Woon je in de buurt van Mechelen en zou je graag een nieuwe hobby willen opnemen? Wil je jezelf kunnen verdedigen, maar ook aan je conditie werken? Dan is het volgen van Kickboks lessen iets voor jou! Gebruik deze blog als gids bij het vinden van de kickboks cursus die het beste bij je past!

Kom er in deze blog achter waar je kunt leren kickboksen in Antwerpen!

Kickboksen is namelijk een full contact zelfverdedigingssport waarbij je leert hoe je jezelf met verschillende trap- en stoottechnieken kunt verdedigen! Het kunnen kickboksen is een vaardigheid die je hoopt nooit te hoeven gebruiken in het echte leven, maar als het er eens op aan komt zul je blij zijn dat je het onder de knie hebt. 

Kickboks trainingen zijn de perfecte manier om stress te verwerken!

Kickboksen heeft ook nog een aantal voordelen voor je lichaam. Zo is iedere training te vergelijken met een HIT work out en een full body work out. Je gaat namelijk op een zeer hoog tempo al je spieren moeten gebruiken. Je conditie en je controle over je lichaam zullen dus een stuk vooruit gaan. Hierdoor zul je zelf ook nog een boost in je zelfvertrouwen krijgen.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus kickboksen en woon je in Mechelen? Dan kun je best even verder lezen!

Kickboksers in ring
Wanneer je leert kickboksen zul je uiteindelijk ook kunnen sparren tegen je mede sporters.
Bron: Unsplash, Credit: Nemesia
De beste leraren Boksen beschikbaar
Josse
5
5 (1 reviews)
Josse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Joeri
Joeri
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jofrey
5
5 (1 reviews)
Jofrey
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abidin
Abidin
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Stan
Stan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anas
Anas
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniel
Daniel
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Josse
5
5 (1 reviews)
Josse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Joeri
Joeri
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jofrey
5
5 (1 reviews)
Jofrey
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abidin
Abidin
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Stan
Stan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anas
Anas
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniel
Daniel
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Mechelen kun je kickbokslessen volgen in Mechelen

Woon je in de buurt van Mechelen en wil je graag kickbokslessen volgen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan ben je bij het juiste deel van de blog aangekomen! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties waarbij je in de buurt van Mechelen kickbokslessen zou kunnen volgen!

Kickboksen bij Savate De Nekker

Iedereen die in de buurt van Mechelen graag zou willen leren kickboksen heeft de mogelijkheid om dit de komen doen bij de organisatie "Savate De Nekker". Bij deze organisatie kun je terecht voor het leren van verschillende soorten boksen. Zo kun je zowel het engels- als het kickboksen leren. Je volgt per week 2 trainingen die elk 90 minuten duren. Deze trainingen worden in 4 verschillende onderdelen verdeeld. Zo heb je de warming up, waarbij je al je spieren zult opwarmen. Na de opwarming zul je over gaan naar het technisch gedeelte, hier leer je nieuwe technieken en werk je aan je boksvaardigheden. Wanneer je dit onderdeel gedaan hebt zul je werken aan je conditie en uiteindelijk krijg je altijd de kans om je nieuwe technieken tegen een van de andere sporters uit te testen in de vorm van kleine sparring sessies .

Om deel te nemen aan de trainingen bij de organisatie Savate De Nekker heb je verschillende betaal mogelijkheden om uit te kiezen. Voor alle nieuwkomers is er een gratis proeftraining waar je gebruik van zou kunnen maken. Op deze manier hoef je nog niet te betalen en kun je eens gaan kijken hoe een training er aan toe gaat.

Kom er in deze blog achter waar je kickbokslessen in Gent kunt volgen!

De mensen die niet al te vaak kunnen komen per maand kunnen best kiezen voor de betaling per les. Hiervoor zul je 6 euro per les moeten betalen. Met deze optie krijg je toegang tot alle verschillende faciliteiten die je in de sportzaal kunt vinden. Voor de mensen die doorheen heel de maand vaak kunnen komen sporten, kunnen kiezen voor een maandelijks abonnement. Hiervoor betaal je 30 euro per maand!

Kickboksers in ring
Bij verschillende kickboks wedstrijden zul je hoofdbescherming moeten gebruiken.
Bron: Unsplash, Credit: Wade Austin

Leer kickboksen bij Royal Gym Mechelen

Een andere organisatie waarbij je in de buurt van Mechelen kunt leren kickboksen is de organisatie "Royal Gym Mechelen". Deze organisatie voorziet verschillende lessen in groepen waarbij je 3 verschillende bokssoorten kunt beoefenen. Het engels boksen, het kickboksen en het Thai boksen zijn de verschillende bokssporten waar er in deze organisatie aandacht aan worden gegeven.

Ontdek in deze blog alles over kickbokslessen in Aalst. Boek vandaag je eerste!

De organisatie voorziet zowel lessen voor volwassenen als voor kinderen. De kinderen kunnen iedere woensdag, zaterdag en zondag terecht voor het volgen van minstens 1 uur training. In het weekend duren de trainingen 1 uur en 30 minuten. De trainingen zijn gemaakt voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar die graag zouden willen leren kickboksen!

Volwassenen die graag in een gemixte groep trainen kunnen terecht bij in de normale trainingen voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Deze trainingen worden iedere maandag, woensdag en vrijdag gegeven en zullen telkens 1 uur en 30 minuten duren. Aan deze trainingen mogen zowel mannen als vrouwen deelnemen.

Er zijn ook speciale trainingen waar enkel vrouwen zijn toegelaten. Hier kunnen beginnende vrouwen die graag willen leren kickboksen terecht om de basis van de sport onder de knie te krijgen. Het is ook handig voor vrouwen die graag enkel met andere vrouwen willen sporten. Deze lessen zijn voor alle vrouwen en meisjes die ouder dan 12 jaar zijn! De trainingen gaan iedere maandag, woensdag en zaterdag door en duren ongeveer 1 uur!

Indien je eens wilt kijken hoe het in deze club er aan toe gaat om te leren kickboksen, kun je altijd een gratis proefles volgen! Na deze proefles kun je kiezen uit verschillende abonnementen waarmee je toegang krijgt tot alle trainingen die je graag zou willen volgen.

Indien je kind graag wilt leren kickboksen heb je de mogelijkheid om te betalen in 3 verschillende redenen. Zo kun je ervoor kiezen om per 3 maanden, per half jaar of jaarlijks te betalen. Voor 3 maanden moet je 75 euro betalen, het halfjaarlijks abonnement kost 120 euro en het jaarlijks abonnement kost 180 euro voor kinderen onder 12 jaar oud!

kickbokser tijdens training
Wanneer je leert kickboksen zul je vaak oefeningen alleen moeten uitvoeren voordat je deze probeert met een partner.
Bron: Unsplash, Credit: Chris Kendall

Iedereen die ouder dan 12 jaar is, heeft ook de mogelijkheid om uit het 3 maandelijks, het halfjaarlijks of het jaarlijks abonnement te kiezen. Hiervoor betaal je 105 euro voor 3 maanden, 180 euro voor het halfjaarlijks abonnement en 300 euro voor het jaarlijks abonnement!

Indien je niet zo heel vaak per maand kunt komen, kun je er ook voor kiezen om een beurten kaart aan te schaffen. Hiermee krijg je toegang tot 10 kickboks lessen. Om een beurten kaart aan te schaffen moet je 100 euro betalen. De vrouwen die graag deel willen nemen aan de kickboks trainingen voor vrouwen, zullen 30 euro per maand moeten betalen!

Indien je het zou willen kun je bij deze organisatie ook nog terecht om je vaardigheden uit te breiden en het kickboksen een stapje verder te nemen. Zo kun je sinds september van 2021 ook MMA lessen volgen. Deze lessen worden enkel voorzien voor jongeren ouder dan 12 jaar en volwassenen. Tijdens deze trainingen zul je verder gaan op de kickboks trainingen en de technieken die je hier aangeleerd hebt.

Lees hier alles over de verschillende kickboks trainingen in Brugge.

Zoals je kunt zien zijn er in Mechelen verschillende organisaties waarbij je terecht zou kunnen om kickboks lessen te volgen. Deze trainingen worden meestal wel in groep gegeven. Dit is voor veel mensen een voordeel aangezien ze tijdens hun nieuwe hobby ook nieuwe mensen leren kennen. Maar er zijn ook mensen die graag aan hun eigen conditie of technieken willen werken, zonder dat er andere mensen aanwezig zijn. Voor deze mensen hebben we ook een oplossing voorzien, deze oplossing kun je in het volgende deel van de blog lezen!

Leren kickboksen met privélessen in Mechelen met een prof van Superprof

Woon je in de buurt van Mechelen en wil je graag een op een kickbokslessen volgen? Dan ben je bij het juiste deel aangekomen. We gaan het nu namelijk hebben over waar je in Mechelen overal terecht kunt voor het volgen van privé lessen kickboksen.

Ontdek in deze blog waar je privé kickboks trainingen in Leuven kunt vinden.

Iedereen die graag een op een kickbokslessen in Mechelen wilt volgen, kan best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier kun je namelijk op een vrij eenvoudige en snelle manier een coach in jouw buurt vinden die je kickboks lessen kan komen geven.

Kickbokser gebruikt knie
Wanneer je leert kickboksen kun je ook al snel aan competities deelnemen!
Bron: Unsplash, Credit: Pablo rebolledo

Hiervoor geef je de regio waar je de lessen zou willen volgen in op het online platform en laat je weten op welk niveau jouw kickboks vaardigheden liggen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien van alle coaches die er in jouw buurt aanwezig zijn om je kickboks lessen te komen geven. Het enige wat je hierna nog zou moeten doen is contact opnemen met een van deze coaches en een eerste les inplannen.

De eerste training die je volgt bij een coach van Superprof zal meestal gratis gegeven worden. Dit komt doordat je coach deze training zal gebruiken als kennismakingsmoment. Hier zal hij of zij proberen te bepalen op welk niveau jouw kickboks vaardigheden liggen en je coach zal er proberen achter te komen op welke manier hij of zij jou precies kan helpen! De coaches van Superprof hebben stuk voor stuk ervaring in het geven van deze trainingen en zullen je dus op een enthousiaste manier willen helpen met het leren van nieuwe kickboks technieken. Je kunt er bijna zeker van zijn dat ze jouw huidige kickboks vaardigheden naar het volgende niveau zullen tillen!

Wanneer je privé trainingen volgt bij een coach van Superprof, zul je ook nog een aantal voordelen hebben die je niet zou hebben wanneer je groepslessen bij andere organisaties zou volgen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om al je lessen zelf in te plannen. Zo kun je extra trainingen inboeken indien je eens meer tijd hebt. Een ander voordeel dat je hebt is dat je tijdens de trainingen 100% van de aandacht van je coach zult krijgen. Ook zullen de lessen volledig gepersonaliseerd worden. Indien je moeite hebt met bepaalde technieken zal je coach hier meer aandacht aan kunnen geven of de trainingen hieraan aanpassen!

Kom er in deze blog achter waar je kunt leren kickboksen in Vlaanderen. Talloze privéleraren staan klaar om je les te geven.

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!