Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Spaans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 273 beoordelingen.

21 ‚ā¨/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost ‚ā¨21 per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 6 uur.

Spaans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

ūüíįWat is de gemiddelde prijs voor lessen Spaans?

De gemiddelde prijs van lessen Spaans is ‚ā¨21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

ūüí° Waarom lessen Spaans nemen?

Met de hulp van een Spaans kan je goed worden in Spaans 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

ūüíĽ Kan je op Superprof ook online bijles Spaans volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

ūüéďHoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Spaans?

Er zijn momenteel 1245 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Spaans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 1245 profielen.

‚úíÔłŹ Hoe worden onze leraren Spaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 273 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Spaans leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Spaans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Spaanse les volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: lees hier alles over!

Waarom Spaans studeren?

Dos cervezas por favor. Een biertje bestellen tijdens je vakantie in Spanje of op Ibiza is leuker wanneer je Spaans spreekt. Dat is in elk geval één goede reden om Spaans te leren of bijlessen Spaans te volgen.

Natuurlijk is Spaans meer dan dat. Spaans is ‚Äď precies zoals Engels en Frans ‚Äď een wereldtaal. In 21 landen is Spaans de offici√ęle taal. Volgens schattingen van het Instituto Cervantes zullen in 2050 zo‚Äôn 750 miljoen mensen Spaans spreken. Het maakt van Spaans een belangrijke handelstaal.

Redenen genoeg om bijlessen of huiswerkbegeleiding voor Spaans te nemen, of je nu een schoolgaande leerling, student of volwassene bent.

Spaans is gemakkelijk te leren

Spaans is een relatief gemakkelijk te leren taal. Het is een zogenaamde fonetische taal. Dat betekent dat je de woorden uitspreekt zoals je ze schrijft. Spreek je al een mondje Frans, dan speelt dat zeker in je voordeel omdat veel woorden in het Frans en het Spaans op elkaar gelijken. Zelfs met Engels heeft het Spaans verwantschap, denk maar aan woorden zoals chocolate, flexible of radio die in beide talen hetzelfde zijn.

Spaans als troef op de arbeidsmarkt

Met 21 landen waar Spaans de offici√ęle taal is en een omvangrijke Spaanstalige bevolking in de VS en Zuid-Amerika is Spaans een belangrijke handelstaal. Omdat de economie in Latijns-Amerika jaar na jaar groeit, wordt Spaans steeds belangrijker. Kennis van het Spaans is dus zeker een voordeel als je graag een internationale carri√®re uitbouwt. Je verfijnt jouw kennis van de Spaanse taal met bijlessen door een priv√©leerkracht.

Spaans geeft je toegang tot een geweldige cultuur

De Latino-cultuur biedt een grote rijkdom aan literatuur en kunst. Leer je Spaans dan kom je ongetwijfeld in contact met grote literaire meesters zoals Cervantes en Gabriel García Marquez en hedendaagse succesvolle romanschrijvers zoals Isabel Allende en Ildefonso Falcones. Pablo Picasso en Gaudí zijn maar enkele voorbeelden uit de schilderkunst en Enrique Iglesias voert je mee op zijn wereldberoemde romantische ballades.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om Spaans te leren

In Vlaanderen is Spaans geen verplicht vak op school. Tot 2014 mochten secundaire scholen in Vlaanderen zelfs geen andere vreemde talen dan Frans, Engels en Duits aanbieden. Gelukkig kwam daar verandering in. Sinds 2014 mogen scholen alle levende talen aanbieden als vierde taal en kunnen leerlingen Spaans volgen in het middelbaar.

Zijn de lessen Spaans op school te beperkt voor jou en wil je je graag mee verdiepen in de Spaanse taal? Of volg je as volwassene al avondonderwijs Spaans en heb je bijles of studiebegeleiding nodig om te slagen voor het examen? Misschien reis je vaak en wil je Spaans leren spreken om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen.

Er zijn vele redenen om bijlessen Spaans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen voor jongeren en volwassenen of via privéles met een privédocent bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Volg online Spaanse les

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les Spaans online te volgen. Veel van onze docenten Spaans in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les Spaans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met priv√©leerkrachten Spaans die je krijgt via de zoekterm ‚ÄėSpaans Vlaanderen‚Äô zie je meteen welke priv√©docent de mogelijkheid biedt om jou lessen of cursussen online te geven.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Spaans!

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, je vindt bij Superprof een goede leerkracht Spaans die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Waarom je ook Spaans wilt leren spreken, je vooruitgang zal grotendeels afhangen van de leraar die je hebt. Een leraar moet passie hebben en bevlogen zijn, kennis hebben van de taal maar ook weten hoe hij of zij moet lesgeven en daarnaast in staat zijn enthousiasme op jou, de leerling, over te brengen.

Dus of je nu een cursus Spaans voor beginners volgt of juist een Spaanse les voor gevorderden zoekt, zorg ervoor dat je een leraar hebt die leeft voor zijn of haar vak! Op Superprof vind je zonder twijfel jouw bevlogen docent.

Vind bijles Spaans via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen om jou huiswerkbegeleiding Spaans te geven of je de taal aan te leren. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en een grondige kennis van de Spaanse taal.

Een betere manier om Spaans te leren of bijlessen Spaans te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‚ÄėSpaans Vlaanderen‚Äô en krijgt meteen een lange lijst met docenten Spaans uit Vlaanderen te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij privéles Spaans volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding.

Hoeveel kosten bijlessen Spaans?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de privéleraar zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Volgt jouw zoon of dochter Spaans op de secundaire school en is er nood aan bijles, extra oefeningen of conversatielessen? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Spaans met examentraining of studiebegeleiding? Lees je het werk van Cervantes graag in de oorspronkelijke taal? Spaanse bijles is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een goede docent Spaans In Vlaanderen die jou de juiste cursus of bijlessen op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Spaans op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Spaans of je volgende vakantie op Ibiza.

Wat wil je leren?