Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren engels

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 891 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 3 uur.

Engels leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Engels?

De gemiddelde prijs van lessen Engels is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Engels nemen?

Met de hulp van een Engels kan je goed worden in Engels 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Engels volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Engels?

Er zijn momenteel 6711 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Engels lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 6711 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Engels beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 891 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Engels leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Engels!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen Engels volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar. Why not? Wacht niet langer om je eerste les te boeken!

Waarom Engels studeren?

Tot op het einde van de zestiende eeuw was Engels niet belangrijker dan Frans of Duits. Er waren maar zo’n vijf miljoen mensen met Engels als moedertaal. Enkele eeuwen later, in het jaar 2000, waren er 300 miljoen mensen met als moedertaal Engels. Intussen zijn daar nog heel wat bijgekomen. En daarnaast zijn er nog eens miljoenen mensen die de taal van Shakespeare spreken als tweede taal.

In een paar eeuwen tijd werd Engels de lingua franca voor zowat de hele wereld: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje bijgedragen hebben: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Er zijn dus tal van goede redenen om bijles Engels te nemen of studiebegeleiding aan te vragen en je kennis bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten, …. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in de taal van Shakespeare. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen en in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Hoe sterker de wereld digitaliseert en globaliseert, hoe makkelijker wij toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. En dan spreek je best een mondje Engels.

Ben je op zoek naar een docent Engels die jou de taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid tot privé leerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de taal van Shakespeare. Of heb je bijlessen nodig of examentraining om te slagen voor het examen van deze taal. Misschien reis je vaak en zou je de taal van Shakespeare graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende bijles Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen met huiswerkbegeleiding. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. De taal van Shakespeare is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of bijles Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je bijles van deze intrigerende taal te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Vlaanderen’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

De juiste leerkracht Engels voor jou!

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, je vindt bij Superprof een leerkracht die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je bijles in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Vind een cursus Engels via Superprof in Vlaanderen

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag bijles willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere en makkelijkere manier om Engelse bijles te zoeken is er niet! Ga naar Superprof, zoek op ‘Engels Vlaanderen’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij privéles Engels volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je bijles wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds bijles, andere bijlesleerkrachten  misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen Engels?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De leraren op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste bijles gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leraar of lerares zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Let's go!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijlessen Engels, extra oefeningen of conversatielessen van deze taal? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Engels of privéleerkracht in Vlaanderen die jou de juiste cursus, bijles of huiswerkbegeleiding op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis of gemakkelijk vanuit jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Engels op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?