Tegenwoordig hechten mensen meer waarde aan het vergaren van ervaringen dan aan bezittingen.

Daaruit volgt dat steeds meer mensen, verlangend naar buitengewone ondervindingen, het leren van talen zien als een manier om hun intellectuele en culturele horizon te verbreden, en Frans kiezen als hun taal bij uitstek.

En met een goede reden!

 • Frans wordt gesproken op vijf van de zeven continenten ter wereld;
 • Het is de officiële taal voor 29 landen en nog eens acht territoria;
 • Het wordt ook beschouwd als de officiële taal van de internationale diplomatie;
 • Frans wordt beschouwd als een toegangspoort tot het leren van andere Romaanse talen.

Naast deze verleidelijke redenen, zou je het feit kunnen overwegen dat Frans de op één na meest onderwezen taal is op onze scholen, na Spaans; meer studenten leggen Franse A-niveaus af dan Duitse of Italiaanse examens.

We negeren het feit dat er de laatste tijd een daling is in het aantal Franse A-niveaus dat wordt gevolgd, en richten ons op de enthousiaste studenten die de waarde inzien van tweetalig zijn.

Over tweetaligheid gesproken...

Oh, de voordelen die men kan halen uit het vermogen om in een andere taal te communiceren!

Van een mogelijke salarisstijging tot het voorkomen van dementie, het op die manier inspannen van je hersenen levert verbazingwekkende voordelen op!

Ben je voldoende onder de indruk? Word je enthousiast bij de gedachte aan avontuur, ook al zit de ervaring letterlijk allemaal in je hoofd?

Zullen we doorgaan met het aanbieden van hulpmiddelen waarmee je Frans kunt leren?

Met volgend termen : cursus frans Aalst, weet Superprof genoeg om je talloze privéleraren aan te bieden voor franse lessen. Zoek niet langer. Je vindt het allemaal hier terug.

De beste leraren Frans beschikbaar
Georgette
4,9
4,9 (10 reviews)
Georgette
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (4 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ivetta
5
5 (3 reviews)
Ivetta
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Georgette
4,9
4,9 (10 reviews)
Georgette
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (4 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ivetta
5
5 (3 reviews)
Ivetta
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

De Beste Websites om de Franse Taal te Leren

Een recent BBC-artikel onderzocht de vooronderstelling dat de Millennials, de generatie geboren in 1996 en later, misschien wel de meest meertalige van allemaal is, simpelweg vanwege de hyperconnectiviteit die ze genieten.

Chat-apps, sociale media, zelfs de enorme uitgestrektheid van cyberspace en alles wat het te bieden heeft, zorgen ervoor dat onze jongste leerlingen ultiem verbonden zijn.

Vergelijk hun toegankelijkheid tot wereldwijde informatie met taalleerlingen honderd jaar geleden, die zeer formele stappen moesten nemen om een ​​andere taal te leren: leerboeken en ander leermateriaal kopen, zich onderwerpen aan de klaservaring en misschien zelfs een bijlesdocent inhuren...

Je kunt nog steeds een bijlesleraar inschakelen om Frans te leren: Superprof heeft honderden leraren Frans in Nederland die wachten op jou om contact met hen op te nemen!

Vaak waren het alleen de welgestelden of ronduit rijken die zich overgaven aan het leren van Frans; als onderdeel van het behoren tot de high society of omdat zij de enigen waren die het zich konden veroorloven om naar het buitenland te gaan om een half jaar op een ​​Franse school te studeren.

De wereld van vandaag verwerpt dergelijke klassenonderscheid, althans wat het onderwijs betreft. Tegenwoordig kan iedereen Frans studeren, naar het buitenland gaan en zelfs een toelatingsexamen doen aan een goede universiteit in Parijs of Grenoble.

Of je kunt gewoon op ons mooie eiland blijven en gebruik maken van de beste websites om Frans te leren.

Maak gebruik van de websites die voldoen aan jouw Franse leerbehoefte
De website 'Bonjour de France' biedt vele mogelijkheden om Frans te leren ǀ Flickr.com - SeeSchloss

Bonjour de France is een Britse leersite; een geweldige bron om Frans te leren, of je nu net begint, of al een paar woorden en zinnen beheerst.

Hun welkomstpagina is gestructureerd volgens het Europees Referentiekader (ERK) voor talen.

Dat houdt een onderverdeling in in niveaus van taalvaardigheid, waarbij A1 staat voor beginners en C2 voor het vloeiend zijn op moedertaalniveau.

De eerste uitdaging op de Bonjour-pagina is dat je je niveau Frans aangeeft: ben je een gemiddelde spreker van het Frans - niveau A2, of kun je de meeste dagelijkse taken, zoals winkelen, zelf uitvoeren?

Dat vermogen zou je classificeren als B1, volgens de ERK-uitsplitsing.

Als je eenmaal je vaardigheidsniveau hebt gekozen, krijg je een reeks leertaken te zien die zijn ontworpen om je op een rustige maar gestage manier vooruitgang te boeken naar vloeiend Frans.

Naast de lessen die in het midden van de pagina zijn ingekaderd, vind je nog een lijst met specifieke kenmerken van het leren van talen: woordenschat, werkwoordvervoeging, grammatica en zelfs idiomatische uitdrukkingen.

Pas besoin d'avoir la puce a l'oreille - geen twijfel nodig met deze Franse leerwebsite!

Als je meer nadruk wilt leggen op het leren van Frans door je kind(eren), kunt u terecht bij Talenwijzer.com, een taalleersite die speciaal is ontworpen voor jonge leerlingen.

In hapklare porties kan je petit étudiant genieten van spelletjes, leren van gestructureerde lessen, gebruik maken van ingebouwde geheugenkaarten en zelfs complete werkbladen.

Op deze pagina staan ook leuke Franse kinderliedjes, zoals: Sur le pont d’Avignon en Frère Jacques.

De Tien Beste Franse Podcasts Voor Studenten Frans

In de tijd van weleer dacht men misschien dat effectief leren, echt leren als het ware, alleen kon worden gedaan in een rustige omgeving, zittend aan een bureau, de leraar herhalend en de hele tijd een goede houding in acht nemend.

De Boomer generatie herinnert zich misschien het onthouden van lange passages om voor de hele klas te reciteren en het uit het hoofd herhalen van Franse grammaticaregels.

Het is duidelijk dat die methode om kennis op te nemen enige verdienste heeft: Boomers zijn immers over het algemeen niet analfabeet en disfunctioneel als het gaat om begrip. Bovendien wordt deze methode in sommige delen van de wereld nog steeds toegepast.

Een dergelijke manier van lesgeven past niet bij de huidige trend in het onderwijs.

Nu zijn er leermiddelen voor elke leerstijl en heeft het meten van je studievoortgang weinig te maken met gestandaardiseerde toetsen.

Interesse om bijles Frans in Brussel te volgen? Waarom nog langer wachten om je les te boeken?

Bovendien hebben mensen het tegenwoordig te druk om een ​​substantieel deel van hun dag te besteden aan stilzitten en iets leren, laat staan ​​een tweede taal.

Dus hoe gebeurt het leren nu voor deze zeer drukke nieuwe leerlingen?

Onderweg! Je vindt mensen in de metro of in de trein, oordopjes in de oren, aandachtig luisterend. Of vast komen te zitten in het verkeer, waar die kostbare minuten worden besteed aan het leren van nieuwe woorden in plaats van briesend over de verkeersopstoppingen.

Natuurlijk veronderstellen we niet precies te weten waar iedereen naar luistert, maar volgens een recent onderzoek van de Apple Store komen educatieve downloads op de derde plaats, na spelletjes en zakelijke toepassingen.

Op zoek naar Frans les en meer specifiek in Sint-Niklaas of gewoonweg in Vlaanderen? Superprof biedt je opties.

Waar vinden mensen deze materialen voor het leren van talen dan?

Je kunt naar Franse podcasts luisteren en tegelijkertijd de transcriptie lezen
Luister naar de beste Franse podcasts ǀ Pixabay - Rhys Morgan

Hier zijn enkele van de beste Franse podcasts die beschikbaar zijn om naar te luisteren.

Podcast Français Facile is speciaal gericht op de beginnende Franse leerling.

Als je op de débutant tab klikt, krijg je een schat aan korte lessen voor de absolute beginner, klaar om te downloaden in MP3-formaat die je van het Franse alfabet door introducties en het formuleren van een vraag leiden.

Bij elke aflevering kun je het bijbehorende werkblad downloaden en uitprinten; om aantekeningen te maken of voor toekomstig gebruik.

Als je verder gaat op de startpagina, kun je je ERK-niveau kiezen voor les die beter aansluit bij wat je al hebt geleerd.

OPMERKING: het Franse taalvaardigheidssysteem heet DELF, maar de structuur ervan weerspiegelt de opzet van het meer inclusieve Europese kader dat hierboven is besproken.

Op deze meer gerichte pagina’s vind je onderwerpen die ingaan op grammaticale aspecten van de Franse taal, zoals het gebruik van de aanvoegende wijs en het juiste gebruik van de voornaamwoordelijke vorm.

Een waarschuwing bij het gebruik van deze site: alle tekst is in het Frans. Als je net begint met het leren van talen, kun je worden afgeschrikt door die taalbarrière... maar we dringen er bij je op aan om dat ongemak te overwinnen, want het leren staat op het punt zo goed te worden, hier!

FrenchPod101 heeft een indrukwekkende reeks uitzenddelen samengesteld, opnieuw gegroepeerd volgens ERK-niveaus.

Na registratie op hun site - het is gratis!, word je gevraagd om je niveau te selecteren.

Zodra die opgave is gedaan, zal het scala aan gepresenteerde onderwerpen je verklaarde vaardigheid weerspiegelen, terwijl het subtiel en onschuldig voortbouwt op de Franse taalvaardigheden die je al onder de knie hebt.

Met volgend termen : bijles frans Gent, weet Superprof genoeg om je talloze privéleraren aan te bieden voor franse lessen. Zoek niet langer. Je vindt het allemaal hier terug.

Omdat de makers van deze site begrijpen dat niet iedereen op dezelfde manier leert, is er geen voorgeschreven voortgangsmethode.

Je kunt ervoor kiezen om met les één te beginnen en door te gaan tot het einde van die studie-eenheid, of je kunt je podcastselectie willekeurig maken, terwijl je toch binnen je gemiddelde niveau blijft.

Gespreide herhaling is een leertechniek waarbij de periode tussen leren en beoordelen worden vergroot.

Deze methode is onder meer prominent aanwezig in de taalleerfilosofie van Pimsleur.

FrenchPod101 maakt gebruik van deze ideologie tijdens hun Franse lessen online, samen met andere hulpmiddelen voor het opbouwen van woordenschat.

Daarnaast krijg je een digitaal taalgids waarin je al je aantekeningen kunt opnemen, evenals alle woorden en zinnen die je leert op weg naar een gevorderd Frans niveau.

Misschien wel het beste deel van deze site is het community forum. Daar kun je met taalleerlingen praten over lastige grammaticale punten zoals geslacht en onregelmatige werkwoorden, en de fijne kneepjes van de taal bespreken met studiegenoten.

Superprof. Met dit weet je al genoeg om cursussen frans gemakkelijk in Antwerpen of doorheen Vlaanderen te vinden.

Ze kunnen zelfs je Franse uitspraak verbeteren!

Als bonus bieden ze apps voor je mobiele apparaten, zodat je het leerplezier kunt behouden, zelfs als je onderweg bent!

De beste leraren Frans beschikbaar
Georgette
4,9
4,9 (10 reviews)
Georgette
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (4 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ivetta
5
5 (3 reviews)
Ivetta
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Georgette
4,9
4,9 (10 reviews)
Georgette
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Hamza
5
5 (4 reviews)
Hamza
13€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Marwan
5
5 (13 reviews)
Marwan
30€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Aline
Aline
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sophie
5
5 (5 reviews)
Sophie
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Pierre
Pierre
21€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Dobrin
5
5 (3 reviews)
Dobrin
22€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ivetta
5
5 (3 reviews)
Ivetta
35€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

De Beste Apps Voor Op Je Telefoon of Tablet Om Frans Te Leren

Inmiddels weet je zeker dat er een schat aan websites en toepassingen voor het leren van talen is om onderweg te leren; sommige tegen betaling en sommige zijn gratis.

En sommige bieden een voorproefje... beperkt gratis gebruik, met de belofte van meer inhoudelijke content, mocht je je abonneren of wat geld overhandigen.

Is het idioom dat je krijgt waar je voor betaalt van toepassing op het leren van Frans?

Kan een kwalitatieve, bevredigende leerervaring alleen tot stand komen als je ervoor betaalt?

We hebben bewijs van het tegendeel gevonden.

Na het ‘Net’ hebben onderzocht en app na app onvermoeibaar hebben geprobeerd, noemen we de volgende, zonder specifieke voorkeur of goedkeuring.

Houd er rekening mee dat elk van deze downloads mogelijk is voor IPad of IPhone; je hoeft alleen maar te selecteren naar welk apparaat je ze wilt downloaden.

Dus wat zijn de beste apps om Frans te leren?

Taal Leren met Memrise

Deze app heeft objectherkenning
Met deze app kun je je eigen leervoorkeuren ontdekken ǀ Flickr.com - Memrise

Een van de coolste functies van deze app is objectherkenning: je maakt een foto van alles wat je wilt, en de software levert een ondertitel van de naam, in het Frans.

Je kunt dan de gelabelde foto opslaan voor toekomstig gebruik, misschien zelfs een fotografisch Frans woordenboek van het leven in je straat opbouwen!

Wauw! In alle opwinding van het presenteren van een echt geweldig leermiddel voor Frans, liepen we een beetje voor op onszelf door die functie uit te werken! Laten we nu een back-up maken...

Wat krijg je echt door deze app te downloaden?

Uiteraard word je uitgenodigd om een ​​account aan te maken, maar dit is gratis, net als veel van de leermiddelen.

Van daaruit kun je door de geposte onderwerpen bladeren. De bovenkant van de pagina bestaat uit genummerde lessen, variërend van inleidingen tot de onvergelijkbare Franse slang en natuurlijk de taal.

Op ongeveer een derde van de weg naar beneden van de pagina beginnen de dingen verleidelijk te worden...

Je bent misschien geïnteresseerd in de Franse woordenschat voor het VMBO, of, als je net begint, spreken misschien de honderd meest gesproken Franse woorden je aan.

Je kunt ronddwalen, je eigen leervoorkeuren ontdekken en vooral meenemen als je op weg gaat!

Er valt veel plezier te beleven aan het leren van Frans op deze manier, en dat is goed omdat leren het meest effectief is als het leuk is.

Een andere site die plezier met basisprincipes bevordert, is MindSnacks.

Deze apps staan ​​bekend om hun alternatieve presentatie van Frans leermateriaal, van quizzen tot games; zelfs hun audio is zo helder als een klok!

Als je je woordenschat moet opbouwen, je spelling moet perfectioneren of nieuwe zinnen moet leren, dan kan je dat op een actieve en uitdagende manier doen, die zeker een glimlach op je gezicht zal toveren!

Houd je van spelletjes?

Als dat zo is, ben je waarschijnlijk bekend met het spelformat dat vraagt ​​om een ​​succesvolle voltooiing van een zoektocht voordat het volgende niveau kan worden ontgrendeld.

Zo werken ook MindSnacks-spellen. Het enige nadeel dat we konden vinden, is dat je je spelervaring niet kunt aanpassen.

Bijvoorbeeld: als je aspecten van een vorige les wilt bekijken waar je niet meer zo zeker van bent, kun je dat materiaal niet opnemen in latere lesuitdagingen.

Hier komen we weer terug op de ideologie van de gespreide herhaling, en hoe heilzaam het is voor het leren van talen!

Wil je meer weten over IPad/IPhone-apps om Frans mee te leren?

Frans Leren: De Beste Online Vertaalprogramma's

Tijdens het leren van je taal zul je ongetwijfeld gevallen tegenkomen waarin je af en toe een woord ontgaat.

Als dat het geval is, hoef je je geen zorgen te maken over je taalvaardigheid; het gebeurt vaak met schrikken, vooral aan het begin van je reis, en als je je niet in een onderdompelingsomgeving bevindt.

In plaats van naar je studieboeken, vocabulairelijsten of geheugenkaarten te rennen, typ je gewoon het woord dat je wilt in een online vertaler en, door Frans te selecteren als taal om naar te vertalen, vind je le mot juste - het woord waar je moeite mee had om te onthouden.

Dergelijke gevallen worden beschouwd als ‘oh ja’ momentjes, omdat je het even was vergeten en je het je nu weer herinnert.

Helaas kan het zijn dat je om een ​​heel andere reden verwart raakt, mocht je een Franse taaleigenaardigheid proberen te verwerken via Google, Microsoft Translate of Babylon.

Je zou kunnen zeggen dat dergelijke hulpprogramma's nuttig zijn voor een snelle, onofficiële vertaling van een woord of zin, maar je in een meer officiële hoedanigheid kunnen verraden.

Laten we ons punt illustreren met een eenvoudige zin die duizenden Nederlandse toeristen zeker hebben gebruikt toen ze voor het eerst door de straten van Parijs of Lille dwaalden: Waar vind ik een bank?

Google geeft ons de vertaling Où puis-je trouver un canapé? Helaas bedoelde jij geen bank om op te zitten, maar een bank om geld te halen, dus: Où puis-je trouver une banque d'argent?

En daar zit het probleem.

Google Translate, Microsoft Translater en Babylon zijn niet voor honderd procent betrouwbaar
Google Translate is een veel gebruikt vertaalprogramma ǀ Flickr.com - Francesco DEBEDb

De Nederlandse taal bevat veel homoniemen, woorden met dubbele betekenis, woorden die dus meer dan één functie hebben.

Cursus Frans Leuven. Met dit weet Superprof genoeg waar je naar op zoek bent. Doorheen heel Vlaanderen is het mogelijk om privéles Frans te volgen.

Een ander aspect van de Franse taal dat verdriet veroorzaakt bij het gebruik van deze internationale vertalers, zijn accenten.

Als je een Franse tekst typt waarvan de diakritische tekens ontbreken in dergelijke hulpprogramma's, krijg je waarschijnlijk een heel andere betekenis dan waarnaar je op zoek was.

Wat het gebruik van deze gemakkelijke vertalers bijzonder moeilijk maakt, is dat in de Franse taal veel woorden hetzelfde gespeld zijn, afgezien van een sluw geplaatst accent, zoals du - van, en , wat te betalen of verschuldigd zijn betekent

Als iets een beginnende taal leerling ertoe zou kunnen brengen het op te geven, dan zou het slechte instructie of informatie zijn.

Om deze reden raden we je aan om je Nederlands-Franse vertaalbehoeften ergens anders heen te brengen...

Frans-Nederlandse Woordenboeken

Afhankelijk van degene die je selecteert, zijn deze online middelen mogelijk zeer nuttig bij het vertalen van zelfs Franse zinnen.

Reverso Français-Néerlandais Dictionnaire kan zakelijke zinnen en Franse idiomen vertalen, evenals individuele woorden.

Wat we leuk vinden aan dit lexicon, is dat het synoniemen en antoniemen voorstelt en voorbeeldzinnen biedt voor elk woord dat je onderzoekt.

Bovendien duikt het in grammaticaal geslacht, waarbij wordt onthuld of een woord mannelijk of vrouwelijk is, en in sommige gevallen zal het zelfs helpen met het werkwoord en het bijvoeglijk naamwoord!

Bij Reverso kun je incidenteel een opleiding Franse taal en cultuur volgen.

Wat als je net ontdekt hebt dat je familie hebt in Frankrijk of België, en je voorouders wilt opsporen?

Je hebt zeker een verdergaande vertaler nodig. Misschien zou een mens het werk beter doen?

WorldLingo promoot een gratis vertaaldienst voor documenten, evenals websitevertaling.

Je hoeft alleen maar je document op hun site te uploaden, via de verstrekte link, je doeltaal op te geven - Frans natuurlijk!, en je krijgt je resultaten terug, meestal binnen een dag.

We merken op dat hun gratis document vertaalservice beperkt is tot niet meer dan 500 woorden. Voor meer professionele vertalingen of langere teksten zou je een vergoeding moeten betalen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat het veiligheidsaspect is van het online indienen van gevoelige documenten, en terecht!

Day Translations biedt een extra beveiligingsniveau voor alles wat je moet laten vertalen: juridische of medische documenten, of iets onschuldigs als een eigendomstitel.

Er zijn kosten verbonden aan deze menselijke vertaling en deze service zal u binnen 10 minuten na het indienen van een offerte een offerte bezorgen.

Wat ons deze specifieke service heeft verkocht, is dat ze een veilige omgeving bieden voor uw meest persoonlijke zaken.

Je kunt je papieren indienen via hun beveiligde website, per fax of per koerier – ze hebben kantoren over de hele wereld!

Misschien is het gewoon beter om een ​​leraar Frans te zoeken om online te leren...

Leer overal met online Franse taalcursussen!

Online Franse les nemen doe je zo

Zoals eerder vermeld, sluit het tijdsbesef voor sommige mensen de inschrijving voor traditionele Franse cursussen uit.

Er is echter nog steeds gelegenheid om de taal van Molière te leren in de vrije tijd die je thuis hebt!

Online bronnen, met name programma's voor het leren van talen, zijn er in overvloed! De enige truc voor hen is om de cursus Frans in Vlaanderen te vinden die het beste bij je past.

'Rocket French' is de beste online manier om Frans te leren
Leer snel online Frans met 'Rocket French'! ǀ Pixabay - 12019

Hier zijn een paar suggesties om je te helpen online Frans te leren:

Rocket French

Dit is een veelgeprezen taalprogramma dat je geen verplichting of verplichting oplegt; je kunt het zelfs gratis uitproberen voordat je je abonneert.

Wat krijg je bij een abonnement op Rocket French?

 • Lessen in taal en cultuur;
 • Interactieve audiolessen met ingebouwde uitspraakoefening;
 • Kant-en-klare flashcards;
 • Gespreide herhalingstools;
 • Een mobiele app om onderweg te bekijken;
 • Toegang tot forums, waar je kunt chatten met andere studenten en Franse docenten;
 • Voortgang bijhouden.

Vreemde taal studenten beweren allemaal dat dit programma, dat slechts enkele minuten per dag kost om kennis op te doen, de beste manier is om Frans te leren.

Sommigen aarzelen misschien door de prijs, maar zou de investering, gezien de voordelen van dit hulpmiddel voor levenslang leren, niet de moeite waard zijn?

Online Frans leren, in tegenstelling tot het kopen van een softwarepakket zoals Rosetta Stone, geeft je het voordeel dat je werkt met de meest up-to-date materialen, lidmaatschap van een gemeenschap van leerlingen en digitale hulpmiddelen om je leerervaring te vergemakkelijken.

Hoewel er niets mis is met CD-leerprogramma's, kunnen we erop wijzen dat ze geïsoleerd leren bevorderen en geen feedback geven over je voortgang.

Daarom wordt aanbevolen dat het vinden van een geschikt online programma om Frans van te leren de klasomgeving het beste nabootst.

We sluiten dit nu af, zodat je er meteen mee aan de slag kunt!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1ste les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Joep