Heb je altijd al willen leren kickboksen, maar wist je nooit waar je hiervoor terecht kon? Woon je in de buurt van Brugge en heb je nog altijd interesse in het volgen van een cursus Kickboksen? Dan kun je deze blog gebruiken als gids bij het vinden van een cursus die perfect bij je past!

Kom er in deze blog achter waar je kickbokslessen in Antwerpen kunt volgen.

Kunnen kickboksen is een vaardigheid die je hoopt nooit te hoeven gebruiken in het openbaar, maar wanneer je het zou moeten gebruiken ben je blij dat je het kunt!

Kickboksen is namelijk een zelfverdediging sport waarbij je leert stoten en trappen om je tegenstander te verslaan. Er zijn echter veel mensen die de sport enkel uitoefenen om op een intensieve manier aan hun conditie en kracht te werken!

Wanneer je leert kickboksen krijg je meer controle over je lichaam en zul je ook meer zelfvertrouwen uitstralen!

Wil jij jezelf kunnen verdedigen of ben je op zoek naar een goede manier om je hele lichaam te trainen en fit te houden? Dan zijn kickbokslessen de perfecte oplossing voor jou! Kom er in het volgende deel van de blog achter waar je hiervoor terecht kunt!

Kickboks trainer geeft advies
Je coach zal je verschillende technieken leren om aan te vallen, maar ook om jezelf te verdedigen.
Bron: Unsplash, Credit: Johann Walter
De beste leraren Boksen beschikbaar
Josse
5
5 (1 reviews)
Josse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Joeri
Joeri
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jofrey
5
5 (1 reviews)
Jofrey
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abidin
Abidin
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Stan
Stan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anas
Anas
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniel
Daniel
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Josse
5
5 (1 reviews)
Josse
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Joeri
Joeri
50€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jofrey
5
5 (1 reviews)
Jofrey
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Abidin
Abidin
40€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Jonas
Jonas
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Stan
Stan
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Anas
Anas
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Daniel
Daniel
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Waar in Brugge kun je leren Kickboksen

Woon Je in de buurt van Brugge en wil je graag aan kickboks lessen deelnemen, maar weet je niet waar je hiervoor terecht zou kunnen? Dan ben je bij het juiste deel van deze blog aangekomen! We gaan het namelijk hebben over de verschillende organisaties die in de buurt van Brugge kickbokslessen organiseren!

Lees in deze blog alles over lessen kickboks in Gent.

Volg lessen kickboksen bij Forté

Forté is een organisatie waarbij iedereen die aan zijn of haar conditie wilt werken terecht kan om dit ook effectief te doen. De organisatie voorziet verschillende cursussen voor mensen die graag in groep aan hun kracht en aan hun conditie willen werken!

Zo heb je een cursus waar je in een groep aan start to run kunt doen, maar de organisatie voorziet ook een groepscursus kickboksen! De cursus "Start to boks" is geschikt voor iedereen die graag wilt leren kickboksen. Hierin leer je namelijk de basistechnieken van het kickboksen die je meteen op een bokszak of op elkaar kunt uitproberen!

Deze cursus wordt gegeven in 5 verschillende sessies die elk rond een uur duren. Tijdens deze sessies zul je de verschillende stoot en trap technieken van het kickboksen aangeleerd krijgen! Het doel van deze cursus is echter alleen het conditie en het technische gedeelte van de sport. Zo zul je vooral aan je kracht en je conditie tijdens deze trainingen werken. Sparring sessies komen er bij deze organisatie niet aan te pas. Bij mooi weer worden de lessen buiten gegeven zodat je tijdens het trainen ook nog van de zon kunt genieten!

Heb je deze cursus al gevolgd en wil je graag verder werken aan je technieken? Dan kun je dit ook bij deze organisatie doen. Zo heb je de groepslessen boxing fitness, waar je in een groep de aangeleerde stoot en traptechnieken verder zal ontwikkelen. Ook zul je tijdens deze trainingen verschillende combinaties aangeleerd krijgen!

kickbokster in boksring
Wanneer je leert kickboksen en aan de competitie meedoet, krijg je ook training in een effectieve boksring.
Bron: Unsplash, Credit: Vinicius amnx

Workshops Brugge

De mensen die eens willen kennismaken met de sport, maar die niet meteen naar een effectieve kickboks club willen gaan hebben de mogelijkheid om in Brugge een workshop kickboksen te volgen! De workshops gaan door in grote groepen zodat iedereen een partner heeft om de technieken mee in te oefenen. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen en vanaf 15 personen zal er een korting op de workshop prijs per persoon komen!

Ontdek in deze blog waar je kan leren kickboksen in Aalst.

De kickboks workshop duurt anderhalf uur. Dit anderhalf uur zal in verschillende onderdelen verdeeld worden. Zo zal het eerste deel van de workshop een warming up zijn waarbij je alle spieren goed kunt warm krijgen.

Nadat je warm bent, krijg je de basistechnieken van het kickboksen aangeleerd. Je begint met de gevechtshouding en zult verder werken naar de verdediging technieken, de stoot technieken en de trap technieken. Wanneer de deelnemers de technieken een beetje onder de knie hebben, zul je verdergaan met het oefenen op trapkussens. Op deze manier kun je de traptechnieken tegen een effectieve persoon uit proberen!

Indien iedereen wat op de trapkussens heeft kunnen oefenen wordt er gewerkt aan verschillende combinatie technieken waarbij je de verschillende traptechnieken en stoottechnieken snel op elkaar laat volgen! Voor de mensen die het willen, wordt er op het einde van de workshop ook nog een sparring spel voorzien! Hier kun je je technieken effectief uitproberen in een duel met een andere deelnemer!

Na de training zal er ook nog een kort cool down moment voorzien worden waarbij je tot rust kan komen zodat jij en je spieren volledig kunnen ontspannen!

Om deel te nemen aan deze workshop moet je 36,50 euro per persoon betalen! De minimum leeftijd van een deelnemer is 8 jaar! Het is dus ook leuk om je kinderen mee te nemen naar deze workshop!

Scheenbeschermer van kickbokser
Wanneer je aan kickboks wedstrijden doet, zul je in het begin vaak scheenbeschermers moeten dragen.
Bron: Unsplash, Credit: Wade Austin

Kickboks lessen bij Perfect Team MMA

De mensen die in de buurt van Brugge graag willen leren kickboksen kunnen vast en zeker terecht bij de organisatie "Perfect Team MMA". Deze organisatie heeft een groot aanbod aan verschillende Martial arts vechtsporten waar je aan kunt deelnemen. Zo heb je bijvoorbeeld effectieve MMA lessen die je zou kunnen volgen!

Ook worden er bij deze organisatie verschillende kickboks lessen georganiseerd. De lessen worden in groep gegeven en alle verschillende niveaus zullen tijdens dezelfde training les volgen. De beginners zullen oefeningen krijgen die bij hun niveau passen terwijl de gevorderde kickboksers een aantal uitbreidingen op deze oefeningen krijgen om ook aan hun technieken te kunnen werken.

Voor de jongere kinderen die graag zouden willen leren kickboksen zijn er ook verschillende lessen per week waaraan ze deel kunnen nemen. In de groep "kickboxing 4 kids" kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar terecht om de basis technieken van het kickboksen goed aan te leren!

Kom er in deze blog achter waar je kickbokslessen in Mechelen kunt volgen!

Om deel te kunnen nemen aan de lessen zul je een abonnement moeten afsluiten. Er zijn verschillende opties wanneer het aankomt op deze abonnementen. Voor kinderen tussen 6 en 14 jaar die graag aan deze lessen willen deelnemen betalen 105 euro per 3 maanden. Hiermee kunnen ze dan onbeperkt deelnemen aan alle verschillende lessen die er voor de jeugd georganiseerd worden. Voor volwassenen kost dit 3 maandelijkse abonnement 165 euro. Ook volwassenen krijgen toegang tot alle mogelijke lessen! Ben je niet zeker of je meteen een abonnement wilt afsluiten? Dan kun je ook altijd gebruik maken van een gratis proefles!

Victory Fight to Be fit, Kickboksen voor dames!

Ben je een vrouw, woon je in de buurt van Brugge en wil je graag op een intensieve manier aan kickboksen doen? Dan kun je terecht bij de lessen van Victoria Sabbar! Haar organisatie Victory Fight To Be Fit, is een organisatie waarbij enkel vrouwen toegelaten zijn om te trainen. De trainingen die je bij deze organisatie kunt volgen zijn een mix van Kickboksen, HIIT, kracht en cross trainingen. De trainingen zijn dus perfect voor vrouwen in Brugge die graag willen leren kickboksen!

Om deel te nemen aan deze lessen heb je de mogelijkheid om per les te betalen, dit kost dan 15 euro per les. Je kunt ook ervoor kiezen om een beurten kaart van 10 beurten te kopen. Hiervoor betaal je 100 euro voor. Je krijgt dus een korting van 50 euro per 10 lessen!

Zoals je kunt zien kun je in de buurt van Brugge verschillende groepslessen kickboksen volgen. Dit is handig voor de mensen die graag sociaal contact hebben terwijl ze een nieuwe hobby uitproberen. Er zijn echter ook mensen die graag een op een lessen willen volgen. Voor deze mensen bestaat er gelukkig nog Superprof!

Kickbokser in Boksring
Wanneer je privélessen kickboksen volgt kun je je ook inschrijven voor verschillende competities.
Bron: Unsplash, Credit: Nick Wang

Volg een kickboks cursus bij een privé coach van Superprof in Brugge!

Woon je in de buurt van Brugge en wil je graag een op een lessen kickboksen volgen, maar weet je absoluut niet waar je terecht zou kunnen om deze lessen te volgen? Dan heb je geluk! Op het online platform van Superprof kun je namelijk in een zeer korte tijd en op een eenvoudige manier een privé coach vinden die je in jouw buurt kickboks lessen kan komen geven!

Kom er in deze blog achter waar je privé kickbokslessen in Leuven kunt vinden.

Je begint het zoekproces door op het online platform de regio waar je de lessen wilt volgen in te geven. Hierna krijg je een overzicht van alle verschillende kickboks coaches die er in jouw buurt beschikbaar zijn om je kickboks lessen te komen geven. Het enige wat je hierna nog moet doen is contact opnemen met een van deze coaches!

De eerste training die je volgt bij een coach van Superprof wordt in de meeste gevallen gratis gegeven. Dit komt doordat de coach deze training als kennismakingstraining zal gebruiken. Hier kan hij of zij erachter komen op welk niveau jouw kickboks vaardigheden liggen. Ook zal je coach erachter komen wat je precieze doelen zijn van de privé kickbokslessen. De coaches hebben stuk voor stuk ervaring met het geven van kickboks trainingen en zullen je dus helpen om je kickboks vaardigheden naar het volgende niveau te tillen! Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het leren kickboksen bij een coach van Superprof.

Lees in deze blog waar je kickboks cursussen in Vlaanderen kunt vinden!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

4,00 (3 beoordeling(en))
Laden...

Imanu

Enthousiast auteur, ik heb een grote passie voor het schrijven van interessante content over vrijwel alle onderwerpen. Hiernaast ben ik ook nog een grote fan van reizen, technologie en honden!