Ben je op zoek naar een nieuwe hobby en wil je graag ook aan je conditie en je kracht werken? Dan is de zelfverdedigingssport Kickboksen misschien wel iets voor jou! Woon je in de buurt van Aalst? Dan kun je deze blog gebruiken bij het vinden van een cursus kickboksen die perfect bij jou past!

Lees in deze blog waar je kickbokslessen in Antwerpen kunt volgen!

Kickboksen is een full contact sport waarbij je mag stoten en trappen om je tegenstander te verslaan. De trainingen die je voor deze sport volgt zijn te vergelijken met HIT trainingen en full body workouts. Je zult namelijk op een zeer intensief niveau aan trainingen doen en tijdens deze trainingen zul je bijna elke spier in je lichaam gebruiken!

Kinderen die aan kickboksen doen krijgen over het algemeen een beter zelfvertrouwen. Dit komt doordat ze meer controle krijgen over hun eigen lichaam en een stuk krachtiger worden!

Het volgen van Kickbokslessen is handig voor zowel volwassenen als voor kinderen. Volwassenen kunnen het gebruiken om hun lichaam fit te houden en om aan hun zelfvertrouwen te werken. Voor kinderen is het een goede manier om stress te verwerken en om controle te krijgen over hun eigen lichaam! Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus kickboksen? Dan kun je best even verder lezen!

Kickboks training in zaal
Wanneer je aan kickboks trainingen doet zul je op verschillende manieren leren trappen.
Bron: Unsplash, Credit: Jonathan Tomas
De beste leraren Boksen beschikbaar
Josse
5
5 (1 reviews)
Josse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Joeri
Joeri
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jofrey
5
5 (1 reviews)
Jofrey
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abidin
Abidin
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Stan
Stan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anas
Anas
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniel
Daniel
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Josse
5
5 (1 reviews)
Josse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Joeri
Joeri
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jofrey
5
5 (1 reviews)
Jofrey
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abidin
Abidin
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Stan
Stan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anas
Anas
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniel
Daniel
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Aalst kun je Kickboks lessen volgen?

Woon je in de buurt van Aalst en wil je graag leren kickboksen, maar heb je geen idee waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan heb je geluk! We hebben het namelijk in het volgende deel van de blog over de verschillende organisaties waarbij je kickbokslessen in de buurt van Aalst kunt gaan volgen!

Volg kickboks lessen bij Health Factor Aalst

Iedereen die in de buurt van Aalst woont heeft de mogelijkheid om bij de organisatie Health Factor in Aalst een cursus kickboksen te volgen. Health Factor is een organisatie waarbij je terecht kunt voor veel verschillende diensten. Zo kun je er voor fitness programma's en voedingsschema's terecht om je leven te verbeteren. Ook heeft de organisatie verschillende lessen waar je verschillende vechtsporten in kunt leren.

Kom er in deze blog achter waar je kunt leren kickboksen in Gent!

In het aanbod van de vechtsporten zit ook kickboksen in begrepen. De lessen worden in groep gegeven en mensen met vaardigheden op verschillende niveaus krijgen allemaal in dezelfde groep les. De oefeningen die worden gegeven worden aangepast aan mensen die pas beginnen. Vaak worden er aan deze oefeningen echter wel dingen toegevoegd zodat ervaren kickboksers zeker aan hun vaardigheden zouden kunnen werken.

De organisatie legt vooral de focus op het ontwikkelen van je sportieve eigenschappen, zo zul je werken aan je kracht. flexibiliteit, ontspanning en snelheid. De trainingen zijn vrij intensief en er wordt ook een groot deel van de aandacht aan je conditie en je fysieke eigenschappen gegeven!

Om deel te nemen aan deze lessen zul je een keuze moeten maken uit verschillende abonnementen. De organisatie voorziet namelijk de mogelijkheid om je abonnement MET of ZONDER domiciliëring te betalen. Voor deze 2 betalingsmethodes heb je ook verschillende keuzes aan abonnementen.

Indien je met domiciliëring wilt betalen en de kickboks lessen zou willen volgen heb je 2 verschillende keuzes: Het professional plan of het Elite plan. Bij het Professional plan kun je zoveel als je maar wilt aan de kickbokslessen deelnemen, ook krijg je hier toegang tot de normale fitness en alle Fit lessen. Voor dit plan betaal je echter 49,90 euro per maand. De mensen die vooral aan hun conditie willen werken en daarom kickboks lessen willen volgen, kunnen best het Elite plan kiezen. Hierbij krijg je ook toegang tot alle klassen en kickbokslessen die je maar zou willen, maar je krijgt hier ook nog extra advies in voeding en in je training. Ook zul je maandelijks je lichaam kunnen laten meten om te zien waar je nog aan kunt werken! Indien je de lessen niet meer wilt volgen en je de domiciliëring stop wilt zetten kun je dit doen wanneer je dit wilt. Er wordt echter enkel verwacht dat je 1 maand opzegperiode geeft.

Privéles kickboksen met een leraar
Wanneer je een op een lessen volgt, zal je coach vaak ook je tegenstander zijn.
Bron: Unsplash, Credit: Mark Adriane

Indien je niet via een domiciliëring wilt betalen heb je enkel de optie om een beurten kaart aan te vragen. Deze kost 80 euro en hiermee krijg je toegang tot 10 kickbokslessen. Met deze beurten kaart kun je echter niet deelnemen aan andere lessen en je mag geen gebruik maken van de fitness toestellen.

Volg een kickboks cursus bij Celtix Gym in Aalst

De mensen die graag kickboks lessen zouden willen volgen in de buurt van Aalst kunnen terecht bij de organisatie Celtix Gym! Hier worden er namelijk verschillende bokslessen gegeven voor mensen van alle niveaus!

Lees in deze blog alles over de kickbokslessen die in Brugge te vinden zijn!

De organisatie voorziet geen effectieve kickbokslessen, maar wel Thai boks lessen. Deze sporten zijn zeer nauw aan elkaar en het enige verschil tussen kickboks en Thai boks is dat je bij kickboksen geen knie of elleboog stoten mag geven. Dit is echter enkel in de competitie, tijdens de trainingen wordt er op dezelfde manier training gegeven!

Indien je kind graag wilt leren kickboksen kun je dit ook bij deze organisatie doen. Er worden namelijk Thai boks lessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar georganiseerd. De lessen worden gegeven door een 6-voudig wereldkampioene. Je kunt er dus zeker van zijn dat de kinderen de juiste technieken aanleren en in goede handen zijn om hun vaardigheden te ontwikkelen!

Zwarte bokshandschoenen in ring
Tijdens het leren kickboksen zul je ook nog met bokshandschoenen moeten trainen!
Bron: Unsplash, Credit: Prateek Katyal

Won Hyo

Een andere organisatie waar je in de buurt van Aalst terecht kunt voor het volgen van kickbokslessen is de organisatie Won Hyo. Deze organisatie voorziet zowel lessen voor kickboksen als voor de taekwondo gevechtsport. Hier kunnen kinderen vanaf 6 jaar terecht voor het leren kickboksen. De kinderen krijgen aangepaste lessen waarin ze op een verantwoordelijke manier leren kickboksen!

Kom er in deze blog achter waar je lessen kickboksen in Mechelen kunt volgen.

Ook volwassenen die graag aan kickboksen willen doen, kunnen bij deze organisatie terecht. De jongeren vanaf 13 jaar zullen samen in de groep van de junioren trainen! Senioren of volwassenen kunnen ook op hun eigen tempo deelnemen aan de lessen!

Om je in te schrijven bij deze organisatie zul je lidgeld moeten betalen. Voor de kinderen van 6 tot 12 jaar is het lidgeld 175 euro per jaar. De jongeren ouder dan 13 en de volwassenen die graag willen kickboksen moeten 200 euro per jaar aan lidgeld betalen. Wanneer je samen met je gezin de lessen zou willen volgen krijg je vanaf het 3e lid een korting van 25 euro op het lidgeld!

Weet je niet zeker of deze trainingen wel iets voor jou zijn? Dan kun je altijd gebruik maken van de gratis proefles die de organisatie aanbiedt!

Zoals je kunt zien zijn er in de buurt van Aalst verschillende organisaties waarbij je terecht kunt om te leren kickboksen. De lessen die je bij deze organisaties kunt volgen zijn echter meestal groepslessen kickboksen. Dit is voor veel mensen een pluspunt aangezien ze op deze manier nieuwe mensen leren kennen. Er zijn echter ook een hele hoop mensen die graag alleen les volgen. Om deze mensen te helpen bestaat het platform van Superprof!

Leer kickboksen met een privé coach van Superprof

Wil je graag een op een lessen kickboksen volgen en woon je in de buurt van Aalst, maar weet je niet waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan kun je altijd eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een coach die je in jouw buurt kickboks trainingen kan komen geven.

Ontdek in deze blog waar je privélessen kickboksen in Leuven kunt volgen!

Op het online platform geef je de regio waar je de lessen wilt volgen in en laat je weten op welk niveau jouw kickboks vaardigheden zitten. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle verschillende coaches die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je eventueel kickboks trainingen te komen geven. Je moet hierna enkel nog contact op nemen met een van deze coaches om een eerste training in te plannen.

Omwikkelen van hand voor training
Om je polsen te beschermen zul je deze moeten inwikkelen voordat je de handschoenen aandoet.
Bron: Unsplash, Credit: Dylan Nolte

De eerste training die je volgt bij een coach van Superprof zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden. Dit komt doordat de coach deze training zal gebruiken als kennismakingsles. Zo krijgt hij of zij een idee van jouw huidige kickboks niveau en kan hij of zij je vragen wat je precieze doelen van de privé kickbokslessen zijn. Wanneer je dit gedaan hebt zal de coach een gepersonaliseerd lesplan opstellen waarmee jij op zo een efficiënt mogelijke manier kunt leren kickboksen.

De coaches die hun diensten via Superprof aanbieden hebben ervaring in het geven van deze trainingen en zullen je proberen te helpen om jouw kickboks vaardigheden naar het volgende niveau te tillen! Wanneer je trainingen bij een coach van Superprof volgt heb je ook een aantal voordelen die je niet zou hebben wanneer je groepslessen bij andere organisaties zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om al je lessen zelf in te plannen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een afwisselend werkschema hebt en toch nog graag kickbokslessen zou willen volgen. Een ander voordeel dat je zult hebben wanneer je privé trainingen volgt is dat je coach je 100% van zijn of haar aandacht zal kunnen geven. Op deze manier kun je, wanneer je ergens moeite mee hebt of een techniek niet onder de knie krijgt, meteen aan je coach om hulp vragen! Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met kickbokslessen in de buurt van Aalst!

Kom er in deze blog achter waar je kickbokslessen in Vlaanderen kunt volgen. Waar wacht je nog op? Ontdek alle opties vandaag nog.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!