt inplannen. Dit komt goed uit voor mensen met een druk werkschema die verschillende hobby's in hun vrije tijd willen uitproberen. Een andere voordeel dat je eventueel zou hebben is het feit dat je alle aandacht van je coach zult krijgen. Terwijl je tijdens groepslessen de aandacht van je leerkracht zult moeten verdelen tussen alle aanwezigen!

Zoals je kunt zien zijn er verschillende redenen om een dansles via Superprof te volgen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste lessen in!

Kom er in deze blog achter waar je terecht kunt om salsa lessen in Vlaanderen te volgen!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!