Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privƩleraren Frans

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 228 beoordelingen.

21 ā‚¬/u

De beste prijzen: 99% van de lesgevers bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost ā‚¬21 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Frans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

šŸ’°Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Frans?

De gemiddelde prijs van lessen Frans is ā‚¬21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

šŸ’” Waarom lessen Frans nemen?

Met de hulp van een Frans kan je goed worden in Frans 

Onze privƩleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

šŸ’» Kan je op Superprof ook online bijles Frans volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

šŸŽ“Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Frans?

Er zijn momenteel 1061 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Frans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 1061 profielen.

āœ’ļø Hoe worden onze leraren Frans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 228 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Frans leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Frans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles frans volgen met persoonlijke begeleiding van een eigen gekozen privƩleraar? Ontdek hoe het kan met Superprof!

Waarom Frans leren?

Frans is een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is de voertaal bij vele internationale organisaties en bij diplomatieke betrekkingen. En het is natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Bovendien is Frans de tweede landstaal in Belgiƫ. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans een grote troef op de Belgische en internationale arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. Het Franse chauvinisme zorgt ervoor dat de Franse overheid haar landstaal in bescherming neemt en de invloed van Engels zo veel mogelijk weert. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privƩdocent te zoeken.

Spreek Frans en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

In BelgiĆ« is Frans de tweede landstaal. Bovendien is Frans de taal van de Fransen, de Luxemburgers en de Zwitsers ā€“ allemaal landen waarmee Vlaanderen een nauwe handelsrelatie heeft. Het spreekt voor zich dat je meer kans hebt op een leuke baan als je een flink mondje Frans spreekt. Bijlessen kunnen jou helpen om je kennis op peil te brengen.

Frans is de taal van de geschiedenis en de filosofie

Voor de opkomst van het Engels was Frans de lingua franca in de wereld. De oude politieke wereld met haar kolonisatiedrift sprak hoofdzakelijk Frans. Ook de meest invloedrijke filosofen kwamen uit Frankrijk. Denk maar aan Descartes, Voltaire, Rousseau en Sartre. Kennis van de Franse taal helpt je om de wereldgeschiedenis te begrijpen.

Frans is de taal van de liefde

De Fransen gaan er prat op dat hun taal de taal van de liefde is. Maar dat doen de Italianen ook. Hoe dan ook is Frans een melodieuze, zangerige taal die tot de verbeelding spreekt en zich beter leent voor romantische uitspraken dan het Nederlands. Spreek Frans en maak er jouw taal van de liefde van.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Frans!

Ben je op zoek naar een goede docent of bijlesleraar Frans die jou de Franse taal aanleert in Vlaanderen? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan docenten die jou kunnen helpen.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les , een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont in Vlaanderen, je vindt bij Superprof een leerkracht Frans of bijlesdocent die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent Frans zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om Frans te leren

In BelgiĆ« is Frans een van de landstalen dus leert ieder kind in Vlaanderen op de basisschool en in het secundair onderwijs Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijlessen nodig of huiswerkbegeleiding om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carriĆØre dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen of via privƩles met een privƩleerkracht bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Online bijles Frans volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus of les online te volgen. Veel van onze docenten Frans in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Frans die je krijgt via de zoekterm ā€˜Frans Vlaanderenā€™ zie je meteen welke docent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Vind bijles Frans in Vlaanderen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen in Vlaanderen die jou bijles Frans geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren of bijlessen te zoeken is er dus niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ā€˜Frans Vlaanderenā€™ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Boek snel een privƩdocent Frans

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ā€˜Boek een lesā€™ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten welk soort studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Duits, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijlessen Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf voorbereiden op een examen Frans met examentraining of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur? Franse bijles is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Frans in Vlaanderen die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Frans in Vlaanderen op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?